Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Luce Z. 32

(Monika D 43let, 7. 5. 2009 16:16)

Lucko, děkuji moc za adresu těchto sránek ,jsem z nich nadšená a přeji Ti hodně zdaru.Ikdyž jsem slyšela ,že už hubnout nepotřebuješ.Snad tušíš kdo jsem :-)Monika

Zlatce

(Kmoška, 7. 5. 2009 14:40)

dík, asi to svedu na žlučníček. Při mé prostorové výraznosti o tom nebudou mít pochyby.

Jen dodávám

(Zlatka, 7. 5. 2009 14:24)

Tenkrát to nebylo tak vidět, ale nyní patřím do úplně jiné váhové kategorie, když ty tři dámy vidím, jak funí a potí se, vůbec jim ty zládované kvanta jídla nezávidím, jsou blbé.

Jééé to poradím

(Zlatka, 7. 5. 2009 14:22)

No to jsem si prošla o Vánocích, zahrála jsem na několika návštěvách chudinku s podrážděným žlučníkem, pak jsem s gustem pozorovala své obtloustlé přbuzné, jak se ládují řízky, zákusky a cukrovím , pila jsem vinný střik, jedla krájený sýr a kuřátko, zeleniku a měla ze sebe výborný pocit. Pohled na špeky mých švagrových a tchýně mne držel zpět.

narozeniny

(Kmoška, 7. 5. 2009 14:13)

Nazdárek ženy, potřebuju poradit, v sobotu jdu na rodinnou oslavu 60 tin(moje ne). pokyny od Evičky mám, co a jak, ale co říci hostiteli, že zrovna ten řízek a salát nemůžu, protože jsem v redukci. Na vesnici slovo dieta je přímo strašák. Přesně vím jaké budou reakce: "peč na dietu, až budeš marod, tak ti kila budou dobrá, nebo: dneska ti to nic neudělá, kilo sem kilo tam. Chjo, 4kg mám za sebou a nerada bych se nechala zlomit. Máte nějaký zaručený fígl?

Jana XY 48let

(Janička, 6. 5. 2009 21:03)

No já hubnu celé čtyři měsíce tak pomalu, loudavě, ale stabilně, asi to bude i tím, že každé tělo reaguje jinak, když se to chce zastavit, dám mim den a cvičím a další den dobré, hodně se mi vymstilo nachlazení a potom, když málo piju.

ahoj

(Katka B, 29 let, 6. 5. 2009 20:51)

Ja taky uz byla hotova, 2,5 mesice to slo krasne a pak se to zastavilo a porad jsem se houpala cely mesic +-0,5 kg. Tak jsem na to 14 dni nemyslela, jela podle sebe, zasady dodrzovala, ale nevazila se, tenhle tyden znova najela a ejhle - krasne to jde, tak jsem rada. Hezky vecer vsem.

Všem,co se nedaří.

(Iveta,42 let, 6. 5. 2009 20:27)

Něco mi o tom povídejte.První dva měsíce se dařilo,kilíčka šla dolů,váha se taky na dva tři dny zastavila,ale pak to zase šlo dolů,nebo i houpla nahoru,ale dala si říct,ale třetí měsíc,katastrofa.Cca asi kilo dole.Takže dávám pauzu,tak 14 dní zkusím vyrovnávačku a pak na to jdu znova.Doufám,že to zase půjde.Ale bojím se,až to začnu navyšovat,že půjde váha nahoru.Ale to poznám,až to zkusím.Takže se všichni držte.

Jen tak

(Zlatka, 6. 5. 2009 18:49)

Prostě se střídají doba, kdy to jde a třeba tři dny , kdy to stojí, taky jsem napsala Evě a rozhýbalo se to, nikdy jsme se nedostaly dál než k třetímu kroku na rozhýbání a už to bylo zase v pohodě.

Věrce

(Lída T, 6. 5. 2009 18:22)

Já mívala zase dny , kdy to šlo dolů pěkně a dny, kdy jsem byla nachlazená nebo měla men. a šla jsem i trošku nahoru,pak to ale vždy zase rychle spadlo, no jakou máš váhu, to snad není možný.

Věrce

(Eva, 6. 5. 2009 17:32)

Psala jsi mi už kvůli rozhýbání? Ozvi se na email.E

Věrce

(Kmoška, 6. 5. 2009 15:02)

Neupadej na mysli, já taky bojuju 14 dní, kilíčka se koulela dolů, ale teď zase se to obrátilo. Půjde to, chce jen asi vytrvat.

nedari se

(Verka,21, 6. 5. 2009 14:15)

Zdravim vsechny hubnouci kolegyne, porad si tu ctu jak se vam krasne dari hubnout, ale ja drzim dietu poctive uz 14 dni a porad ani kilo dole :[ jsem z toho uz nestastna, ja se tak snazim, doufam ze to je jen takhle na zacatku a pozdeji uz to pujde

Ještě ke zvládání všeho

(Eva, 6. 5. 2009 6:00)

Někdy mám také pocit, že nezvládám a takovou špatnozu nákladu, na to mám recept, udělat si kévičku nebo čaj, vzít papír a vypsat, co vše jsem stihla dnes a jaké problémy jsem řeila během týdne. Při pohledu na ten seznam se musím pochválit.
Vedle si potom napíši, co nezvládám, když to jde, přenesu to z části na někoho jiného, když nejde, hledám řešení, jak v termínu tak i ve způsobuprovedení. Někdy dokonce zjistím, že to není až tak důležité, celou věc zavrhnu.
Ještě si pamatuji, jak mne nervově vyčerpávaly nemoci mých synů, strach, bezmoc, v duchu jsem si nadávala, že jsem nešla na lékařku, tím si projde každá, nedejte se zlomit, děťátka mají za život hodně nemocí, snažte se jim ulevit, pochovat, být jim nablízku, ale nepoddávejte se tomu duševně, vy jste ta opora, ta jistota, která drží rodinu nad vodou.
Když si takhle rozepíšete , co všechno stíháte a řešíte, zjistíte, že jste všechny přebornice, takovou vládu bychom potřebovali a ne tyhle trubce neschopné.

vítám nové holky

(kristýna, 5. 5. 2009 19:56)

vítáme přírůstky , a přejem hodně zdaru , dneska jsem si objednala kolo, ceny šli dost navrch od doby kdy jsem si kolo kupovala minule , ale za ušetřené peníze za jídlo se to vyplatí, ne???? a manžel bude mít taky , tak budeme hýbat zadkama oba.... jé z nás budou krásný kostiiii... zatím je to hodně hahahahaha... tak dámy jdu si dát do těla , u telky mi to jde a netrpím tolik... jinak po dvou měsících a 14 dnech jsem o 11 kg lehčí... , fakt to funguje... a člověk je fit... tak holky ať vát to taky jde a dyštak pište , jsme tady na vzájem od toho , ne??? kristýna

Danuško, trpělivost a vytrvalost

(Lída T, 5. 5. 2009 19:40)

Jsem nachlazená, tak tu šmejdím celý den, to půjde, měj se hezky.

Začínám...

(Dana G. 41 let, 5. 5. 2009 19:26)

Přeji hezký večer Všem děvčatům.Dneska mi došly od Evičky jídelníčky a od zítra začínám s váhou 96 kg.Tak mi prosím držte palce,abych s Vámi společně doplula k cíli.

dochucování

(Petra Ř, 5. 5. 2009 18:52)

Já také dochucuju hodně sojovkou, cesnekem, kari - no a nebo je také moc dobré koření ADŽIKA a ČARODEJKA - koupila sem ho v Bazalce a nebo jiné obchůdky s bio potravinama a není drahé - opravdu nám chutná - ochucuju tím jídlo i mé drahé polovičce. Čarodějka je taková ostřejší.

Pavle F

(Petra Ř, 5. 5. 2009 18:49)

Pavli - všichni tu mají pravdu. Netrap se dvouma kilama nahoře - oproti zdraví tvojí dcerky jsou dvě kila nic. Hlavní je abyste byly obě v pořádku a až bude zdravá a ty se srovnáš po psychické stránce uvidíš že to půjde zase krásně dolů. Se stresem se těžko hubne. Moc Vám oběma držím pěsti aby bylo brzičko všechno zase OK a mohly jste být spokojený a bez stresů!!!!

Pozdrav a nová fota

(Eva, 5. 5. 2009 18:42)

Všechna děvčata již zhublá, pozdravuji a držte se v klidu, to je hlavní, myslím, tedy jsem, to je naše zásada.
Jinak večer bude zase nová fotogalerie.E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »