Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 21

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ, PÍSMENKA SE ZVĚTŠÍ A LÉPE SE ČTE. 

 

Náhledy fotografií ze složky Jarmilka zhubla 20kg


 

Komentáře

Přehled komentářů

Pomozte prosim!!!

(Iveta- londyn, 28. 6. 2010 18:43)

Ahoj devcata,
Prosim o pomoc, jedu za 2 tydny do Egypta na 16 dni, jeste jsem tam nebyla a tak nevim jak je to s jidlem. Maji tam celozrne pecivo? Je tam dost ovoce a zeleniny? Budu na AI ale i tak mam starost jak tam budu dodrzovat jidelnicek. Vim ze podle Evicky 2/3 obeda jak ted psala ale co ostatni :-(( nechci si to pokazit. PS. Evi dneska jsem na sebe natahla kratasy ktere jsem si koupila minuly rok na dovolenou (ale nevlezla se do nich!!!) a nez jsem sesla ze schodu na prizemi mela jsem je u kotniku!! Dcera i manzel se smali :-))) je to sranda ale i fajn pocit!!! Jupiiiiiiiiii! Holky napiste jestli mate nekdo zkusenosti s nasi dietkou a Egyptem.

Také jedu stále Pět Tibeťanů

(Eva , 28. 6. 2010 17:58)

Jógu a posilovnu jsem trochu omezila, nějak na konci roku nestíhám, ale jak začnou prázdniny, polepším se. Také dělávám co tři dny očistné dopoledne s ovocem a 1,5 litru tekutiny- čaj nebo minerálka.

Dovolená se blíží, už shromažďuji materiály

(Eva, 28. 6. 2010 17:52)

na další zajímavé dny pro léto. těším se, jak je dám dohromady.
Sama budu cvičit pod vedením odborníka, tak se těším, snad to pomůže postavu vytvarovat, zatím jsem si nahonila svalovou hmotu a já chci pěkné tvary.
Zprávy o průběhu budu podávat.

11.týden

(Katka K2, 28. 6. 2010 17:33)

Dobrý den paní Evičko,
zatím to jde dolů opravdu krásně, celkem -12,6 kg. Mám za sebou 11. týden = jedu druhé kolo.
Už jsem se nasoukala do jedněch tříčtvrťáků, které jsem si pořizovala před otěhotněním, ale ještě to není úplně ono... I když oproti březnu, kdy jsem je nasoukala max někam málo nad kolena, je to úžasné, vlastně opravdový zázrak .

Co na dovolené?

(Eva, 28. 6. 2010 13:01)

Na stránce 2 v papírech u CD je návod , co si vybrat v restauraci, hlavně se vyhněte konzevám a tučným uzeninám a masům a evidentním špekem.Pokud si nemůžete vybírat, jezte spíš 2/3 porce u hlavních jídel a pamatujte na svačinky a píííííííííííííííííít. Na dovolené je dost pohybu, tak by se to nemělo negativně projevit a držte se hlavní zásady!!!!!!!!!

Huráááá...průběh 1.týdne!!!!!:-))))

(Zlatka 2, 28. 6. 2010 11:29)

Takže takhle se mi hublo po neuvěřitelně spolehlivé "změně stravy"...dieta to není!!!...Evičko, je to BOMBA!!!! a děkuji ještě jednou...a všem nám držím palečky, ať se máme:-)...a ať se líbíme:-)))...pa Zlatka 2...
85,7...první den!!!...FUJ!!!
84,8
83,9
84,2
84,1
84,0
83,2
83,2..a dnes ráno!!!!...krááása:-)))

Re: Huráááá...průběh 1.týdne!!!!!:-))))

(Ivča H, 28. 6. 2010 12:05)

gratulka k prvním úbytkům. je to jako sen, že to jde tak snadno že? dobře si pamatuju jak jsem já byla z prvního týdne nadšená

Re: Re: Huráááá...průběh 1.týdne!!!!!:-))))

(Eva, 28. 6. 2010 12:51)

Zlatko, díky za pěkná slova, ono u každého dojde časem na menší krizi, ale od toho je tady vzájemná podpora a rady, aby člověk tu chvíli překonal.

Moc pozdravuji

(Eva, 27. 6. 2010 21:18)

Já dnes počítala na dvorku a doma jsem až nyní, zdravím všechny bojovnice, jo i udržení je trochu boj, abych řekla podle sebe:
1. Vytvořila jsem si návyk na zdravější jídlo, limonáda, co jsem pila dřív se mi zdá nemožně sladká, tučné mi nedělá diobře a třeba klobása je pro mne zase hrozně slaná. Takže celé hubnutí bylo dobré i ke změně chutí.
2. Podvědomě hlídám, abych měla pohyb, jak ho nemám, už přemýšlím, co podniknu, kdy půjdu někam protáhnout tělo, zjistila jsem, že přeborník nebudu, ale lepší fyzička je klíčem, jak udržet tělo v mladším a pružnějším stavu.
3. Hlídám pití, aby nebylo sladké a bylo ho hooodně.
Dopoledne se tělo čistí, snažím se pít a jíst ovoce.
4. To je moje letní novinka, snažím se 60% potravy jíst bez tepelné úpravy. Takže třeba k tepelně upravenému masu jím zeleninu a celozrnné pečivo.
5. Zamilovala jsem si ryby, ne v oleji, ale ve všech jiných úpravách.
6. Doma může ležet hora sladkostí a já na ně nedostanu chuť, pravidelný přísun vítejakých látek, mi brání se na ně vrhat.
7. Váha jde /stejně jako hubnutí/ udržet jen hlavou, to jsem si uvědomila a už od toho nikdy neustoupím, to vím.
Milá Ivanko, moje děti měly kdysi také období, že byly stále nemocné, nechala jsem jim vyšetřit imunitu, pak užívaly každý podzim nějaké léky na její posílení a jak vyrostly, tento problém odešel. Tak se drž, matky toho vydrží nejvíc na světě. Držím Ti palce, aby se to zlepšilo.

Re: Moc pozdravuji

(Ivanka S., 28. 6. 2010 5:32)

Dekuji Evi za povzbuzeni,
take uz vim jak vahu udrzet a na me je treba poznat nejvic kdy malo piju a spim - to jde vaha nahoru pak staci jden den vic pit a spat a vaha je dole....take nas ceka na podzim vysetrei imunt tak doufam z to bude v poradku...

pokusim se az se situace uklidni opet najet na jidelnicek co mam a to by v tom byl cert aby to neslo opet dolu :-))) ja se jen tak nedam bo uz vi co a jak :-))

moc dekuji a opet zase napisi

Ivaka S.

1.měsíc

(Radka K, 27. 6. 2010 22:37)

Dobrý večer paní Evo,
hlásím se po měsíci dodržování Vašeho jídelníčku. Opakuji vždy dva dny po sobě. Dolů se mi podařilo dát neuvěřitelných 7,5kg.
Tolik jsem opravdu nečekala. Hlad nemám, chutě na sladké také ne. Vaše stránky čtu pravidelně každý den a moc mi pomáhají. Do konce roku bych se chtěla
dostat na 75kg. Ještě mám před sebou velký kus cesty, ale s Vámi se mi to určitě podaří. Přidala jsem pohyb v podobě svižné chůze a dlouhých procházek.
Už i okolí si začalo všímat, že jsem zhubla,což mne samozřejmě moc těší a jako mnoho ostatních děvčat odkazuji na Vaše stránky.

Ještě jednou moc děkuji za všechno. Radka K

jsem ostuda

(Ivanka S., 27. 6. 2010 19:50)

Dobry vecer vsem, hlavne Vam Evicko :-)

Vim ze jsme ostuda, dodnes jsem neposlala srovnavaci fotky,ale posledni 2 mesice jsou strasne vycerpavajici....krome toho, ze Zuzance permanentne lezou-nelezou zoubky ( v roce ma 10 zubu a tlaci se 4 stolicky a 2 spicaky) coz znamena par dnu vysoke teploty pak par dnu klid a zase nanovo, jsme porad nemocni ;-( 22.5. jsme se Zuzankou museli an pohotovost protoze ji neklesala teplota(motala se okolo 39.5-40.1C) a dle dr mela podezreni na zapal plic takze ATB - ktere nezabraly, brali ji krev a delali RTG coz vyloucilo zapal plic al ebyla strasne zahlenena a prtooze ATB nezabiraly dotala nove....az jsme se po 3 tydnech jakz-takz vyhrabali se Zuzankou dostal takto vysoke horecky Jneicek a bral take ATB...jenze darebak celyu jeden den rpospal pak mu bylo lip a jak enchtel lezet v posleli a chtel se schovat pod prebalovak tak si o jeho roh rozsekl hlavu - takze misto do postele jsem s nim jela sit hlavu...tento tyden ve ctvrtek jsme meli jit vyndat stehy a pro zmenu delal blbiny an kolobezce a rozsekl si noc takze opet chirurgie...a aby toho enbylo malo tak me pichlo nejake hodne osklive zviratko takze mam od patku zavazanou nohu s visnovskeho orztokem, beru ATB a jen doufam ze v krvi enbduu mit boreliozu jak mi dnes na prevazu rekli an pohotovosti ;-(((( je toho uz na me moc, vaha mi kolisa (85-87.5kg) protoze jsem permanentne uz 2 mesic nevyspana a unavena...ted odufam ze budou vysledky ve druhem tydnu cervence dobre abudu moct s detmi vyjet k nasim na Moravu a tak se koencne zase opru do cviceni a hubnuti....chtela bych zhubnout jeste min 15kg (ted mi to lita takze mam dole 12.8-10.3kg a defakto jsem drzela dietu poctive 2 mesice pak jsem vynechala abych mohla znovu najet a uz se nepovedlo :-((( )

Evicko, mate nejaky figl na povisle bricho nebo pomuze jen vyvicit? jsem uz celkem spokjea,ale po detech a rychlem zhubnuti mi zbyl klasicky spek na brise ;-(((jinak se mi ruce a nohy hodne zpevnily cvicenim na aquaerobiku,jen to brisko jde hrozne pomalu :-(((

Jo a jelikoz jsem dlouho nebyla na Vasich strankach az nyni strasne moc se mi libi nove provedeni :-)) doufam ze se z tech nemoci uz vyhrabeme a budu mit cas probrat sve stare a nove fotky a koencne Vam nejake poslat...jsem sama zvedava zda bude rozdil videt - ja to na sobe nepoznam jen podle enktereho obleceni :-(

dekuji zatim Evicko za vse a doufam v brzke sheldani zde na strankach....

krasny vecer Ivanka S.

Sázka -3kg do konce června

(Pavlína P, 26. 6. 2010 7:48)

dnes je má váha 75,4kg, což jsou 2 kg od začátku sázky, ale i tak jsem moc spokojená, jaksi jsem do toho zase najela a už nebaštím čokoládu a sladký, jak tomu bylo poslední 3 měsíce. Jsem ráda, že jsem se zase rozhoupala. Jinak dnes je to 11 měsíců, co jsem nalezla tyto stránečky a dole mám 20kg. Takže i s mými 15kg zhublými předtím, mám dole 35kg. Což si myslím, že vidět už musí jít :) Jinak v hubnutí samozřejmě ještě pokračuji. Chtěla bych mít tak 65-68kg. Nechci to moc přehnat, ať zase nejsu moc vychrtlá a svraštělá :)) Hodně štěstí vám všem při hubnutí a přeji krásný víkend

Re: Sázka -3kg do konce června

(Ivča H, 26. 6. 2010 12:13)

gratulka, ten úbytek váhy je bomba. valim bulvy kolik se ti podařilo shodit. takhle bych si to taky nějak představovala. doufám, že se mi to splní brzy (počítám, že v listopadu, po roce hubnutí, bych už vysněnou váhu mohla mít, ale uvidíme vše je ve hvězdách) ;-D

Re: Re: Sázka -3kg do konce června

(Pavlína P, 26. 6. 2010 14:08)

no jo Ivčo, nehážu žádný rekordy, pomalu si zvykám na nižší váhu. Před porodem syna jsem měla 110kg, před těho nějakých 102-104kg. Váhu 75,4 kg jsem měla naposledy tak ve 14-ti letech. Nikdy jsem hubená nebyla, ale takovýto způsob stravování mě vyhovuje a hlavně je super, že jsem se už naučila si tu váhu udržet a není to žádný jojo efekt. Za toto moc vděčím Evičce a moc si toho vážím, že má s náma trpělivost a hlavně, že si to hubnutí nenechala pro sebe. Až teď vidím, jak jsem byla blbá, když jsem si myslela, že když budu pít 14dní jen mlíko (to byla jedna z nesčetně diet) a zhubnu 15kg, že si to udržím. Tenkrát jsem tomu věřila a až teď vím, že je to úplně o něčem jiném. A věřím si, že vážit 110kg už nikdy nebudu. Byla jsem jak prase vyžraná :))
Ale ty jsi větší šikulka, ty hubneš rychleji, ale já už nyní jsem skoro spokojená, ještě tak 7 kg a končím. Pěkný víkendík všem

Re: Re: Re: Sázka -3kg do konce června

(Ivča H, 26. 6. 2010 20:34)

mco děkuji za pochvalu. i já budu ráda, když si pak váhu naučím držet. já jsem taky nikdy nebývala hubená(vlastně jen jednou. v roce 2003 jsem zhubla na 60 kg)
Před těhu jsem se dostala na váhu 92 kg během těhu jsem nabrala cca 13 kg ale ty jsem skro všechny porodem shodila. jenže jak jsme začli s příkrmama, tak jsem večerní kaše po malé dojídala. nabrala jsem díky tomu na trojmístné číslo na váze. až jsem se sama vyděsila a řekla si že s tím konečně musím něci udělat. váhu co mám ted jsem měla naposledy před 4 lety. taky jsem bývala dietářka co vyzkoušěla a kde co, myslí že nejhorší byla tukožroutská polévku bléééé :-/ Jsem ráda že jsem na paní evičku narazila, je to takový náš andílek, co nám pomáhá ;-D

Re: Re: Re: Re: Sázka -3kg do konce června

(Verča M., 26. 6. 2010 23:08)

Tak já se připojuji také se svýmy výsledky. Začínala jsem na 114,9kg 15.2. Na začátku června 88,3 a dneska váha 83,6kg. - 4,7kg. Cítím se velice dobře a doufám že brzy pokořím 80-tku.Takovou váhu jsem měla snad před 10 lety. Jinak Vám všem holky taky moc gratuluji. Každá z nás ví jaký je to super pocit. Díky Evičce samozdřejmě :-).

Re: Re: Re: Sázka -3kg do konce června

(Vlaďka, 27. 6. 2010 16:22)

Ahoj Pavli, moc ti gratuluji ke kilům. Moc mi připomínáš můj případ. Nikdy jsem hubená nebyla. Vdávala jsem se s 97kg a po dětech postupně došla až na 118kg. Loni v květnu jsem se naštvala a začala zatím mám dole necelých 29kg a s Evičkou hubnu teprve měsíc takže úbytek 6kg. Teď jsem se asi 4měsíce nemohla hnout a Evi mě rozhýbala úplně super. Moc mi to vyhovuje, konečně nenakupuji chaoticky, ale cíleně a nákup mě dokonce i baví (před tím to byla noční můra). Mám jenom trošku strach jak to pak zvládnu sama. Proto ti v dobrém závidím, že už zvládáš jídelníček sama a kila nejdou nahoru. Nevěřila jsem, že bych někdy mohla mít pod 80, ale teď už tomu i věřím. Vím, že Evička nám radí jak navyšovat a pracovat se sebou dál, ale trošku se toho bojím, jak to zvládnu já. Přeji všem kila dolů a zdravíčko. Vlaďka

Ivče

(Eva, 27. 6. 2010 7:37)

Teplota je zánět v těle, tak váhu nezkoumej, u mne takhle někdy začíná zánět močového měchýře.

Re: Ivče

(Ivča H, 27. 6. 2010 7:53)

no ted napadlo něco jiného a celkem šíleného :-( je možné že jsem si špatně spočítala neplodné dny, dělala jsem poprvé a antiko neberu. v tom případě by to tedy byl pěkný "průserík" :-/ a když to tak vezmu kolem a kolem to bolení břicha a teplotka... to samé jsem měla na začátku těhu s Terkou. ale snad nad tím až moc přemýšlím.... každopádně musím počkat do příštího výkendu dokud se neobjeví MS, do tý doby nemá cenu vůbec nic řešit. ovšem už to, že nad tím uvažuju mě celkem děsí :-/


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51

následující »