Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 25

 

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

UPOZORNĚ

Ve středu a o víkendech neodpovídám na emaily a je zbytečné mi psát , v tyto dny mi nepište na email, v ostatní dny klidně pište bez omezení. Děkuji za pochopení. Nemyslím to nijak zle, ale když mám v klidu ty jídelníčky.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

  sejmout.jpg

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

 

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně - větší fota v mojí a Lenčiné fotogalerii zítra a Lence V také moc děkuji za podporu nás obou

www.ceskatelevize.cz

 Soňa:

  Dny očisty
  KVĚTEN
podle Měsíce:
3.5. 08:51, 10.5. 22:33, 17.5. 13:09, 23.5. 20:52
dny hladu:
13.5. a 27.5.
 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje zhubnutí navždy

Komentáře

Přehled komentářů

Leni,

(Eva, 22. 4. 2011 9:55)

už jsem to rozbalila a moc mne pobavila ta krabice, chy, chy
Se zprovozněním počkám na opdpoledne na manžela, jsem takový technický antitalent, ale už se moc těším. Už se těší i můj mladší syn, ten je jako já,prokaždou legraci.

Výsledky

(Lada S, 22. 4. 2011 8:57)

Dobrý den paní Evo, zasílám další váhy za třetích 14 dnů – (začátek 7.3. – 113,5 kg)
Dnes 102,9

Výsledky 1.měsíc

(Petra K, 22. 4. 2011 8:49)

Dobrý den paní Evo ,

Posílám po měsíci na kontrolu tabulku váhy.
K 16.4. mám dole 7,3kg.
Začínám druhý měsíc a snad mi váha půjde stále tak pěkně dolů.Trochu se bojím.
Dnes a zítra vkládám mim. dny , protože váha mi šla nahorů a nevím proč.Sice se to zhouplo zase dolů , ale jistota je jistota.Tyto dny vkládám do jidelníčku poprvé.
Cm jdou také dole.
Budu Vás informovat i dál a pokud bych něco potřebovala , tak se na Vás obrátim s prosbou.

Děkuji a pěkný den

Velká prosba, zítřek už berte, prosím, jako víkend

(Eva, 21. 4. 2011 21:57)

Potřebuji také čas na dodělání už došlých emailů a na rodinu.

Re: Velká prosba, zítřek už berte, prosím, jako víkend

(Draha, 22. 4. 2011 8:40)

To víš, taky mám práce nad hlavu.

Tak , co jak se líbil dnešní díL?

(Eva, 21. 4. 2011 23:03)

Běžela jsem 46 minut, tepovka od 125 do 130, vždy po deseti minutách mi tep klesá a musím zvýšit rychlost pásu, abych hladinu tepu udržela, jenže rychlost mého běhu je omezená věkem a mnou, tak déle než 50 minmut prostě v té tepové frekvenci nemohu být, dál rychlost zvyšovat nemohu.
Máte s tím někdo zkušenost?

Re: Tak , co jak se líbil dnešní díL?

(Šárka B., 21. 4. 2011 23:28)

Mě se to taky někdy děje při jízdě na Elipticalu. Místo toho, abych šlapala rychleji, když už nemůžu, tak si přidám větší zátěž a to mi dovolí jet stejně. Zkusit třeba přidat sklon kopce, nebo zátěž, nebo co ten pás vlastně umí. Nebo slezu a chvíli se zklidním, nebo procvičím břicho, a pak zase šlapat. Jinak po dlouhé době, konečně pěkný díl s dobrým koncem.

Re: Re: Tak , co jak se líbil dnešní díL?

(Eva, 21. 4. 2011 23:32)

Já mám právě pás, který nejde vlastně dát do kopce, ale jinak běží pěkně, tak mi je ho líto měnit, zítra budu zkoušet tu taneční podložku od Lenky, tak uvidíme, zda to zvládnu.

Re: Re: Re: Tak , co jak se líbil dnešní díL?

(Eva, 21. 4. 2011 23:38)

Jinak k tomu dílu, bylo fajn, že se vzájemně podporovaly, ale celkovou počáteční situaci nechápu, já jako matka, bych přece svoji dcerku už dávno nějak vedla, zase to bylo o tom, že se musí přehodit výhybka v hlavičce. Snad do toho humusu zase neupadnou.

Re: Re: Re: Tak , co jak se líbil dnešní díL?

(Šárka B., 21. 4. 2011 23:40)

Tak holt už jste asi moc trénovaná :) Tu posložku určitě zvládnete, ale tep raději neměřte, tam se to asi moc neuhlídá. Alespoň já u toho děsně funím.

Re: Tak , co jak se líbil dnešní díL?

(Mirka H., 21. 4. 2011 23:37)

Dnešní díl byl docela fajn,po delší době se nám s manželem líbil. Vypadalo to,že děvčata pochopila,o co jde.....

Výsledky

(Zdena H, 21. 4. 2011 23:21)

Dobrý večer, paní Evo, jsem na jídelníčcích od 25.2., hubnoucí režim od 9.2., začátek 72,1kg, pas 92, tuk 50,1%
váha vždy několik dní stojí, pak tak po 1/2kg jde dolů,několikrát zařazeny bílé,zeleninové,mimoř. dny, týden na dovolené váha zůstala stejná, nyní jsem najela na jídelníček druhého měsíce s výsledky : váha 64,9kg, pas 81, tuk 34%, věk 53, výška 150.

Dotazy

(Ilona J, 21. 4. 2011 20:48)

Dobrý večer,

prosím Vás já si zapomněla koupit Mozzarellu light na zítra k snídani..mám mít 50g a 50g chleba a rajčata a nevím čím bych to mohla nahradit..mám tu eidam různý,ale opravdu nevím
K obědu mám z jídelníčku povolenou frankfurtskou polévku..mohla bych k ní kousek chleba?
O velikonocích jsou stoly plné dobrot..láká mě to..aspoň něco,ale mám strach, že to celé pokazím...a tak mi to nic nedovoluje..V sobotu to budou 4 týdny co jím dle Vašich rad a mám 8 kg dole.

Re: Dotazy

(Eva, 21. 4. 2011 20:52)

Ilonko, musíte za jídlem vidět , co obsahuje a těšit se na letní šatečky na štíhlém těle, tak nebudou chutě,. eidam dejte a půl krajíčku chleba k polévce, pááááááááááááááá

Přípravy vrcholí

(Eva, 21. 4. 2011 20:05)

Určitě neslavíme Velikonoce nějak klasicky, ale základní potraviny se nakoupit musí a zeleninka a ovoce, tak to vybaluji a potom se vrhnu na emaily, běhěm svátků dorazím vše a kdo poslal vše potřebné , tak mu udělám taky jídelníček a v úterý pošlu.
To sluníško a teplo mne tedy úplně dostalo do krásné formy, jak bude večer Jste to, co jíte, budu běhat na pásu.
Leni, balík došel, jen jsem ještě neměla čas rozbalit, to si udělám zítra v klídku a dám vědět, jak zvládám, taky se musíme domluvit na náhradě.
Zatím vás všechny zdravím a letím vybalit poslední tašku s pomeranči a jablky. Snažila jsem se nakoupit zdravé věci a ne moc, co není doma, to člověk nesní, a nenakupovat moc do zásoby, to jsou moje pravidla.

Lítám i já

(Eva, 21. 4. 2011 17:18)

Kromě jídelníčků poletuji kolem domu i já, chvíli jsem upravala skalku a zítra vysadím muškáry a v sobotu chvíli na kola a taky asi někdy během víkendu grilování, tak až budete grilovat na sluníčku, papejte raději rybku nebo kuřecí, nejlepší je kuřecí špíz se zeleninou nebo Pepa na grilu se zeleninou, mňam, hubnutí u grilu a na kole zdar, přeji všem krásné Velikonoce.

Velikonoce

(Alenka, 21. 4. 2011 16:45)

Přeji všem krásné Velikonoce užijte si těchto svátků jara, teplého sluníčka a pohody s rodinkou a kamarády. Evičce přeji stále více a více elánu v jejim životě, práci a koníčcích, stále tady brouzdám po stránkách, napíšu po Velikonocích jak jsem na tom s váhou,aby jsi byla trošku v obraze o nás, kteří už tady víceméně nejsme. Pro ostatní hubňulky - holky držte se, stojí to zato, budete se cítit báječně, plné elánu a hlavně se vám zlepší i zdravíčko, pokud ted máte problémy např. s tlakem, cukrem atd. nevzdávejte to, jsem jedna z vás, když jsem to dokázala já, tak vy to dáte taky, držím všem hoodně palečky, bojujte, je to jen v našich hlavách a silách.Zdravím všechny ze slunečné Moravy. Aja

Proteinové nudle apod.

(babi Zdena Š, 21. 4. 2011 10:12)

Ahojky hubnulky, píšu svůj první příspěvek - hubnu s jídelníčkem p. Evy skoro měsíc a podařilo se mi shodit už 5 kg. Není to moc, ale jelikož jsem už v důchodu jsem spokojená. Včera se mi narodil další vnouček a po večerní oslavě mám stejnou váhu jako předevčírem. V komentářích jsem četla Vaše dotazy na Proteinové nudle. Našla jsem článek v časopise Překvapení, kde o nich píší jmenuje se to Smacker, najdete to na netu smacker.cz, vč. receptů, popisů, kde to koupit atd.

Jupííííííííííííííí

(Eva, 21. 4. 2011 8:03)

Tak já jsem s hrůzou ráno šla na váhu, protože jsem v Praze jedla a dost víc než normálně, měli jsme nějaké kupony nakoupené na hyperslevách na netu, tak jsme je postupně projídali, zásady jsem držela, ale porce byly větší. Zase, jak jsem psala, pohybu bylo hodně, tak se to nějak vsáklo, ještě mám dnes své dny, ale váha je naštěstí stejná jako před odjezdem, tak jsem moc ráda.
Nechtěla jsem tady o té Praze moc psát kvůli zlodějům, co brousí po netu, tak jsem ani moc už potom neopakovala ten sraz v restauraci.
Vždy dopoledne a večer jsem pracovala a posílala manžela na pražskou poštu s obálkami, tak se nelekejte, že některé dopisy jsou poslané z prahy.
Odpoledne jsme byli v ZOO, tam jsme vylezli i na rozhlednu, obešli jsme celý střed Prahy, nechyběla ani romantická procházka po Karlově mostě, Malá strana, Staromák i Václavák a Pražský hrad, prostě nádherné chvilky, jen těch lidí by mohlo být méně.
Vždyť byly všední dny a poznat to tedy nebylo.
Takže díky tomuto pohybu, váhu držím i po těch hodech.
Držte se toho , děvčata, o Vellikonocích, když už budu jíst více, měla bych i sportovat. Sladké jsem tam ale nejedla, jen jednou zmrzlinku.

Opět znovu..

(Hanka G., 20. 4. 2011 20:48)

Musím si "posypat hlavu popelem". Po čtení příspěvků děvčat jsem nabuzena začla po obdržení jídelníčku od Evičky ho dodržovat. Bohužel to bylo bez pohybu, protože jsem to pracovně v tom pro mě nejhorším období nezvládala. Kilča se odplavovala, ale po celoživotním trápení tělíčka s "dietami" je asi hodně zhuntované, tak to jde pomaleji, než většině děvčat. Ale výsledky se začaly dostavovat, a radost byla veliká. Bohužel, pracovní záležitosti mě tak zahltily, že jsem to nějak všechno ke konci dvouměsíční doby jídelníčku nezvládla a 2,5 kg přibyla. Ale naštěstí jsem se nedala, a opět po uklidnění situace nasadila jídelníček a zbytečně nabraná kilča jsou již dole. Tak jsem si udělala radost, a koupila si nové oblečení, a bylo to bezva, kupovalo se o číslo menší, a i to doufám při svém euforickém elánu budu brzy zase měnit.
Četla jsem tady príspěvky některých děvčat, že váha stojí, nebo že nevydrželi a budou začínat znovu. Ukazuji sama na sobě, že se to může stát, ale chce to opět zapnout a já věřím, že to zase půjde a budu spokojenější.
Hlavně se cítím dobře. Když jsem hřešila, bylo mi opět jako dříve těžko, pálila mi žáha, a měla jsem stále chutě na sladké, což mi při dodržování jídelníčku nedělá problémy.
Držím sobě i všem hubnulkám palce a přeji hezké velikonoce. H.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »