Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Lence

(Pavlína Š.38, 11. 6. 2009 15:08)

Já sladím malou rovnou lžičkou fruktozy ,nevyplavuje totiž po snězení inzulin a tím pádem se neusazují tuky,ale pozor je taky kalorická takže jen malinko,ale je více sladká než klasický cukr

čokoláda

(Lenka B., 11. 6. 2009 15:00)

Přidávám se ke gratulaci Olice.Jsi šikulka šikovná. K čokoládě mohu potvrdit.Mívala jsem stavy,že jsem vzala nutelu a lžičkou jí "vyžírala" rovnou z kelímku. Dneska mi to ani nenapadne. Manžel koupil včera Kit-Kat tyčinky a jednu mi přinesl k televizi. Sice jsem ji snědla, ale nějak mi to už nechutná. Což je jenom dobře. Snad vydržíme i do budoucna. Rajčátko je lepší než čokoláda.

Jen tak..

(Olinka 25, 11. 6. 2009 14:32)

Evi, měla jsem v plánu včera sníst čokoládovou berušku a zajíce od Velikonoc, ale hele, jsem asi divná, ale stále je tu mám vystavené:-). To bych dříve nedokázala!!!

Dnes je tak krásně:-)

(Olinka 25, 11. 6. 2009 14:31)

Ahoj holky!Musím se Vám pochlubit, dnes jsem si koupila nádherné sáčko 44, halenku takovou malinkou a ona mi je:-).Moc Vám děkuji, jak jste na mě včera myslely, jsme tady takový spolek, to je super. Dnes se u nás přehnala veliká bouřka, ale mě to nevadí, nemusím se totiž učit.Váha dnes OK, sice více než včera, ale vím proč..nejedla jsem kvůli těm státnicím pravidelně a pak se i odměnila:-).Mějte se!

čím sladit

(Lenka, 11. 6. 2009 13:42)

Dobrý den,děvčata čím sladíte např. kávu? vím že by bylo lepší nesladit vůbec, ale jednou denně snad...? Myslíte že je vhodnější např. cukerin?

Mám další fotky

(Eva, 11. 6. 2009 13:26)

Večer budeme ve fotech pokračovat.

Martino souhlasím

(Bára, 11. 6. 2009 13:22)

Ano, jsou to velmi dobře, rozumně, s rozmyslem shozená kila a navíc Eva nás při tom učí o jídle a svém těle přemýšlet. To je, řekla bych, na jejím přístupu k hubnutí to nejdůležitější. Také je super, že si tu můžeme sdělovat osobní poznatky, že víme, že v tom nejsme sami. To velice moc psychicky pomáhá, i to, když člověk vidí ty krásné proměny ve fotogalerii, tak si řekně - Sakriš, tak také musím být!

jo jo

(MartinaK., 11. 6. 2009 13:14)

tak to fakt je, zápasila jsem s dietami snad od puberty, je pravda, že od narození jsem cvalík, že rodinné dispozice k obezitě jsou velké. Vždy jsem dost sportovala, ale nikdy jsem nebyla líná se napapkat. Před 3 roky jsem sekla s kouřením a jsem na sebe pyšná. Jéénže začala jsem sakra přibírat. Zase jsem zkoušela co se dá, dělila jsem potravu, štěpila tuky, baštila zlatá vejce. A nic. Došla jsem na 112 kg. Byla jsem hnusná sama sobě, každý pohyb byl pro mne neskutečný, lenost a gaučink byly moje záliby. Fuj! Pak najednou jsem narazila na tyto stránky. Příspěvky od Vás ostatních se mi zdály až neskutečné. Tolik schozených kil? A dobře schozených! Vlítla jsem do toho po hlavě s váma ostatníma. Funguje to!!! 11 kg pryč.Díky Evě se cítím líp. Není to nic složitého, jen přemýšlet u jídla, víc se hýbat a hlavně se nestresovat a brát to s nadhledem. Když se jeden den nedaří tak hned neblbnout, ale hodit se do klidu, vždyť ono se to pohne. Olince GRATULUJI!!!

Můj předkrm

(Zlatka, 11. 6. 2009 12:55)

Dnes mám čas a mohu to doporučit, na oběd chystám pečeného pangasia a vařené brambůrky a pažitou, ale před ním jsem si dala Sýr Mozzarella v nálevu 30g 273kJ a k tomu půl malé vaničky malých rajčátek, malinko okořenila a je mi blaze už před obídkem.Dobrou chuť přeju všem.

Radce

(Andrea N, 11. 6. 2009 12:31)

Já myslím, že ti to stojí za to, napiš Evičce a určitě budeš příjemně překvapená, cena je skutečně symbolická a plně vyvážená ztracenými kg, skvělým lehkým pocitem no prostě spokojeným zmenšeným tělíčkem :-)))

Cenu píši na dotaz na email

(Eva, 11. 6. 2009 12:25)

Cenu píši na dotaz na email, ale nijak závratná není,je dobré si při tom prohlédnout ukázky z jídelníčků a srovnat, zda to za to stojí a je to pro vás realizovatelné.

dotaz

(Radka, 11. 6. 2009 12:21)

Ráda bych do tohodle hubnutí šla taky ale píšete tu téměř vše jen nevím cenu...kolik stojí s váma hubnutí????Občas sem napíšu ale odpověď žádná...děkuji předem. Nedokážu sama upravit stravu a jídelníčky

Lenka Z 36 let

(Lenka Z , 11. 6. 2009 11:32)

Zdravím paní Evo,
posílám ty míry po 12 týdnech diety.:přes prsa teď 105, bylo 117; pas teď
92, byl 98; přes zadek teď 107, bylo 119.
Takže 9.3. jsem začla s 85kg a nyní 73kg.

Jo , tak to je

(Lída T, 11. 6. 2009 11:24)

Kristo, musím jen souhlasit i já vyzkoušela před tím všechno na světě. Moji malí miláčci jedí, co já, dělávám jim od Evči na špagetky dušenou rozmixovanou kořenovou zeleninu s přidaným kečupem, dušené kousky kuřecího a na vrch eidam 20% , mám jako máma fakt dobrý pocit, že je necpu moc tuky, také jim dělávám šlehaný nízkotučný tvaroh s mlékem naslano i s ovocem, papají to hezky.
Tuhle jsme byli u mojí mamky a dala jim takové maso a polila to šťávou z výpeku, až moc na můj vkus a Michálek jí říká - a babičko, nebude mě bolet bříško z toho omastku? Nemáš taky nějaké rajčátko? Babička se trochu urazila, ale já vím, že jsem nejen zhubla, ale i s dětmi ušla ve výživě kus cesty dobrým směrem.

souhlas

(Krista 57, 11. 6. 2009 11:08)

Chtěla bych podpořit paní Evu,má ve všem co se týče jídla a hubnutí pravdu.I o dělené stravě.Celý život jsem se snažila o udržení váhy a tak jsem hltala různé diety a stravování.Vyzkoušela jsem idělenou stravu a taky makrobiotiku,vše fungovalo,zhubla jsem,ale musí se vše dodržovat dál jinak se přibere.Na dělené stravě mi vadilo,že nemůžu kombinovat a na makrobiotice zase,že se nepije,musí stačit jen tekutiny z potravin.Bílá mouka opravdu hned ukládá,občas zahřeším i tady a nejvíc se uloží po bílé muce.Evička ví co dělá a má už opravdu své zkušenosti a i ted nusíná na vavřínech a dál skouší kombinace a potraviny,které jsou prospěšné.Moc ji fandím a ráda si jeji rady beru k srdci.Taky jsem už zhubla s její pomocí 10kg a jedu dál.Všechno chce.ale trpělivost.Držím všem hubnulkám palečky a nevzdávějte to.Krista

pochvaly

(kristýna, 11. 6. 2009 10:50)

moje sestra asi před 6 rokama radikálně zhubla asi 20kg a začalo se o ní řkat , že je anorektička , ale to jak na sobě makala -kolo atd. to nikdo nevyděl , asi závist , co??? a jinak moc zdravím , mám dneska bílej den , jak jsem si ho navala s Evčou a dobrý , a jdu v poledne zase cvičit,tak moc zdravím , jo a taky gratulace naší vysokoškolačce , je prostě jednička a šikulka...

My a okolí

(Bára z fotogalerie 29.5., 11. 6. 2009 10:10)

Ahoj všem hubnulkám! Navazuji na diskusi nevšímavost okolí k našim změnám - nedělějte si z toho hlavu, hubneme přece kvůli sobě, ne kvůli lichotkám!
Já mám v tomto ohledu štěstí na své okolí, chválí mne a fandí mi, muži i ženy, je to tak půl na půl. Cca před 5min jsme se srazila ve dveřích se skladníkem a prý jak to dělám, že se úplně ztrácím. Já na to - pořád jím!

pořád se držím

(zdenka, 11. 6. 2009 9:33)

zdravím všechny spolubojovnice!! Eva mě konečně dokopala k tomu že jsme si našla čas vám něco napsat. Je to super. Kuknětete do fotogalerie, že jsme se fakt snažila :) Začala jsem hubnout podle Eviných jídelníčků asi začátkem listopadu na 117kg(příšerné) vydržela jsem za vydatné podpory manžela který hubnul se mnou. Po dvou měsících jsme si zvykli na změnu a zjistili že jíst podle Evy nám skvěle vyhovuje. Fakt je ten,že občas zahřešíme, především bílým vínem, které oba milujeme, ale už nám vůbec nepříjde že držíme nějakou dietu, prostě jsme přijali tento způsob stravování za normální. Už to nejde tak úžasně rychle jako ze začátku ale hrdě se můžu pochlubit 89,5kg. Já vím že je to pořád hodně a alespoň 10 kg bych ještě chtěla dát dolů, ale změna je to úžasná cítím se skvěle, nejsem líná, do plavek se mi sice ještě pořád moc nechce ale to jednodušší. Jen jsem zjistila že na velikost 44(z původní 54) je možná složitější nakupování než dřív. Pro nás bývalé boubelky, XXXL (nebo jak je to všude na obchodech napsané) vymysleli spoustu kolekcí, protože vědí,že se žena chce líbit v každé velikosti ale za jakou cenu?!! To radši udělám pár koleček po obchodě abych si něco našla než jen v klidu sedět u televize a prohlížet katalogy které nás přesvědčují o tom že být tlustá je vlastně normální!!! Všem vám držím palečky aby jste to vydržely, každý začátek je těžký, ale když vydžíte odměna je úžasná!!!!!!!!!!!!

jo jo

(Lenička, 11. 6. 2009 9:05)

taky nechci být jak bečka a dnes ráno mi váha potěšila nejen oko) 71,5kg, jde to opravdu super, ono tedy večer padám na čumáček a musím dát nějaký bílkovinky protože prostě jinak to nejde, ale celý den jím mini porce a tak, no prostě jak se má, vody 2,5 -3litry, ona je taky žízen když celý den makám)takže dnes mám zas kousek víc svalů i vody a tudíž méně tuku, jsem ráda že mám tuhletu váhu a vím, že nehubnu vodu nebo svaly, to je myslím důležitý dost) jinak zas utíkám, dnes pro dcerku k mamině a odpo trochu něco na bytečku spolu uděláme, kamarádka mi darovala židličku a stoleček pro malou, takový to plastový na dvůr, tak to dnes vyčistím a malá může řádit s pastelkama na dvoře)to by člověk nevěřil jak to prtě chybí, jsem ji od pondělka moc neviděla, ale ona je spokojená u babči, s pejskama a s mou sestrou a hlavně neteří, z té je malá úplně mimo)a to je jí 15)prostě kata kata a jak káta není doma tak blbý)zítra ji zas odevzdám dopolko tak si musím užít miláčka malýho )mamka jde dnes na pohřeb souseda tak doufám, že ji to moc nerozhodí, aby byla ok... soused měl havárku, narazil do zdi a nic se jim nestalo, jenže on jako řidič asi vystoupil z auta a nabralo ho klemjedoucí auto a yblo to( jak je život vrtkavej(59 let a stop(je to třetí člověk z našeho domu co v tomhle věku zemřel....holky užívejme si života co to dá, pro své blízské jsme tu potřebné a i to je motivacde pro změnu životního stylu, nejen jídleníčku)neříkám, že držím dietu, to lsovo se mi protoví, říkám že se učím jak jíst,cvičit a prostě být na sebe hodná)mít se ráda zní jako fráze ale spousta z nás s tím má problémy, že?)jednu dobu jsem odmítala koukat do zrcadla pokud ukazovalo něco jinýho než obličej(ta doba je pryč i když ted mě manžel fotil na dvoře v krumlově a když je člověk nenamalován, neučesán,je to síla)postavu bych zkousla, ta už se lepší ale ten zbytek) bych potřebovala kadeřnici , kosmetičku)zvlášt po tom prašným prostředí, který se snažím zutulnit)tak jsem se zas rozkeckala)mějte se všechny a držme se)jde nám to skvěle )a Jolo-centimetry jsou super, vždyt víš že svaly jsou těžší a navíc kolika lidem říkáš váhu?důležitý je složení těla, ne kila)papa Evi děkuju))))))

Odpověď na dotaz

(Eva, 11. 6. 2009 8:54)

Proč vlastně nepoužíváte dělenou stravu, co Vám na ní vadí? Já ji držela a zhubla jsem, asi polovinu jsem po ukončení dělení už nabrala, ale něco dole zůstalo.
Nejdříve napíši svoje soukromé důvody, já mám ráda bílý jogutr s celozrnnými lupínky a ovocem, mám ráda libové maso a rybu s mačlanými bramborami s mlékem, mám ráda tvarohovou pomazánku na černém chlebu, nic z toho bych ale nemohla, nikdy jsem nevydržela žádný způsob stravování, který by mi vzal , co mám ráda a neodporuje to zdravé výživě.
Prostě nedokáži přijmout ten způsob za svůj bez přílišného omezování, neunesla bych to. potřebovala jsem něco, co mi dá mnoho alternativ, sice zdravých a nízkotučných, ale pro mne chutných a přijatelných.

Z hlediska podstaty mojí diety a běžného fungování tělaje potom dělená strava úplně sporná. Většina potravin obsahuje zároveň všechny potravinové skupiny, oddělit je od sebe úplně nejde nikdy, z hlediska glykemického indexu je její působení ještě spornější. V podstatě při sacharidovém dni bez bílkovin si rozkmitáme velkými dávkami sacharidů glykemickou křivku, uměle si pro tento den zase zvýšíme produkci inzulinu, nejen že to není pro tělo dobré a přirozené, ale také může přivodit návaly hladu.
Nikdy nebyla můj kůň, znala jsem dámy, které během letních prázdnin ji držely a zhubly rřeba 12kg a do dalších je zase nabraly a ještě trochu víc, prostě žily v takovém kruhu jojo efektu.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »