Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 26

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Tato návštěvní kniha je již také na čtení a příspěvky je možné vkládat a debatovat v

Návštěvní kniha 27

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

  sejmout.jpg

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

Náhledy fotografií ze složky Dana K snížila váhu o 30 a tajila to, napsala nyní


 

Komentáře

Přehled komentářů

Výsledky

(Zuzana V, 5. 9. 2011 18:19)

Dobrý den, chtěla jsem Vám moc poděkovat, že jste mi vrátila chuť do života a sebevědomí. Mám dole zatím 12 kg a 12 cm v pase. Chodím se pravidelně převažovat, takže mám jistotku,že hubnu tuky a přibírám svaly. Posílám Vám do sbírky na email taky jednu fotku. U známých jsem rozpoutala "hubnoucí šílenství" takže teď Vám budou všechny ženské psát.
Ještě jednou velké díky a přeji hodně spokojených klientek.
Zuzana V

Re: Výsledky

(Zuzana V, 6. 9. 2011 11:18)

Doplňuji ještě pár údajů, co bude dál.
Jedu už zajetá pravidla, tím, že se chodím převažovat, vím, že to dělám dobře a jde dolů tuk... takže se budu držet toho na co jsem si už zvykla, vidím to hodně na oblečení, kupuju pořád nové džíny.
Každý se mě ptá, jestli budu držet dietu dál a já říkám, že nic nedržím, že jsem změnila životní styl a moc mi to vyhovuje ! Začla jsem plavat, chodit na lymfodrenáže, hodně piju a jsem opravdu moc spokojená - díky Vám.

Výsledky

(Dáša B, 6. 9. 2011 11:15)

Datum Moje váha [kg]
18.7.2011 79,9
5.9.2011 74,9
Dobrý den paní Evo, dovolenou jsem přežila v pohodě. Ani jsem nějak nehřešila. Váha jde dolů a to je hlavní, konečně jsem se dnes dostala pod 75 kg. Mám z toho velikou radost, ještě lepší to bude až se dostanu pod 70 kg. Přeji pěkný večer, Dáša.

Zprávy z bojiště

(Anna Š, 6. 9. 2011 11:11)

Dobrý den,

Od 29.8.2011 jsem spolu s Veronikou Čechovou najela na Vámi sestavený jídelníček (tak pestře jsem opravdu nikdy nejedla a bavím seJ). Zároveň jsem i zařadila na každý den 2x sport minimálně na 30minut (což dříve nebylo). Jen si nejsem jistá, jestli ten příjem vyváží výdej. Mám dole 3kg. Není to na jeden týden moc?

S pozdravem



Anna Š

1.měsíc

(Jarka Ř, 5. 9. 2011 21:03)

Dobrý večer, paní Evo,posílám váhu a míry.

váha: 8.8. 87kg 5.9. 80,6kg

míry: prsa 118cm 112cm
pas 105cm 100cm
boky 113cm 107cm


Díky moc.Jarka Ř

1.měsíc

(Šárka S, 5. 9. 2011 20:22)

Dobrý večer,je to měsíc .A shodila jsem prozatím4,2kg.

První meta

(Dana D, 5. 9. 2011 16:38)

Dobrý den,

posílám tabulku s váhou.V manuálu jste psala,že až zhubnu 12 kg a 12 cm v pase uděláte mi první změny v navýšení.Toto již splnuji.
10.7.2011 87,9
4.9.2011 76,0
S dietou jsem spokojená a mám zájem pokračovat dál.

Děkuji

Dana D

Výsledky

(Stáňa K, 5. 9. 2011 16:08)

Dobrý den p.M.Svašková nebo raději Evo,je to super. Děkuji své kamarádce Ivě,že jsme se daly do války a Vám za úžasně vypracovaný jídelníček.V první řadě se chci omluvit,že jsem se neozvala dřív,ale počítač není mé hoby.Ne že bych ho neovládala,ale jako by nebyl raději volám,ale pokusím se to napravit-snad.Jsem nadšená jak někdo může dokázat tak vše skloubit,vše vychytat.Nic není problém,na vše je tam odpověď.Složku nosím neustále u sebe,abych mohla kdykoli nakouknout.Takže pár informací:začala jsem 22.8.ale ne s váhou 110kg,ale 105 protože jsem předtím byla nemocná a 5 jsem zhubla.Za těch 14 dnů jsem zhubla 5 kg. Nevím jak vy,ale já jsem spokojena.Já tomu neříkám dieta,ale změna jídelníčku a životního stylu. A ženská se konečně začne taky starat sama o sebe,protože co si budeme povídat, raději podstrojuje ostatním než sobě.

Výsledky

(Jana H, 4. 9. 2011 18:44)

Dobrý den,

omlouvám se, za zpoždění, ale byla jsem na dovolené. Ač jsem měla strach - tak to dopadlo celkem dobře.

K dnešnímu dni mám dole 10 kg ......v pase ... -12 cm......boky... -4 cm....prsa ....-9 cm

Moc děkuji, přeji hezký den Jana.H.

Průběžné výsledky

(Zdeňka N, 4. 9. 2011 18:05)

Dobrý večer dnes posílám váhu a míry Váha ubytek -4,5kg ,,, Pas-3cm ,,, Boky -4cm ,,, Prsa -2cm ,,, Stehna -2cm ,,, Břicho -3cm ,,, Tuk -3,7% .... Cítím se skvěle,teď mi váha dva dny stojí. Budu čekat na Váš názor Děkují Zdeňka P

Výsledky

(Hana H, 4. 9. 2011 18:03)

Dobrý den paní Evi,zdravím Vás po čtrnácti dnech a přeji brzké uzdravení.
Já jsem v sobotu ukončila osmý týden.
Začínala jsem 3.7. s váhou 70kg nyní 62,5kg
prsa 97cm 92cm
boky 100cm 94cm
pas 89cm 76cm
stehno 57cm 51cm

Jsem nadšená,jak to šlo krásně dolů.Ještě jednou Vám chci moc poděkovat za pomoc a za navedení správnou cestou.
Bez Vás bych to nikdy nedokázala.Nyní ještě dojíždím poslední týden(vkládala jsem mimořádné dny).
Po ukončení Vám pošlu i nějaké fotky.Zatím se mějte moc hezky a děkuji za odpověď.Hanka

TAK....

(Ája, 1. 9. 2011 14:44)

a nastalo u mně přesně to,co jsem si myslela,že už nikdy nebude.S jídelníčkem jsem začínala loni v dubnu,s jednou přestávkou.Teď jsem zjistila že mám 4 kila nahoře a že i když chci naject znovu na jídelníček,tak to prostě nejde,protože ty jídla už mi fakt nechutnaji a pomalu se vracím k těm nezdravím,i když nechci.Nemám tolik fantasie abych si pořád vymýšlela nějaké obmněny jídel,ale fakt už mi to nechutná.Zajímalo by mně jak to kdo dělá,když se takhle dokáže stravovat celý zbytek života.I když moc chci,tak to vydržím dva tři dny a pak jsem zase zpátky u vepřovýho,paštik atd.Prostě mi to chybí.Nedokážu mozek přimět k tomu aby se předělal na to zdravé,po kterém se netloustne.A co víc...nikdy jsem nemusela sladké,nic mi to neříkalo,teď bych klidně sežrala dort na posezení,PROČ???????? Nechci to tak.Nevím co mám dělat,aby mi zase začlo chutnat to ,,zdravé´´.Stalo se to taky některé z vás?? Poradíte mi co dál??? :-(

Re: TAK....

(Romana R., 1. 9. 2011 15:19)

....dnes jsem tu také prosila o radu, tak reaguji....Ájo, ale o tom je přeci celá podstata tohoto režimu stravování - dej si paštiku i vepřové ( v režimu udržení váy), ale jen občas a s mírou, druhý den si dej mimořádný, či bílý a vše srovnáš a nemusíš si nic vyčítat...jak jsem psala níže, udržuji se teď přes léto tak, že si dám při grilování či návštěvě, nač mám chuť, ale nepřejím se,pak to vyrovnám, i pohyb a sice nehubnu, ale ani nepřibírám, jsem stále v limitu + - 1kg... tak si to v hlavě přerovnej a s chutí do toho - nic není nemožné ;-)...držím palce, Romana

Re: Re: TAK....

(Ája, 1. 9. 2011 19:27)

No to je právě ono,já si dám třeba i dva mimořádné dny,ale už při prvním večer to nedodržím,protože mám prostě hroznou chuť na NĚCO,vím,že je to jen v hlavě,ale já to tam teď prostě nemám,nevím jak to mám napsat,ale mozek je uplně mimo.Ach jo,vím,že je to jenom ve mně,ale nedokážu to přehodit jinam :-(

Re: Re: Re: TAK....

(Ája, 1. 9. 2011 20:00)

A taky jde o to,že jsem všech těch zdravých jídel jakoby přejedená a už mi nechutnají,v tom je možná ten největší problém

Re: Re: Re: Re: TAK....

(Pavla F., 2. 9. 2011 7:43)

A co se víc zaměstnat nějakým pravidelným cvičením? Já když cvičím, tak nemám tak velký chutě na sladký a tučný jídla.

Re: Re: Re: Re: Re: TAK....

(Romana, 2. 9. 2011 9:31)

...no tak mi připadá, že Ája nepotřebuje "jen zahánět" chutě, takže asi ani pohyb toto nezmění...je zřejmé, že si uložila v hlavě, že co je zdravé, jí nechutná a všech dobrot, že se musela vzdát a to je špatné....Ájo, tak to nesmíš brát a opravdu si tento blok v hlavě musíš změnit....přeci je tolik potravin, které se dají zaměňovat, nemusíš se držet už tak striktně jídelníčku ( bavíme se o udržovací fázi ! )- možná málo kořeníš, zkus si "obyčejné" kuřecí udělat opravdu pikantní, hledej recepty na netu, je toho všude mraky,kombinuj, zkoušej nové, přidej si do základu třeba kousíček anglické, ať Ti to zavoní - no zkrátka musíš sama přijít na to, jak z toho ven, opravdu je to Tvá hlava, snad ještě Evička, jako náš vzor a taková autorita by se měla vyjádřit....tak hlavně hlavu vzhůru, nepropadej panice, možná je to přechodné období a zase to samo půjde...Romana

Re: Re: Re: Re: Re: Re: TAK....

(Eva, 2. 9. 2011 10:27)

Je to o hlavě a zdravá jídla dochutit a střídat, je to o tom, že si uvědomíš, co které jídlo tělu dá a co naopak nedá a udělá špatného, Já třeba mívala také ráda paštiku, ale při představě jejího složení, přesolené chuti a toho, jaký vliv má na moje tělo ji prostě nemusím mít a ani ji nekoupím, je to dost i o tom nekoupit, co mi škodí. Sůl a tuk z ní ucpácvají žíly a tepny, otravují ledviny a játra, tak proč si vědomě škodit?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TAK....

(Eva, 2. 9. 2011 10:31)

Základem všeho jsou návyky, to, co vás provází od dětství, se musí zčásti změnit a zčásti nějak přelstít. Zcela vykořenit to mnohdy nejde, ale ošidit ano.

1. Máte spojené v hlavě, že když se chcete uvolnit, sníte nějakou laskominu.
Řešení - jezte fakt pravidelně a v lednici mějte i zdravější laskomimu, třeba nějaký extra jogurt a nesnězte ho rychle, pěkně si ho vychutnejte.

2. V hlavě máte spojenou televizi a různé slané a tučné pochutiny.
Řešení - Nekupujte takové věci, když nejsou doma, nemůžete je jíst, také si raději nakrájejte sýr a zeleninku.

3. Jím v noci.
Řešení - musíte jíst opravdu providelně a večer asi hodinu před dobou, kdy míváte nutkání k lednici si dejte sýr Cottage nebo 3 decky mléka, bílkovina se bude pomalu vstřebávat a nutkání jíst se hodně sníží. Nějak se zabavte, nuda jídlu nahrává.

4. Vaříte a láká vás hodně uždibovat.
Řešení - Žvýkejte žvýkačku a pusťte si rádio a telenizi, to odtáhne vaši pozornost od ochutnávání

5. Máte sklon se přejídat jako reakce na stres?
řešení, místo sladkého jezte ovoce, ovocný cukr neudělá takovou paseku v těle a vstřbává se postupně.
Pokud můžete pracujte, uklízejte skříňky a byt, běžte na vycházku nebo do cvičení, tělo potřebuje pohyb a se stresem se lépe vyrovná i mysl.
Když budete jen sedět a jíst, stejně se nic nevyřeší.

6. Po jídle cítím v ústech další chuť na větší porci

Napijte se a jděte si vyčistit zuby a bude po chuti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TAK....

(Eva, 2. 9. 2011 10:34)

1. Doba - hubnutí podle jídelníčku
2. Doba - ustálení váhy

Je veselejší a pohodová, vždyť mám, o jsem chtěla. Váhu je nutné sledovat, podle toho, jak kdo hubnul se potom navyšuje příjem Kj na den a sleduje s váha. Někdo si dělá jídelníčky sám, někdo třeba v týdnu používá ty moje navýšené a o víkendech jí s rodinou a snaží se kalorických jídel sníst méně nebo je kompenzovat pohybem a aktivitou. Vždyť ví jak na to a co na něho zabírá.

Jer jasné, že řízky a sladké nejde jíst stále, ale jednou za čas v klidu, zase buď přidám pohyb nebo si dám odlehčovací den, vždyť ho ani nemusíte vymýšlet, je u diety. Prostě klid a pohoda, nákup nového oblečení - to je charakteristika této doby.

Je třeba mít napaměti , že tělo je živé, mění se obsah vody, mění se obsah střev a udržování váhy, znamená pohybovat se v rozmezí dvou kg sem tam, já například pendluji mezi 66 a 68.

Každá nemoc způsobí nalití sliznic voudou a tím nátůst váhy, nosohltan a rýma i kg a půl, hloupé ječné zrno půl kg.

Tato doba je individuální, v průměru trvá další asi dva měsíce.

3. Doba - nekonečné udržování

Tak tady už máme vypozorované při jakém příjmu nehubneme ani netloustneme a toho se držíme. V oku máme nejem přibližnou váhu potravin, ale víme, co je vhodné a co se musí omezit nebo vysportovat. Už se lépe a s radostí pohybujeme a pořídili jsme si nové onlečení. V kabelce máme vždy nějakou drobnost, abychom i pár kousanci mohli předcházet nadbytečnému ukládání tukových zásob a jinak si žijeme v klidu, máme přece vše pod kontrolou a jíme hlavičkou nejen pudově.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99

následující »