Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

kuskus

(Oldřiška, 4. 6. 2009 20:51)

Evi,marně hledám hodnoty kuskusu v tabulkách.Mám jej doma a nevím, jestli si ho můžu dát místo rýže, nebo brambor.

Cvičení ve vodě

(Eva, 4. 6. 2009 20:18)

U nás na prázdniny není, ale bylo to fajn.E

ahoj všem)

(Lenička, 4. 6. 2009 20:04)

celý deen jsem byla pryč, a holky přiznám se-zhřešila jsem, ale pořádně) proč to neříct,Evča mě asi zabije) snědla jsem na oběd- 4 slovy čtyři knedlíky s povidlím( no balada, a tak jsem si bez výčitek dala hodinovou cestu z králova pole domů, na veveří.pěkně otrou chůzí a doma ještě budu ted posilovat bříško a na balonu kdeco, tak uvidíme) nebudu si to vyčítata jelikož mi stres dělá divy s váhou ještě větší než jídlo)jinak je vše ok, prostě jsem měla chut si dát něco pořádně sladkého abych věděla že minimálně další týden musím sekat latinu pokud chci aspon do dovolené něco zhubnout) budu tam mimo manžela s třema dalšíma chlapama tak abych nějak vypadala, navíc jedem k jedovnickýmu rybníku takže odhodit zábrany a jít do plavek to bude něco) jo dámy-v pondělí jdu vyzkoušet aquaaerobic...jelikož neumím plavat skoro a voda je můj většinou nepřítel ptala jsem se instruktrorky, z fitkojana.cz , jestli můžu vůbec jako neplavec a bojavec ) do tohodle cvičení jít? napsala mi velmi mile, že nejsem jediná a v pondělí se jí uvolnilo místečko, jinak je nabito tak at přijdu tak to zkusím...je to až večer, myslím kolem 20.hod.manžel bude hlídat a já si půjdu utopit a posílit tělo)snad to zvládnu prosím myslete pak na mně, a jestli to dobře dopadne budu informovat)to jsem se zas rozepsala, pardon) jo Evi-víš něco bližšího jak jsme včera řešili večer karty, víš? )))myslím na to celý den jestli náhodou....)jsem jen zvědavá?!)))jestli ti lezu na nervy tak řekni) papa

Vyzkoušejte bez předsudků

(Eva, 4. 6. 2009 19:47)

Mám úpně nejzamilovanější jídlo a dnes jsem ho jedla a slibovala si, že vám ho sem napíši.
Dám péct filet z pangasia s cibulí a gr.kořením, mražené lístky špenátu dám s gr. kořením a rozmačkanými dvěma stroužky česneku dusit a ke konci přisypu polévkovou lžíci Šikovných receprů do mléka - asi dvou decek - kuře se sýrem a pořádně rozmíchám a ještě chvilku dusím, pak vypnu nechám trochu zchladnout a zamíchám pol.lžíci bílého jogurtu na zjemnění.
Ve vývaru nechám chvilku stát kuskus a dávám na talíř - ryba , špenátové lístky a kuskus.
Nezavrhujte a vyzkoušejte, chuť je bezvadná.
Napište, jak vám to chutnalo.

Také zdravím

(Eva, 4. 6. 2009 19:18)

Držím palce k dalším úbytkům, Zdenko.

Zdenka T po měsíci

(Zdena T, 4. 6. 2009 18:59)

Zdravím Vás Evičko po dlouhé době.Neměla jsem na internet a počítač moc čas,tak píši po dlouhé odmlce.Podívala se na galerii a musím říct,že děvčata jsou opravdu šikovná.Poslala jsem tabulku a tady je mé srovnání po měsíčním hubnutí.
29.4.2009 váha:91,3kg 29.5.2009 váha:84,6kg (-6,7cm)
prsa:118cm prsa:111cm (-7cm)
pas:106cm pas:100cm (-6cm)
břicho:118cm břicho:111cm (-7cm)
boky:113cm boky:106cm (-7cm)
stehna:62cm stehna:57cm (-5cm)
paže:32cm paže:30cm (-2cm)

Romče

(Eva, 4. 6. 2009 18:53)

Moc zdravím a neulizovat.

Hanulce, Evičce a všem statečným....

(Romana, 4. 6. 2009 18:40)

Hanulko, Evičko a statečné bojovnice,
moc děkuji, že jste mě neodsoudily, že jsem nějakej flákač, ale prostě byla depka....(měla jsem strach ze špatného nálezu-jsem riziková skupina)se stává, jinak dětičky mi dělají radost, a stejná zásada i u nás: radši vše říct včas a narovinu, a hned je vše snadnější, ale naštěstí žádné velké průšvihy....Tak jsem ráda že si rozumíme a žádné tajnosti nejsou...
Synáček dělá další zkoušku na VŠ a dceruška studuje SŠ, od nich mám plnou podporu, a moc mě těší,když po týdnu přijedou a řeknou"Mami na Tobě je to tak vidět, že se snažíš hubnout", tak to mi vždycky udělá radost, chtěla bych ještě tak 5-7kg dolu,a Evička má svatou pravdu v tom, že se člověk nemá dusit ve vlastních problémech, protože ve finále, je to banalita oproti jiným trápeníčkám..Takže vydržať, vydržať... a nevzdávat!!!
Ha, a hned se mi dnes ulevilo, a jdu dělat cca 150kremrolí na zlatou svatbu,...mějte se pa pa (jednu ochutnám, jestli se mi povedly-musím, protože co kdyby ...)

Nespnitelný úkol?

(Eva, 4. 6. 2009 16:28)

Dala jsem si za úkol už někdy dávno, aby vystudovali chlapci, aby se naučili pořádku a také aby nelhali, nekradli, nefetovali a drželi slovo. Tak studují dobře, s pořádkem, když řvu tak dobré, když ne tak mladší skoro dobré a starší moc ne, zatím ani nekouří, nějaké pivo bylo, starší jednou na padesátinách manžela přebral, protože mu příbuzní nalívali tvrdý alkohol a on na to nebyl z domu zvyklý, ale to už měl devatenáct, od té doby ne.
Nefetuje ani jeden, snaží se asi nelhat, já preferuji přiznání, raději řekni, že něco je, než doma lhát, zatím funguje.
Nekradou, to vím určitě.
S tím držením slova zatím na tom pracuji a tluču jim do hlavy, že když někdy své rodině něco slíbí, musí se snažit to dodržet, to mi jednou řeknou snachy, jestli to vyšlo.
No je to celé boj s větrnými mlýny, chlapci se vychovávají těžko, ale já se nedám, hlavně vyžaduji, aby odpovídali za to, co dělají.
No taky jsem se rozepsala a moc optimisticky to nevyznělo, ale většina maminek asi bojuje jako my, děvčata.

děti

(Andrea, 4. 6. 2009 15:43)

No já nevím, já mám sice jenom jednoho syna je mu 12, ale připadá mi, že se už od malička plynule přesouváme z jednoho pubertálního období do druhého a že to neustále graduje. Už teď se děsím, že bude hůř :-)))ale jinak jsem moc ráda, že ho mám.

člověk..

(Kmoška, 4. 6. 2009 15:15)

a má pravdu!! co tě nezabije, to tě posílí! Jo, jo děti, když jsou malé tak jsou i malé starosti a když vyrostou, tak se ti stejně neuleví, protože jsou tu ta lákadla. Syn jezdí autem i na motorce a do toho ta moje 16ti letá cácora si vzpoměla, že bude taky motorkářka. Tatínek s bráškou jí v tom podporují a já jsem proti přesile. Ptala jsem se mojí mamky, kdy přestala mít o nás strach, jako když už jmse byli velcí? Smála se a že nikdy!!! Tak to bueme mít nerv asi až do důchodu a déle. Ale bez těch ratolestí by byl život i svět chudý a prázdný.

Člověk musí vydržet

(Eva, 4. 6. 2009 14:34)

No já taky mívám stresy, práce a doma děti velké, ale Honza jede na veslařský výlet na týden, spousta pitomostí, co musí mít, mám strach, aby nenastydnul na ledviny nebo si něco neudělal, je mu 18 a všechno dělá na 200% a já, matka jsem někdy z toho špatná, no a Jiří, ten má zkouškové, má už tři zjoušky hotové, zase rád jezdí v autě a já umírám strachy, když jede do školy nebo k babičce, aby se vrátil zdravý. Připadá mi, že puberta není jedna, ale tři, jedna v sedmé třídě, jedna v šestnácti a poslední atak v 18. Po dvacítce to odezní a začínají oceňovat péči matky.
U té váhy musí být člověk zarputilý, já když měla problémy právě jsem duševně k jídelníčku a jeho praktikování utíkala jako k relaxaci. V tom ustaraném období jsem měla nějak pocit, že aspoň něco dělám pro sebe dobře, váha taky stávala, ale vydrřet je základ. Je těžká doba a mnoho lidí má nějaké potíže a také dost berou antidepresiva, no přežít se musí všechno, to mne naučil můj muž.

hanule

(Kmoška, 4. 6. 2009 13:48)

Já bych to tak strašné neviděla, já jsem vždycky straaašně a mile překvapená, že po tom týdnu ejhle kilčo a půl dole. Ostatní děvčata mne dost motivují a když je nejhůř, vlezu sem a dobiju energii. Každá puberta se přežije, ale čtaři kousky bych asi neustála. měj se krásně.

Krmošce

(Hanule, 4. 6. 2009 13:18)

Krmoško, děkuji Ti. S tím stresem máš určitě pravdu, já sice nemám žádné velké nervy, ale i ty drobné stresy, když se nashromáždí, dají pořádně zabrat. Stále bojuju jestli se vážit, nebo se na to prostě vykašlat. Začala jsem s dietkou teprve před nedávnem v naději, že to snad bude fungovat(podle komentářů holek) a stresuje mě, když stále stojím. Nejvíc se bojím, že to u mě fungovat nebude(zase).Některé holčiny mi moc pomohly, a to hlavně v začátku (Milenka, Ivetka), když právě psaly o stresech, problémkách, které mají s dětmi, se sebou, se sladkým. Pak jsem si nepřipadala, jako trubka...Ještě jednou díky a měj se moc pěkně a každá puberta přejde(vím to, už mám za sebou tři a čtvrtá mě čeká).Pa

Psyllium

(Martina, 4. 6. 2009 12:57)

tak to jsem do sebe nedostala.Dá se to do vody, vznikne takový průhledný gel a ještě mě to šolíchalo v krku. Našla jsem si si psyllium v tobolkách(Lepicol)a jednou za čas si udělám čistící kůru a ještě navíc obsahuje probiotika a prebiotika.

hanule

(Kmoška, 4. 6. 2009 12:57)

Já na tom taky nejsem jako některá děvčata, ze začátku byl úprk kil rychlý, ale teď se to zpomalilo. Nelezu na váhu každý den, protože mě to vždycky rozhodilo. A já pak měla výčitky, zda si tu ředkvičku dát či ne. Taky tomu asi nepřidá, když se člověk nervuje. Syn maturoval(a odmaturoval), pubertální dcera zas mi zatápěla jinak. Do toho trpím občasnými ataky úzkosti. A když si nemáš o tom s kým popovídat, držíš to v sobě, to je hustý. Ale svěřená bolest je poloviční bolest. Pá.

Romance

(Hanule, 4. 6. 2009 11:11)

Ahoj Romi,
neomlouvej se, že jsi se rozepsala. Já osobně jsem moc vděčná, když některá z Vás "hubnulek" se sdílí i s problémy a neúspěchy. Říká se: "Cizí neštěstí potěší...", ale já si myslím, že to tak není! Cizí neštěstí (neúspěch)netěší, ale většinou se pak ty naše problémky větší či menší zdají být snesitelnější...
Mě osobně ta kila taky neletí dolů jako ostatním a jak bych si sama představovala, a tak mě vždy povzbudí každý komentář spíš těch hodně bojujících.. Tak moc dík. Měj se pěkně. Papa

hubnutí

(Romana, 4. 6. 2009 10:40)

Nejdříve se omlouvám se za překlepy.....
Moje hubnutí je trochu složitější, běhala jsem po doktorech a nemocnicích, různá vyšetření(mamograf,ultrazvuky.....)vše nakonec dopadlo OK!!!tak se mi ulevilo. Tak jsem nějak nestíhala, se soustředit na jídelníčky, ale pohybu jsem se nevzdala,3 x týdně 5-7km hůlky, občas výlet o víkendu - Severní Stopa 15km, Saské švýcarsko-17 km, Růžovský vrch a Srbská kamenice 15km -bez hůlek ani ránu. Zhubla jsem zatím jen 6kg ale z toho 3kg tuku podle váhy!!! což je pro mě skvělý. Chůzí se mi zpevnily nohy a zadek, a pomalu jsem začala posilovat bříško-pomocí balonu, podle Evičky.
Občas přidám rotoped a cvičení na rot.disku.
Tak snad se po přeléčení budu cítit lépe a znovu se do toho obuju...jsem nějak unavená(únavový syndrom)...nic moc. Evičku jsem nechtěla obtěžovat, i když moje psychika byla někde hodně daleko, ale vím koli práce s námi má, tak se nezlobte, že jsem se tady tak rozepsala....

chulostivé téma

(Romana, 4. 6. 2009 10:26)

Problém s vyprazdňováním, mám velice dobré zkušenosti s rozpustnou vlákninou (nechci dělat reklamu) Psyllium(Dr.Popov), k dostání v každé lékárně - nenávykové!!!!.Působí proti zácpě,redukuje hmotnost, snižuje vznik rakoviny tlust.střeva, snižuje hl. choloesterolu a cukru, čistí trávicí trakt.
Také Chlorella je výborná-sladkovodní řasa.....
Dále kysané zelí, kysané výrobky ...

oblečky

(kristýna, 4. 6. 2009 9:32)

tak viidím jak to tady krásně valí, včera jsem jela z práce a stavila jsem se jen pro jedny tepláky- pomalu první v mím životě, a neodolala jsem mám džíny a plátěný 3-4 kalhoty jsem o dvě velikosti dole a jsou mě stejně velk, musím si je necha pospravit , zadek a stehna nic moc a v pase vezmem podnájemníka.... je to super pocit, jina téma čajíky , já sama používám hubnnoucí a čistící , jsou i moc dobrý, kefir -to podle mě prožene každýho.... a teď jsem koupila lymfatický čajík , ten je tedy na dobu určitou a napíšu pak jak chutná, taky se těšíte kdy už bude krásněěě.. u nás je pohled ven pod psa, i v prci jsem si musela zatopit... jo a děkuji iverce , posílá mě krásný mailíky , smích fakt léčí ...


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »