Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Snad to bylo srozumitelné

(Eva, 16. 5. 2009 21:16)

Snad se to dalo trochu pochopit, jako chemická reakce je to dost složité, prostě o tom , zda budeme ten člověk, který sní vše a netloustne, rozhoduje chemie. My ji ale můžeme při troše znalostí přelstít, nemusíme tloustnout z vody, valit se jako slon, funět a škrtit v malém oblečení a trápit se hlady a potom se zase z hladu přecpávat, máme hlavu rozum, proto tvrdím, že vůle je důležitá, ale znalost a rozum ještě víc.

Další dotaz

(Eva, 16. 5. 2009 21:10)

Jaký je rozdíl mezi snědením bílého pečiva s máslem a celozrnného pečiva s máslem, proč jste mi na CD psala, že celozrnné je vždy lepší, přijde mi to jako nemyslné omezení.
Odpověď:
Když sníte bílé pečivo ve chvíli nouze , nevadí, ale už si ho určitě nemazejte tukem.
Sníme bílý chléb s máslem, dostává se do těla lehce vstřebatelný jednoduchý sacharid a mastné kyseliny. sacharidy navýší hodně rychle glykemii, vyloučí se velké množství inzulinu, ten otevře cestu mastným kyselinám do buněk doširoka a než stihnete cokoli z požité potravy aktivně využít, máte to v tukových zásobách na břiše nebo na zadečku.
Když sníte celozrnné pečivo a máslem, tak máte v těle dlouhé složené sacharidy, ty se vstřebávají postupně až třikrát delší dobu než ty předešlé, nenavýší tolik produkci inzulinu a mastné kyseliny nepřechází do zásob rychle, něco využijete a velká část jich odejde z těla ven do odpadu, prostě netloustnete. Pokud ještě přidáte optimální další složení skravy a jen trochu pro vás přijatelný pohyb, váha jde nutně celkem pěkně dolů. Jen občas si tělo vzpomene a hubnutí se zasekne, pak je nutné dát specielní den nebo ten den, co mu říkáme zeleninový s pravidelným přísunem určitých látek, které zde na netu nebudu konkrétně rozepisovat, pak se tělo zase vrátí, vylučování inzulinu se upraví a váha jde zase dál dolů.
Tím se také vysvětluje, že když děvčata drží jen hlavní zásadu a navýší příjem Kj, při méně tučné a sladké stravě váhu krásně drží a dokonce i po dietě jdou ještě dolů.

Jak jste došla k podstatě diety.

(Eva, 16. 5. 2009 20:56)

Tak jsem tady a myslím, že většině svých čtenářek a hubnulek to vysvětlení opravdu dlužím.
Jen nevím jak to správně vyjádřit, snad ty mé myšlenky nějak pochopíte.
Když se člověk nějakou dobu překrmuje a konzumuje moc sacharidů, potravin s vysokám GI a také mastného, tělo na to reaguje tím, že po jídle vyprodukuje neúměrné množství inzulínu.
Po nějaké době se ale stane to, že si na takový postup jakoby navykne a u člověka se sklonem tloustnout vylučuje neúměrné množství inzulinu ke glykemii po jídle. Prostě tělo reaguje trochu jako automat, vyloučí inzulínu víc, než je třeba. Tím nám zadělává na opotřebování pankreasu a budoucí cukrovku, další kulišárna, kterou nám tím způsobí je , že otevírá cestu rychlé přeměny zkonzumovaných živin na mastné kyseliny a k jejich lehkému ukládání do tukových zásob, tělo ukládá a ukládá, lehce, jako o závod. Třeba už potom ani tolik nejíte a říkáte, že tloustnete i vody, tělo si ale nedá říci, vy tloustnete a dokonce můžete jíst i maličko a trpět podvýživou. Neznáte od někud?
Nějak takhle jsem dopadla i já, proto jsem se soustředila na to jak odnaučit tělo těmto reakcím , které nám škodí, trvá to minimálně ty dva měsíce, na které jídelníček nabízím.
Jenže když už je jednou k této metabolické úchylce tělo náchylné, není radno si hrát, proto tolik lidí mívá po různých dietách jojo efekt. Nepochopili vůbec nic, jen omezili bezhlavě porce.
Mým smyslem není porce bezmyšlenkovitě omezit,ani do vás cpát nějaké preparáty, ale dovést tělo k normálu, proto se děvčata cítí po určité době svěží.
Pokud se potom už dělají vlastní jídelníčky, je nutné trochu počítat, že sklon k tloustnutí se bezmyšlenkovým nacpáním se něčeho ve velikém množství může zase vrátit. To, co jste prožili, už vám nikdo z těla neodpáře, ale může se tvorba inzulinu - tím i sklon k tloustnutí- držet vědomě na uzdě i po navýšení příjmu Kj na vaši hodnotu.

Zajímavé dotazy

(Eva, 16. 5. 2009 19:01)

Po osmé odpovím na docela zajímavé dotazy.
Těšte se.Už si to sumíruji v hlavě a jdu honem udělat dětem papů.

přání

(Eva, 16. 5. 2009 12:38)

Já bych ani neřekla, že přeji silnou vůli, ale spíš aktivní přístup k životu a zdravý rozum nejen o víkendu.

Úbytky cm

(Eva, 16. 5. 2009 12:36)

Nejdůležitější jsou v pase, protože tzv. vnitřní tuk obaluje orgány, utiskuje je a omezuje jejich funkčnoat. Jak žena přesáhne k 88 cm , měla by přemýšlet rychle nad úpravou hmotnosti, u mužů je to hodnota 96 - 100 cm, víc , znamená také zdravotní rizika.
Velké boky a tuk na nich zase zbytečně zatěžují pohybový aparát nohou a vedou často k zánětům žil a křečovým žilám, také k artróze kolen a kyčlí.
Prostrě tloušťka ani v jednom z těchto objemů není estetická ani zdravá, tak ať se vám děvčata daří.

je to super

(Jiřka 54let, 16. 5. 2009 12:18)

Ahoj holky.
V neděli budu končit druhý týden a mám dole 4kg a 5cm přes boky.Cítím se skvěle a v pondělí jdu po roce opět do tělocvičny.Těším se.
Mě celozrnný chléb v jídelníčku velmi vyhovuje.Já už roky skoro jiný nejím,dokonce jsem si loni kvůli tomu koupila domácí pekárnu.
Přeji pěkný víkend a silnou vůli Jiřka

Monika J dávno zhubnlá

(Monika J, 16. 5. 2009 11:07)

8.9. 73,7 kg
19. 10. 68,1 kg
16.5. 2009 - 65 kg
Zdravím Evi, po dlouhé době jsem zabrousila na Tvoje stránky. Je tam spoustu nových jmen a spokojených ohlasů, to je fakt paráda! Jak se pořád máš? Asi jsi dost vytížená, že? Já na sebe poslední dobou nemám moc čas. Už si teď ani nepíšu, co jím, mám to tak nějak v oku, dodržuji hlavní zásady a pořád se motám okolo 65 kg. V jednom příspěvku jsi psala, že koketuješ s tím dostat se na 63, taky mám takové nutkání, moje váha bývala 62 kg při stejné výšce jako máš ty. Ale ještě k tomu nenastal asi ten spávný okamžik, tak snad někdy později. Já myslím, že když už o tom uvažuješ, tak se stejně nakonec pro to rozhodneš.
Jinak jsem i po těch pěti měsících šťastná jako blecha, že se mi podařilo narazit na tvoje stránky a ne na nějakého podvodníka s pilulkami. Sice jsem musela pořídit nový šatník a spoustu věcí přešít, ale stojí to za to. Moc děkuji, přeji ti krásné léto a hodně spokojených hubnoucích oveček. M.

Jaké čaje tedy piji? - Odpověď na dotaz

(Eva, 16. 5. 2009 10:42)

Ráno káva s mlékem 6.00, hrnek čistícího 6.20 a střídám 6.40 jeden hrnek projímacího nebo kopřivového
V práci většinou ovocné tři hrnky a jeden zelený.
Doma odpoledne mátový a heřmánkový a večer meduňkový.

Noční - zátěž pro celé tělo

(Eva, 16. 5. 2009 10:20)

Hladovění rozhodně nedoporučuji.
Přineste si vlastní hodnotné jídlo, nespoléhejte na bagety a sušenky z automatu.
Nejlepší je jíst zase do intervalu tří hodin, kousek cel.pečiva a zeleninu, nebo Fit jogutr s příchutí se sníženým obsahem tuku, jezte tedy jen lehce a pravidelně, těžší jídlo by vás zbytečně uspávalo.
Najděte si v práci chvilku na krátké protažení těla, nadechněte se občas čerstvého vzduchu, i kdyby to mělo být jen u otevřeného okna. Během noci dostatečně pijte, poslední káva by ale neměla být po třetí hodině ráno.
Také jsem slyšela, že pro lidi pracující v noci je dobré jednou za 14 dní si dát masáž lávovými kameny, navrací tělu energii a normalizuje fungování těla.

Daně G

(Věra C, 16. 5. 2009 9:56)

pracuji také na nočních směnách a problém mám stejný co ty. Nevím pořádně co a jak jíst. Ptala jsem se mailem i odborníka na výživu, dokonce 2 krát, ale nikdy mi neodpověděl. Asi taky nic neví.Pak jsem kdesi vypátrala, že máš pokračovat pravidelně po třech hodinách jako ve dne, ale 3-4 hod. před spaním (i ve dne) nic už nejíst. Po návratu z noční mám vždy váhu vyšší, pak když se vyspím, klesne až o 40 dkg.Spánek je v tomto procesu velmi důležitý, vytváří se nějaký hormon, který odbourává tuky.Tak to zkus a své poznatky napiš. JIstě nejsme jediné, koho to zajímá a každá zkušenost je dobrá.

Pocity hladu - Odpověď na dotaz

(Eva, 16. 5. 2009 9:54)

Proč používáte tolik celozrnný chleba a polévky s luštěninami? Jiné diety tohle takové věci jako sacharidy a polévky vynechávají.
Například celozrnný chléb a čočková polévka zastavují usazování tuků, drží vytovnanou hladinu krevního cukru a tlumí chutě .
Nekontrolované útoky silného hladu jsou jako kameny, o něž zakopáváte na cestě k štíhlé linii. Vyvolává je výrazný výkyv v hladině cukru v krvi, který pokračuje zvýšeným vyloučením inzulínu.
Zásobní hormon inzulín řídí ukládání tuku v tukových buňkách. Čím víc inzulínu proudí krví, o to víc tuku se uzavírá do takzvaných "zásobáren" ve formě zásobního tuku, a to zvlášť v podkožním vazivu a kolem orgánů v dutině břišní. Navíc se přičinlivý inzulín stará i o přeměnu cukru na tuk. Jestliže konzumujete převážně rostlinné potraviny s vysokou hustotou živin, tento mechanismus "tloustnutí" se drží pod kontrolou. Pomohou přitom především celozrnné produkty a luštěniny, které obsahují velice komplexní složené sacharidy.
Konzumujeme je tedy tak, aby nám krevní cukr nekolísal, návaly vlčího hladu zmizely a ukládání tuku v těle se minimalizovalo, proto si děvčata drží hmotnost pod kontrolou i nadále nebo jdou ještě trochu níž, i když si jídelníčky dělají už sama. Chemie těla není zase tak složitá, jen ji uchopit do svých návyků a šanci má prakticky každý.
Nějaké bláboly o zázračných prostředcích pusťte z hlavy , to je jen tahání peněz z lidí a efekt - 00 nic.

Zpomalení metabolismu nemusí být konečné

(Eva, 16. 5. 2009 7:32)

Tak to se může stát každému a je dobré se tomu aspoň částečně postavit.
Co zpomaluje metabolismus?
- extrémní jednostranné diety
- stárnutí
- menopauza
- nedostatek fyzické aktivity
- snížená funkce štítné žlázy
No a my s naším jídelníčkem bojujeme za rozhýbání metabolismu, za ozdravění duše i těla.
Proč si myslíte, že děvčata po třech týdnech jídla podle jídelníčku píší, že se cítí skvěle? Tělo nemusí najednou zpracovávat veliké porce potravy, ale je rovnoměrně a vyváženě rozložená, tělo konzumuje tolik, kolik potřebuje, takže se mnohdy ani realizace chutí mimo jídelníček moc neprojeví.
Taky pro většina z děvčat přidává pohyb, najdnou přemýšlí nad tím, že je třeba taky vydat energii a pohyb na celkový stav těla působí blahodárně, i k dyž není nijak extrémní.
Jak jde váha dolů, nejsou už vnitřní orgány tak přetěžovány, najednou se lověk cítí nějaký lehčí a rychlejší a to dává chuť do dalších aktivit.
Najednou máme pocit, že aspoň jednu část svého života držíme opravdu ve svých rukou, některé vnější faktory ovlivnit nemůžeme, ale svoji vlastní výživu a zdraví ano. Všechno se lépe zvládá svěžímu člověku a ne unavené trosce.
Jíme potraviny , které působí na zrychlení metabolimu
- ryby - podporují činnost štítné žlázy a jsou lehce stravitelné
- pravidelně snídáme a nutíme tělíčko pěkně pracovat už od rána
- jíme zeleninu a ovoce - Spalování tuků se dostává řádně do pohybu až poté, když dostatek bioaktivních rostlinných látek a vitaminů, z nichž především vitamin C vyprovokuje organismus k maximálnímu výkonu. Pro optimální zásobení touto "zápalnou jiskrou" důležitou k metabolismu tuků existuje jeden jednoduchý vzorec: "Pětkrát denně" - což znamená během dne sníst 357 g zeleniny a 250 g ovoce rozdělené do pěti porcí. A polovinu z toho v syrovém stavu!
- jíme více vlíkniny, než předtím.
No a pokud máte čas a chuť přispějte k rozhýbání metabolismu i cvičením po snádani asi za půl hodiny, tělo potom celý den lépe pracuje. Na cvičení ráno také vsdila paní Danuška L z naší fotogaletie a energie z ní jen srší.
- no a neberte to vážení každý den moc vážně , je to jen abychom měli přehled , co si tělo dělá, vždy strovnávejte třeba středu ke středě.

Zase sobota s turistickou vycházkou

(Eva, 16. 5. 2009 7:07)

snídaně - sle´dové závitky v rajčatové omáčce - asi pěk kousků, cel. pečivo a rajče, káva s mlékem
uklízení a vaření
svačina - bílý jogurt a 6 jahod
zase uklízení a vaření
oběd - pačaný pandasius, vařený br, dušená zelenina v parním hrnci
cesta na Troják a začátek vycházky
svačiva - bílý jogut a dvě bebe
vycházka a cesta domů
večeře - jednohubky - cel.pečivo namazané pomazánkou z tuňáka, lžíce kečupu, lžíce hořtice, koření dle chuti, rozmixovaná vařená brambora , krájená cibulka, jedna lžíce Flóry light, na každé jedn. je připíchnuté malé rajčátko, asi deset kusů.
Večerní hřešení - víno - přiměřeně, krájený nízkotučný sýr, krájená salátová okurka

noční jsou v pohodě

(Renča v., 15. 5. 2009 23:06)

Ahoj DANI,pěkný večer všem.
Já jsem začala s hubnutim 10.5. v neděli a šla jsem na noční,tak jsem měla 1.den spojeny s dnem mimořadným,protože před první noční nespim,ado rana daleko, vše bylo v pohodě bez hladu mezi jídly hrnek čaje nebo kávu s mlikem,pak i další dny byly ok,váha šla pěkně dolů hned od začátku,pěkně mě to nastartovalo.Spíš mam obavy abych to ustala během dne.pěkny víkend.

3. soutěž

(Eva, 15. 5. 2009 22:50)

Najdete v oddílu SOUTĚŽE, která je v dlouhém sloupci na levé straně stránky, asi uprostřed.
3. Soutěž bude trvat od 16.5. do 31.5.2009

O co se hraje?

O krásnou bižuterii od šikovné paní ANIČKY.

Bižuterie zn. Ani*
Firma Ani* vyrábí bižuterii a klobouky, které kromě mého obchůdku můžete najít a objednávat i na webových stránkách http://www.ani-tvorba.blog.cz.
Bižuterii nejraději tvořím z minerálů, ale také z jiných materiálů.
Každý kus šperku je originální výrobek, který na jiné ženě nepotkáte. Ke každému zákazníkovi přistupuji individuálně, podle osobnosi a také přání.

1. cena je modrý náhrdelník.

2. cena je oranžový náhrdelník

3. cena bižuterní náušnice

Otázky: odpovědi hledejte na

http://www.ani-tvorba.blog.cz.

Otázky:
1. Náhrdelník č.397. je vyroben z jakého materiálu?
A. minerály
B. keramika a sklo
C. plast

2. Co nabízí zn. Ani* ?
A. boty
B. tašky
C. bižuterii a klobouky

3. Co je všechno obsahuje sada č.230 "minerálový vodopád"?
A. náhrdelník, prsten, náušnice
B. náramek, náušnice, prsten
C. náramek, náhrdelník, náušnice

Odpovědi posílejte na
soutez.bizuterie@seznam.cz

Pozdrav všem...

(DanaG, 15. 5. 2009 19:55)

Zdravím všechna hubnoucí děvčata.Tak dneska mám za sebou 9 den diety a dole 2 kg.Zatím moc hlad nemám a cítím se dobře.Pevně věřím,že vytrvám a budu pokračovat i když mám před sebou ještě hodně dlouhou cestu.Teď dlouhodobě marodím,tak to jde,mám čas se zabývat sama sebou a mám taky pravidelný režim,ale trošku se bojím až půjdu do práce,jsem zdravotní sestra a sloužím i noční a to mám vždy největší hlad.Děvčata nemáte tady nějaká zkušennosti jak jíst,pokud se slouží v noci?Moc děkuji za případnou odpověď.Dana

Kmošce

(Milena(41let,z fotog.), 15. 5. 2009 19:13)

Júúúúú,Ty jsi teda lepší než já...a bylo to dobrý...haha...no můj manžel když sedne večer k televizi a láduje se vším možným a přitom je pořád hubenej-to je tak nespravedlivý....a ještě provokuje a ptá se,jestli si dám taky!To já prostě ujíždím na salámu s hořčicí,a tak to vypadá,že jsem asi normální,co???Banán s hořčicí...no ale všechno se má zkusit,pravda něco zkusíš jenom jednou....papa

Dík

(Eva , 15. 5. 2009 16:17)

No a kdybys chtěla poslat ještě fotky, můžeš, my jsme tady takové extremistky zdravé výživy, ale hlavně, že to jde pryč.

Evičce

(Andrea N., 15. 5. 2009 14:03)

Jsem ráda, že balíček dorazil v pořádku a že se líbí, je to jen takový malinkatý poděkování za to co pro nás hubnulky děláte. Já jsem díky Vám začala být konečně zase spokojená sama se sebou a to se pozitivně odráží i kolem mě :-))) Je to pocit k nezaplacení. Ještě jednou moc moc děkuju a myslím, že né jenom za sebe. Že jo holky ?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »