Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 22

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na emaily odpovídám odpoledne a večer, dopoledne jsem v práci do 15.00.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.  

sejmout.jpg  

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

Komentáře

Přehled komentářů

Začátek

(Petra F, 8. 9. 2010 9:43)

Dobrý den,
tak jen píši postup v hubnutí.
Začátek nového jídelníčku byl minulý týden ve čtvrtek a včera byl na váze úbytek 1,5 kg, doufám, že to takto pěkně půjde nadále

Děkuji

Petra F

Víkend v Luhačovicích pro ženy, kde budu i já www.cvicenisleontynou.webnode.cz

(Eva, 8. 9. 2010 9:37)

Hýbeme se v každém věku - víkend v Luhačovicích

… aneb jak na formování postavy s úsměvem

Hotel RADUN**** Luhačovice

19.-21.11.2010

Bílá čtvrť 447

763 26 Luhačovice

www.hotelradun.cz

Hotel Radun je nově zrekonstruovaný prvorepublikový hotel, který navazuje na tradici rodinného, útulného a přitom luxusního ubytování přímo v centru lázeňských Luhačovic. Hotel Radun nabízí pod jednou střechou ubytování, restauraci, konferenční prostory, Wellness klub a ještě další hotelové služby. Součástí hotelového areálu je i terasa a zahrada s relaxačními zónami.

cvicenisleontynou.webnode.cz

Cvičení, zdravé hubnutí a relaxace

Cvičení probíhají za asistence zkušené fyzioterapeutky.

Nástup a vyklizení pokojů:

nástup: v pátek 19.11. od 14:00h,

vyklizení pokojů: neděle 21.11. do 12:00h

Stravování:

Penze dobré pohody - každý den v Radunu připravují bohatou a čerstvou snídani jako od babičky, i pro spáče do 10.00 hodin. Od 15.00 hodin je pro hosty Radunu připraveno odpolední domácí občerstvení s kávou nebo čajem a domácí pochoutkou. Zážitek z pobytu v hotelu Radun by měla umocnit gurmánská zdravá čtyřchodová večeře podávaná od 18.00 do 20.00 hodin.

Doprava:

vlastní autem: Praha - Brno – Slavkov - Uher. Hradiště - Uher. Brod - Luhačovice.

Předběžný program:

4 cvičební lekce - kondiční zdravotní cvičení, relaxační cvičení a relaxace, přednáška o hubnutí vedená mgr. Evou Svaškovou-Manďákovou – viz. https://kgdolu.estranky.cz/

Přesný program je k dispozici na www.cvicenisleontynou.webnode.cz

Cena :
2950 na osobu na celý víkend

Uvedená cena zahrnuje 2x ubytování

s penzí dobré pohody, 4 cvičební lekce, přednáška o zdravém hubnutí, lázeňský poplatek

Cvičíme a hubneme s úsměvem

Přihlášky a informace: www.cvicenisleontynou.webnode.cz nebo tel.: 607 125 704

ahojky všem

(Ivča H, 7. 9. 2010 12:14)

jak se dnes máte? já jedu ovocný den. jsem zlobivka zlobivá a pokorně se vracím mezi vás, abyste mě podržely, jestli můžete.
poslední dobou mám, nevím proč, krize a v noci chodím jíst. vím, že je to ta největší pitomoct co můžu udělat, ale prostě jsem to nějak nezvládla. jsem asi typ člověka co snadno podléhá pokušení. přes den se držím, večer a v noci je to těžší. je to blbej zvyk z dob, kdy jsem měla sto kilo :-( poradíte mi jak se toho nesmyslu konečně zbavit? jak dokázat v hlavě přepnout na "úsporný režim" který je zároveň pro mě bude osvobozující a nijak omezující? abych si konečně uvědomila, že mě tento životní styl v ničem neomezuje? že ty nezdravé věci přeci nemusím jíst? rozum mi říká jedno, ale tělo si dělá co chce. je to divné přitom všem co mám za sebou, ale pořád jsem na to jak nad tělem zvýtězit ještě nepřišla :-/ ach jo ta halva, tam se odehrává ten největší boj nad obezitou!

Re: ahojky všem

(Lenka V, 7. 9. 2010 15:51)

Ahoj Ivuš, já teda v noci nikdy nejedla, spíš večer u telky, a to jsem vyřešila tím, že prostě doma nic kromě zdravého a povoleného není. Takže když hřeším tak ovocem, sýrem nebo kouskem šunky. Akorát že to jde realizovat jen tehdy, když v tom jede rodina s tebou :-(. Tak jsem ti asi neporadila co? Já zas ujíždím na víně, to prostě miluju a teď je teda ještě období burčáku, tak to je ještě horší. Jenže mám v hlavě, že každý rok je třeba burčák pít, jelikož je to plné vitamínǔ :-). Takže trochu vitamínuju a váha se houpe. :-).

Re: Re: ahojky všem

(Ivča H, 7. 9. 2010 20:25)

bohužel manža si ty "dobroty" kupuje, včera když měl noční tak jse mu bohužel snědla nějaký sušenky :-( asi mu budu muset říct, že si to nemá kupovat anebo at si to bere do práce, když bez toho nemůže bejt ;-D minule ale říkal, že by taky potřeboval tak 5 kilo sundat, tak prej bude jíst se mnou zdravě, to jsem zvědavá jak dloho mu to vydrží. když to zkoušel naposled před 3 měsíci, nevydržel ani půl dne :-/

pro zajímavost naše lednice je rozdělená takto: úplně nahoře má naše roka a půl letá Terezka tvarohy, lipánky a jogurty. pak mám foch já kde mám nízkotučné jogurty, sýry, kefíry, tuňáky.. no prostě to co v jídleníčku mám na ten den napsané. pak má manža svůj regál, kde má tučné jogurty, pudinky, mazací sýry a v krabičkách většinou nějaký oběd, co mu vařím zvlášt (ted tam má zrovna vepřovou pečeni, zelí a brmabor)
další foch je na uzeniny - tam je povětšinou jen šunka,a tvrdé sýry, občas se tam vyskytne párek, ale manža je už moc nejí.
poslední největščí foch je na zeleninu a ovoce ten je nacpaný k praksnutí ;-D

Návykové a ohrožující situace a jejich řešení

(Eva, 7. 9. 2010 18:26)

Základem všeho jsou návyky, to, co vás provází od dětství, se musí zčásti změnit a zčásti nějak přelstít. Zcela vykořenit to mnohdy nejde, ale ošidit ano.

1. Máte spojené v hlavě, že když se chcete uvolnit, sníte nějakou laskominu.
Řešení - jezte fakt pravidelně a v lednici mějte i zdravější laskomimu, třeba nějaký extra jogurt a nesnězte ho rychle, pěkně si ho vychutnejte.

2. V hlavě máte spojenou televizi a různé slané a tučné pochutiny.
Řešení - Nekupujte takové věci, když nejsou doma, nemůžete je jíst, také si raději nakrájejte sýr a zeleninku.

3. Jím v noci.
Řešení - musíte jíst opravdu providelně a večer asi hodinu před dobou, kdy míváte nutkání k lednici si dejte sýr Cottage nebo 3 decky mléka, bílkovina se bude pomalu vstřebávat a nutkání jíst se hodně sníží. Nějak se zabavte, nuda jídlu nahrává.

4. Vaříte a láká vás hodně uždibovat.
Řešení - Žvýkejte žvýkačku a pusťte si rádio a telenizi, to odtáhne vaši pozornost od ochutnávání

5. Máte sklon se přejídat jako reakce na stres?
řešení, místo sladkého jezte ovoce, ovocný cukr neudělá takovou paseku v těle a vstřbává se postupně.
Pokud můžete pracujte, uklízejte skříňky a byt, běžte na vycházku nebo do cvičení, tělo potřebuje pohyb a se stresem se lépe vyrovná i mysl.
Když budete jen sedět a jíst, stejně se nic nevyřeší.

Re: Návykové a ohrožující situace a jejich řešení

(Soňa, 7. 9. 2010 19:07)

Evi, můžu přidat?
6. honí Tě mlsná?
Řešení - vyčištění zubů odstraní chutě :-))

Re: Re: Návykové a ohrožující situace a jejich řešení

(Ivča H, 7. 9. 2010 20:15)

díky Evi za rady ;-D ted jsem právě dojedla zelí k večeři, víte že už mi to i zachutnalo? a jakej jsem k tomu měla děsnej odpor, když jsem to měla snít poprvé hehe ;-D jak je vidno, všechno jde když se vážně chce ;-D

pro Ivču H

(Oldřiška, 7. 9. 2010 14:41)

Ivko, měla měla jsem problémy s maminkou/má 92 let/vypadalo to špatně, takže -pokud mám tzv, nervy - žeru.Eva mi doporučila návštěvu lékaře, al to jsem si řekla, že na tom nejsem tak zle.Tak jsem to vyřešila tím, že jsem si koupila f e f e r o n k y a pokud mě chytila ž r a v á, tak jsem si vždy ukousla a dlouho přežvykovala. Upozorňuji tě, že i v noci budeš mít raději sex než jídlo!!!!

Re: pro Ivču H

(Ivča H, 7. 9. 2010 20:12)

ty bláho feferonky jo? no potom by mě vážně přešla chuť něco jíst, pálivé věci nemám ráda, ale jako nápad dobrý!!! ;-D

Konec jídelníčků

(Vanda , 7. 9. 2010 19:22)

Dobrý den,
včera jsem dokončila celý cyklus hubnutí, měla jsem končit 2.9.,ale měla jsem mezi tím víc mimořádných dnů, tak mi taky jeden týden v tabulce vyskočil, psala jsem si váhu někde mimo a teď nemůžu ty údaje najít. Hned pošlu,jak najdu!
Jinak mám teď pod 58 kg, zhubla jsem tedy 10 kg a v pase mám -12 cm,tuk je 27,3,což je úplně super! Chtěla jsem to dotáhnout na 55.
Moc jste mi pomohla,je ze mě úplně jiný člověk, doporučuji Vás dále. Ještě se musím vyfotit,ať vidím ten rozdíl,co udělalo 10 kg.Teď ještě jen,aby to vydrželo a hlavně abych vydržela já!
S přátelským pozdravem a přáním hezkého dne
Vanda K

Re: Konec jídelníčků

(Eva, 7. 9. 2010 20:05)

To z Vás mám radost, Vando, tak se držte i dál a podejte zprávy.

Hledám parťáka

(Martina Š., 7. 9. 2010 13:48)

Ahoj, dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda tu není některá z vás z Českých Budějovic, Českého Krumlova či okolí? Jsem z Č. Krumlova a ráda bych našla někoho na občasné setkávání a na vzájemnou podporu v boji s nadbytečnými kily.Díky a všem vám držím palce!!!

Konec dietky

(Hana Š, 7. 9. 2010 11:02)

DOBRÝ DEN EVI.
10.KVĚTNA JSEM ZAČALA DRŽET VAŠÍ DIETU. VÁŽILA JSEM 72KG. DNES VÁŽÍM UŽ JEN 59KG A MYSLÍM SI, ZE TO STAČÍ. VÍC UŽ HUBNOUT NECHCI. PROTO JSEM S DIETOU SKONČILA. NA PRAVIDELNOST JSEM SI ZVYKLA A NA VAŠICH STRÁNKÁCH JSEM SI PŘEČETLA, JAK MÁM POKRAČOVAT DÁL.DOUFÁM, ŽE TO ZVLÁDNU. PŘI NEJHORŠÍM MÁM VAŠE JÍDELNÍČKY, TAKŽE PO VÁNOCÍCH, VELIKONOCÍCH VÍM, CO MÁM DĚLAT.
VELICE VELICE VÁM DĚKUJI A PŘEJI MNOHO SPOKOJENÝCH "DIETÁŘEK", JAKO JSEM JÁ.
HANKA Š

Re: Konec dietky

(Eva, 7. 9. 2010 11:03)

Výsledek je krásný. No a co Váš pas a co fotky dát nechcete?

Re: Tak co bude?

(Jaroslava D, 7. 9. 2010 9:50)

Ano,dnes mám den se zeleninkou a neberu to jako omezování,ale říkám si"však ono se ukáže,kdo z koho,"vytrvám.Dnes budu čistit 3 okna a dělat celkový úklid,takže i pohyb bude a k tomu denně cvičím kalanetiku.Jinak mám svižné procházky se psem.Rozhodně to nevzdám,takovou váhu,co mám teď jsem neměla 10 let,i když ještě spokojená nejsem.Koupila jsem si pěkné šaty a že jsou mi,když mají velikost 40 mě těší a motivuje hodně moc.

Re: Re: Tak co bude?

(Eva, 7. 9. 2010 9:57)

Tak vytrvejte, nic není hned, když bylo tělo tak dlouho zvyklé na vyšší váhu, jde to pomalu, to nezastírám.

Tak co bude?

(Jaroslava D, 7. 9. 2010 9:04)

Tak po včerejším bílém dnu,mám pořád stejnou váhu,ani deko dole,no nic jedu dál ale už jsem na ty mé špeky naštvaná.Na centimetry mám ale méně,alespoň to mě těší.Nevím,co se to děje,že by si tělo už odpočívalo,není to nějak brzy,vždyť jsem toho tolik ještě nezhubla,7-8kg.Já se na těch 70,nebo ještě lépe 67kg s takovou ani nedostanu.

Re: Tak co bude?

(Eva, 7. 9. 2010 9:11)

Tak dnes den se zeleninkou a pečivem a co pohyb, dáváte nějaký? 8 kg není málo, chce to vytrvat, však zase něco pustí, ale zkouší, co vydržíte, je to boj, pro někoho těžší, pro někoho lehčí, ale snahu a vytrvalost to chce velkou. Neberte to jako omezování, to je základ úspěchu, ale jako velkou radost pro tělo i duši.E

Radost

(Renata L, 6. 9. 2010 21:56)

Dobrý den, zasílám další pokračování mého snažení. Pěkný večer Renáta
23.8.2010 87,1
5.9.2010 81,5


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51

následující »