Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Dáše

(Eva, 26. 5. 2009 14:05)

Pokud Ti to pomůže, nejdřív ale vyzkoušej, jestli to při jídelníčku nepřejde, většina děvčat s tím už problémy neměla.

Polévky

(Eva, 26. 5. 2009 14:03)

Tak polévky tohoto druhu jsm taky používala.E

chuť na sladké.

(Dáša, 26. 5. 2009 12:57)

Mám hroznou chuť na sladké, mohla bych brát chrom? Vždycky mi pomohl.

Evičce

(Andrea N. , 26. 5. 2009 10:52)

No já bych jela hned, ale jak jsem psala jdeme na koncert Morčat na útěku, byli jsme už minulej rok, počasí nás sice zradilo, ale akce super tak už se na to taky moc těším :-))), ale v to září určitě jedu !!!!! No a doufám, že se mi podaří přemluvit kamarádku jinak budu muset bejt na pokoji asi taky samotinkán :-((( a nebo nás třeba pojede víc :-))))Tak jsem moc zvědavá jaké ohlasy přibudou po červnové akci-

Olinka 25

(Olinka, 26. 5. 2009 10:00)

dnes 89,0kg.....půjde to pomalu ale jistě

míry dnes:
prsa: 103,5 / -10cm
pas: 86 / -11,5cm
boky: 113 / -13,5cm

papa Oli

Pytlíkové polévky

(Dáša, 26. 5. 2009 9:33)

Ještě by mě zajímalo , co říkáš na kvalitní pytlíkové polévky. Včera jsme se dívali např na polévky , které neosahovali ty glukamáty a kaloricky byly docela v pohodě?!

A jdu na to!

(Dáša, 26. 5. 2009 9:30)

Ahoj evčo, včera mi přišli jídelníčky a jsou zajímavé. hned jsme se se švagrovou sebrali a šli na nákup. Dneska jsem po snídani a svačince a musím konstatovat , že na ten tvaroh si musím zvyknout, protože ten mi tedy moc nejede. Jinak porcičky méně než poloviční co jsem si dělala.Takže jsem zděšena kolik jsem toho dokázala zbaštit!!! Hrůza.Ještě ti musím napsat , že jsme museli při nákupu hned u zeleniny provézt pár kompromisů , protože to tam měli jako po vykradení a nebo to bylo v příšerném stavu, ale myslím si že jsme to udělali správně.

Výlet do Bysrého

(Eva, 26. 5. 2009 9:05)

Budu asi na pokoji sama, kamarádka si včera zlomila ruku, pojeďte některá se mnou.

Bára M - kinec dvou měsíců

(Bára M, 26. 5. 2009 8:26)

Dobrý den Evo.

Po 2 měsících jídelníčku dole 7kg. Svůj cíl - dát dolů 9kg jsem sice nesplnila (necvičím, občas oslavy, grilování apod.), ale jedu dál, chci 74kg! Kolegyně byla 3 ttýndy na nemocenské a pochválila viditelný rozdíl. Měním šatník, citím se skvěle a Váš stravovací plán mému tělu vyhovuje, myslím, že už ani na "normální " stravu přecházet nebudu.
Koncem týdne pošlu fotky.

kolo

(kristýna, 25. 5. 2009 22:19)

tak jak vidím , válí se ještě někdo na kole po lese, mě se nic nestalo , ale jak si mě šel očichnou můj 50kg pes , začala jsem se tak smát , a doufám , že tam nikde nikdo nebyl... válejcí se kristýna kulička po dešti do kopce a nad ní její velikýýý pes... zvedala jsem se asi 5 min. a smích fakt léčíííí, jinak máme nový kola - místo přeplněný ledničky ,a je to super , stáhli jsme i babičku , ségru a švagra s dětma, je nás pěkná banda, jinak po havárce je auto na úrovni- neopravitelné- nevyplatí se , ,tak všude pěšky, nëbo na kole a je to super , jak si člověk navykne
jinak jsem vysadila antikoncepci a nenasadím dokud nezhubnu, půjdu na poradu , jestli nás bude ještě větší kupa , tak se nasměju.... ne, nedám se... přeju všem pěknej vysmátej večer a dobrou... kristýna

Dodatek

(Eva Š, 25. 5. 2009 18:48)

Byla jsem na preventivní prohlídce všechno je v naprostém pořadku .Tak ještě jednou díky a určitě se ozvu.

Eva Š 45 let

(Eva Š konec s Evou, 25. 5. 2009 17:23)

Ahoj Evičko!
Dnes jsem rada že ti můžu nahlásit opět -1kg.Končím všechny jídelníčky které jsi poslala,tak budu nějak udržovat váhu .Potom se zase ozvu.
23.3. 115kg
25.5. 102kg
prsa -7
boky -14
pas-11
Děkuju a mnoho uspěšných hubnoucích lidiček.

bez počítače

(Věra, 25. 5. 2009 16:22)

Tak v sobotu jsem asi zavařila počítač. Né, je starý a chce již do důchodu, přestože mu vysvětluji, že věk na odchod se zvyšuje. Na různá cvičení je možné se podívat i na adresách:www.studiohana.cz, www.stob.cz. Ale je to už všechno spíše na podzim nebo teď v létě k moři. Ale to myslím, že už má každý plán dovolených. zkusíme Bystré a uvidíme, jak to tam bude probíhat.

Lucce.

(Eva, 25. 5. 2009 12:34)

Ozvi se na email, nějak to uzpůsobíme, abys aspoň nepřibrala.

Smůla

(Lucka Z,32 let, 25. 5. 2009 12:32)

Ahoj všechny,moc často sem nepíšu,zato každý den pročítám příspěvky.
Včera bylo u nás krásně,tak si říkám,vytáhnu rodinku na výlet na kolech,ale sotva jsme vjeli do lesa,tak jsem tak šikovně spadla,že jsem si přisedla kotník.Takže následovala pohotovost,rentgen a zpráva,že ho mám zlomený.Teď dostane dietka pěknou pauzičku s cvičením :-(
No co se dá dělat.Držte mě palečky,ať se to pěkně hojí a nemusím pod kudlu.Lucka

Odpověď na dotaz

(Eva, 25. 5. 2009 7:24)

Občas tam máte ananas, když si ho vezmu, může být i kompotovaný?
Kompotované ovoce obsahuje moc cukru, raději jezte vždy čerstvé. Navíc ananas obsahuje bromelin, látku rozkládajíjí bílkovinu a podporující odbourávání tuků, také odvodňuje oteklá místa, čistí střeva. Konzervovaný přichází o 60% této vzácné látky.
Pokud ananas nejíte nebo neseženete platí zase pravidlo ovoce za ovoce.

Odpověď na dotaz

(Eva, 25. 5. 2009 7:15)

Jak to řeší vaše děvčata a před tím Vy s obědy?
Překážkou není ani stravování v jídelně, to dělám děvčatům rozbory jídelníčků, co sníst, kolik asi a co si raději odhlásit.
Kdo chce, využije obědy z jídelníčku, pro stravování v restauraci máme také svá pravidla, nejde o nějaký exotický program, ale takový, aby člověk přežil za každých podmínek a nemusel hladovět nikdy.

Pavča 37let

(Martině, 24. 5. 2009 21:04)

Ahoj Marti, krásně si napsala stejně mladé a až ještě malinko vylepšíme svá tělíčka, tak z nás budou koťata, že se každý otočí!!! Moc nám všem držím palce. Velkou radost z mého hubnutí má můj přítel, protože se mi občas při pečení buchet pletla deka a gramy a výsledek byl občas k nepozření a touto dietou se každý den zdokonaluji v rozlišování těchto jednotek. Přeji Ti hezký pohodový týden. Páček

po 3 týdnech

(Jiřka 54let, 24. 5. 2009 19:19)

Zdravím.
Dnes mám za sebou 3 týden hubnutí.Současná váha 106kg(pryč 5kg),boky 123cm(pryč 6cm),přes prsa a v pase jsem se začala měřit později,takže míry jen za 10dnů-pas ze 110 na 108cm,prsa ze 124 na 120cm.

Hubne celá rodina 3

(Verča Č 2 změny mír, 24. 5. 2009 17:48)

počáteční míry 14.4.
prsa pas boky
syn 107cm 106cm 117cm
mamka 100cm 91cm 111cm
dcera 86cm 76cm 100cm


míry 24.5.
prsa pas boky
syn 102cm 89cm 110cm
mamka 96cm 85cm 106cm
dcera 86cm 68cm 98cm


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »