Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Vilcacora

(Šárka, 22. 5. 2009 13:21)

Protože je (podle Evy i ostatních odborníků)(nejen)při hubnutí velmi důležité přijímat hodně vitaminu C, doporučím Vám čaj Vilcacora (kočiči dráp, Una de gato...)který má obrovské množství vitaminu C a příznivě ovlivňuje imunitu. Pít se má půl litru denně. Velký sáček stojí asi tak Kč 80,- a vydrží dlouho. Koupíte v lékárně. Dají se koupit i tablety, čaj je ale podle mého mnohem vhodnější

Janě D

(Andrea N. 35let z fotogalerie, 22. 5. 2009 13:19)

Ahoj Jani každý malý úspěch je vlastně náš velký úspěch :-)) neboj ono to s Evičkou půjde, sice pomaleji ale o to trvaleji. Taky mám za sebou období tukožroutských polívek, prášků, jehliček a jiných. Vše jsem vždycky přibrala zpět + něco navíc jako bonus a nejzvláštnější na tom je, že když jsem vybírala fotografie né ze začátku diety ( začínala jsem na 82 kg ) narazila jsem na fotografie z roku 2006 ( taky jsem do galerie jednu dala i když polomaskovanou svým synem )na kterých jsme měla něco kolem 90kg ,tak teprve teď jsem si uvědomila jaká jsem byla strašná. Já jsem si v tu dobu vůbec nepřipouštěla, že jsem tlustá !!!!!! Naštěstí se mi ale rozum zase vrátil. Já už teď jedu třetí měsíc podle Evičky ( najela jsem znovu na první ) a jsem hrozně spokojená dokonce jsem zjistila, že už vůbec nemám chutě na smažená jídla a nedělá mi žádnej problém vařit zvlášt pro sebe a pro rodinu. Dokonce jsem začala vařit lehčeji i pro ně a nikdo neprotestuje :-))) Tak se všechny držte nejde přeci o žádnou dietu ale o naši novou ,lehčí a hlavně spokojenější životní etapu

1.měsíc za sebou

(Jana D ,36 let, 22. 5. 2009 13:01)

Ahojky,
tak hlásím, že mám dneska za sebou právě 1měsíc, co jsem se pustila do boje proti svým tukovým polštářům. A myslím si, že zdárně. Začínala jsem na ostudných 98 kilech a dnes ráno mi váha ukázala o krásných 5,5kila méně. Tedy 92,50. Jsem bohužel ten typ , který občas vše nedodržuje úplně přesně, jak Evča píše /vím, že bych měla třeba cca o kilo dole více/Ale hlavně, že to jde. Ani neumím popsat ten pocit, jak je mi lehčeji a mám takový lepší vnitřní pocit. EVČO strašně, opravdu strašně moc ti děkuji. Taky jsem si za ty roky cca 10let prošla vším možným, jen abych něco shodila. Peníze jsou v čudu a kina zpět. Všechna. Ještě mám před sebou dlouhý boj...chci se dosta na min. 75kilo. Ale s radama od Evči to určitě zdárně zvládnu.
Ahojky Jana D.

proč to někdo lidem normáln nevysvětluje

(Lída T, 22. 5. 2009 11:42)

Když to čtu, Evičko, proč se na středních školách neudělá předmět, trerý by lidem fungování jejich těla nevysvětlil, co je platné se učit, kde je jaký orgán, když to nejdůležitější nikdo neřekne, vždyť máme děti a chtěli bysme, aby byly zdravé odmala. Platilo by se pak míň za lékařská ošetření, to by ale ti nahoře museli komplexně myslet a netlachat.

Evičce

(Lenička, 22. 5. 2009 11:22)

hodně sil)

Leničce

(Eva, 22. 5. 2009 10:28)

No já včera jen dělala nejnutnější a dnes pomalu doháním, mám dovolenou z práce, jinak někdy nevím co dřív, taky musím cvičit, abych udržela kondici, ale hodně mi pomáhá starší syn, má už zkouškové, jinak už má hotovou jednu zkoušku a nějaké zápočty, naštěstí má docela dobrou paměť , stačí mu slyšet nebo číst a pamatuje si napoprvé. Na emaily odpovím zbytku během dne, jak budu mít čas a mrknu na net, chci holkám poslat ty diety, aby si mohly začít, tak je co dělat.E

Evičce

(Lenička, 22. 5. 2009 10:19)

Evi co narozeniny? užila sis ten den? moc jsem na tebe myslela)asi my všechny...jo psala jsem mailík ale asi bylo málo času na mailíky mimo dietku)stejně nechápu jak to děláš, že to takhle zvládáš)šikulka no)

ahoj všem)

(Lenička, 22. 5. 2009 10:16)

holky vydržte)já zas mám své dny a i tak mi váha ukazuje o 20dkg méně než včera, což nezaručuje že zítra nebude kilo navíc))jenže vím, že se nepřejídám, jím zdravá a hlavně pro mne chutná jídla,správného složení a hýbu se k tomu, takže co)navíc svaly jsou jak jistě všechny víme těžší než tuk takže o co jde, důležitý jsou centimetry)a ty jsou skvělý) koupila jsem si přee asi měsícem a půl krásný lněný bílý kalhoty , tehdy mi nebyly ...no nezapla jsem je a sednout? no to by nešlo)a ted jsem v nich už druhý den byla venku s kočárkem takže pohyb skvělý)do toho tepla pohoda)včera jsem byla na masáži zad ašíje ted mne tak trochu trápí , ale to přejde)rozmasírovala mne slečna moc dobře)manžel slíbil, že když budu hodná, tzn.nepřestanu s jídelníčkem a tak... zaplatí mi i masáž lávovými kameny, což chci fakt moc zkusit)dívala jsem se na ty stránky , jak psala myslím Věra, aerobicstudio.cz, nabídka dobrý, jen ted fakt nevím,. jak by manžel reagoval na výdaj 2000kč, což je velmi super cena!!!prostě zatím budu cvičo doma a uvidí se)však zas někdy nastoupím do práce a bude víc peněz)sháním něco jenže spíš z domu nebo tak, prodávám avon a baví mě to víc než vydělávat, tzn příjem 00nic(taky ani moc nemůžu, nemám živnosták(tak uvidímje, to jsem zas někde jinde...prostě holky držme se a zvládnem to)napsala jsem si to i na graf od Evči, upravila jsem si to, abych to měla na očích, že jsem šoíkivná a jde to)budu hezká ,zdravá ženská)to je ta největší motivace, protože mám v plánu ještě aspon jedno mimiško a to by bez zdraví moc nešlo)tak za rok začnem pracovat tak do té doby si tělo musí zvyknout že jsem hezká, zdravá a nekazit to )))a váha už taky spolupracuje, jela na slabý baterky, jako ostatně já tak jela celý život( jídlo na draka a pak si nemá stěžovat a ukládat)ted jím pestře a ostatní mi občas, pokud jsou rozumní)) závidí tu pestrost)kdyby tu byl někdo z brna, popř. okolí, dejte vědět, spojíme síly i osobně)lenkakopeckova1@seznam.cz je kontakt na mne pokud se nesmaže) jo a lenička se v diskuzi podepisuju schválkně, neb lenek je tu dost)krásné jméno ale všeho moc škodí)tak se odlišuju)všem držím palečky, pěsti, co která potřebujete)

3 týdny

(Květuna, 22. 5. 2009 7:56)

Zdravím všechny spolubojovnice.
Konečně jsem dostala odvahu podat hlášení po třech týdnech válčení s kily. Je mi 58 let, počáteční váha 88,2 a musím říci, že dostat dolů letitou nadváhu je dřina. Tělíčko se nechce vzdát, ale já se snažím vytrvat, když už jsem se konečně po všech možných pokusech s různými "zázraky" rozhodla začít normálě jíst, ale hubnout.Díky paní Evičce, mám inspiraci, jídelníčky a snahu vytrvat. Jde to ztuha. Jsem jako na houpačce, pár dkg nahoru, pár dkg dolů, ale za tři týdny se mi 2 kg podařilo sundat, což je u mě úspěch. Díky patří také paní Evičce, protože vždy okamžitě poradí, když se váha nechce hnout.
Také všechny vaše příspěvky jsou bezva! Člověku dodávají odvahu vydržet.
Hezký víkend vám všem a také o víkendu vydržet ukočírovat chuťové buňky!

začínám

(Katka N., 21. 5. 2009 23:39)

Ahoj, jsem moc ráda, že konečně začínám dělat něco pro své zdraví.Jsem 9 měsíců po porodu, ale vypadám pořád, jak bych měla každým dnem rodit. Dnes mám třetí den jídelníčku a cítím se moc fajn. Obdivuji všechny, které zhubly (já chci taky moc!!!!!:-))

Jana B 48 let

(Jana B nováček, 21. 5. 2009 22:44)


Přeji pěkný den Evi,

tak konečně jsem se dostala k sepsání hubnutí po týdnu...13.5.09 110
21.5.09 105,7
Jsem moc spokojená za jídelníček, neboť je velmi pestrý a tak mě ani nepřijde, že je jídla méně.
Je to moc fajn, a za to moc děkuji...
Když si vzpomenu, co jsem se natrápila a co jsem měla i tabletek....
Vím že se chci naučit, jak jídelníček poskládat .... a děkuji za TEN Tvůj......



Přeji krásný večer

Janina

Dáše

(Eva, 21. 5. 2009 22:29)

Tak už Vás Dášo počítám.

Leničce

(Dáša, 21. 5. 2009 17:26)

Taky jsem ve velkém očekávání.Každým dnem by mi měli přijít jídelničky od Evči. Pustili jsme se do toho se švagrovou , obě jsme rok po porodu a čeká nás dost práce , tak věříme, že ve dvou se to lépe táhne a vzájemně se hecujeme. Jelikož bydlíme blízko sebe tak můžeme i společně porovnávat váhové úbytky a klidně si i společně vařit a diskutovat o jídelníčkách . Už se na to těšíme. Jinak díky za reakce k syrečkům. Každý je rád nemá a mě zajímalo jestli je třeba budu mít i v jídelníčku , ale to je spíše otázka pro evču.

Proč má Zlatčina maminka hlad

(Eva, 21. 5. 2009 17:23)

Tukové buňky na břiše produkují látky,které podporují chuť k jídlu a pocity hladu, tukové buňky si tak zajišťují své naplnění, čím více jich máme, tím více hladu a chutí máme, nejlepší obranou je zpočátku je trochu obelstít těmi postupy, jak jsem Ti psala a přidat cvičení na břicho a procházky, bude se tvořit svalová hmota a její buňky na rozdíl od tukových spalují více energie a dané látky neprodukují.Proto mají také silnější lidé tendenci stále něco uzobávat a jedí větší porce , než potřebují, potom se to už veze i s produkcí inzulinu a omezuje se tvorba hormonu na odbourávání tuků taurinu. Proti tomu jsou namířeny i moje porce v dietě, aby se vše vracelo do normálu, kdo si zvykne, cítí se pak méně unavený a plný energie.
Ni ajedu cvičit a budu tady až kolem půl deváté.

Ještě něco

(Zlatka, 21. 5. 2009 17:05)

Jen chci podotknout, že já neměla hlad ani při Těch porcích od Vás, tak proto se ptám.

Dotaz

(Zlatka, 21. 5. 2009 17:04)

Moje maminka , Evo, je tedy starší o 23 let než já, sama jsem jí dala Vaši dietu, porce jí dávám dvojnásobné než sobě, váží o třetinu víc než já, tuk má hlavně na břichu, koupila jsem jí ten lepikol, to pomáhá, ale jídla na svůj věk a postavu má evidentně dost, tak proč má nutkání dál jíst?

Syrečky

(Eva, 21. 5. 2009 16:46)

Syrečky jsou OK, mají fakt malinko tuku.

Další člen do týmu

(Lenka D, 21. 5. 2009 16:45)

Čau holky, tak jsem mezi vámi. Dorazily mi od Evičky v pondělí instrukce od včerejška jsem najela na nový jídleníček.Teda, ale řeknu vám, to "žrádlo" nás ovládá, co?!? Jsem v režimu zatím druhý den, ale doufám - i díky vám, že to dotáhnu do zdárného konce-už kvůli sobě, že jo :). V září se vdávám, takže nějaké to kilko dolů mě HODNĚ potěší. Vím, že nikdy nebudu Twiggy, ale tlustá taky nemusím být ;o). Díky za příspěvky, co tu píšete, jsou zajímavé a člověk je rád, že v tom není sám!!! Ať se daří, ozvu se, jakmile bude nějaké kilčo dole :o).

Šárka

(První úspěchy, 21. 5. 2009 16:45)

Dodržuju zdravý životní styl podle těchto stránek, denně chodím na hodinu ven a za měsíc a půl mám 6 kg dole. Dnes jsem si zkusila kalhoty, které jsou mým spolehlivým měřičem postavy a které jsem už dlouho nemohla dopnout. Dámy, jsou mně úplně vpohodě! Hodně štěstí všem, které se snaží o to podobné!

přáníčko

(Květa 45, 21. 5. 2009 13:01)

Evičko, také já se chci připojit k těm mnoha gratulantům k Tvým narozeninám a popřát Ti hodně zdraví, lásky spokojenosti a stále dobré nálady, kterou i přes tyto stránky šíříš na nás hubnulky a tím nám moc pomaháš. Díky za to,že někdo takový jako Ty existuje.Moc děkuji za tip na dovolenou, už mám rezervaci.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »