Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 26

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Tato návštěvní kniha je již také na čtení a příspěvky je možné vkládat a debatovat v

Návštěvní kniha 27

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

  sejmout.jpg

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

Náhledy fotografií ze složky Dana K snížila váhu o 30 a tajila to, napsala nyní


 

Komentáře

Přehled komentářů

Veselejší starosti

(Eva, 20. 11. 2011 18:41)

Když už jsem se tedy dokázala potácet se mezi lavicemi při VV, tak jsem dneska zahájila na popud paní doktorky z rehabilitace obnovu svalové hmoty a bude to asi pěkný boj. Mám za sebou eliptikal 2 krát 11 minuts pauzou půl hodiny, nohu u toho cítím, kotník pracuje podobně jako na kole, achilovka je cítit jak trošku pracuje, ale už nebolí, se trochu uvolnila, ale to víte, poslední minuta je boj s vůlí, do zlenivělých svalů jdou stahy, nechce se jim, tak budu každý den jednu minutu přidávat.
No a v týdnu aspoň dvakrát zkusím posilku, ne přímo na nohu, ale na ostatní části těla s malými závažími, tak mi držte palce, abych se zase rozhýbala, chodím trochu jako ten manžel z Angeliky, chy, chy

Ja to tedy vedu:))

(Zuzka - Italie, 20. 11. 2011 17:04)

Dobry den, Evi a vsem hubnulkam.

Tak to jste me dned dostali - jak procitam navstevni knihu a zjistuji, ze v tom zastaveni hubnuti nejsem sama. Presne takhle se v tom motam i ja. Ze by to bylo podzimem, me nenapadlo. Ja se s tim potykam uz od zacatku rijna, vyzkousela jsem vsechno mozne - jako je zmena chleba, stary jidelnicek, novy jidelnicek, ruzne navysovani procent a dorazilo me, kdyz jsem po bilem dnu + 2 mimoradnych po sobe mela jeste pul kila navic - to se mi jeste nestalo. Take jsem prestala cvicit - protoze to mam bohuzel vyzkousene, ze potom moc nehubnu a jde mi to rychleji dolu bez nej. A k tomu to bylo poprve za skoro 2 roky, kdy jsem vsechno fakt poctive dodrzovala a vydrzela to par tydnu.

Ja zase vsechno toto snazeni uzavrela tim, ze ted budu stridave zlobit a pak zase dodrzovat - protoze je mozne, ze jak jsem to takto vedla predtim a zhubla 20 kilo, tak jsem si tim mozna to sve telicko naucila na tento rezim nerezim a jinak to uz nepujde.
A jak jsem tady mnohdy cetla, ze nektere z nas o vikendech zhresi, pak daji mim.den a jsou schopne stejne zhubnout 1 kg tydne( a je jedno jestli se jedna o velkou nadvahu nebo ne), tak muj nynejsi plan je takovyto:
Pondeli - mim.den
Utery - Ctvrtek - jidelnicek
Pa - ovocny den
Vikend - jidelnicek a nejake to zhreseni

No, nevim, co a jak to udela, proste to budu zkouset dal, vsak ono se to opet nejak pohne:))

Tak zatim a mejte se vsichni fajn:))

Vážení každý den

(Eva, 20. 11. 2011 15:45)

Mně to zase vyhovovalo, že jsem věděla, na čem jsem, ale váhu je třeba nebrat jako dogma a trápit se kvůli pár dekům navíc, nejlepší je porovnávat k době třeba každou středu. Jsme přece živé bytosti, ve kterých kolísá obsah vody a střev, nejsme stroje, to je třeba mít na paměti.

Něco na zahřátí

(Eva, 20. 11. 2011 15:43)

Podzimní chlad a teplota kolem nuly nebo i pod ní tělo dělá tělo zimouřivým, když už víte, že je venku zima a jdete domů z práce, uvařte si hodinu před odcvhodem čas a dejte půlku banánu nebo jednu bebe nebo 8 - 10 křížal z jablek, doma , když mrzne neuškodí, jak jsem psala talíř zeleninové polévky bez zásmažky, zelenina jde přece přidat vždy a to, že je vařená ničemu nevadí, také hrnec čaje na sporáku, kde vodou varem přešla i skořice krásně provoní byt a zahřeje, ani nemluvím o kiwi, které nemá skoro žádné Kj a dodá spoustu vitamínu C.

Re: Nejak to nejde

(Marie N, 20. 11. 2011 8:49)

Holky, jsem na tom úplně stejně,jak to popisujete v příspěvcích pode mnou. Pár dní to jde, ale stačí jeden dva dny,abych maličkost porušila, nebo nedodržela dobu a hned mám kilo nebo dvě nahoře. Motám se v tom kruhu už třetí týden. Taky je pravda, jak píše Evička,že jsem byla nachlazená a měsíčky do toho a to hned váha jede nahoru jak hrom. Ale moc mi pomáhá, když sem zajdu a vidím, že v tom nejsem sama a taky teď to, co Evička napsala o té podzimní stagnaci. Tak snad se nám to podaří prolomit. Všem krásný den. Majka

Re: Re: Nejak to nejde

(Katka, 20. 11. 2011 14:21)

Holky, měla jsem úplně stejný problém a motala jsem se takhle 5 týdnů. A velmi mi psychicky pomohlo, že jsem se přestala vážit každý den a vážila se každý 6. den. Váha šla pomalu dolů a tím, že jsem neviděla lítat každý den ty deka, tak jsem byla klidnější a celkově se mi režim lépe dodržoval. To jen tak pro inspiraci, třeba to někomu taky pomůže. Držím palce.

8.týden

(Alena K, 20. 11. 2011 10:40)

Pani Evo, ozývám se téměř po 2 měsících. Nějak nestíhám. Končím 8. týden jídelníčku a je to úžasné. Vážím 86 kg, což je o dobrých 10 kg méně. Po těchto 2 měsících bych chtěla zařadit spalovací dny a ještě jednou opakovat. Je to úžasné - ono to funguje, je mi o 100% lépe a snad to půjde ještě o pár kilo dolů. Děkuji, těším se na odpověď. Děkuji, těším se na odpověď Alena K

Začátek

(Zuzka, 20. 11. 2011 10:33)

Dobrý den . Posílám první info o váze.
4.11.- 120kg ,10.11. 118,5kg , 17.11. - 117,3 kg;
Přeju krásný den

2.týden

(Míša Ř, 20. 11. 2011 10:06)

7.11.2011 74,7
18.11.2011 72,3

Jinak jsou mé pocity po těch dvou týdnech super. Cítím se dobře, chutě na sladké mě nepřepadávají (což jsem dřív řešila stále), už i na kalhotech cítím, že se něco malého mění. Fakt je to neuvěřitelné a já jsem naprosto nadšena. Za toto vše Vám moc a moc děkuji a držte mi palce, ať to takhle šlape i nadále.

Mějte se krásně, ať se Vám nožka uzdravuje a přeji Vám krásné blížící se adventní dny.

Zdraví Míša Ř

Dotaz

(Darja, 19. 11. 2011 10:56)

Evi, jak se díváte na sladidla, já ten čaj bez cukru nemůžu, nechutná mi. Na co se mám při jeho výběru soustředit a také babička peče diabuchty a zákusky, jak je to s nimi?

Re: Dotaz

(Eva, 19. 11. 2011 22:18)

Sladidla se dělí do dvou skupin:
1. Nízkokalorická - mají asi o 30% méně Kj než cukr - sorbitol, xylitol, maltitol
2. Zcela nekalorická - sachasrin a aspartam
Při slazení jimi je třeba mít na zřeteli, že sice nemají tolik Kj, ale škodí také, je to zase chemie do těla, tak všeho s mírou.

Nějak to nejde

(Šárka P., 17. 11. 2011 16:34)

Už druhý týden se snažím opět hubnout s paní Evou a nějak to nejde. Dva dny se snažím, zhubnu 1 kilo, pak příjde další den a něco malého mimořádného kromě jídelníčku a mám to zpět. Takže výsledek je takový, že za 10 dnů hubnutí nemám ani deko dole, ale necelé kilo nahoře. Nějak se v tom teď plácám. Ach jo, snad se to zlepší. Všem ostatním držím palečky při hubnutím. Šárka

Re: Nějak to nejde

(Taťána P, 18. 11. 2011 11:34)

Šárko, jsem na tom úplně stejně - po prvním měsíci, kdy mi jaksi samo sjelo 6 kilo, se to zaseklo a jakmile si dám něco mimo jídelníček, šup a kilčo je zpět.Tak se zase držím, sundám ho, pak něco málo poruším a tak stále dokolečka dokola. Už skoro tři týdny se motám v kruhu.

Re: Re: Nějak to nejde

(Eva, 18. 11. 2011 16:22)

6 kg za měsíc je až dost, tělo odpočíbá a možbá cvičením nabírá svalovou hmotu, která je těžší než tuk, to se zase hýbne, každé nachlazení se také odráží zadržováním vody a o měsíčkách ani nemluvím, jen vycházejte z toho, že i když váha zatím neklesá i tak toto stravování tělo ozdravuje a za pár dní to klesne.

Re: Re: Re: Nějak to nejde

(Eva, 19. 11. 2011 9:08)

Přemýšlela jsem v posteli nad tím problémem, že s chladným počasím váha stagnuje a tělo je takové schlíplé, cesta ven je i v tom, že se na pár dnů najede na detoxikaci těla a doplní se to nám příjemným pohybem s mírou, také místo večetní porce zeleniny na doplnění jde použít i nezasmažená zeleninová teplá polévka.
Jednodenní očistné kůry:

Očistný den s kyselým zelím
Kyselé zelí je nejen vitamínovou „bombou“, ale také skvělým pomocníkem pro nastartování diety. Tento zázrak zbavuje tělo nečistot, spaluje tuky a posiluje imunitní systém. Vyzkoušejte jednodenní očistnou kůru s kyselým zelím a uvidíte, jak skvěle se budete cítit. Kysaného zelí můžete sníst, co hrdlo ráčí – ovšem pozor na kopřivku!
Šťávový den
Většina ovocných a vitamínových šťáv (těch kvalitních) obsahuje vápník, který je prospěšný pro naše kosti. Vápník také povzbuzuje činnost ledvin, napomáhá k odvodnění těla. V zeleninových šťávách je ho o 50 % více, než ve šťávách ovocných. Během šťávového dne vám doporučujeme vypít asi 3 litry ředěných 1:1 ovocných nebo zeleninových šťáv rozdělených do několika menších dávek .
Exotický denObrazek
Exotické ovoce v sobě skrývá velké množství minerálních látek, enzymů a také vitamínů, které aktivují látkovou výměnu, urychlují spalování tuků a vylučují škodlivé látky z těla ven. Exotické ovoce pomáhá v boji proti celulitidě. Doporučujeme vám především kiwi, mango a samozřejmě také ananas.
Polévkový den
Polévka je zkrátka grunt, který nám nejen prospívá, ale také nás dobře nasytí. Doporučujeme vám zeleninové polévky bez zahuštění – ty mají málo kalorií,ale dejte nějakou luštěninu a brambůrek, aby se neporušilo pravidlo našeho hubnutí,bude tam hodně vitamínů a také balastních látek. V polévkovém dni se snažte navíc ještě vypít alespoň 1,5 litru neperlivé minerálky a nebo bylinkového neslazeného čaje.
Malá sedmidenní očista
Nejděte si čas uplatnit pár dní na odpočinek těla a pročištění a odkyselení organismu,

co mi pomohly loni. Je to mix detoxikace a vitamínové bomby, člověk má po nich o kg až dvě méně a cítí se lépe. Pokud budete někdo chtít, držte to se mnou.
Cvičí se při nich obden aspoň 30 minut.
První den - snídaně banán a šťáva z pomeranče nebo celý pomeranč, svačina 2 - 3 kiwi, oběd zeleninová polévka bez zahuštění s malým bramborem, svačina banán a pomeranč, večeře 2 - 4 kiwi
Druhý den - banán a plátek ananasu, svačina 2 - 3 kiwi, oběd dušená brokolice nebo květák, celý kus a mrkev syrová, svačina - 2 -3 plátky ananasu, večeře zelný salát s pomerančem - viz. tady v oddílu v menu vaříme zdravě - saláty
Třetí den - banán a plátek ananasu, svačina 2 plátky ananasu, oběd 100 g vařené rýže a 150 gr dušené zeleniny, svačina 2 - 3 kiwi, večeře zase salát ze zelí a pomeranče
Čtvrtý a pátý den - ráno sklenice trochu osolené vody a připravit si dva litry citrucové šťávy, pomeranče a grepy podle chuti a naředit to vodou na 4 litry a pít to každé půl hodiny menší skleničku, pokud bude prázdný žaludek moc vtíravý dejte pomeranč nebo polévku ze zeleniony bez zásmažky k obědu.
Tento postup je nejúčinnější drží-li se dva dny. Odplaví z těla toxické látky nejen ze střev ale i toxickou lymfu, za ty dva dny klesne překyselení těla na neutrální míru.
Protože toxiny odcházejí i potem , doporučuji u toho zařadit podle možností i cvičení.


Šestý a sedmý den - bílý den a den , co je popsaný u něho, v tom druhém dni na oběd zeleninová polévka jako tady první den.

Dalo by se proti těmto dnům namítnout, že je tam moc ovocného cukru, ale tuto skutečnost plně vyváží, že tělu doplní enzymy zodpovědné za lepší trávení - ptyalin / trávení sacharidů/, hydrochlorin / trávení tuků/ a pepsin / trávení bílkovin/.
Pokud někdo nejí ananas, o tento poslední přijde.
Celkově ve spojení s následným bílým dnem zrychlí metabolismus a když tři dny nebudeme jíst určité potraviny, trochu se sníží i kyselost těla, to také nemůže uškodit.
Tak hurá do toho.
https://kgdolu.estranky.cz/clanky/chemie-tela-a-zdravi-a-detoxikace/chemie-tela-a-zdravi-.html

Re: Re: Re: Re: Nějak to nejde

(simona, 19. 11. 2011 21:18)

já to mám taky tak,nějakou dobu se snažim,pak ujedu a je to.určitě vyzkoušim očistnou kůru a napíšu ,co to semnou udělalo. Miluju kyselí zelí,tak že začnu tím. Děkuju.

6.týden

(Irena Z, 19. 11. 2011 11:37)

Přeji hezký den,

k dnešnímu dni jsem zhubla o 6,5 kg 5 cm přes boky, 4 cm stehno, 3 cm paže, 3 cm pas. V pondělí to bude 6 týdnů co jsem začala s dietou.

Zdravím a děkuji

Emaily dnes a zítra doženu, ale nyní dělám pokus

(Eva, 18. 11. 2011 20:01)

Špaldový závin se sýrem, cibulí a krabími tyčinkami, nezkoušeli jste to už někdo?

Re: Emaily dnes a zítra doženu, ale nyní dělám pokus

(iva b., 19. 11. 2011 8:56)

chtěla jsem se zeptat,jak dopadl pokus,mám na to zálusk to také vyzkoušet

Re: Re: Emaily dnes a zítra doženu, ale nyní dělám pokus

(Eva, 19. 11. 2011 8:59)

Dobré, já na pečené věci moc nejsem, ale děti to mají rády, náplň byl sýr 30% a šunka a podušené v páře krybí tyčinky, bazalka trošku česnek a dost trájené cibulky, nahoru nad komentáře vkládám průřez. Bez sýra by to nešlo, jen tyčinky by byly suché.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99

následující »