Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Marcelce

(Andrea N., 24. 6. 2009 10:07)

Marci a taky tu máš náááás. Holky já když tady kolikrát čtu ty vaše příběhy a starosti, tak jsem strašně ráda, že se mám tak jak se mám, ať si to moje dítě zlobí jak chce, hlavně když je zdraví. Mám hodnýho manžela, spokojenou rodinu tak co si víc přát :-))). Marcelko hlavně nezapomínej sama na sebe, důležitý je mít nějakej koníček, začala jsem chodit aspoň jednou týdně cvičit a na keramiky, tam se krásně odreaguju a ještě si něco krásnýho vyrobím, občas na kolo a na brusličky, snažím se cvičit i doma. Já jsem spokojená ( neprudím ) a tím jsou spokojený i všichni kolem mě. Já vím, že to vždycky tak úplně nejde, ale nedej se !!!!!

Marcelce

(Romana, 24. 6. 2009 9:39)

Ahojky Marcelko, ke stresu: vše se dá zvládnout, vlastě se celý život o někoho nebo o něco staráme, já si tím procházím také-8 let jem se starala o maminku-takže dvě domácnosti, teď se starám o dědu, protože jeho další dvě děti na něj pr...,takže dvě domácnosti, ale i při takových životních situacích človíček nesmí zapomínat na sebe,bohužel jsem si to uvědomila až když jsem sama se sebou nespokojená, a stres zaháněla jídlem.Je to sice těžké, ale určitě pomůže podpora v rodině,je velice důležité myslet pozitivně a na nějakou maličkost se každý den těšit, já chodím 3x týdně na hůlky, o víkendech se snažíme dělat turist.výlety...A fakt jsem ráda, že z toho koloběhu vypadnu...aspoň na chvíli.Měj se moc hezky a držím pěstičky, Romča.

stres

(Marcela, 24. 6. 2009 9:05)

děkuji vam Všem za podporu. S tím stresem to bude u mě těžké . Už třetí rok se starám o ležící tchýni má vypnutý mozek jak už to bývá měla radši švagrovou a ted jí mam v péči já , Ale k vůli ní nechci být tlustá. Včera jsem také vydržela dnes tedy jen 10dkg ,ale říkám si každy kousek dobrý. Děvčata vydržať !

Romaně a všem

(Olinka 25, 24. 6. 2009 8:48)

Ahojky, stepper je super, mám ho teda jen dva ny, ale jsem spokojená. Opravdu se posilují stehna a zadek, protože mi po cvičení bolí :-).
Jinak, já dnes půl kila nahoře, přišla ms, ach jooooooo, to je tak nespravedlivý :-(. Dnes mám ovocný den.papa

Stres

(Eva, 24. 6. 2009 8:47)

Stres vede k většímu zatížení celého organismu a hlavně mozku, ať už se snažíte intenzivně vymyslet řešení nějakého problému nebo jen zvládnout svoje emoce, pracuje mozek se zvýšeným úsilím. Práce mozku potřebuje sacharidy. Takže je lepší při vyšším zatížení nebo v průběhu nějakého zvlášť protivného dne již preventivně použít menší dávky dlouhých sacharidů a zapít je nízkotučným kefírem, menší dávky této kombinace nám ušetří návalovité chutě na sladké nebo alkohol v souvislosti s postresovým vyčerpáním. Tělo bude sacharidy vyžadovat, tak je na nás, zda je dodáme návalovitě a pudově ve velké porci nebo promyšleně, aby nám taková situace neohrozila fungování metabolismu.

Chutě

(Eva, 24. 6. 2009 8:38)

Chutě znamenají stále ještě dost rozkolísanou hladinu krevního cukru, první měsíc je na ni hodně uklidňující, když se objeví chutě v druhém měsíci a nepodaří se je uklidnit tou kombinací trochy sacharidů a následující porcí bílkovin v zakysaném nápoji, tak je asi lepší znovu najet na první měsíc.
Bohužel, kdo má citlivý organismus a dlouho se nesprávně stravoval, může k jejich obnovení dojít po každé veliké porci sladkého nebo mastného jídla, na uklidnění toho pak slouží ten zeleninový den s přídavky dlouhých sacharidů v určitém intervalu.

Ivetce a všem

(Andrea N., 24. 6. 2009 8:04)

No tak to ti Ivetko móóóóóc gratuluju a móóóc tě chválím. To aby si měla pěknej den, protože to počasí je fakt na nic :-((( Víš co ti řeknu ? Že si myslím, že konec nebude nikdy :-))) on to bude asi náš celoživotní, možná už néééé boj, ale koníček
:-))). No dovedeš si představit, že by si nás tady všechny opustila ? To by od tebe ale nebylo pěkný
:-))) teda dneska se mi holky vůbec nechtělo z pelíšku, venku je to spíš jak na podzim, prej léto to by mě zajímalo kde se zaseklo. A já se táááák těšila, jak si po dlouhý době půjdu koupit sukni a ukážu všem svoje zmenšení tělíčko :-)))

všem spolubojovnicím

(Iveta,42 let, 24. 6. 2009 7:48)

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,kde ste kdo?Chci pochvalu,stávejte,nespěte,čtěte,to jsem já Ivetka s mlsnou klapačkou,která věčně fňukala a už moc nevěřila tomu,že to někdy dá.Zatím ještě není konec,ale řekněte sami,nevypadá to krásně?71,9kg.Tak už jen dvě kila.Sice už to tu jednou bylo,ale to vám říkám,to musím dát.Takže všem,kteří ještě pochybujou TO DOKAAAAAAAAAAAŽETEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!Tak všem hezký den i když to počasí stají za velké H:Musím do města,vůbec se mi tam nechce,naštěstí nemusím brát mrňouse sebou.Snad neuplavu.

Martině M

(Iveta,42 let, 24. 6. 2009 7:42)

Tak to přesně znám.První měsíc jsem nedala do papuly nic navíc,ani moje oblíbené čokoláda mi nechyběla.Druhý měsíc bylo hůř.zjistila jsem,že ta žravá je spojená s menses,bylo to vždy ve stejné době.Ale váha šla dolů,tak to bylo fajn.Jenže pak další dva měsíce ta mrcha stávkovala.A chutě byly čím dál častější.A když mi ruplo v kouli,byla jsem na zabití.Ale nedokázala jsem to ovládnout.A tak jsem se vždy víkendem projedla a od začátku týdne jsem musela jet od znova.Takže nebýt mojí klapačky,už jsem byla dávno tam,kde jsem chtěla být.Ale zase na druhou stranu,takhle můžu být déle s váma,ne?Hahahahaha,blbá výmluva

dotaz pro Olinku 25

(Romana, 24. 6. 2009 6:36)

Olinko, jen se chci zeptat, jak jsi spokojená s tím stepprem? Chtěla bych si ho také objednat, tak jen jaký máš pocit,je to dobrý???

Pavlína Š.

(Martina M., 23. 6. 2009 23:08)

Hubnu od 18.5.Nevím čím to je, ale ten druhý měsíc mám nějakou žravou. První měsíc mě ani nenapadlo sníst něco navíc a ten druhý mám hrozný chutě. Přišla jsem z odpolední a strčila jsem si do mlsné papulky alespoň olomoucký tvarůžek. Jdu si uvařit půllitrák čaje, protože na PC budu určitě ještě hodinu. Zatím jde váha dolů, tak ty prohřešky nejsou tak hrozné. Všem dobrou noc, já si můžu ráno pospat.

ahoj

(Katka B, 30 let, 23. 6. 2009 23:01)

Ahoj holky, musím všechny z fotogalerie pochválit, jste šikulky. Já poslední dobou nic moc,jeden týden 1 kg dolů, pak hříchy a zas nahoru, ale pořád mám tak 58 (což je 8,5 kg dolů). Chtěla bych 55, ale ňák to nejde.
Poslední týden jsem ale měla jiné starosti, byla jsem s dcerou v nemocnici se zápalem plic. Jeli jsme tam ve středu přesně na její 3. narozeniny, takže pěknej dárek... Naštěstí už jsme doma a je to lepší, ale nikomu to nepřeju - horečky, kašel, zvracení, kapačky, 2 dny prospala, no hrůza. A to jsem měla nastoupit ve čtvrtek do školy do práce. Takže půjdu aspoň teď ve čtvrtek a v pátek rozdat vysvědčení. Držte se a prosím Evičku, zda by mi taky neposlala bílý den. Děkuji.

Ivetce

(Milena(41let,z fotog.), 23. 6. 2009 22:50)

Puntík,jó...no to je pane pořádnej černej flek...kup si VANISH!!!!Jinak holka nevím,čím se ho zbavíš...a až k nám přijedeš,vezmi ho s sebou....hahahaha....páčko!!!!

Andrejce

(Milena(41let,z fotog.), 23. 6. 2009 22:48)

Ahojda Andrej!!!!Díky za mejlíka,jen co budu mít víc času,tak zase písnu!!!Jinak měřím 166cm,to je výška,co?Já už jdu taky chrnět,dala jsem mladýmu další dávku ATB a tak taky zalehnu!Všem dobrou noc a ať se vám zdají jen štíhlé sny!!!!!

Všem

(Iveta,42 let, 23. 6. 2009 22:45)

Teda dneska tu byl prima pokec,tak se mi to líbí.Tak se holky čiňte a dobrou.Mám černej puntík u Milenky,no snad to vyžehlím

Milence

(Iveta,42 let, 23. 6. 2009 22:42)

A na co čekáš hubnulko.Čekej,čekej,určitě se dočkáš.

Dobrou

(Eva, 23. 6. 2009 22:33)

Tak já jdu také zalomit, abych ráno vstala, E

Ivetce a všem

(Andrea N., 23. 6. 2009 22:25)

jééééé já myslela večer, protože to je pro mě ta nejhorší doba a to je pak skutečně lepší jít zalehnout než jít slídit do lednice :-))) teda holky myslím, že to právě půjdu rači udělat abych ráno nelitovala tak dobrou krásnou hubenou noc

Ivetce

(Milena(41let,z fotog.), 23. 6. 2009 22:24)

Ty jedna potvůrko.....čekám,čekám.....

Evičko,sluníčko

(Iveta,42 let, 23. 6. 2009 22:18)

S náma se rozhodně nudit nebudeš.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »