Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Dochucování

(Lída T., 5. 5. 2009 13:44)

Dochucuji kořením, solí a sójovkou, cibule a čenek, normálně, tak aby mi to chutnalo.

Pavla H 41 let

(Pavla H konec hubnutí a udržování, 5. 5. 2009 13:42)

Zdravím všechny příznivkyně hubnutí a spolubojovnice,ale především Evičku. 29.4. jsem ukončila stravování podle zpracovaných jídelníčků. Pokusím se o shrnutí.
Za posledních 10 let jsem vyzkoušela několik diet.Nějaká kila dolů šla,ale nahoru vždy víc.
7.1. byla moje váha 83 kg,výška 167 cm.Rozhodla jsem se změnit způsob stravování.Rady jsem hledala na internetu a narazila na stránky Evy.První kontakt a ukázkové jídelníčky mě utvrdily v přesvědčení,že tohle by mohlo fungovat.Podle jídelníčků jsem začala 25.1.,to má váha ukazovala 78,6 kg.
Míry: prsa 105,pas 92,boky114.
Jídelníčky mi od počátku vyhovovaly,nepociťovala jsem hlad a přesto,že někdy občas váha zlobila a poskakovala nahoru dolů,důsledně jsem je dodržovala.Zjistila jsem,co všechno může mít na váhu vliv a nestresovala se,když úbytky nebyly takové,jaké bych si představovala.Zdravotní komplikace mi delší dobu nedovolovaly zapojit pohyb, po radách Evy střídat 2 MD,ovocný a 2 normální dny,jsem překonala i tuto překážku.Tím se dvouměsíční jídelníčky protáhly na tři měsíce.Ale trpělivost růže přináší a k datu 29.4. ukazuje moje váha 67,8 kg.
Míry k tomuto dni: prsa 96,pas 76,boky 97.

vaření

(Kmoška, 5. 5. 2009 12:25)

Čusík děvčata, mám dilema. Když si připravujete papkání, používáte čistě jen maso a trošku koření, nebo si to spestřujete něčím jiným? Mám na mysli zeleninu, koření a dochucovadla. Se zeleninou je to to samé. Jen mírně solím, nebo vůbec nic. Jak jste na tom vy ostatní. Řekla bych, že mě opustila fantazie. Poradíte? Díky.

Jiřina P po šesti týdnech

(Jiřina P, 5. 5. 2009 11:41)

Rozhodla jsem se ,protože mě Vaše dieta tak vyhovuje,že budu jíst podle ní pořád.Jsem v dietním programu teprve u 15 dne 2.měsíce,ale až dojedu 2.měsíc byla bych ráda , když byste mě pokud to jde postavila jídelníček dál.Až bude slunečno tak se vyfotim a pošlu vám fotku.Pro někoho 9 kg dolů nic neni ale já jsem nadšená,všechno oblečení jsem dala kamarádce ašla jsem si koupit jiné v naprostém šoku jsem byla v krámě když mě nejlépe sedly kalhoty vel.40 je to asi i střihem ale radost mám.Mám před sebou ještě 5 kg do 8.6.
Včera jsem se dívala na Primu jak hubnou s dr.Cajthamlovou,kam se na Vás hrabe,protože já pořád hubnu a ještě jsem necvičila, ale začnu.
Moc zdraví Jiřina

Pavle

(Lída T., 5. 5. 2009 8:51)

Uvidíš, až to vše odezní, zase bude dobře po všech stránkách,takových situací je v životě hodně,já si zase myslela, že umřu po rozvodu a už zase slunce svítí a láska kvete i díky zhubnutí, zdravím, hubnulky a váhu držím, krásný den.

Pavlínce F

(Hanule 47, 5. 5. 2009 8:30)

Ahoj Pavli,
vůbec se netrap, jak už Ti psala Evka i Ivetka. Nejdůležitější je být s tím uzlíčkem a být v pohodě. Měla jsem kamarádku a ta po prvním dítěti zhubla na 51 kg a pak se zhroutila.
Vzpomínám si, že když jsem já neplánovaně otěhotněla s naším čtvrtým dítětem, první mi šly hlavou ty dětské nemoci a probdělé noci... Drž se mamko! Jsme s Tebou.

Pavlince F

(Iveta,42 let, 5. 5. 2009 6:39)

Holka,že si to nezvládla?Prdlajs,zasloužila bys metal,že si to ustále bez psychické újmy.Že sis davála jídla ne zrovna z jídelníčku,to vůbec neřeš.Nejdůležitější je,aby si byla silná a v poho kvůli mrňouskovi.A až se dostanete domů a malá bude v pořádku,pak můžeš pokračovat v dietě.A co znamenají dvě kila?Vůbec nic.Vždyť jenom blbá rýma nebo menses udělají kilo nahoru.Takže ti držím moc a moc palečky a mrňouskovi taky,ať ste brzo doma a taťka ať seká latinu a podrží tě,když to budeš potřebovat.

Pro nově příchozí

(Eva, 5. 5. 2009 6:38)

Další recepty najdete v několika oddílech v dlouhém sloupci na levé straně stránky.E

Pikantní a šťavnaté kuře v jogurtu

(Eva, 5. 5. 2009 6:33)

KUŘE V JOGURTU
1 kuře, 1 bílý jogurt, 1 lžička soli, 1 lžička pepře, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, 1 lžička kari.
-----
Jogurt smícháme s kořením. Kuře omyjeme, potřeme kašičkou a necháme v lednici několik hodin uležet. Pak dáme na pekáč , podlijeme a upečeme v troubě.
Příloha: brambory, bramborová kaše, rýže.

Pavle

(Eva, 4. 5. 2009 18:15)

Dávej si zeleninové polévky, mléčné výrobky nízkotučné a hodně pij.E

Evičce

(Pavla F už 30, 4. 5. 2009 18:07)

No máš pravdu... v prvních dnech když jsem ji vyděla natěch přístorjích.. jak má všude hadičky... a když mi zakázaly i to nejcennější pro nás dvě kojit ji... tak jsem byla tak zničená.. že jsem mněla sto chutí nejen si dát kousek čokolády nebo něčeho... ale dokonce i si zakouřit.. ale pak jsem se podívala na ní.. a řekla si že snad má nejhorší za sebou.. po 3 dnech se konečně přisála... teda aspon trošičku.. a to už "mněla vyhráno" a já nadšená a spokojená... sice unavená k smrti.. ale přeštˇastná.... ještě že se mi babička postarala o tu druhou.. ale k něčemu to zlé bylo i dobré.. tatínek se rozhodl.... že chce být už doma..... a ne jen číst sms o tom jak nám je... a co děláme.. tak už snad na to nebudu sama....

To přejde

(Eva, 4. 5. 2009 17:42)

Moc dobře si vzpomínám, že v takových chvílích jde vše stranou a jediné, co mámu zajímá, je zdraví děťátka, tak to jen tak udržuj a až bude po tom všem , začni znova, však času máš dost, jsi mladá, nic se nedá dělat, je zázrak, že jsi takové vypětí vůbec sama přežila ve zdraví.

NEZVLÁDLA JSEM TO

(pavla F, 4. 5. 2009 17:23)

Dobrý den Evičko, ozývám se po dlouhé době, já vím, ale nějak jsem to v poslední době nezvládla. mé malé 3 měsíční zlatíčko chytlo prvně zýnět spojivek, ten jsem ještě ustala a vydržela dodržovat jídelníček ale pustily nás z nemocnice ve čtvrtek a od pondělka tam byla zpátky ale na JIP...se střevní chřipkou--- TAK TO už jsem jaksi nezvládla a jedla jsem jejich stravu */když už jsem ji platila/ a po 10 dnech beze spánku... ve stoje... nebo v sedě na židly u postýlky.... jsem zase o 2 kg těžší.. jsem z toho zničená ještě víc.. vím že je to hodně o tom co jsem jedla.. ale z toho pokoje jsem odcházela vlastně jen spát a to většinou kolem 23,00.. nebo si zajít koupit něco na pití.. a občas se přiznávám i energetickou bombu.. ale snažila jsem se kupovat když už tak rýžové chlebíky v čokoládě.. nebo sojové rohlíky...Vím že je to zklamání ... ale budu muset opět na sobě teda zapracovat a začít znova.. vím že to s vámi jde... a vím co nemám a co mám jíst.. jídelníček s mezijídly se osvědčil.. snad to zvládnu i" podruhé "

Dance G. 41

(Hanule, 4. 5. 2009 15:51)

Ahoj Danko,
vítám Tě do řad hubnoucích. Jsem taky začátečník a ze začátku mi to šlo trochu ztuha. Děvčata mě velmi podpořily a povzbudily. Určitě budou i Tebe. Vždyť jsme prý na jedné lodi...

Olince

(Iveta,42 let, 4. 5. 2009 9:25)

Tak to jsme na tom stejně,Mám taky všechny tři.Váha mě sice nerozhodila,čekala sem to i když mě to štve,to co se mi po dlouhé době podařilo dát dolů mám zase nahoře,ale ty tři věci jsou pro mě přímo vražednou kombinací,mlsná huba je silnější než já.Navíc jsem si koupila konečně to krásné bílé sáčko stím,že prostě těch 5 kg dolu půjde,ale takhle nevím,nevím.V po jsem si dovezla léky na alergii,v ůterý se mi ulevilo ,ale od pátka se to začalo zhoršovat a dnes vše při starém.Ach jo.Nedám se,půjdu tam zítra znova.Tak hezky studuj,tady už prší.Je to otrava,když se nedá jít ven.I když dnes se mi nechce nic,jsem lemra líná,protivná.

Daně G

(Eva, 3. 5. 2009 21:53)

Dano, tak to zítra posílám, máš to dost podobné ,jako jsem to měla já, tak se drž, když bude něco nejasného nebo budeš chtít něco vyměnit, nebudeš dsi jistá, tak piš na email.E

Olince

(Eva, 3. 5. 2009 21:09)

Oli, alergie jsou blbé, ale váhu máš pěknou, zapracovala jsi na sobě hodně a mamce gratuluji taky, pozdravuj ji.

Janě H

(Eva, 3. 5. 2009 21:07)

Jani, poslala jsem Vám email a vymazala Vaši adresu.

Jen tak..

(Olinka a mamka, 3. 5. 2009 21:03)

Ahoj holky, tak jsme dneska s mamkou vyrazily po dlouhé době ven s hůlkami na 7km pochod, paráda, sluníčko, prostě nádhera!Zítra už má být hnusně, takže zase učení:-(.O víkend jsem si v Tescu pořídila 3/4 kalhoty velikost 44 a mamce byla dnes sukně 44 velká v pase tak o cca 10cm!!Sice nám to teď skáče, ale nás to nerozhodí (ms, alergie a rýma už mě štvou).papa

Dobré

(Eva, 3. 5. 2009 20:40)

Už je to vyřešené.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »