Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Martině M.

(Pavlína Š., 23. 6. 2009 16:19)

Dík za podporu,jak dlouho už hubneš?Já jsem se teď zasekla a psala jsem o rady Evičce tak zítra najíždím na bílý den,tak uvidíme.

Díky

(Marcela, 23. 6. 2009 16:11)

Všem díky hned je mi líp , dnes zatím držím !

Holčinám..

(Olinka 25, 23. 6. 2009 15:34)

Tak jsem doma z Prahy, fakt super počasí, jsem zmrzlá jako alík:-). Ale zase mám super kabelku a košili:-).
Musím říct, že zlatej bílej den, mě zase docela vadí ten ZD, ale dá se to přežít. Zítra máme místo mim. ovocný (Evička poradila), ale Andrej, ty si ho nedávej, když máš u něj hlad :-)). My máme plnou mísu třešní a ty milujeme.

MartinceK.

(IvaSm, 23. 6. 2009 15:17)

Stejně jako každý den i dnes si jdu počíst comá kdo nového. Já už jsem od paní Evičky jídelníčky dostala, jen jsem si řekla, že bude rozumnější začít až po dovolené, že tam bych neměla ty správné podmínky (a v autobuse co se pití týká - aby si člověk nepotřeboval odskočit každou půlhodinku - už vůbec ne). Tak sbírám odvahu, všechny vás obdivuji a díky za zprávy o tom, že v Bulharsku je teplíčko na koupání. My tam už aspoň popáté, je tam fantasticky. Doufám, že pokud se tam dostanu příští rok (nebo až budu porovnávat fotky), taky mě spousta lidí nepozná...:-)

Marcele

(MartinaK., 23. 6. 2009 10:11)

nezoufej, chce to doopravdy hodně sebezapření, ale mě pomohlo,že ta kila letěla dolů skoro sama. Vidíš, to kilo za den dole tě musí nakopnout to vydržet!!! Nejlepší je nemít doma ta lákadla. Nebo když mě popadla žravá, tak jsem vzala psa a šla s ním na procházku. Nebo něco dělat abych nemyslela, že ve špajzu je houska a v lednici salám. Nejhorší co může být je, když zůstanu sedět doma a nic nedělat, to je fakt, že slídím jak pes.

Marcelce

(Hanule, 23. 6. 2009 10:08)

Marci, nevěš hlavu. Jsme na tom všechny stejně a vůbec nejsi trapná. Já jsem se včera Ivetce pochválila, že s mlsáním nemám problém, no a co myslíš, že jsem celý večer dělala. Dnes ráno odměna 70 dkg nahoru. Tak to prostě je - je to boj, ale jak už jsem jednou psala - prohraná bitva, není prohraná válka... Měj se moc fajn. Věčně hubnoucí Hanule

Hanulce a Ivetce

(MartinaK.(kmoška), 23. 6. 2009 10:05)

Tak nejdříve přestanu mást, Martin je tu více, tak jsem si myslela, že Kmoška bude asi tak nejlepší. Ale pro příště už jen MartinaK. Jinak holčičky, dík za přivítání, je nilé, že se na člověka nezapomíná. Návrat byl jak studená sprcha, ale ta radost, že jsem doma byla velká. Ono to ledadlo jaksi nějak nepřiletělo a my čekaly 4 hodiny, jestli nás někdo odveze. Hlavní problém byl v tom, že 150 lidí nebylo vůbec informováno, co se děje. krásná Bulharka jen mile culila hubinku a krčila ramenama. Nebylo to moc příjemné. Ale............jsem doma, jsem a jsem mezi svými. Začínám znovu od prvního měsíce, takže holky..........jde se na to. To by v tom byl čert, abych nedala alespoň 20kg dolů!!!!!!!!!

Podpora

(Marcela, 23. 6. 2009 9:45)

Jsem asi trapná, ale mam problem držet se doporučených jídelníčků ,dopoledne to zvládám ,ale odpoledne na mě skočí chutě a jsem jak ten pán s filmu Slavnosti sněženek "sežeru na co přijdu, občas se mi povede to překonat.Včera jsem začala zase od prvního dne , nevím jestli je to možné , ale váha ukazovala skoro mínns 1 kg dolu což mě potěsilo tak uvidíme jak budu dál pokračovat.Jsem chronický dietář.

Kmošce

(Iveta,42 let, 23. 6. 2009 9:25)

A joooooooooooooo,vlastně,vždyť si to psala,že si jedeš užívat,tak tě tu zase vítáme.Ten návrat musel být ale šok,co?Léto jako když vyšije.To je humus,chudáci děti,dorazí domů promáčené,doma se nudí.Včera jsme dokonce topili.

Martince-Krmošce

(Hanule, 23. 6. 2009 8:55)

Ahojky cestovatelko,
úplně Ti to teplíčko závidím. Je to bezva, že sis to tak pěkně užila a zároveň jsi nepřibrala. Co víc si přát? Už jsem se bála, že ses nám někde ztratila. Krmoška přestala psát a Martinka odletěla na dovolenou, trošku jsi nás zmátla(teda alespoň mě,ať nepíšu za jiné). Měj se moc pěkně a ať Ti ta náhlá změna počasí nepokazí náladu.

Hanule a všem

(Kmoška (Martina K.), 23. 6. 2009 8:27)

Achooj, vrátila jsem se z dovolené v Bulharsku a čumím jak pulec, jste všechny bezva!!! Já si užívala sluníčka, moře a odpočinku. Toho sice moc nebylo, neboť jsme pořád byly neustále v pohybu. K moři, od moře, do města z města, koupání(plavat to nešlo kvůli obr vlnám), plavání v bazénu. Měla jsem tam jen snídaně, ostatní jídlo jak co šlo. Nejdříve jsem měla výčitky, ale pak jsem si řekla, že je to moje první dovolená u moře, takže žádné vyčítání. A hele doma mě váha mile překvapila, měla jsem o půl kilča míň. Jídlo tam bylo velmi lehké, skoro vůbec nekořeněné a porce dost malé. Jel nás babibine, já, máma, ségra, teta a neteře a těm ty porce nestačily. Já měla vždy akorát. Dokonce jsem si dala i kousek jejich zákusku. Teda to je tak sladký, že vás přejde chuť si přidat. Je to dobré, ale kousek stačí. Najíždím na jídelníček ale doma je barák tak vyžranej, že sotva ulovím plátek sýra. Musím nakoupit a pak se vrhám znova do redukce. Mám dole 12 kg za 2 měsíce. Na dovolené mě hřály u srdíčka obdivné pochvaly holek. Jedna mě neviděla rok a povídala, že čuměla jak vyoraná myš. je to fakt dost vidět.

Ivetce

(Andra N., 23. 6. 2009 8:20)

Ahojky Ivetko děkuju za vzkaz a s tou digoškou ti nějak nevím, néééé že bych někdy nezhřešila, ale zas tak hrozný to není, tak si spíš myslím, že stávkuje ona víc než já :-))) Měřím 168cm a chtěla bych se dostat na 68 kg jenomže ta nádhera si se mnou hraje to je furt 68,8/68,4/69,2 a furt takhle dokola, ale pozor !!!!! po bílém dni 67,8 :-)) jen nevím jak dlouho mě tam ta mrcha nechá :-))) bílej den byl super vůbec mi to nevadilo ale taky neprohnalo :-))) ale to neva protože s tím problém nemám, dneska jsem si naordinovala zeleninovej a zítra ten mimořádnej. Mě ti to nějak ten jeden den bez chleba ani nevadilo, já jsem měla spíš problém s ovocným dnem, ten já nemůžu, protože u něj já trpím hlady jako zvířátko :-))). To říkám, že byla Olinka včera nějaká akční, ale jen ať si užívá volných dnů, protože až nastoupí do práce tak to bude horší. Oli ani se ti nedivím, že se ti do školství nechce. Bydlíme vedle školy (2.stupeň) a je to teda fakt děs. Já ty učitele fakt obdivuju a už jim vůbec nezávidim ty dva měsíce prázdnin. Myslím, že by měli dostávat ještě ozdravný lázně
:-))) tak se holky pardón i pánové držte

Skoro 20kg dole!!!

(Olinka 25, 23. 6. 2009 7:29)

Ahojda! Tak bo bílém dni mám 86,6kg mamka 70,9kg, je to super, akorát mi ten tvaroh nějak zabetonoval :-), ale na to pak dám zase ovocný :-).
Ivet, jdu do banky, takže mimo obor, nebudu si ničit nervy s dětma a stejně nikde nechtějí učitele mojí aprobace.No, já letím do Prahy, v tomhle počasí teda hnus...

Eliška H

(Eliška H, 22. 6. 2009 22:54)

Mila pani Evičko moc se omlouvam že se ozyvam až ted.Začala jsem s Vaši dietou 19 unora na 85kg k dnešnimu dni mam dole 14kg což je užasne!!!!Ta chvala od lekařů i rodiny a známých mě moc těši.Ani nevim jak vam poděkovat,asi jednoduše Děkuji..
Vaše dieta mě naučila spravně jist, tak že pořad jim podle jidelničku a pomalu si ho obměnuji , chtěla bych ještě zhubnout 4 až 5 kilo,dneska už vim, že to dokažu.
Moc mě mrzi, že jsem vam pravidelně neposilala vahy a miry ale doufam že konečny vysledek Vás potěši stejně jako mě,je to jen diky vam!
Přeji dobrou noc a moc krasnych dnu!!!
Zase se ozvu jak pokračuji ještě jednou DEKUJI!!!
Eliška H

vzkaz pro Andrejku od Milenky

(Iveta,42 let, 22. 6. 2009 22:26)

Ozve se ti,nestíhá,má nemocnýho Tomíka,tak vydrž a nezoufej

pro Pett

(Iveta,42 let, 22. 6. 2009 22:24)

tak to já jsem měla hlad pořádnej,chybí mě pečivo.těším se na zítra,dávám MD,ale takovej,kde budu něco kousat.Tak se drž.

Olinka

(Iveta,42 let, 22. 6. 2009 22:18)

No teda ty jsi úplně předpisová,není ti to trochu blbý,vůči nám rebelům.Bane,chválím tě.Jsi šikulka.Určitě do svadby dosáhneš váhy,jakou sis přála a budeš moooooooooooooooooooooooooooooc krásná nevěsta.Kam nastupuješ,jestli to není tajné?Já u bílého dne,teda jestli je to ten bílkovinovej,dost trpím.Potřebuju pečivo.

Věře a Marii

(Iveta, 22. 6. 2009 22:11)

Teda holky,vy teda jedete,za jeden měsíc a takové úbytky,blahopřeju.

Andrejce

(Iveta,42 let, 22. 6. 2009 22:08)

Hele a jak to funguje u tebe?Zapomíná se víc ta digi bachařka a nebo ty?U mě se zapomínám spíš já.No tak řekni,co se mnou?

dnešek

(Eva , 22. 6. 2009 21:54)

Jak na vás působil, já byla ospalá a líná, no nyní to doháním.E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »