Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Tak my jedeme

(Eva, 21. 6. 2009 11:43)

Směr Dinopark Vyškov a pak farma Bolka Polínky, večer podám zprávy, zdarec. Nebojte se, kdo poslal vše, dopisky večer zabalím a zítra pošlu.E

Vařím něco nového

(Eva, 21. 6. 2009 9:52)

Kuřecí prsíčka na droubné kousky a zalito 150ml mléka s rozmíchanými šikovnými recepty a nyní to dělám od rána v pomalém hrnci, právě jsem to chutnala, moc dobré, k tomu budou nové brambory a zelenina.

SOS

(Krista K.52let, 21. 6. 2009 9:32)

Hanuli gratuluji k úbytku trpělivost je odměněná,zato mě to ta drzá digoška spočitala a vyskočila o kilo:-((((Ale co se da dělat,asi to bude tim nachlázením mějte se krásně Krista

Všem

(Iveta,42 let, 21. 6. 2009 8:15)

Tak děvčata,Haňule by zasloužila medaily,i když váha jí pořád stávkovala,tak se nevzdala a dnes hlásí úspěch.Doufám,že se nezlobí,že jsem to na ní vyzradila,ale ona se možná nepochválí,tak musím já.

pro Haňuli

(Iveta,42 let, 21. 6. 2009 8:13)

Tak ti uděluji velikánskouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pochvalu,jsi moc šikovná,že jsi to nevzdala a vidíš,úspěch se dostavil.Ale chce to se vykecat,když se nedaří a kontaktovat Evču.Tak držím palce v dalším boji.

všem spolubojovnicím

(Iveta,42 let, 21. 6. 2009 8:10)

Tak děvčata,jak ste zvládly sobotu?Já nic moc,zase hříšek.Ale co nadělám.Naštěstí digi bachařka se nade mnou slitovala a nezpočítala mi to,tak jsem ráda.

Odpověď na dotaz

(Eva, 21. 6. 2009 7:36)

Jaké jsou moje původní a dnešné míry:
Rozdíly mezi starými a novými jsou v oddíle "Změnily se vám po zhubnutí míry?"
mísro těla dnes , před , ve dvaceti letech
boky 98 131 90
stehno 50 65 48
pas 85 112 75
paže 28 38 25
prsa 110 130 98
Tak už víte, proč cvičím na pas a snažím se ho zmenšit.Všude jsem se přiblížila k bývalým mírám jen tady ne. Celkem jsem včera teda na stroji jela hodinu dvacet minut a půl hoďky cvičila posilování s míčem u televize a co myslíte? Ráno mám stejně jako předešlý den, ale to se projeví až zítra. Dneska plánuji jen pohyb venku a navečer u Jste to, co jíte tak maximálně půl hodinku. Pěknou neděli.

Vitamin K doplněk

(Eva, 21. 6. 2009 7:27)

V běžné stravě je obsaženo 300 – 500 mikrogramů denně, což naši potřebu velkoryse pokryje.

Modřiny

(Eva, 21. 6. 2009 7:23)

Podle toho co vím, je to vitamín K. je rozpustný v tucích, mazej si teda chleba Florou light pokaždé, ne moc , ale potři ho.
Vitamín K dokážou tvořit bakterie v tenkém střevě. Pokryjí tím zhruba polovinu denní potřeby. Kromě toho je obsažen v listové zelenině, především ve špenátu a salátu. Dále se vyskytuje v luštěninách, bramborách, rajčatech, mrkvi a játrech.
Existuje v lékárně i jako umělý.

ahojte všem ,

(kristýna, 20. 6. 2009 23:51)

tak dneska moje malá měla vystoupení , je jí 5 let a chodí na lidovky , bylo to moc pěkný , byly jsme tam přes 3 hodinky na čerstvím vzduchu , dojeta jsem do mů hladová , měli párky a klobásy , oplatka... a já odolala , zahnala jsem to 1/2 krajíčkem chleba, a doma makrelka a uplně jsem usla , asi tím počasím , dneska u nás nebylo nic moc... pořád se to honilo, a před chvilkou jsem dorazila ze svižnější procházky s hafanem , to je můj věrný pátek... evi chtěla jsem se jen zeptat , začali se mi docela často dělat skoro bezdůvodně modřiny , co mi chybí, je něco , co bych měla víc doplňovat, vitamínky a který??? zítra chceme jet do vesternového městečka , asi si musím udělat sváču , to je jediný co mě dělá problémy... všude je jen to co se nemá a salát nedělaj nikde , jen hotovky , tak přeju sladkou dobrou noc... kristýna

zelený čaj

(Věra, 20. 6. 2009 22:47)

Byly doporučené čaje z obchodu Kalinka. Nemůžu ale najít žádný na internetu. Pokud je to možné, napište, adresu takového obchodu. Moc děkuji

Odpověď na dotaz

(Eva, 20. 6. 2009 22:28)

Jak rozvrhnout příjem sacharidů. bílkovin a tuků, kolik jich přijímat po zhubnutí. Uvedu tda tři případy-
Starší kolem 160cm žena - příjem po dietě 6150Kj na den
175g sacharidů, max.50g tuků, 60 - 75 g bílkovin
Mladá aktivní vyšší žena - 7400Kj na den po zhubnutí
225g sacharidů, max.60g tuků, 65 - 80 g bílkovin
Muž mladší aktivní - 9000Kj na den po zhubnutí
275g sacharidů, max. 80g tuků, 75 - 95 g bílkovin na den
Je to podle tělesných parametrů a věku, tohle jsou jen příklady, platí rozvržení sacharidů jako u diety, využívání spíš rostlinných tuků a olejů, libového masa, nízkotučných mléčných výrobků a dlouhých sacharidů,energeticky náročná jídla se jí jen občas a pokud možno se ten den dá fyzická aktivita.

Dvojí zábava

(Eva, 20. 6. 2009 21:41)

Tak se chechtáme dvěma věcem, těm Rafťákům a já cvičím na míči, to je tedy kabaret, ale jsem z toho úplně uvolněná, fajn na záda.E

Jdu zase na chvilku

(Eva, 20. 6. 2009 20:18)

Jdu zase na chvilku na stroj, ale zítra už jdu raději na vycházku, jenže u nás je dnes chladno a všude mokro.
U žehlení jsem se dívala na ten poslední díl Souboj v těžké váze, moc se mi líbilo, jak na začátku si všichni v těch rodinách mysleli, že to bude nějaký očistec, šílené držení diety, ale pak také drželi jídelníček na míru a zapojili do vaření hlavu a nakonec si uvědomili, že to dělají pro zdraví a brali to jako cestu ke spokojenějšímu životu, byl to pěkný závěr, takový motivující.

Dnešní cvičení zatím 1470 Kj

(Eva, 20. 6. 2009 17:36)

Dnešní cvičení zatím 1470 Kj, za chvíli jdu pokračovat, vypálila jsem si nějaké ty Souboje v těžké váze, tak se u toho žehlení na to dívám a slibuji si, že jak dožehlím , ještě chvilku půljdu cvičit. Dneska tam dám Irenku a zítra ještě jednu paní a potom jdeš na řadu Ty Kristo.E

Ivetce a všem

(Krista K.52let, 20. 6. 2009 17:23)

Ivetko děkují,dnes už mi je líp a musím řict,že i váha šla dolů 1,70kg.HURAAAAAAAAAAAAÁ holky dnes už mám dole 29,6kg.Mám už jen nadváhu:-)))))Přejí všem
hodně kileček dolů a děvčatka nedáme se vydržte!!!!Pa Krista

Ještě pár potravin do letního jídelníčku

(Eva, 20. 6. 2009 15:29)

JAHODY

Proč: Protože vláknina obsahuje pektin a vitamin C.

Účinky: Snižují cholesterol v krvi, zasytí a jsou vynikajícím spalovačem tuků.

VODNÍ MELOUN

Proč: Je málo kalorický, obsahuje až 94 % vody, vitamin C, mangan a enzym štítné žlázy tyroxin.

Účinky: Uhasí žízeň a přitom skvěle pročistí. Tyroxin přispívá k rychlému spalování tuků.

KYSELÉ ZELÍ

Proč: Je výborným antioxidantem a honosí se nízkým obsahem kalorií.

Účinky: Urychluje látkovou výměnu, pročistí organismus, rychle zasytí a má schopnost neutralizovat velké množství tuků.

OKURKY

Proč: Mají velmi nízkou kalorickou hodnotu. Jejich dužnina se skládá z 96,5 % z vody. Obsahují vysoké množství vitaminů a minerálů.

Účinky: Významný je jejich detoxikační účinek, podporují činnost jater, žlučníku a střev.

LOSOS

Proč: Obsahuje málo tuků, je bohatý na jod a bílkoviny.

Účinky: Jod je důležitý pro tvorbu hormonů štítné žlázy, které se podílejí na regulaci látkové výměny.

ZELENÝ ČAJ

Proč: Kromě jiných vitaminů a minerálů obsahuje hlavně draslík a zinek.

Účinky: Posiluje metabolismus, chrání před ukládáním tuků a je účinný při detoxikaci organismu. Jeden šálek zeleného čaje spálí 100 kJ.

Pro nové lidičky

(Eva, 20. 6. 2009 15:21)

Zamyslete se, co způsobilo, že jste ztloustly. Někde to bude. Plynutí času – zestárnutí? Málo pohybu? Psychické utrpení? Změna stravovacích zvyklostí? Změna partnera - usazení se nebo jste náhle doma s dětmi a postrádáte seberealizaci mezi lidmi? A nevrhejte se bez rozmyslu jen na hubnutí, chce to vědět , že to děláte pro své zdraví a že to není proces na týden, i můj jídelníček je dělaný na dva měsíce, je to psychologická hranice návyku, hra s jídlem přechází do myšlení a stává se zvykem, tím se nastoluje šance, že i po navýšení Kj na den, si váhu udržíte, sice občas něco nezdravého sníte, ale nebudete taková jídla vyhledávat a budete si uvědomovat, že jejich konzumaci byste měli kompenzovat aktivitou. Neberte vážně komerční sliby hubnutí ve spánku nebo saunabelem, prášky či nějakou operaci – to nic neřeší. Je to všechno v hlavičce.

Ivetce

(Eva, 20. 6. 2009 15:02)

Pro tyto případy mám doma tu vlákninu lepikol, ale zabírá mít hodně práce, pojď ke mně žehlit a nebzdeš mít na přemýšlení o jídle čas. Právě jdu na druhou dávku cvičení, ven nejdu , je tam hnusně. No a pak zase žehlit.

Eviččce

(Iveta,42 let, 20. 6. 2009 14:22)

Ahoj,teda já mám dnes pořád hlad,to už se mi dlouho nestalo,včera jsem hřešila,tomu borůvkovému koláči prostě nešlo odolat,dnes dávám ZD,ale už po hodině mám hlad a tak dávám mezijídlo,ale přesto mi pořád kručí v břiše.Snad ten dnešek přežiju.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »