Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

poděkování Evě

(Marie T., 30. 4. 2009 19:51)

Evi, po dlouhé době se ozývám.měla jsem zdravotní problémy, ale díky všemu co od Tebe vím,jsem se dostala od listopadu ze 120kg na 96kg. Pro všechny ostatní dodávám,že je mi 57let a léčím štítnou žlázu.Zkoušela jsem vše možné,ale JSOU TO VYHOZENÉ PENÍZE.Mám problémy s bederní páteří,takže dělám POUZE rychlejší procházky.KRÁSNÉ MÁJOVÉ DNY. MT

Pro všechny hubnulky

(Iveta,42 let, 30. 4. 2009 19:50)

Fuj,to jsem si oddychla,bála jsem se,že jste se mě někam vypařily.A ona khiha 2.Bez vás bych to nezvládla.Mám zase elán,jsem nabuzená,konečně jsem se dočkala té desítky.Mám 74,7.Musela jsem to napsat,krásně to vypadá.Měla jsem děsnou krizi,3 týdny jsem stála na váze,strácela jsem chuť pokračovat,přepadala mě krize,ale hlavně žravá a to byl děs.2 dny jsem sežrala,protože jíst se tomu nedá říkat,na co jsem přišla.Stydím se za to,ale napíšu to,třeba ste taky něco podobného zažily a nebo zažijete a pomůže vám,že v tom nejste sami.Dala jsem si grilovací tyčinky,řezík,pak dvě deli čokolády a rohlík se sýrem,jo a koblih.Teď tu kombinaci nechápu,ale v té chvíli jsem si nemohla pomoct.Za ty 2 dny jsem přibrala 1,2 kg.Měla jsem na sebe vztek,ale asi to muselo být.Ale měla jsem jasno.Tak takhle ne.A dala jsem dva MD,dnes mám salátovej a zítra dám ještě ovocnej.Pak pár dní rybí,ale myslím,že celý týden ne,to už by se mi o rybách asi i zdálo.Takže se držte a z úletů si nedělejte výčitky,někdy to prostě být musí.

DĚKUJI

(kristýna, 30. 4. 2009 19:49)

JÉ , MOC DĚKUJI ZA NÁZORY... JÁ JEZDILA NA KOLE KAŽDEJ ROK , A TEĎ DNVA DNY LEZU JAK LAZAR... ALE SNAD TO BUDE LEPŠÍ , JE FAKT , ŽE ASI VŠEHO S MÍROU, A HOLKY VALÍME SE NECHAT UPÁLIT , NE??? MY BYLY S DĚTMA TEĎ V CIRKUSU A BYLO TO PROSTĚ SUPERRR A TEĎ PĚCHOUREM K VATŘE , TAK SI TO KRÁSNĚ UŽÍJTE... ZDAVÍM KRISTÝNA
A IVČE , TAK CO VÁHA??? UŽ SE HEJBE... MĚ POVOLILY DALŠÍ DVĚ KILA JAKO NIC... , ALE TA MEZIFÁZE BYLA HNUSSSS

Problémy s kolem

(Iveta,42 let, 30. 4. 2009 19:38)

Ahoj všichni,já mám taky při jízdě na kole problémy,mě se ty otřesy zase dávají do páteře krční a imě pak bolívá hlava.Takže jezdím opravdu málo a hlavně kvůli dětem,nejmenší mám na sedačce,byly doby,kdy jsem byla jako autobus.Jednoho vepředu,druhého vzadu.

Info o orbitreku-moj pocit

(Anna D.56r., 30. 4. 2009 14:39)

Zdravim všetky dievčata!Sledujem denne co sa deje, je to super stranka! Evi cauko,ty si sa zasluzila o tieto info..Ja sa drzim na vahe 73 kg.Telo oddychuje.Nechavam volny priebeh, nic nesilim.Moje skusenostisu: Orbitrek je podľa mňa najlepší. Tiež som rozmýšľala a nakoniec som sa rozhodla pre neho. Je to preto, lebo sa na ňom nezaťažujú kolená, pretože vykonávate prirodzený pohyb nôh. Ešte by sa dala na bicykel, ale pri orbitreku sa podľa mňa spáli viac.Ked sledujem TV spravy, tak idem na orbitreku, alebo fitlopte nadskakujem,samo,ze su dni,ze sedim vo foteli.Teraz je vyhoda,že je krasne pocasie, tak chodim plavat, kratke cyklotury, dost chodim pesi..a strava 5x denne, mensie porcie, nizky GI.Teraz som sa rozhodla dat si rybaci tyzden, uz si robim zasoby...Zelam vsetkym dievcatam, aby boli trpezlive, jedalničky od Evičky funguju,hovoria o tom fakty vo fotogalerii,sama kocka!!! Ja za seba, som spokojna, ale moj ciel je 65 kg, aspon pod 70 kg, ale aj moje telo potrebuje oddych a vsetko pojde..vela kilecek dole zelam, pa Anka

Komentáře

(Eva, 30. 4. 2009 9:57)

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

Kolo...

(Jana Be, 29. 4. 2009 21:06)

Hezký večer,tak k tomu kolu.S manželem i sama jezdím hodně,chce to začínat nejdřív kratší tratě.Dříve jsem chodila na spining a když jsem šla do posilovny,jako že už mám z kola namakáno,tak první co se ozvalo byly záda.A jako po každém cvičení tak i po jízdě na kole je potřeba protáhnout namáhané svaly.A chlapi jsou blázni,jim je jedno,že šlapou do kopců a maj namakaný stehna.:-).Já dám do uší sluchátka s hudbou a vyrazím sama,jedu 20-30 km a je to v pohodě.Hezký večer všem.Jana

Kristýně

(Monika D 43let, 29. 4. 2009 20:51)

Já mám s bolestí zad na kole také stejný problém ,jezdím na něm ráda ,ale ta bolest mi dává zabrat více než nějaký kopeček ,ale asi je to tím ,že mám ztuhlá celá záda a krční páteř .Jsem krejčová ,tak to je asi od práce ,masáže by asi pomohly .Také už jsem se na to ptala a prý jde seřídit vzdálenost sedla od řidítek ,tak se na to budu muset zeptat někde kde tomu rozumí.Monča

Kolo..

(Olinka a mamka, 29. 4. 2009 20:33)

Ahojky, my kolo taky moc nemusíme, mě zase z něj bolí lokty, nevím, proč..A mamku kolena a za krkem:-(. Lepší jsou hůlky nebo práce na naší velké plantáži:-(.Až se budeme s mamkou ohánět kolem lánu brambor, to z nás budou modelky :-).

Cvičení

(Eva , 29. 4. 2009 17:34)

Asi všeho s mírou, aby si člověk nepřivodil nějaký úraz.

Hanule

(Pro Kristu, 29. 4. 2009 14:13)

Ahoj Kristýnko,
nevím sice kde přesně tě ta záda bolí, ale já jsem jednou na kole málem omdlela. Manžel mě vzal na "vyjížďku" a já jsem po pár minutách zjistila, že asi trénujem na olympiádu. A když jsem vyjížděla další kopec, začaly se mi dělat hvězdičky.... Slezla jsem z kola a měla jsem se co držet na nohou. Po několika dalších vyjížďkách(kdy už jsem jela raději sama nebo s dcerou)jsem stále zjišťovala, že mi ta poloha nataževých rukou, lehce zakloněné hlavy a vítr na záda a ramena absolutně nevyhovuje!! Pokaždé mě bolela krční páteř a záda. Stejný prožitek jsem měla i na plavání, taky jsem ho zrušila, ale je pravda, že už nejsem nejmladší..
Vyřešila jsem to posilovnou. Máme tam kromě spining.kol i taková kola, kde člověk sedí téměř vzpřímeně a to mi vyhovuje. Takže jezdím se zátěží před cvičením 10 min a 15 min po cvičení jen s lehkou.. Měj se pěkně.

dotaz

(kristýna, 29. 4. 2009 11:47)

můžu se zeptat jako máte zkušenost bolestí zad z kola , stávalo se vám to někomu??? a zkusila jsem ten kefír- níkoučný a chuť nic moc ale ocela dobrý , teď jdu zase cvičnou v pol. pauze v práci , ale asi na mě něco leze ... asi to mám z večerních jízd na kole... , snad tomu pomůžeje čajík , přeju všem krásnej den kristýna

orbitrek

(Kmoška, 29. 4. 2009 9:15)

Mě stojí v obýváku taky,dost dlouho tam jen stál a prášilo se na něj, ale poslední dobou každé ráno na něj skočím a zaběhám si. Na lačno s vypitým půllitrem vody. Pak posilovačka na pupík a stehna a pak šupky do práce. můžu říct, že takhle začatý den úplně jinak utíká. Jsem taková nakopnutá do života. Nevím jestli je to správně.

Já mám Olphran

(Eva, 29. 4. 2009 6:40)

No asi to není proti těm dražším kusům nějaký zázrak, ale vydovádím se dost, darovanému koni na zuby nehleď a funguje dobře.

LENIČCE

(kristýna, 28. 4. 2009 22:15)

MÁM JEN ZA 2000 Z GLOBUSU A JE ÚPLNĚ SUPER , NECHTĚLA JSEM MOC INVESTOVAT , POKUD NEBUDU VĚDĚT ZDA NA NEJ VLEZU ... A MOHU DOPORUČIT... MÁM CVIČÍM A STŘÍDÁM S KOLEM A KILA DOCELA VALÍ, ALE HLAVNĚ JE TO POZNAT NA CHŮZI- UDÝCHAT ZA NÁMAHY...

orbitrek

(Renca V., 28. 4. 2009 22:15)

Ahoj Leni,i všechny ostatní šikulky,
já mam doma orb.z baumaxu za 4800kč,se zatížením do 130kg,jsem spokojena,ale kamradky maji ten z tv shopu za 2600,a jsou taky spokojené.Jinak dnes mi přišly jídelníčky od paní Evy,a najedu na to od 1.takže dame kiluh do leta zbohem.ja jich mam krapet víc,takže já do zimy,snad s naší vzajemnou podporou a hecovaním dojdu-dojdeme zdarně do cíle.pa zítra Renča

dotaz

(Lenička, 28. 4. 2009 21:53)

ještě dotaz na aničku popř i na jiné dámy- jaká je spokojenost s orbitrekem a jakou značku nebo typ máte? zvažuji koupi ale nevyznám se a taky nemám moc peněz(( děkuji)

díky

(Lenička, 28. 4. 2009 21:45)

díky za pomoc, no já do sebe nacpala čokoládu takže blbý( od zítra budu hodná, slibuju si ) když to slíbím někomu jinému nesplním to( uvidím co na to váha, ale ona stejně blbne takže je to jedno...jelikož nemůžu ven je to depka( už at je malá zdravá) manžel spravil kočárek na panenky, vyrazíme na prochajdu)jinak kefír koupím a doma bude nonstop)co kdyby náhodou zas něco přišlo, myslím krize) ale Evička ví, žae jsem hroznej rebel a dělám si co chci) je to moje blbost( asi potřebuju bič nad sebou a podporu, kterou doma fakt tolik nemám( musím si s manželem promluvit) ted už jdu ale hají)jsem unavená z toho nicnedělání, asi) holky držte se a jak budete mít depku řešte ji hned s někým nebo dopadnete jak já, svojí vlastní blbostí(proč si to dělám fakt nevím) na něco jsem včera přišla ale rozvedu to jindy...rodina a její návyky(dobrou a zvládněte to líp než zatím já)nevzdám se)dokážu to) myslím na vás všechny)pěkné sny o létě si nechme zdát a v plavkách se nestydme ukázat)

Dobrý večer děvčata

(Hanule, 28. 4. 2009 21:11)

Po dnešním mnohem lepším a úspěšnějším dnu Vás všechny móoc zdravím. Jsem ráda, že se tady ve Vašich komentářících setkávají úspěchy s neúspěchy, a tak je z toho zřejmé, že to doopravdy jde, ale není to úplně zadarmo (odhodlání,vůle a vytrvalost je potřeba).
Tak holky, vzhůru do toho(to říkám hlavně sobě!)!Prohraná bitva, ještě není prohraná válka.

Ahojky děvčata

(Monika D 43let, 28. 4. 2009 20:28)

Dnes mi přišly od Evičky tolik očekávané jídelníčky a už se nemůžu dočkat až se tu budu moci pochlubit nějakým kilíčkem dole :-).Ještě jsem ani nezačala a už tu brouzdám a začínám být závislá na těchto stránkách ,ale závislost to je zdravá a prospěšná :-),tak nám všem držím pěstičky :-)Monča


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »