Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Pozdrav

(Lída T, 11. 6. 2009 7:58)

Taky pozdravuji , holky , po ránu, Jolčo, to že chceš , je nejdůležitější, léto Ti taky vychází vstříc, využij okolí té vesnice k procházkám a střídej krok a běh, no a Evi, dík za ty odpovědi, přečtu si to v neděli ráno, abych si ten dort rozmyslela, už teda nechci být jak bečka.

Pozdrav

(Jola, 11. 6. 2009 7:47)

Zdravím všechny tyto báječné ženské, které mi dodávate odvahu a chuť začít.. Dnes začínám, přesto že mám jídelníčky už doma měsíc..ale pracovní povinnosti vše oddálily. Jsem typ který, když zklame následně vymete ve stresu lednici - končí a láme nad sebou hůl.. 15 let jsem necvičila a novoročním rozhodnutím chodím 3x týdně na spinnig a od 1. června 1x týdně na hiking K2. Musela jsem si ale zaplatit permici aby mi nebylo líto peněz a opravdu sedla do auta a jela..A jak se nechce, bydlím na malé vesnici a každé cvičení je v jiném městě, do toho dvě zaměstnání. Stydím se před těmi vymakanými kočkami ve značkových dresech..ale stale si opakuji pohádku o ošklivém kačeti. Cvičením i ubýhají centimery ale váha stojí. Prosím drž te mi palce. S díky a pozdravem. Jola

Dotazy a odpovědi k dietě

(Eva, 11. 6. 2009 7:40)

Dotazy a odpovědi k dietě
Do tohoto oddílu kopíruji také všechny odpovědi na položené otázky a kdo se na něco ptal a bylo to užitečné pro všechny, najde svoji odpověď i tam, průběžně si to tam pročítejte.
Oddíl najdete v levém dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v polovině.

Odpověď na dotaz

(Eva, 11. 6. 2009 7:37)

Byla jsem zvyklá jíst před sportem nebo jízdou na kole Tatranky a Vy mi nyní vnucujete Bebe dobré ráno. A ještě proč tam nepoužíváte více libové vepřové?
No Vzhleden k tomu, že chceme omezit přísun skrytých tuků a bílé mouky ve Vaší stravě, když si porovnáte obsah tuku ve 100g těchto dvojích oplatek, vychází že Bebe mají jen 11g tuku na 100g, kdežto Tatranka Opavia má 27 g a Tatranka Delvita dokonce 30g, jsou to tuky ztužené a nekvalitní, také obojí tatranky jsou z bílé mouky, která spolu se sladkou chutí vyřene rychle hladinu krevního cukru nahoru, tělo reaguje uvolněním velkého množství inzulinu, bude ukládat, ještě než stačíte energii spálit, ukládají se Vám tuky do zásobáren na těle. Bebe má nejen méně cukru, ale obsahuje i více celozrnné mouky, kterou tělo déle zpracovává, nepřechází do krve tak rychle, inzulinu se nevyloučí tolik, tělo tolik neukládá a také hladina krevního cukru nespadne tak rychle dolů a nemáte hned znova chutě nebo hlad.
V podstatě děvčata tu píší, že tzv. zhřeší, pokud si ale dají během víkendu nějaký dort, kde je bílá mouka ,hodně tuku a jednoduchého bílého cukru, na jazyku jim to udělá dobře, ale zase vracejí tělo do stadia, kdy jim produkovalo víc inzulinu, než bylo třeba a ony tloustly, je to věc každého. Potom se to musí aspoň trochu vrátit zpět, proto dáváme některé specielní dny, které tomu trochu pomohou.
Nejnebezpečnější je kombinace tuku a cukru a potom maso s vysokým obsahem tuku- vepřové. U 150g tohoto masa , když to sníte, je třeba na pohled libové, stejně jako byste snědla 4 kávové lžičky tuku, uloží se, ale není tak nebezpečný na rozhození produkce inzulinu jako ten dort, zatěžuje zase žlučník a játra.

Odpověď na dotaz

(Eva Odpověď na dotaz, 10. 6. 2009 23:33)

Čekala jsem víc, jde to půl až jedno kg za týden a já bych chtěla zhubnout do prázdnin deset kg.Proč to nejde rychleji? Cvičit se mi nechce, na to jsem líná. A jak je to s těmi výměnami zeleniny a ovoce?
Já chápu, že touha zhubnout se často spojuje se slovem rychle = rychle zhubnout.
Jídelníček je tak schválně nastavený a jsou doporučovány jednoduché cviky k němu, stojí se u nich nebo leží na zemi.Nemusíte u toho vypustit duši, ale lehce každý den procvičit svaly, aby pracovaly a nevytrácela se svalová hmota.
Když se hubne rychleji zpočátku jde to tolerovat, pokud to ale trvá déle, je lepší do jídelníčku zapojit mezijídla, jedno popř.jedno a půl kg za týden je až až. Pokud byste příliš spěchala, mohla byste si ublížit, proto vždy nabádám k trpělivosti. Živý organismus, který je tak složitý jako lidské tělo, chce na vše svůj čas.
Celý ten jídelníček je sestavený tak, abyste se najedla a přitom neměla moc tuku v jídle, protože tuk se nejsnadněji ukládá do zásob, a abyste měla pravidelný přísun sacharidů během dne, jsou potřebné ke správnému fungování metabolismu a mozku.
Mnoho diet je vylučuje a tím ničí člověku nejenom metabolismus, ale potažmo jej připravuje na jojo efekt. Zeleninu můžete navýšit během dne proti jídelníčku o 2/3 a vyměnit ji za jinou podle vlastní chuti, ovoce se mění za ovoce, ale gramáž se zachovává.

Irence a Leničce

(Eva, 10. 6. 2009 23:16)

Irenko , moc gratuluji, není to jen tak, mít trpělivost s tělem, no a Tebe , Leni, obdivuji, co všechno zvládáš, držte se.E

Zase jeden konec dvou měsíců

(Irena Š, 10. 6. 2009 23:00)

15.4.2009 84,1
10.6.2009 70,7
Ještě míry:

začátek
prsa 108 cm
pas 84 cm
břicho 99 cm
boky 114 cm
stehno 63 cm
paže 32 cm

konec druhého měsíce
prsa 100 cm
pas 77 cm
břicho 92 cm
boky 101 cm
stehno 55 cm
paže 28 cm
Včera jsem skončila druhý měsíc a jsem maximálně spokojená, určitě budu pokračovat dál, vidina toho, že to dolů jde, tak bych chtěla ještě zabrat. Takže Vám velice děkuji, určitě se ještě ozvu, jak to jde dolů. Mějte se hezky!

Oli)

(Lenička, 10. 6. 2009 22:02)

všechno nejlepší tedy ty naše otitulovaná)) je to nádhera, já měla už na základce z chemie 3-4( ještě jednou-jsi naše šikulka)

ahoj všem)

(Lenička, 10. 6. 2009 22:01)

holky já nestíhám, tedy spíš jsem totálně vyčerpaný člověik, ale spokojenost) uklízím si pro sebe tak to jde od ruky, dnes jsem tam byla od 11 do 20 hod, síla dovcela ale jedla jsem trochu časově tak jak jsem měla tak snad to půjde dolů, dnes ráno 72,2 a ted večer jsem měla 72,1 tak uvidím ráno, ono to může být i jinak, známe to)))dobrou moc a sraz bude předpokládám koncem července pokud se vše zadaří jak má, fakt je tam hodně práce)děkuji za ty vyše vzkazíky, moc se mi to líbí, že někdo má zájem a nedělam to zbytečně)pa holky a omlouvámm se že nemám čas)držme se)

Díky!!

(Olinka 25, 10. 6. 2009 20:21)

Ahoj holky!Vaše držení palečků mi moc pomohlo!!Mám z chemie 1:-). Nebylo to zadarmo, ale učení se vyplatilo.Tak a mám po VŠ, to je síla po šesti letech zjistit, že už nemusím do školy, bude se mi asi stýskat. Evi,ani jsem nestihla jíst dnes, ale odpo jsme šli se třídou na pozdní oběd tak jsem si dala kuřecí steak a vař.brambory:-). Bylo to mňam. A džus s vodkou, prostě odměna byla nutná!
Ještě jednou díky všem za podporu.

gratulace

(Věra, 10. 6. 2009 19:30)

Olinko, moc gratuluji k ukončení studia a přeji vše nejlepší v další životní etapě.

Gratulace

(Andrea, 10. 6. 2009 18:26)

Olince se prostě daří :-))) moc jí gratuluju, je krásně zhubnutá, zasnoubená=šťastná a teď i titulovaná,tak ještě jednou strašně véééélikánská gratulece :-)))

Má to

(Eva, 10. 6. 2009 17:56)

Tak poslala SMS, že to má , je tedy titulovaná, moc jí gratuluji.E

Co ta Olinka?

(Eva, 10. 6. 2009 17:46)

Nevíte někdo něco?

Kristě

(Eva, 10. 6. 2009 16:47)

Napsala jsem Ti na email.E

:-)))

(Andrea N., 10. 6. 2009 13:47)

Ještě aby nedovolila, když jí to tak sluší :-))))

mám je

(kristýna, 10. 6. 2009 13:19)

tak evi , náhodou jsem je našla mezi děts. pohádkama , a holky nevěřii by jste kolik máme doma dvd , můj manžel má nějakou nákupní fobku či co.... snad nemá ani šanci to někdy shlídnout... a evi když se mi váha nehýbe abi po MD , co mám dělat , dneska vařím ku. čapky-peču a k tomu dělám kys. zelí,tak posílám vůni... díky kristýna

pochvaly

(Petra, 10. 6. 2009 13:15)

Ahojda ještě jednou - nové fotky jsou opravdu super, jste všechny moc šikovné a moc Vám to sluší!!!!Je to báječné, že se můžem díky Evče radovat, jsme lehčí, můžem si kupovat nové oblečení a jsme spokojenější:o))Takže jste opravdu všchny šikulky. Já už mám také s Evičkou dole 12kg, a cítím se vážně báječně. Nejsem hned tak ufuněná, spocená ale hlavně mám taky mnohem víc energie a nejsem tak protivná jak sem dřív bývala - má to super účinky i na psychyku:o)a to je paráda

krásný fotky

(kristýna, 10. 6. 2009 13:13)

holky vy jste ale kočky??? no krása , a jak jste na tom kdo se psem , my máme ridgbeka a to jsou procházky , vyjeli jsme v neděli na rodinný výlet na kolech , se psem , takže les a louky a haha , stratili jsme se , ale holky to zvládly bravůrně , vykoupali jsme si někteří boty-přecházeli jsme dva potoky, ale pesan a máma vyvenčení tak na dva dny... mám trochu problém , líčili jsme s výměnou oken a nemůůžu díky mumraji najít to CD od Evči , jde to EVI nějak dokoupit , ???teď si tvořím jíd. sama , ale váha neklesá ani nestoupe , něco není úplně O.K. a na to Brno se taky těším a hlásím ,
DÍKY MOC ZA ODPOVĚĎ KRISTÝNA me-mimi@seznam.cz

Olince

(Petra, 10. 6. 2009 13:12)

Olinko, hodně štěstí - určitě to zvládneš, když jsi se tak poctivě a pečlivě učila!!!!!Pak nám dej rychle vědět - všichni ti držíme pěsti!!!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »