Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

porad nic

(Verka,21, 12. 5. 2009 10:34)

Treti tyden stale bez vysledku :"[

den blbec

(kristýna, 12. 5. 2009 8:39)

tak se hlásím , zasekla jsem se na váze 86kg , a včera jsem měla sakra den , všechno špatně , dvě jídla za den a po každým mě bylo tal blbě , že jsem dhuhý-večeři málem nerozchodila - JÁ BLBÁ NUDLE OD ŤAMANŮ, JE TO BEZ PRÁCE A KUNG PAO , ale práce , práce , zahdrada a pak kroužky a nákup jídla večer, aby rodinka nestrádala , a nebyla jsem na stejné vlně jako moje děti.... herodes byl král.... ak se z toho dneska zkusí dostat , máte to tak někdo taky??? a jinak začala jsem brát prášky- antikoncepci a od té doby se mi váha ani nepohla... máte s tím taky někdo problém , nebo jsem zase sama nějaká divná???? díky a prosím help
KRISTA

Milence

(Hanule, 12. 5. 2009 8:31)

Děkuji za meilíkovou adresu. Určitě Ti napíšu. Moc mě holky povzbuzujete. Už jsem to tady v komentáři u Evky H3 četla a přesně tak to cítím, jen bych to tak nedokázala vyjádřit (Povedlo se jí něco, co ještě nikdy nikomu.Dokázala z obyčejné redukční diety udělat hru a zábavu.Způsob, jakým vede celý tento projekt, musí nutně v každém, kdo opravdu touží s nadbytečnými kilogramy zatočit, probudit zdravou závislost. Závislost v tom dobrém slova smyslu, neboť to je cesta k zaručenému úspěchu.
Všichni, kteří jsme dostali tuto možnost víme, že nám paní Evička pomáhá s obrovským nadšením a podporou a že každý náš úspěch je zároveň i úspěchem jejím a vždy jej s námi prožívá.)
Myslím, že nám Evka pomáhá nejen budovat slušnější postavu, ale s tím i trochu zlepšovat sebevědomí. Nemáš ten pocit?

Evce

(Hanule, 12. 5. 2009 8:15)

Ahoj Evi,
neber to prosím jako radu, ale můj názor. Myslím si, že váha na kterou normální člověk dojde v dospívání je ta ideální.Já jsem třeba měla 58-60 kg. Po dětech i 54 a také 74 kg. Dnes bych si přála zase 58 kg, ale protože mi padesátka klepe na paty vím, že to nemůže jít moc rychle, protože i kůže se s tím musí vypořádat. Takže já si myslím, že klidně můžeš jít ještě níž, ale až za nějaký čas, až si i obličej zvykne na úbytek tuku.

Odpověď na dotaz

(Eva, 12. 5. 2009 6:14)

Co mám dělat, když nyní jsem na hubnutí připravená a Vy máte týdenní čekací dobu?
No hlavně si uvědomit, že nějaký ten den, to neuspěchá, když to vydrželo dodnes.
Tak se jen tak lehce připravte. Sepište si vše co pravidelně konzumujete, abyste to mohla porovnat potom s jídelníčkem, u věcí, které vám připadají , že bez nich nemůžete být si zjistěte z obalu kalorickou hodnotu, ať máte přehled.
Dokonce si můžete jejich seznam dát na lednici, určitě se jich nevzdáte, ale budete vědět, jaké množství si můžete dovolit dobudoucna.
Najděte si doma jednu fotku z doby, kdy jste se sama sobě líbila a nějakou nyní. Vypoište si hlavní rozdíly mezi nimi, ale věk do toho nezahrnujte.
Zase si dejte na ledničku starší foto, vedle vypsané rozdíly a nové oto, to bude motivace a budete si potom odškrtávat, zda rozdíly mizí.
První tři dny přípravy vyřa|ďte všechn sajrajt z jídelníčku a zkoumejte, jak moc vám chybí:
sycené sladné nebo kolové nápoje
máslo, sádlo,
smetanové tavené sýry
vepřové uzeniny
vepřové maso omezte
cukrovinky
smetanové zmrzliny
smatanu
koláče a koblihy
bílé pečivo
chipsy
alkohol - hlavně tvrdý
čokoládu a různé tačinky
sladké moučníky
moc mastná jídla
Tak zkoumejte, zda se při vyloučení těchto potravin cítíte lépe.
No a potom tu jsou ty dny na ukázku, vyzkoušejte si některý z normálních.
Rozepište si svoji vytíženost a snažte se najít aspoň chvíli na procházku nebo pohyb, udělejte si takový malý plán pohybu.
Najednou je týden pryč a zvoní pošťačka s obálkou.

Odpověď na dotaz

(Eva, 11. 5. 2009 23:31)

Jaké mléčné výrobky mám jíst?
Ze sýrů se hodí např. cottage či nízkotučný dochucený tvaroh, eidam 20% a 30% tuku v šušině, také Sedlčanský Hermelín Figura jde , ale tavené sýry jsou zcela nevhodné (tavené sýry obsahují fosfor, který omezuje vstřebávání vápníku v těle). Kefírová mléka a bílá activia jsou vhodná. Také activia FIT s příchutí má vysoký obsah bílkovin a málo tuku. Dopolední svačina ve formě ovoce a jogurtu je v pořádku.

No a moje váha?Poraďte zase mně.

(Eva, 11. 5. 2009 22:09)

To je teda kapitola sama pro sebe, tak jsem zhubla a byla spokojená na 68, pak jsem chtěla zhubnout ještě víc na 66 všichni mi říkali, že už zase nemám hubnout kvůli obličeji, zase jsem tedy zpět na 68 a motám se okolo, možná kdybych hodně tlačila na pilu, dostala bych se i na 63 jako zamlada, ale měřím 168 cm a tak nějak mi těch 68 docela, vyhovuje, ale 66 mne láká, co myslíte? Podle mne si tělo najde takovou nějakou svoji váhu v poměru k výšce a v té se drží. Mám přitlačit nebo se motat dál?

Jiřce

(Eva, 11. 5. 2009 22:00)

Jiři, ozvu se kvůli soutěži, ale stále počítám a na nic nemám čas, tak zítra.E

Ahoj Hanulko

(Jiřka, 11. 5. 2009 21:34)

Začla jsem na 111kg,z takové těžké váhy to jde asi rychleji.Zatím přesně dodržuji jídelníček,nedělá mi to problém.
Teď jsem o víkendu pozvaná na narozky a svátek kolegyní z Oriflame,tak jsem zvědavá jak to zvládnu.Dám samozřejmě vědět.:-)Měj se hezky a VYDRŽAŤ Jiřka

Pro Hanulku

(Milena(41let,z fotog.), 11. 5. 2009 19:13)

Zdravím všechny hubnoucí kočky a hlavně Hanulku!Ještě holka žiju a hubnu-mám teď 62,9-nějak jsem se taky zasekla(byly nějaké rodinné trampoty a oslavy)a moje mlsná papula se rozjela,takže zase zápasím!!!!Jsem v čilém kontaktu s Ivetkou a neuvěřitelně jsme si káply do noty!!!Hrozně se spolu nasmějeme,ona je moc fajn "baba"!!!!(musím jí tady pochválit,aby mě nezprdla-hahaha).Už se "buzerujeme" i přes telefon!!!A jak Ti to jde Hanule?Střídavě taky oblačno?Jo,jo ta hlava a hříšné myšlenky nám dávají dost zabrat,co?Ale jsme holky odvážné a tak to dotáhnem do zdárného konce a vysněné váhy-já ještě ty necelé 3 kilínka.....Kdyby se Ti chtělo,můžeš mi písnout na m.kadrmasova@centrum.cz!!!!Tak hubnutí s Evičkou zdar a nazdar!!!!

Milence

(Hanule, 11. 5. 2009 15:41)

Ahoj Milenko, dlouho jsi nás (začátečníky)nepovzbuzovala:-). Koukala jsem na Tvoje úbytky, jsi moc dobrá! Měj se pěkně. Pa

Jiřince

(Hanule, 11. 5. 2009 15:37)

Ahojky. Jiřinko, hubnu taky dva týdny, ale tak rychle mi to opravdu nejde. Na kolika kilech jsi začínala (jestli to není tajné)? Já už jsem se dvakrát zasekla a měla jsem dva mimořádné dny, ale jinak super. Jsem moc spokojená. Zatím nemám hlad, ale hlavně ani extrémní chutě. Nechci to samozřejmě zakřiknout, ale i na ty jsem se podle rad Evky vybavila. Pa. Ať se Ti daří.

Něco celkem dietního na zub

(Zlatka, 11. 5. 2009 11:34)

Kuřecí v papiňáku

Ingredience: Kuřecí prsa, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 4 brambory, brokolice, 3 lžíce oleje, 1 lžička másla, 1 lžička grilovacího koření, 1 lžička koření na americké brambory, 1/2 dcl vody, sůl, pepř



Postup přípravy: Na kostky nakrájená prsíčka zprudka osmahneme na rozpáleném oleji a másle, když maso zbělá, přidáme grilovací koření, nakrájenou cibuli a česnek, plátky brambor, posypeme kořením na americké brambory a navrch naskládáme větší kousky brokolice, zalijeme 1/2 dcl vody, zavřeme. Když začne syčet pára zmírníme plamen a necháme 5 minut dusit. Vypneme a necháme 15 minut dojít. Naporcujeme na talíře s listy čínského zelí, nebo si můžeme doparádit sýrem a kečupem, solí a pepřem.

Jana F po dvou měsících

(Jana F z fotogalerie, 11. 5. 2009 10:55)

Ahoj Evičko,
takže na konci tvojí kůry mám 98kg rovných to je mínus 19kg a centimetry prsa mínus 10 cm , pas mínus 9 cm , zadek mínus 10 cm , stehna mínus 9 cm.
Dneska mám poslední den. Samozřejmě se budu hlásit a posílat fotodokumentaci a jedu dál. Zatim se měj a ještě jednou moc děkuji za pomoc Jana.

víkend

(Kmoška, 11. 5. 2009 10:13)

Ahojky děvčata, tak jsem tu oslavu přestála na výbornou. Fikaně jsem si sedla mimo centrum návalu jídla, protože kremrole, věnečky a řezíky to bylo vždy moje. Ani jsem nehřešila a nemusela použít mim. den. Měla jsem plátek divočáka na rožni a pak jen zeleninku a voděnku. Jsem na sebe pyšná.Ani jsem nemusela použít výmluvu na žlučník. Jen se všichni divili, proč nepiju?(alkohol).Tak to nemám problém se vymluvit, mě to prostě nechutná. Jedu 20 den a mám 5kg dole. Není to asi ještě moc vidět, ale gatě mi už pěkně lezou dolů. Tak vydržte vy nové, jde to!! Sice někdy člověk ulítne, ale zase se vrátí zpět.

Taky hubnu

(Jiřka, 11. 5. 2009 9:18)

Zdravím všechny.
Kamarádka mi poslala mail s adresou na tyto stránky,jsem jí za to vděčná.:-)
Takže holky,jedu v tom s vámi!!!Začínám 2 týden a mám dole 3kg a 3cm,nejdůležitější je,že pravidelně jím(musím mít upomínky v mobilu).
Držím všem pěsti,aby se jim hubnutí dařilo.

Lída O po dvou měsících

(Lída O, 11. 5. 2009 6:05)

Ještě moje míry- 9.3.-pod prsy-89 - teď - 84cm
pas 86 - teď - 79cm
boky 104 - teď - 98cm
stehna 59 - - 55cm

Lída O po dvou měsících

(Lída O, 10. 5. 2009 22:58)

Jěště ,když jsem se byla podívat za holkama v bývalém zaměstnání,tak mě pochválily jak dobře vypadám a ptaly se jak jsem to udělala,to mi udělalo radost.

Lída O po dvou měsících

(Lída O, 10. 5. 2009 22:56)

Dobrý večer,hlásím se po delší době,právě jsem dokončila 2.měsíc a jsem na váze,kterou bych teď chtěla udržet.Původně bylo 74,8kg a teď mám 67,9.Chci moc poděkovat,za nastartování a podporu,posledních 14 dní už dělám jídelníčky sama,už mám váhy jídla trochu v oku,ale pořád váhu po ruce-to kdyby oko začalo špatně vidět! Fotky na porovnání nemám,protože koncem února,když jsem odcházela ze zaměstnání a přesáhla váhu 75kg,tak jse zrovna v tu dobu narazila na Vaše stránky a hned začala bojovat.Můj manžel se ke mě připojil a taky "sundal" za 2 měsíce 8kg.Takže dvojí úspěch.Lida O

Leničce

(Eva, 10. 5. 2009 21:28)

Leni, taky záleží, jak jsi dnes pila.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »