Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Nemohu se dostat na Seznam

(Eva, 3. 5. 2009 20:17)

Všechny stránky fungují, ale Seznem.cz ne, tak nemohu na email,jak se tam dostanu, tak odpovím na emaily a udělám tu novou galerii, mám fotku Jany v emailu.

Pozdrav

(Eva , 3. 5. 2009 15:37)

Evi H3, díky, ale bez Tvé snahy by to bylo celé na nic, to víš.
Danučko, snahu to chce a taky trpělivost, brát to fakt jako takovou hru s tělem, kdo to bere moc naostro, tak je pak nervózní.
Na dvoře jsem dožehlila všechny resty a ny emaily budu odpovídat až večer.Hurá do přírody.E

Pozdrav pro všechny

(Dana G. 41 let, 3. 5. 2009 11:56)

Hezký den,přeji Všem hubnoucím dámám tady hezkou neděli.Před časem jsem ojevila stránky paní Evičky a naprosto mě nadchly.Zkontaktovala jsem jí a už brzo se připojím do Vaší řady.Zatím si neustále pročítám stránky a tiše závidím děvčatům,která už svůj boj vyhrála.Doufám,že taky budu moct být jednou pyšná i já,že jsem to dokázala.

Fotky

(Eva, 2. 5. 2009 21:41)

Na mnohé dotazy odpovídám, ty své fotky jsem vložila do "Rychlé srovnání můj rok" , ale moc se mi nechtělo, roky už jsou tedy znát.

zdravím všechny

(Iveta,42 let, 2. 5. 2009 20:35)

Tak po ovocném dnu mám opět o 30 dkg víc,ale ať si škubne.Dala jsem si k snídani 3 ořechové koláčky a je to.Uvidíme zítra.Makala jsem na zahrádce,bylo to prima.Zítra jedeme k babi na oběd,tak zas budu muset mlžit.Mějte se moc fajn.

Zdravím

(Eva, 2. 5. 2009 18:55)

Ahoj Kristi, taky jsem vytáhla stroj, jen na chvilku, manžel mne vyfotil v oblečku na kolo, celou uřícenou, dám to večer na stránku, když tam nepolezou moc špeky, je to elastické a já už přece jen věk mám. Já se chystám jezdit s kamarádkou, ten můlj na kolo není.

Odpověď na dotaz

(Eva, 2. 5. 2009 18:52)

Dotaz: Končím co pak?
Nevracejte se zpět!!
Pokud byste se hned po ukončení hubnutí vrátili zpátky k původním nevhodným návykům, vrátí se s nimi i vaše váha jako bumerang. Je jisté, že tyto návyky jste si fixovali dlouhá léta a že není úplně jednoduché se jich zbavit. Buďte však trpěliví, protože časem se nově získané návyky zautomatizují. Přidávejte pomalu.
Množství snědeného jídla zvyšujte po dosažení ideální hmotnosti jen velmi pomalu. Stále si kontrolujte hmotnost a podle toho regulujte množství, které denně sníte. Prvních 14 dnů přidejte asi 400 kJ. Pokud by váha za tuto dobu znovu klesla, přidejte opět 400 kJ. To opakujte do té doby, než dojde ke zvýšení váhy. Pak se zase vraťte na energetickou hodnotu stravy, při které váha ještě nestoupala, a na této úrovni zůstaňte po dobu tří týdnů. Potom znovu zkuste zvýšit příjem potravy.
Připravte se ale na to, že nikdy není úplné cesty zpět k původnímu stylu života.
Když se budete vracet na energetický příjem odpovídající Vaší postavě, dělejte to po malých částech. Prudký návrat k původním porcím by tělo vedlo k ukládání náhlých velkých přebytků do tuků.
Alespoň v začátcích po změně jídelníčku si zapisujte kolik čeho jíte, ať později můžete odhalit, co je příčinou případného nového nabírání. Pokud i tak začne Vaše Váha nebo míry stoupat, vraťte se k původní životosprávě, která Vám pomohla se změnou Vaší postavy a hledejte, kde jste dělali v jídelníčku chybu.
Pokud si dáte svíčkovou a ovocné knedlíky 1x za měsíc, Vaše tělo si s tím poradí. Když to ovšem bude Váš limit na týden, pak už to na své postavě neblaze poznáte. Sami si tedy určete Vaše limity na tyto v hubnutí zakázané potraviny.
Pokud se po získání kýžené postavy rozhodnete znovu potraviny připravovat na tuku, dávejte pozor, kolik jej používáte. V našich končinách je zvykem používat tuku spíš více než méně. Když z masa přebytek tuku po tepelné úpravě pomocí ubrousku odsajete, Vám ani jídlu se nic nestane.
Přečtěte si oddíl "Co bude po zhubnutí?".

MOC ZDRAVÍM

(kristýna, 2. 5. 2009 18:49)

AHOJTE DÁMY , PRÁVĚ JSEM DOJELA Z VENKU NA KOLE , ZASE CELÁ RODINKA A BYLO TO ÚPLNĚ SUPER , JE PROSTĚ KRÁSNĚ , JEN UMACHROVANEJ MANŽEL NA KOLE JE TROCHU PRŮSER A ASI SI JDU SEHNAT NOVÉ KOLO... MÁTE NĚJAKEJ TYP NA ZNAČKU I DO LESA I NA SILNICI??? DĚKUJI PŘEDEM ZA RADU.... KRISTÝNA

Nová fota

(Eva, 2. 5. 2009 9:45)

Večer to, Evi, celé předělám, nyní asi pojedu pryč.E

Eva H 3 jedu dál

(Eva H 3 48 let z fotogalerie, 2. 5. 2009 8:43)

Eva - původně 97,6 kg a dnes 79,8 kg ................jupí..................
V dietě budu ještě určitě pokračovat a úspěchy budu dál hlásit. Jsem šťastná a cítím se tak, jak už dlouho ne. Úžasné a já znovu moc děkuji. Okolí se nestačí divit a já rovněž. Mějte se pohádkově, ozvu se, fotky posílám.Eva.

Příroda a 1.máj

(Eva, 1. 5. 2009 19:59)

Jsem doma, jak u vás probíhá svátek lásky? Tak manžel jel do práce a přijede v jedenáct. Odpoledne jsem se vypravila na návštěvu k jedněm kamarádům pěšky polňačkou do vedlejší vesnice. Krása, zelená, žlutá, modrá, ta příroda neví co roupama dělat. Tam jsme poseděli jako na Moravě u klobásek a vínka, pak zase šupito pěšky domů, tak snad na těle nebudou žádné pozůstatky. Taky legrace byla, jsou to moc fajn lidi. Cestou jsem utrhla kvetoucí větev, abych neuschla, když muž přijede až v noci. Nádherný den, no a zítra asi pojedeme tady u nás do Věžek na zahrádkářskou výstavu, je každý rok, něco jako Země živitelka pro Moravu.Už se těším a nyní jdu počítat.

Jitka R 44 let

(Jitka R tři měsíce pryč , 1. 5. 2009 13:56)

začátek - 2.2 75,3
1.5 63,0
Dobrý den p.Evo.Tak se Vám opět hlásím s váhou.Zapomněla jsem ji napsat už i minulý týden.Dnes jsou to už 3 měsíce co jsem se takto rozhodla s Vaší pomocí hubnout a nelituji toho.Člověku to jde hned lépe když na to není sám a má oporu v tom co chce dosáhnout.Moc Vám děkuji.Také Vaše stránky moc obdivuji a pokusím se dál pokračovat ve Vašich zásadách.
Za ty 3 měsíce to je celkem +-12,6 kg.Je to velká úleva a hlavně už tak nemám trauma si na sebe něco koupit,je to už radost.Mějte se pěkně a přeji Vám hodně úspěchů s dalšími ženami které chtějí pro sebe něco udělat a nečekají na žádné zázraky.

Takový zase jiný salát

(Eva, 1. 5. 2009 13:44)

děklala jsem jako doplněk oběda zeleninový salát, někdy do nich dávám tuńáka to je jasné, ale tentokrát jsem koupila sle´dové filety ala losos, takové růžové, prodávají to v lahůdkách a supermarketech.
Je to slanější, nasekala jsem je na kousky , teda bylo v salátu moc dobré, zase ho to obměnilo.

ahoj

(Katka B, 29 let, 1. 5. 2009 12:47)

Ahoj všem po delší době,
dávám teď pauzu do neděle, zásady dodržuju, ale asi měsíc jsem stála na stejné váze a už jsem z toho začínala být nervózní, tak teď na váhu nelezu. Začínala jsem 12.1. - 66,6, naposledy váženo 22.4. - 57,8. Do toho teď přišla i oslava, kde jsem hřešila, takže mě to možná kilo stálo, ale beru to sportovně. Jak píšu, teď jsem na ty kila přestala myslet, ale zásady dodržuji. Taky už se mi to vrylo pod kůži. Začnu znova v pondělí s jídelníčky 1.měsíce, tak jsem sama zvědavá na váhu. Všechny se držte, jste šikulky a jak píšete, občasná krize a hřešení snad opravdu nevadí.

Jen tak

(Eva, 1. 5. 2009 9:41)

Lenko, díky za pěkná slova, stovku máte na dosah, tak snad až viroza pomine, budete tam.
No já včera celý den dobrý, snídaně bílkoviny s celozrn, lupínky, svačina , ovoce, oběd pečený losos a brambory a zelný salát, svačina buhužel jen tekutá - bílkoviny , což zahnalo zcela chutě na vše, jen večer mi dal manželm ze stavění mája uzená ževra a pivo, výčitky veliké, ale co, jednou za čas se zhřešit dá, ráno jen deset dkg. navrch, takže nic se neděje, ale nedá se to dělat každý den!!!

Lenka Š 35 let

(Lenka Š blízko stovky, 1. 5. 2009 8:39)

31.1.2009 111,9
1.5.2009 102,9
Dobry den Evi.Posílám vám do Co je nového? výsledky.Posledni tyden jsem byla nemocna (viroza).Od ponděli zase najedu na jidelniček první měsíc, tak doufam že kila pujdou zase pomaličku dolu.Evi mockrat bych vam chtěla poděkovat zato co pro nas všechny dělate ,takovych lidi jako vy je dnes už opravdu malo.Mockrat vam děkuji že jste mi pomohla.
Jste pro mě takova velka opora, na vašich strankach jsem několikrat za den.Když na mě přijde krize, tak mi stači se podivat na vaše stranky, na děvčata, co už všechno dokazala a jak se pořad pěkně snaži, hned mi je lepe, že v tom nejsem tak sama,když se mi vaha zastavi nebo dokonce povyleze o něco výš.Hlavni je se nevzdat .Váš jidelniček neberu jako dietu, ale jako můj novy stravovaci styl.

leničce

(kristýna, 30. 4. 2009 22:25)

leni teplé obklady a sprchuj si prsa , veř mi jsem druhá kojná a jinak šalvějový čaj ve velkým a odstříkavej , ať se ti neudělaj tvrdý místa , ale dej tomu ještě tak týden a bude to super
jinak dneska jsem zhřešila a sakryš jsem si pochutnala , cigára na grilu a kofča - sakra ... ale 2km tam 2 km zpět ,a zítra si dám zel. den , tak snad .. a jinak já jsem živá a neupálenááááá

všem hubnulkám)

(Lenička, 30. 4. 2009 21:39)

čauki všem)))))tak snad se zítra všechny opět setkáme, snad některou vážně neupálej)bacha na srážky koštat))já se držím dolejc)nemám rád výšky)no k dietě- mám dnes 74,2, včera 74,5, jde to dolů, snad to vydrží) jinak chutě odešly naštěstí, asi se lekly koupě kefíru) dobrá rada)díky Evi)))no mám ještě ms tak snad něco padne dolů i po skončení) zato mě bolejí prsa jak jsme skončili s tím kojením(...byl klid a dnes po asi třech týdnech bolí a bolí, musím si nějak pomoct)když se malá odpojila ze dne na den( jinak dík za rady ohledně orbitreku, budu šetřit ...a když budu hodná tak manža svolí ale až po stěhování, kdo by se s tím tahal)))vše zbytečné ted jde papa) mějte se krásně všechny) držím palečky a Ivetko ozvu se asi zítra večer na mail, taky nestíhám)držet se všechny musíme, jsme jedna velká rodina, že?to mi tak chybělo, ani nevíte)dobrou noc

Vladěnce

(Iveta,42 let, 30. 4. 2009 20:18)

Teda Vladi,ty si teda číča.Moooooooooc ti to sluší.Jak dlouho si to schazovala a jak to šlo?Měla si krize,stála ti váha?

Leničce

(Iveta,42 let, 30. 4. 2009 19:57)

Leni,vydrž,já ti držím palce,taky to určitě zvládneš.Ozvu se ti na mejlík,já to nestíhám.Já to taky prožila a přežila.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »