Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Chuť na sladké

(Eva, 5. 6. 2009 16:02)

Na chutě platí napít se nízkotučného jogurtu a sníst jednu bebe dobré ráno s cereáliemi.E

Jen tak

(Eva, 5. 6. 2009 15:53)

Píši, co jsem jedla dnes
Ráno jogurt + celozrnné lupínky a jahody
svačina, kozí mléko sklenice a jahody celý talíř
oběd, kuřecí, zelenina a pro formu jeden brambor vařený, , odpoledne zbytek toho kozího mléka a k tomu zase jahody, je jich všude plno, no a k večeři budu mít zbytek toho padgasia a špěnátu a jeden brambor od včerejší večeře.
Tvarohové knedlíky s jahodami dělám chlapům zítra, já si ám názkotučný tvaroh trošku oslazený s teplými jahodami bez omastku, to je taky lahoda.

opravy-

(Lenička, 5. 6. 2009 14:36)

v příspěvku o alli jsem to uvedla obráceně koukám, když jíte normální tučné věci máte průjma kdxyyž nízkotučný tak ok, a taky v příspěvku ze dneška no ale)) jsem přehodila slovíčka-hubnoucí přehodnte s hříšníky, ale vy jste to všechny určo pochopili)

všem!!!!

(Lenička, 5. 6. 2009 14:01)

jo kdyby jsme se tu nepodporovali dávno bych s tím sekla takže vy nové- nemějte strach a pište ono to hrozně moc pomůže, at už se daří nebo nedaří, obojí se dá využít a sdílená radost je dvojnásobná a sdílená starost poloviční ,vždyt to znáte))) p.s. jak často mám říkat mé milé dceři že moje křeslo není její talíř?!zas tam, mám papání)

Ivetko

(Lenička, 5. 6. 2009 13:58)

přečti si mailík, snažím se poslat i nějaké foto)pa

no ale...)))

(Lenička, 5. 6. 2009 13:57)

čau Ivi))))))jsem ráda že píášeš ale začínám mít pocit že jsme tu stránka pro hubnoucí a ne pro hříšníky)))teda já taky zhřeším ale jsem taky připravená nést následky) no co si budem my dvě říkat, že? se stěhováním to vypadá na prd a a já začínám mít depku..( a nechci, tak jsem si řekla že to nesmím řešit a pomalu ale jistě balím, nenápadně vše dávám do komínků a tak)pak to naházím do krabic a jedem)nejhorší je ale ten fakt že to zdeneček-manžel-ještě fakticky neviděl a kdyby se mu tam něco moc nelíbilo řekne nee, znám ho( bych ho zabila)to by šly všechny plány fuč( ale myslím že to dopadne dobře, karty mi vyšly ok tak proč to pořád řeším, nevíte někdo? ))celá já) zdenda by řekl že zas řeším co nemám)jinak už mám dnes vyžehleno, uklizenou skřín a probrané věci co mi jsou velké jdou nekompromisně papa)jo a našla jsem plavky na to pondělí, jsou oranžový takže mě paní instruktorka asi vážně nepřehlídne) no pokud se jí tam začnu topit tak budu asi za blba, no jo no)na sporty jsem prostě levá, jsem se zas rozepsala)jdu ještě pozašívat nějaký věcičky a nachystat se, jako namalovat si na sebe obličej)a tak)papa a už ted mi chybíte holky všechny)do neděle daleko, a dostanu se až pozdji večer...snad..pa a držme se )

Ivetce,42

(Romana, 5. 6. 2009 13:42)

Ivetko, děkuji za podporu, jsem rádá, že to bereš v pohodě, já se hned cítím lépe, když se mohu tady Vám trochu svěřit, doma není komu...Nepochopení...
Já mám chuť na sladké když přijdu z hůlkingu(můj českej název pro walking), to je pak děs... a to se vracím kolem půl osmý večer, takže bojuji, ale už jsem to vymyslela, udělám si vždy půl litru jablečný syrovátky, a pak véču podle Evičky(ale zdá se mi to pozdě takle jíst???), a někdy ještě jablko-sice to není podle jídel.,ale sušenky a čololády jsem uklidila z dohledu, až doberu léky a nebudu se tak blbě unaveně cítít, tak to určitě bude všechno lepší, musím získat fyzičku, chystáme se do Jeseníku na túry, tak abych nebyla posledníček...hahahaha
Určitě se polepším, protože vím, že tady mám podporu a porozumění, a vlastně jídelníček od Evičky mi ke zdraví pomáhá, protože ty tuny zeleninky a ovoce já můžu, pangase jsem si zamilovala, a kuřátko taky...mějte se hezky, krásný víkend všem statečným a nejšikovnějším hubnulkám...pa pa

Leničce

(Iveta,42 let, 5. 6. 2009 13:00)

Hlavně se nám neutop a o výkendu se drž.Ale mezi náma,nikomu to neříkej,mi jedeme v neděli na pouť a tobě to říct můžu,já se těším na nějakou dobrůtku.Ty mě určitě pochopíš,viď?Hahahahahahahaha

Romance

(Iveta,42 let, 5. 6. 2009 12:55)

Romi,proto jsme tady,abychom se svěřovaly.Já osobně si myslím,že právě neúspěchy těm ostatním pomohou.Je prima,když to jde dolů,ale když ne,tak mi nepomáhala,že ostatní letí dolů.Připadala jsem si divná,že mám chutě,když ostatní jsou v pohodě a odolávají a já nesmím cítit čokoládku na kilometr,protože jí vyslídím a sežeru.Jinak se tomu říkat nedá.Měla jsem ze začátku děsnej hlad,dávala jsem mezi jídla.Ze začátku to šlo moc dobře,Dva měsíce pohoda,ale pak se to na dva měsíce seklo a já z toho byla hotová.Ale určitě dělá hodně psychika.Mám 4 děti,hypotéku,to mluví samo za sebe.Večer jsem si vždycky řekla,že už nebudu všechno tak řešit,ale ráno mě děti nastartovali a bylo to zase v .......a já to řešila mlsáním.Tak jsem si udělala žrací výkend.A já přibrala dvě kila a zjistila,že to teda vůbec nechci.Eva poradila jak dál.Když mám mlsnou klapačku,dám si bez výčitek bebe nebo klidně i kousek čokoládky,teda když se ovládnu,protože mám problém,že když začnu,chodím pořád.A když to vyleze malinko nahoru,neřeším to,vím proč to tak je a nebo prostě dám zeleninovej.Horší je,když jídelníček dodržuju,mám třeba MD a druhý den mám víc,tak to jsem na infarkt.A když mám chutě a zhřeším,klidně se k tomu přiznám.Jsem jako Lenička nebo Milenka.

modré talířky

(Iveta,42 let, 5. 6. 2009 12:43)

Hahahahahahahahahahahaha,tak to na mě opravdu nezabere.Protože štrůdlík by mohl být na čemkoliv a zmizel by stejně rychle

Oldřiška

(Iveta,42 let, 5. 6. 2009 12:37)

Prosím,prosím o kontakt na pána,který odstraní alergii.Díky.Mám dobré zkušenosti s biorezonancí,ale tentokrát odolávám všemu a dost mě to zmáhá.Dík

Leničce

(Iveta,42 let, 5. 6. 2009 12:30)

Halooooooooooooooooo,čekám mejlík a nic?A o ovocných knedlíkách mi něco povídej.Ale ještě horší je,když upeču štrúdlík.To je můj konec.To dávám štrůdlíkový den.A představ si,ten první mi prošel bez následků.Ale naštěstí došly jabka,tak další pokus už nebyl.Ozvi se.

Věrce

(Iveta,42 let, 5. 6. 2009 12:25)

Ahoj Věruš.Tak to já mám zase problém s oblečením takový.Dříve jsem si nerada kupovala oblečení,protože ať tam bylo třeba 5X,tak jsem se do toho neoblíkla a to mě deptalo.Všechno jsem nosila široké,kalhoty do gumy.A teď pokaždé,když vletu do krámu,mám potřebu si něco pěkného koupit.A když se do toho v kabince nasoukám,mámdobrej pocit.Ono to dobře vypadá i na mě s je do toho zrcadla docela dobrej pohled.A tak nakupuju v lidovkách.Koupím 3 věci,jsem olečená a je to z pár korun.A když je to levné,tak mě to těší tím víc.A pak mi nebude vadit,když schodím další kilíčka a bude mi to větší.Takže si něco hezkého kup,odměna musí být.

víkend

(Lenka B., 5. 6. 2009 12:24)

Také jsem ubrala 20 deka od včerejška. Víkend snad ustojím. Vařím také pro 4 chlapi a je to těžké odolat.

ahoj

(Lenička, 5. 6. 2009 9:01)

tak hlásím, že i po včerejším velkém úletu mám o deko mín místo abych mla půl kiola nahoře což by mi patřilo) ale dobrý takže fajn) jen jsem chtěla říct všem ahoj než odjedu, vůbec se mi tam nechce,bude tam asi plno jídla a sladkostí a to já nemám rád, takový pokušení, už ted vím, že budu muset podniknout dlouhý procházky ostrou chůzí abych to skousla)jinak mě dnes čeká balení, žehlení, jedem až odpolko ale tak se nám nějak zamotalo stěhování, že se tam jdem podívat bůhví kdy tak není moc kam spěchat s balením krabic...no není to příjemná situace...čekat až se někdo kdo dělá problémy vystěhuje a kamarádka je z toho na nervy, že nám něco slíbila a ted to nemůže dodržet, kvůli cizí osobě, nemůžu jí nějak vysvětlit, že ona za to nemůže a my zatím na ulici neskončíme, tak to neřešíme)jen jsem se zas moc těšila že to půjde hladce)klasika, nejde hladce skoro nic)včera jsem si udělala tedy nehtíky, když to stěhování nebude tak rychle aspon si zvyknu zas na normální délku a nebudu si je pak lámat)no nepodařilo se mi narychlo je udělat bezbarvý tak mám růžový s kytičkama, nic moc ale lepší než ty moje hnusný odlupovací a ozobaný)musím jít něco dělat, plno hodin, tak se mějte všechny krásně a budte štastné)držme se a zvládnem vše)papa

Marie K3

(Marie K3, 5. 6. 2009 8:52)


14.4. když jsem začala tak moje váha byla 89,50 kg
v pasu to bylo 96 cm,boky 115 cm ,přes prsa 106 cm
2.6 80,80
Míry prsa 100cm
boky 108 cm
pas 87 cm

Evi zatím bych pokračovala v dietě . Dokonce už si obleču sukně ,halenky a ostatné věci ale ještě je to na mně těsné ale zapnout to můžu.A to je pro mně velký úspěch mám s toho velkou radost .Pro známý co mně chvíli neviděli je to překvapení jak jsem to dokázala.Ale chci se dostat na těch 76 kilo.
Ještě jeden postřech, můj manžel mněl dost nadváhu přispůsobil se ke mně s dietou hlavně skladbou jídla a s 104,50 se dostal na 98 kg. Je spokojen protože kdybych nezačala s dietou, tak jeho by to nenapadlo .

Petře

(Eva, 4. 6. 2009 22:16)

Držte se, je to začátek, krušné chvilky přijdou na každou, proto si radíme, jak s tím zase hnout a podporujeme se i tady na stránce.E

Oblečení

(Jana M., 4. 6. 2009 22:14)

Takže holky, o velkých prázdninách zahájím výprodej mého šatníku a tímto sháním sponzora na nákup nového oblečení :o))))))))))))))

Petra P2 Věk 43

(Petra P2, 4. 6. 2009 22:10)

Dobrý večer Evo,chci Vám napsat,jak bojuju s dietou.Začala jsem hned po jejím obdržení,tj.26.5.Zatím se držím přesně podle rozpisu,nemám pocit hladu,ani si nepřidávám mezijídlo.Za těch 10dnů mám 3kg dole a to jsem ani nějak nezvýšila fyzickou zátěž,jen běžné pracovní a domácí činnosti.Cítím se dobře,nejsem unavená ,je to prostě fajn.Pokud bude nějaký problém ihned napíšu,taky vše monitoruji v přiložené tabulce. Zdraví Petra

Kuskus

(Eva, 4. 6. 2009 22:02)

Ve 100g syrového je 1440 Kj, nasákne vodou a ztěžkne na trojnásobek, takže na jednu porci stačí asi 35-40g před úpravou, na ženu asi 80kg.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »