Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Olince

(Andrea N., 18. 6. 2009 19:23)

Tak už to vím :-))) je to děs, ale když si moje tělo o říká tak doto jdu, bude bílej den :-)))

Také dobrý čaj

(Jiřka 54let, 18. 6. 2009 18:48)

Zdravím všechny.
Také jsem v prodejně zdravé výživy objevila skvělý čaj.Jmenuje se FYTO TEA Slim Line-výživový doplněk.Výrobce Biogena Ševětín.Je to sypaná ovocno-bylinná směs na štíhlou linii.Obsahuje ananas plod,pomeranč oplodí,ibišek květ,ostružina list,cesmína paraquajská(maté) list,aroma ananas.Že za ta léta už mám těch čajů vyzkoušených,ale tohle je první čaj,který opravdu tlumí chuť k jídlu.

Odpověď na dotaz

(Eva, 18. 6. 2009 18:12)

Proč jste taková zarputilá ve své snaze a stále kontrolujete co jíte?
To není jen snaha kontrolovat pouze jídlo, chci vládnout svým životem aspoň všude tam, kde je to možné. Ze svého zaměstnání vidím, že ať chceme nebo ne, naše děti jsou poznamenány naší osobností a naším chováním. Setkávám se každý den s dětmi, které zlobí, snaží se na sebe upoutat pozornost, neumí se chovat a potažmo díky tomu také zůstávají hloupější než jiné a budou v životě méně úspěšné, neodsuzuji je a možná se na ně někdy snažím být docela tolerantní, já za nimi vidím ty rodiny odkud k nám ráno přicházejí, rozvrácená manželství,kde matka málo dbá o jejich výchovu, chybí pádná ruka a vedení od útlého věku, nemají povinnosti a neučí se, za poznámky nebo napomenutí je rodiče nejsou schopni nijak postihnout. Moje velká motivace je , že moje přístupy k životu a odhodlání budou automaticky přejímat moji synové. Co to je za chlapa, když není pánem svého života a nemá vůli, nedrží slovo a nemá zásady? V celém svém přístupu k životu se snažím být zásadová optimistka, nenechat se ničím moc otrávit a oprostit se od věcí, které nejsou až tak pro život podstatné. Jídlo je jen jedna část života, která ovlivňuje naše zdraví, dobrá nálada je ta druhá. Tak přeji všem hubnulkám dobrou náladu a klidné léto plné hezkých zážitků a lehkých šatiček a pohody s rodinami.

Pití

(Lída T, 18. 6. 2009 16:06)

No miláčci, na mne to pivo a ovocné čťávy působily, že jsem taky přibírala a ještě jako projímadlo, vracím se k minerálkám, ovocnému čaji a večer lehoulinkému vinnému sřiku.

foto

(kristýna, 18. 6. 2009 15:53)

tak kdo ještě nevidel , evička má nový svoje fotky a kdybych byla poslední- říkejte mi blesku, ale o já musím komentovat, mooooc ti to tam sluší, musíš být řádnej živel , že... sluší vám a to a zdá se pořádně se to vydařilo....

Pro lepší orientaci

(Akdari, 38 let, 18. 6. 2009 11:25)

Zjistila jsem, že už tady jedna Radka je, proto budu pro lepší orientaci používat Akdari. Já jsem již jednou s Evičkou začala, ale myslela jsem si, že to zvládnu sama a to jsem se hodně mýlila. takže čekám na jídelníčky a až přijdou, tak se do toho hned pustím. Zatím pročítám stránky, které jsou super!!! Děkuji za odezvy na mail, je super, když se můžeme podporovat ještě mezi sebou. Přeji všem krásný sluníčkový den!

CO PÍT - tip na čaj

(Bára, 18. 6. 2009 11:23)

Holky, mám tip na moc dobrý čaj! HANNASAKI od firmy Phoenix, je na něm napsáno - čaj, který spaluje tuky. I kdyby nespaloval, mně noc chutná. Paní ve zdravé výživě říkala, že je důležité udělat ze stejné dávky i 2.nálev, ten že je ještě účinnější

Andree

(Olinka 25, 18. 6. 2009 11:00)

Napiš Evičce, mě ho ráno taky poslala..

Vydržet

(Andrea N., 18. 6. 2009 10:57)

Jo jo a holky nezapomínejte, že svaly jsou těší než tuk. A ještě se zeptám co je to ten bílej den?

Jojo

(Olinka 25, 18. 6. 2009 10:42)

Jsem moc ráda, že se tady můžeme podpořit, protože to jednou potká každého :-). To já zase piju hodně, jako násoska, jen ovocný čaj nebo obyč.vodu.
Právě jsem si objednala stepper a je k němu zdarma posilovač rukou..
Momentálně nejvíc cvičím doma na zahradě s hráběma, sušíme seno. Včera jsem si z toho usilovného hrabání namohla ruce:-)

ZAČAROVANEJ RUH

(KRISTÝNA, 18. 6. 2009 10:22)

JÁ HO MĚLA PO PRVNÍ 11KG , NEBYLA JSEM SCHOPNÁ TO ROZJET ZASE DOLŮ , A PO ASI 5 TÝDNECH ZASE JEDU POLEHOUČKU DOLŮ, ALE VÁŽÍM SE JEN ASI O 3 DNECH, HODNĚ MĚ TO DEPLALO.. KOUPILA JSEM SI NOVEJ ČAJ OTYLKU A IJU HO CHUŤ NIC MOC, ALE ZNÁM I HORŠÍ...OLI, VYDRŽ A HODNĚ CVIČ A IJ A PUJDE TO A MĚ PAK ROZHÝBAL TEN MŮJ BÍLEJ DEN . TO SPADO 1,5 NARÁZ..PO KRIZOVCE.. JEŠTĚ , ŽE SE TADY MÁME, ŽE???

Olince

(Eva, 18. 6. 2009 10:16)

Ano.

Evičce a Andree

(Olinka 25, 18. 6. 2009 9:58)

Holky, díky za podporu, zkusím dělat kolečka a bude to!Já to měla i před tím, když jsem sama zhubnula ze 115kg na 106kg,pak jsem rok stála a nedala dolů ani deko!
Evi bílý den je ten, jak jsi psala na email?

Olince

(Andrea N., 18. 6. 2009 8:44)

Olinko nic si z toho nedělej, budiž ti útěchou, že já jsem na tom stejně. Začala jsem si dělat jídelníčky sama, řídím se zásadou Evičky myslím, že jídelníčky jsou v poho, přidala jsem pohyb, nejdřív 80 dkg dolů úžasná radost a najedou 1kg nahoru a zděšení, prostě si z nás ta váha dělá srandu, ale mi se nedáme, dneska jsem hned zase nasadila MD, myslím, že je důležitý si hlídat váhu v určitý hranici nedělat si hlavu z jedno až dvou kg ale už nikdy nepřipustit aby nás plíživým, nekontrolovatelným způsobem dostala tam kde jsme byli a kde už nikdy být nechceme. Tak nepropadej panice, protože už dávno jsi určitě zjistila, že jsem na tom tady všichni stejně a proto se tak urputně podporujeme a ještě máme Evičku, která nás vždycky nakonec zachrání :-))))

Zase to pití

(Zlatka, 18. 6. 2009 8:29)

Testovala jsem taky pití, dny byly na jídlo i pohyb skro identické, jeden den ovocné čaje a minerálka, dvacet deka dolů, další den vše stejné, jen místo pití ředěné 50 na 50 ovocné šťávy, 40deka víc, dva dny normální, půl kg dolů, zase stejný den a místo pití nealko pivo, celé kg navíc, zase dva normální dny a to kg slezlo, tak teda já si budu pivo a šťávy dávat je občas, zdravím, holky, létu zdar, stejně je nejlepší minerálka s plátkem citronu nebo studený ovocný čaj. jak to vycházelo Tobě Lído?

Po zhubnutých 20 - 27 kg

(Eva, 18. 6. 2009 8:20)

Kdo z Vás dostal tak nízko, zažil to každý i já, sekne se to a stojí, to je pak prubířský kámen, vydržet, já měla tuhle krizi asi měsíc, po dvaceti kg, pohybu dost a výživa v pořádku, pak jsem začala jet kolečko, bílý den, zeleninový , mimořádný a tři normální, je fakt , že když jsem toho měla dost, dala jsem rybí týden, pak zase kolečko a byla dvě kg dole, další krize byla, když jsem přidala intenzivní cvičení na spinkole a strojích, kg stála, jen cm šly dolů, tukoměr ale ukazoval lepší hodnoty, nyní nastal , milá Oli, prubířská kámen pro Tebe a je to všechno dohromady, pohyb i dole skoro dvacet kg, nyní nemůžeš jen čekat, jeď kolečka a pohybuj se a buď vytrvalá, živý organismus chce svůj čas a při kolečku máš do těla vše , co potřebuješ.Prostě nejsi stroj, ale nepokaz si to, ten přechod na jinou výživu Ti svoje dal a ještě dá, neboj.

Jde mi to nahoru...

(Olinka 25, 18. 6. 2009 7:32)

Holky, mám depku, za týden mám nahoře 80dkg!a to po pohybu (lezení po horách), ovocném a mim.dni..chápete to? já teda ne, tělo už si asi zvyknulo na 88kg a nechce jít víc dolů...skoro sedm dní jsem měla kolem 87kg a najednou tohle..je to divné, ale mim. dny mi nepomáhají.

Janičce F z nové Fotogalerky

(Romana, 18. 6. 2009 6:23)

Jsi úplně suprová, jsi vzor pro Ty které ještě váhají se připojit, důkaz že když když se chce, tak to jde!!! Držím palečky do dalších kilíček, která půjdou dolu. A co na to Tvé okolí?????
Vlastně všechny jste SUPER, vůbec nechápu, jak někdo ještě může váhat....Evičce, moc díky.

Moje plány na letní jídelníček

(Zlatka, 17. 6. 2009 21:52)

Ráno bílý jogurt a celozrnné lupínky a ovoce
Svačina - ovoce - jahody, meloun nebo meruňky, podle toho co bude 150g
Oběd - hrst přílohy, 200g bílého masa a zelenina
Svačina - Kefír a kousek cel.pečiva nebo zase ovoce
Večeře - zelenina, bílé maso, kousek pečiva
Druhá večeře - zelenina nebo jogurt
Kefír mi , Evi, dělá dobře na trávení a s ovocem mne prožene, abych neměla zácpu, jinak dobré ne? Chtěla bych si užít letního ovoce.

Radce

(Hanule, 17. 6. 2009 13:20)

Ahojky Radi,
určitě se Ti ozvu, protože já jsem meilování s holkama hlavně ze začátku moc potřebovala. Vlastně potřebuji ho stále. Je tady bezva parta, fakt skvělé holky. Někomu to jde lépe a někomu hůř, ale jde to asi všem, a když ne, Evka je stále na příjmu se svými radami.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »