Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Andrejce

(Irena 32 let, 26. 6. 2009 14:13)

Na sukně mám ráda zimu.Nosím vysoké boty a ty moje konve nejsou vidět:))
Užij si víkend.
Já byla ráno v posilovně(poprvé)nikdo jiný tam nebyl,tak jsem měla soukromého instruktora skoro zadarmo a ještě byl pěkneeej.No a před chvílí už jsem svezla děti dom a začínají prázdniny.Sláva

Kristýně

(Irena 32 let, 26. 6. 2009 14:08)

No,ono je to podle toho kolik vážíš.Proto jsem chtěla vědět ty hodnoty:)).Paní se asi ještě s obézním člověkem nesetkala:)))Já začínala se 105,5kg a tuku jsem měla 48,5% tak to je opravdu humus.Ale teda měřeno jenom na digi a ta to propočítává celkově,takže to není tak přesné.

Olince a všem

(Andrea N., 26. 6. 2009 14:02)

To máš Oli pravdu až mi skončí ta mrcha nepříjemná ms tak se přeměřím a udidíme jestli to jsou svaly či co :-))) hele já vůbec nejsem sukňová ale mám vyhlídlou jednu v C@C a neustále kolem ní kroužim no výsledek je vždycky takovej, že si řeknu, že na sukně nemám nohy a zase jdu, ale asi si jí stejně koupím aspoň na doma a na ven :-))) tak děvčata odjíždím na chaloupku bude se mi po vás móóóc stejskat, na stránkách jse asi 100x za den už jsem si vypěstovala parádní závislost :-))) tak se mějte zatím krásně a všem přeju klidnej a snad už i konečně sluníčkovej víkend :-))))

evči

(kristýna, 26. 6. 2009 13:55)

tak jsem ráda , že nejsem sama s tak vekým tukem ve váze,... že to taky ěkuho potkalo... ale chtělo se mi strašně řvát...nespravedlnost, asi to známe všechny , trotlujeme , nežereme , začínáme se mít rády a pak ...nicccc ještě že mám děti a asi by mě holky nepochopily , že bulím nad svým zadkem...
no nic už si nebudu stěžovat a litovat se , ale věk mám za pád dní 26narozky, tak pokud víte jak se pšítá tuk s věkam pište aspoň zjistím kolik a jak na to.. zdravím po polední, u nás taky bude dusno a já bych spala jako mimino, co se dá dělat na probrání

Andrejce..

(Olinka 25, 26. 6. 2009 13:12)

Ahojky, tělo je mrška jedna, ale my se nedáme!!Byla jsem nakupovat a jsem vybavená na bílý den :-)). Úřady jsou šílený, koukám, že je to všude stejný!Hlavně, že neprší, ale je tu strašně dusno jako před bouří. Já letím na poštu a pak luxovat :-). Taky vlezu na stepper, ale Evička psala, že i váha roste, protože rostou svaly. A to musím potvrdit, protože v té džín.sukni, co jsem ve fotogalerce mám 89kg a byla jsem v ní narvaná a dnes 87,5kg a plavu v ní v pase i přes stehna, takže tuk klesá.Andrej měj se a pěkný víkend všem:-))

Daně L.

(Olinka 25, 26. 6. 2009 13:07)

Ahoj, to je mazec, viď? Musíme tělíčko přemluvit, aby zase hubnulo. Já tyhlety záseky znám. Sama jsem zhubnula ze 115 na 106 a dál to prostě nešlo, ať jsem jedla zdravě nebo jedla tatranky a čokolády, stále tam bylo 106!!Jak říká Evička, ona si tím také prošla, chche to vytrvat, k tělu se chováme slušně, krmímě ho zdravě a výživně tak uvidíme. Já už i přemýšlela vážit se jen jednou týdně, pak není člověk tak vystresovaný.Ale už je to takový ranní rituál, na který jsem s mamkou zvyknutá.

Akdari

(Andrea N., 26. 6. 2009 12:39)

ahojky já na hygienu chodím a jsem spokojená, měla jsem taky mírnou paradentózu a pomohlo to. On už má v dnešní době skoro každej zubař vlastní hygienistku, je to dobrý i jako prevence tak za mě doporučuju

Tuk

(Eva, 26. 6. 2009 12:32)

No já mám na své váze kg a 51 - 55 % vody a 27 % tuku, taky žádná sláva, ale původně jsem měla 39% tuku.

Dentální hygiena

(Akdari, 26. 6. 2009 12:18)

Krásné páteční poledne, chci se zeptat jesli nemáte některá zkušenosti s dentální hygienou při paradentóze. Děkuji za info! Radka

Kristýnce

(Markéta, 26. 6. 2009 11:32)

Kristýnko, pokud vím, mělo by být v ženském těle tak nějak kolem 20 procent tuku....Podle věku, samozřejmě přesněji.
Jinak hezký den všem!!!

Olince

(Andrea N., 26. 6. 2009 11:27)

Ahoj Oli tak dneska je den blbec a to už od ráná. Začalo to váhou pri MS mi to poskočilo skoro o 1,5 kg a to jsem včera byla i cvičit :-(((, bolej mě záda jako blázen no prostě děs. No ale je pravda, že tamsi :-))) jsem šla taky až po vážení a po kávičce. Pak jsem musela odevzdat ještě přehledy za loňskej rok na OSSZ a VZP na VZP jsem se zasekla asi na 3/4 hoďky, protože mi paní tvrdila, že to máme špatně vyplněný a blablablablabla dělá nám to daňovej poradce tak jsem ho vytočila a on si to tam s ní vysvětloval po té 3/4 hoď paní pochopila, že to máme správně. No není to smutný, že orgán, kterej po nás něco neustále chce a neustále nás kontroluje neví ani jak se co vyplňuje ? Já vím, že je to o lidech, ale dneska mám den blbec tak mě to docela naštvalo. Nehledě na to,že už jsem měla dávno jíst tak jsem k tomu všemu byla ještě hladovááááá. No aspoň, že dneska neprší teda zatím, sluníčko se taky o něco pokouší tak uvidíme. Tak jsem se tady zase pěkně vypovídala a hned je mi líp :-)) Oli taky přemejšlím zase o kolečku ten bílej den mi vyloženě vyhovoval se zeleninovým jsem taky neměla problém trošku to skřípalo až o tom MD, ale zítra jedeme zase na chaloupku aspoň na 4dny tak tonechám asi až pak a hlavně po MS. Tak se i s mamkou drž papa

jo...

(kristýna, 26. 6. 2009 10:42)

a propo, nebyla jsem na prvetivce asi od 18 roku , bude mi za pár 26, chodím jen rodit a k zubařce... máte to taky někdo tak::jsem ostuda, že???
a s tím ukládáním do knihy , jak kdy, někdy mi to taky mermomocně nejde a někdy krása , nebeská- jako třeba dnes, že??? už nebudu otravovat. mějte se,..

měření

(kristýna, 26. 6. 2009 10:39)

zdravím všechny , k tomu měření, vážení, no je to taká větší speciální váha digi a ta mi ukázala přes 40% tuku... nevím kolik je normálně-kolik by mělo být , ale paní je se mnou každý den , konzultujeme zátěž a trochu i co jím...-pěkně se lekla- a nějak se jí to nezdá , posílá mě preventivku k doktorce... štítná žláza ...
a jak mě to strašně nas... tak jsem si dala ještě večer na novým stroji dalších 20min. cvičení, málem už jsem s ním probourala zeď , pak jsme rozebíraly moje dřívější hubnutí a 6 let vegetarinství...zda tam není zakopanej kámen mého uhlavního nepřítele...a měla jsem před tím den ovocný, ale to si myslím , že je zcela z obliga.... něco nedělám dobře a vítím to i na sobě jsem hodně unavená je mi po ránu blbě..autobus atd. pozor, nejsem těhotná na 100%, hahaha to by mi fakt dalo....zdravím všechny a přeju překrásnej víken a pátek ať klidně utíká pracujícím

Andrejce..

(Olinka 25, 26. 6. 2009 9:00)

Ahojky, tak co s Tebou dělá mrcha MS? Já dnes plus 70dkg, nechápu...ale nemůžu jít kamsi, bílý den mi nějak zabetonoval. Od zítřka jedeme zase kolečko, protože mi to zase vylezlo zpátky na 87,5kg (po bílém dni to bylo 86,6kg)a mamce taky. Jak říká Evička, prubířský kámen se musí nějak zdolat. Přidala jsem i pravidelný pohyb na stepperu, tak uvidíme.

Ahojky hubnulky

(Hanule, 26. 6. 2009 8:38)

Dobré ráno, děkuji Vám všem za včerejší podporu, hodně mi pomohla. Včera jsem Vám už neodpověděla a nepoděkovala, protože jsem to nezvládla. Bylo to fakt hustý (jak říkají moje děti), byla jsem na kaši... Dnes je to trochu lepší, už budeme řešit nějaké opravy toků, budou i penízky..Tak to bude pro ty postižené alespoň trochu povzbudivé. Měte se moc pěkně.
Vítám do klubu nová děvčata, držte se.

Markétě

(Irena 32 let, 25. 6. 2009 23:16)

Určitě se přidej.Je to tu super.
..No právě,to správné hubnutí.Kristýna se ptá.Proto by mě zajímalo,kolik tuku jí paní změřila,protože pokud hubne a tuk by jí přibýval,tak je někde chyba.

Věrce

(Markéta, 25. 6. 2009 22:40)

Děkuji velice za přivítání a moc ráda se přidám :-). Jediná potíž je vv tom, že se mi tato dikuze nějak hryže a vložit komentář je téměř nadlidský úkon. Zlobí to ještě někoho jiného, nebo dělám něco špatně?

Markétce

(Věra, 25. 6. 2009 21:54)

Markétko, přidej se k nám. Protože asi každá z nás bojuje s časem, tak se občas stane, že zde řeč trochu ustane. Čím se nás zapojí víc, tím lépe. Přeji Ti hodně úspěchů při hubnutí!

Zítřejší fota

(Eva, 25. 6. 2009 21:32)

Dnes poslala nové foto Martinka, je tam kočka také, má kolem 62, kam se na ni hrabu.

Podpora

(Eva, 25. 6. 2009 21:24)

Podpora a popovídání si, mi pomohly i dnes při únavě a starostech, však on ví, kdo mi pomohl a moc Ti děkuji, jsi hodná, až se to všechno vylepší, hned to doma projednám a zavolám.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »