Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Vrácený email

(Eva, 6. 6. 2009 10:30)

Poslala jsem dopis na 732757876@t-email.cz vrátil se , nemáte plnou schránku?

Olince

(Eva, 6. 6. 2009 9:34)

Oli, myslíme na Tebe, já vím, že to moc nepomůže, ale potěší to, jsi chytrá, tak se moc nenervuj, až budete mít s mamkou zase někdy náladu , třeba po těch Tvých akcích, tak se vyfoťte, drž se, přežijeme všechno, když se podpoříme, nic nás nedostane. Já tady dnes uklízím, dělám jídelníčky a do toho bojuji asi s tunou jahod. Moc zdravím.

Oblečení...

(Olinka25, 6. 6. 2009 9:16)

Jinak jsem z velikosti kalhot 50-52 na 44:-)..Mamka si před měsícem koupila nové 44 a nestihla si je založit a já do nich té doby zhubnula :-). K tomu nová halenka 44 a můžeme jít na státnice :-).

Žiju jen učením :-(

(Olinka25, 6. 6. 2009 9:09)

Ahoj holky, žiju jen a jen učením chemie :-(..už mi z toho začíná hrabat, ale ve středu odpoledne už bude dobře...V pondělí obhajuji diplomku, to bude OK, nemám problém mluvit před lidma, ale ta středa, to bude nápor na nervy jako blázen...Určitě budeme v tv, protože jim vyhodíme laboratoř do vzduchu..
Začly jsme s mamkou znova druhý měsíc, už se ho nedržíme tak striktně, ale mustr máme.
Já dnes 87,3kg a mamka 72,2kg.

Sobota plná letního ovoce

(Eva, 6. 6. 2009 9:08)

snídaně - Bio bílý jogurt, hrstička cel.lupínků + jahody
svačina , jahody , meloun nebo jiné ovoce - 250g
oběd - tvarohová pěna s minimem cukru a ovoce
svačina ovoce jako dopoledne
večeře grilované špízy z pangase a zeleniny nebo nějaký zeleninový salát a kousek cel.pečiva

Ivetce

(Eva, 6. 6. 2009 9:05)

Zatím žádné zprávy od Oli také nemám, Ivetko, venku je stejně divně, až nebudeš most, tak pust dětem pohádku, chvilku si zacvič a něco si třeba dělej , na co nemáš jinak při vycházkách čas, já klukům čítávala, pouštěla pohádky, kreslili jsme panáčky a dávali k nim špejle, jako že jsou loutky a vymýšleli si pohádky, prostě abych je udržela trochu v klidu. Hlavně se nerozčiluj, děti bývají trochu protivné, když jsou nemocné.

Olince

(Iveta,42 let, 6. 6. 2009 8:54)

Ty brďo,já na tebe nějak pozapoměla po návratu na stránky.Jak je ty skoro celá vystudovaná?Já bojuju a jde to.To víš,ta nová mini láká.Jen to počasí a nemoce jsou opět proti mě.5 den migréna a to je moc i na mě.Dnes se přidala Natálka,celou noc smrkala a kašle.A to jsme měly jet na ty mažoretky.Tak se drž a ozvi se.

Leničko,Evičko Díííííííííík!!!!!!

(Krista už nikdy 104kg, 5. 6. 2009 23:45)

Holky zlaté dííík:-)))),jaksi dneska nestihám číst,tak jsem vas objevila až tedˇ.Děkují Vám za hezké slovička.Jste stejně všechny nejlepší a šikulky.Ivetko je obdivuhodné jak to všechno zvládaš!!!!!!!!!Jsi moc šikovná holka!!!!Dobrou noc
K.

Pro Ivetku,Věrku a všem

(Krista už nikdy 104kg, 5. 6. 2009 23:11)

Děkuji jste moc hodné.Lázně jsem přežila bez úhony díky Evičce.Kazala jist všeho půl,tak jsem se toho držela:-))))Samozřejmě že jsem také zhřešila zmrzkou nebo nějakou mlskou,ale o to víc jsem si dávala do těla v tělocvičně,strašně moc jsme chodily
a měla jsem cvíčení na suchu i ve vodě což bylo super!!!!!!!!Šatník jsem řešila průběžně,něco z úžila něco koupila, postupně vyměnila celý,ale stálo to zato.Manžel mě podporuje a navádí mě atˇsi
koupím něco nového na sebe.:-)))Děvčatka strašně ráda čtu vaše příspěvky,jsem tu několík krát denně moc mě to nabíji,ale neráda píšu!!!Všem přeji hodně úbytků a stále dobrou náladu,zase někdy papa Krista

Olinka P 58 let

(Olinka P , 5. 6. 2009 22:25)

Dobrý večer píši dobrou zprávu vážím už 85kg mám 10 kg dolů moc se to nehýbalo jde to pomalu ale jsu spokojená
9.4. 95 kg
5.6. 85 kg
Mějte se zdraví Vás štastná a spokojená Olča zase se ozvu

Pozdravuji

(Eva, 5. 6. 2009 22:19)

Všechny pozdravuji, to víte, jak jednou je ta dispozice i po navýšení Kj se musí člověk trochu sledovat, jinak to nejde, nové fotky jsou tam a změna je to opět moc příjemná.

Zdravím skoro po měsíci

(Jiřina Benešová, 5. 6. 2009 22:13)

Kakže zdravím skoro po měsíci,ale proměhla u mě změna bydliště.Umíte si představit co to obnášelo.Stěhování je strašná věc je snad lepší vyhořet.Stěhovali jsme se k mojí mamce takže nám hodně pomohla,ale vařila nám i ona takže jsem jídelníček nedodržovala,ale snažila jsem se jíst alespon menší porce no ale váha moc dolů nešla spíše naopak dostala jsem se dokonce na 77kg.Ale pak se to hnulo zase dolu k dnešnímu ránu mám 74,1kg.tak že od pondělka začínám od začátku.Budu se podprovad s kamarádkou která sice užívá herbalaif,ale já si myslím že jídelníček od paní Evičky je lepší a trvalejší nebo spíš natrvalo protože se člověk naučí sledovat co která potravina osahuje,kolik cukru,tuku a když se tím člověk řídí tak ani nemá různé chutě u mě hlavně chutě na sladké což byl můj případ.Hlavně nehrozí jo-jo efekt.Což po herbalaifu je důkazem paní od nás z vesnice.tak že od pondělka jídelníček a cvičení.Před měsícem jsem si objednla steptr ale stále nejde takže to jistí rotoped a hopačka na břicho a točna.tak se mějte hezky a přeji všem krásné a hlavně zdravé hubnutí

Pomoooooc!

(VeronikaH, 5. 6. 2009 20:42)

Ahoj holky, všechny moc zdravím. Moc nepíši, ale pravidelně vás dočítám. S Evičkou hubnu od půlky května a zatím to jde - musím zaklepat. Teda celý týden to běhá nahoru dolů a pak to skočí níž. Dneska jsem měla takovou radost. Ale zítra tomu asi tak nebude. Moje maminka zítra slaví 50.tiny - velká oslava, od čtvrtka makáme jak šroubci. Taky jsme dneska dovezli cukroví a koláče, no co bude vykládat, nevydržela jsem to a pár kousíčků ochutnala, teda kousla si do nich, ale určitě to zítra poznám. Zítra na oslavě budu obsluhovat, takže se k tomu jídlu moc nedostanu, takže si budu dávat celý den jen chlebík, jak radí Evička a příští týden zeleninku. Jsem moc ráda, že se mi váha opravdu hýbe, ale mám strach z toho, až dojedu ty dva měsíce, že to sama nezvládnu. A s chutě na sladké mě celkem přešly, ale z toho dostanu takovej záchvat, že jsem schopna bezmyšlenkovitě žvýkat cokoliv. Snažím se to udržet na uzdě, ale bojím se toho jako čert kříže. Všem vám moc držím palečky a těm, co tak krásně letí dolů gratuluju, je to pro mě obrovská motivace! Tak hezký víkend!

Fotogalerie

(Eva, 5. 6. 2009 20:15)

No kolem půl desáté ještě spáchám další galerku nové zhublé kočky.

Jdu za manželem

(Eva, 5. 6. 2009 20:14)

Jdu za manželem , tak se omlouvám, přijel na víkend po 14 dnech z Prahy a zase přijede na stejnou dobu, tak dnes večer jsem s ním, ale ráno jsem tady s další sobotou a pokračováním cvičebního plánu na třetí týden.E

Evičce-děti

(Oldřiška, 5. 6. 2009 20:07)

Chichi,chachacha- znám to,profesionální deformace.Jsem bývalá kantorka,u testů jsem prošla,protože jse se nekytičkovala se žádnou otázkou.Jinak doporučuji všem, kdo chtejí udělat podobný krok a nemají partnera ať to zváží!Chodila jsem současně do práce a to byla tedy makačka.Musela jsem to udělat, protože děti zůstaly najednou samy a přišly za mnou, jestli je nechci.No řekněte n e .Na první peníze jsem čekala téměř rok,takže jsem to táhla vše ze svého. Raději nevzpomínat.Proto některé nářky beru s nadhledem a říkám, že vše bude v pořádku. No a děvčata,která máte puberťáky,zatněte zuby, bude hůř. Ne nadarmo se říká, že puberta u děvčat končí v 21 a u kluků v 27 letech.Takže se máte na co těšit.

Omluva

(Eva, 5. 6. 2009 19:46)

Omlouvám se za překlep ve jméně.

Oldřičce

(Eva, 5. 6. 2009 19:45)

Tedy poklona, já si chtěla vzít do pěstounské péče nějakou holčičku, když mám velké chlapce, ale manžel nechtěl a celá širší rodina se k tomu stavěla negativně, na to už ho nepřemluvím,asi by mi u těch testů řekli, že nevyhovuji, vždyť jako pracovník ve školství asi normální nebudu, tak se těším na vnoučata, doufám , že se v budoucnu holčičky dočkám a mladí mi ji občas půjčí.

Ivetce-alergie

(Oldřiška, 5. 6. 2009 19:38)

Ivetko, najdi si stránku Radimgrebenicek.Jsou tam všechny akce,které pořádá.Je to Elementa v Praze, v akcích má i termíny.Přečti si nejdříve vše, co tam má o alergii.Byla jsem na tom tak, že jsem musela nosit ssebou adrenalin při anafylaktickém šoku.
Jinak, děvčata, mám 65 let,dala jsem se na hubnutí,jede to krásně dolů,Pokud nejsou několik dnů úbytky nijak to neřeším,protože Evě věřím!!
K dětem chci jen říct: mám své 2 a 3 jsem měla jako pěstounka-vdova.Takže vím, o čem je řeč.Nebojte se, všechno se dá do pořádku,zmoudříte nejen Vy, ale i děti a to je tom to k r á s n é .Takže-panenky- ukažme světu, že je mezi námi někdo,kdo nás vede.Evičce velké díky!!

Lucce Č.

(Jana M., 5. 6. 2009 19:03)

Lucko kolik měříš?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »