Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 23

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na emaily odpovídám odpoledne a večer, dopoledne jsem v práci do 15.00.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

Už dnes je kniha k dispozici, takže si mne  budete moci brát s sebou v knižní podobě i na chaty a chalupy, prostě za vámi vlezu všude i na nejmenší místnůstku, kdo tam čtete, cha, cha.
Text bude 215 stránek a 6 stran barevných fotografií.
Tak kde by ji potom chtěl, můžete psát předběžbé objednávky na emailu kniha.eva@seznam.cz

Prosím, pište do emailu své adresy, abych to nemusela hledat v papírech.

 

kniha.jpg

OBSAHUJE UCELENÝ POHLED NA ZDRAVOU STRAVU REALIZOVATELNOU Z NABÍDKY BĚŽNÝCH OBCHODŮ A JÍDELNÍČEK NA 5 DNÍ K VYZKOUŠENÍ A MNOHO ZDRAVÝCH RECEPTŮ, KTERÉ S DĚVČATY POUŽÍVÁME.

ALE JÍDELNÍČEK NA MÍRU TO NENÍ, TEN SE MUSÍ KAŽDÉMU UDĚLAT EXTRA.

Cena je 295 včetně poštovného a balného.  Už chystám ale druhý díl, o tom, jak se cítit mladší a vitálnější do co nejvyššího věku. 

 

sejmout.jpg  

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

Náhledy fotografií ze složky Sportovní pomůcky, sportovní potřeby


 

Komentáře

Přehled komentářů

Pokračování mého snažení

(Alena Ř 48 roků, 23. 9. 2010 9:31)

Dobré ráno paní Manďáková,posílám Vám váhy .
8.7.2010 90,4
23.9.2010 79,4
Zařídila jsem se podle vašich rad,přihlásila jsem si v tomto týdnu 3x oběd,který jsem si podle uvážení myslela,že ho mohu jíst a zbytek dne jsem si !ordinovala"podle svého poznatku z předcházejících dnů.Zbývající dny si vařím podle Vašich jídelníčků,kterí jsem začala opakovat.Tak uvidí,jak to bude dál.Ale musím říct,že když si zapisuji váhu a povinně-nepovinně Vám ji zašlu,tak mě to dál pomáhá,za což Vám moc děkuji.Zdravím a přeji hezký den.Alena Ř

Re: Pokračování mého snažení

(Eva, 23. 9. 2010 9:44)

Alčo, celkový úbytek je skvostný, žijete podle těch zásad už dlouho, zvykla jste si a chystáte se někdy vrátit zpět?

ahojky

(Ivča H, 23. 9. 2010 9:20)

hezké ráno všem hubnulkám. ke mě včera dorazila MS a tak mi váha sletěla o něco dolů, apson že tak ;-D A rozhodla jsem se že se nebudu vážit každej den, už mi z toho akorát hrabe. Zvážím se až za týden ;-D Aspon tam bude pořádný úbytek (doufám teda) A taky bych uvítala kdyby to nachlazení odkráčelo odkud přišlo, abych už mohla i cvičit.

Tak jdu chrupkat

(Eva, 22. 9. 2010 22:46)

Dodělala jsem Lucii N jídelníček a jdu do hajan a zítra šťávovo ovocný den.

3.týden

(Eva K, 22. 9. 2010 21:33)

Dobrý den paní Evo, ¨
po týdnu opět posílám tabulku, jsem moc spokojená, pomalu to jde pořád dolů.
1.9.2010 71,7
22.9.2010 66,6
Přes boky mám5 sm dolu, v pase 5 cm a prsa bohužel taky 5 cm.
Problém nemám s ničím, všechno je super.
Pěkný den s pozdravem
Eva K

Re: 3.týden

(Eva, 22. 9. 2010 22:44)

Výsledky jako malované, no u mne se prsa zmenšila z 5 na 3 a jsem docela ráda.

Pcheeee,oprava !! :-))

(sOŇA, 22. 9. 2010 17:27)

Jdu bicyklovat... Jsem já to popleta :-)) OMLOUVÁM SE!!

Re: Pcheeee,oprava !! :-))

(Eva, 22. 9. 2010 21:22)

Jééééé, také jsme byly s kamarádkou na kolech a mohu s hrdostí říct, že dneska jsem přes kopečky netlačila ani jednou a Ráďa je můj svědek.
Včera jsem jela do práce na večerní schůzku na kole a ostudně jsem tlačila z 14 km skoro celý jeden km, tak dnes jsem se polepšila.

orbitrek

(Markéta H, 19. 9. 2010 11:07)

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda nemáte některá doma orbitrek, který propagují v tv, je to od firmy TV products? Jestli ano, jste s ním spokojené? Totiž chtěla bych ho koupit mamce pod stromeček, nechce ho na hubnutí a na každodenní cvičení, potřebuje na něm cvičit ze zdrav. důvodů , tak nevím, zda tento by stačil nebo se podívat po nějakém kvalitnějším.

Re: orbitrek

(Eva, 19. 9. 2010 11:30)

Já mám tenhle a jede už dobře dva roky, výrobce nabízí i servis na místě a dodání dílů poštou, pokud to manžel umí vyměnit, všechno je OK.
http://www.olpran.cz/produkt/fitness-ellipticaly/9214-elliptical-olpran-fitness-7569-bk.html?L=1

Re: Re: orbitrek

(Markéta H, 19. 9. 2010 12:48)

Díky za tip, já mám podobný od Kellera. Ale jde mi i o cenu a ten od TV products je asi nejlevnější, tak proto se ptám, zda se třeba moc nekazí apod.

Re: orbitrek

(Alena, 19. 9. 2010 20:51)

Máme ten z tv productu a koupili jsme ho jen proto , aby jsme zkusili jestly bude na odkládání oblečení nebo na cvičení ..
Manžel i já v zimně cvičíme celkem pravidelně a už několikrát ho manža opravoval , dokonce už i svařoval a opravdu už ho spravoval víckrát.
Tak jsem si koupila od Kettlera dražší ale vím , že ho využiju . Je lepší zaplatit víc za kvalitu

Re: orbitrek

(Edita Kladno, 22. 9. 2010 19:04)

Ahojky,pozpr na kvalitu a značku přístroje,chci vás varovat před zn.Olpran,mela jsem ho-tedy PPL přivezla,já sama musela se synem smontovat,za týden jsem mu dala na pr...,tak volat dodavatele,sama opět rozebrat,atd.Po třetm pokusu reklamace mi přišel"jakýsi"expert v kvadru a uznal aby Vrátili peníye.Třikrat jsem si ho musela smontovat,třikrát rozebrat-už bych to mohla dělat na kšeft.Pak na smluvený den pro to nepřijeli,no žužo.Proto to oíšu abych uchránila další nadšence od těchto nepříjemností.Pak jsem hledala a porovnávala na netu značky,cenu,dovoz,montáž,servis,záruku aj.a VYPLATILO SE-mám již skoro 4roky eliptical od fy.KETTLER,Verso 200 a jsem nadmíru spokojená.Stál 10000 ale-přivezli na doml.termín,smontovali,záruka a záruč.servis 3roky a nemusela jsem poslouchat žádné"blbé"pindy atd.Jako dárek je k tom super houpačka-na posilování břich v leže,no prostě paráda bez komentáře.Fakt je dobré si všechno zjistit a připlatit za bytelnost a kvalitu.Na tomto-MAMUTOVI jak mu říkáme s mamkou která si ho taky pořídila jsem našlapala už nepočítaně km.Tamto-první jsem zrušila dva kusy/1 to odvezli jen na opravu a vrátili v ještě horším stavu/za měsíc.Tak raději rozum do hrsi.Zdravím a přeju dobrý kup.Edita

Re: Re: orbitrek

(Eva, 22. 9. 2010 21:17)

Také jsem uvažovala nad takovým větším, ale byl dost drahý, tak až jednou na mne něco doma zbyde, tak si také pořídím lepší, zatím jsem ráda, že mám ten svůj, mám výhodu, že muž to umí smontovat a jednou za čas to promaže a seřídí, tak tyto problémy nějak nepociťuji.

Jdu byciklovat :-)

(Soňa, 22. 9. 2010 17:22)

Venku je krásně, kašel mi polevil, tak mažu ven :-) kukněte, co jsem našla na netu:
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-styl/diety-a-hubnuti/16265-kranking-zhubnete-na-brisku
Jestli někde v okolí objevím tohleto cvičení, určo to vyzkouším!!!

EVĚ,

(Zdeňka od Plzně, 22. 9. 2010 11:16)

krásný a pravdivý článeček. To nakopne každou rozumnou hlavu. Motivace ohromná. Díky, díky, díky.....

Váha klesá stejně

(Matkéta H, 22. 9. 2010 10:20)

Dobrý den,

tak já se musím pochlubit, že se mi nedaří váhu udržovat. Od minulého týdne kg dolů, nikdy bych nevěřila, že tohle napíšu a že mi to začne vadit. Je to fakt už moc málo. Všechny kalhoty jsou mi velké, i s opaskem už v nich vypadám blbě, musela jsem si koupit nové.
No když Vám napíšu, jak jsem jedla o víkendu, tak tomu neuvěříte, že váha jde dolů - např. v pátek jsem jedla podle jídelníčku + jsem snědla půl balíčku oplatků kolonáda a večer vypila něco přes půl litru burčáku. V sobotu podle jídelníčku + 3 kynuté knedlíky s meruňkama, mákem a polité máslem, druhá půlka kolonád a večer opět burčák, no a v neděli jsem měla na oběd krůtí játra se štávou (zahuštěné moukou) s rýží, plátek narozeninového dortu a hodně marcipánu, nějaké jednohubky nezdravé a večer zas burčák. A včera jsem nestíhala, tak jsem si na oběd uvařila dva párky drůbeží a odpoledne a večer po plátku dortu, večer jsem ho jedla ve 21h a zapila burčákem!!!! A obden si smlsnu na kousku čokolády se 70% kakaa. Je to fakt neuvěřitelné. Když jsem nad tím přemýšlela, tak je to možná tím, že se o hodně víc hýbu. Od září chodí můj tříletý syn do školky, každé ráno vypravím jeho, druhého ročního syna a sebe a jdem tam a zpět, za 4h jdu zase pro něj tam a zpět, školka je ve vedlejší vesnici, takže něco ujdem. Pak odpoledne ještě procházka, 1x týdně hiking, domácí cvičení jsem už zrušila. Nechci, aby tento mail vyzněl jako stěžování si, to vůbec!!!! Jen jsem prostě překvapená. Vždycky jsem si myslela, že těžké je zhubnout, ale to teda není vůbec! Udržet si váhu je mnohem těžší, ať už jde váha nahoru či dolů.

Re: Váha klesá stejně

(Eva, 22. 9. 2010 10:22)

Navyšuj si tedy víc Kj, ovšem ne v tučném a sladkém jídle na to pozor!!!
To je teda bomba, ale Markéto, já ve Tvém věku zhubla na 63 a váha se zastavila až na 57, to tak někdy udělá, jen to neřeš sladkým, zase by se začal tvořit vnitřní tuk, raději navyšuj kvalitní potraviny.

Ty naše hlavičky, jak je přesvědčit?

(Eva, 21. 9. 2010 23:14)

Proč, když hodně lidí ví, co je zdravé a co se má dělat, nezhubne samo?
Je to jen o vyváženém jídelníčku? Jak to tedy je?
Jen si vzpomeňte, co jsem psala v prvním dopise, že se člověk musí nejdříve naštvat, potřebuje nějaký podnět, aby přetekla poslední kapka. U mne to byly počínající zdravotní problémy a tvrdá realita pohledu na moje tělo na fotkách. Pro někoho jiného je poslední kapkou třeba to, že mu tloušťka omezuje pohyb nebo jeho koníčky.
Celý návyk potravy u nác v zemi je zaměřen na to, jak do těla dostat velké množství ene rgie a tam ji uložit na těžkou práci. Kombinujeme bílý cukr a med a bílou moukou a tukem. Jíme tučná masa a pečeme na neděle buchty a dorty. Jenže těžká práce není. Tak tento navyklý způsob stravování buď hlavou a novými návyky změníme nebo prostě budeme umírat na nemoci spojené s nadváhou a opotřebením orgánů. Ty návyky našich babiček a někdy i maminek vedou jen k tvorbě vaků vnitřního tuku.
Jenže zvyk je železná košile, to vím, já sama jsem tak žila. Abychom zhubli opravdu úspěšně a dlouhodobě je to o hlavě. Když přijdu u nás do jídelny a dám si plný talíř omáčky a maso a jeden nebo dva knedlíky, kuchařky se na mne dívají divně a můj argument, proč bych se měla cpát knedlíky, když nepracuji fyzicky asi nechápou, přece se se slevou mohu najíst, až mi to poleze ušima a je to záhada, proč to neudělám.
Spousta lidí mi kouká do talíře a není to zrovna příjemné, když se mi chce, tak jdu na oběd a když ne, beru si ho raději do jídlonosiče, je to čiré nepochopení.
Aby člověk měl vůli se zdravě stravovat, musí se jeho hlava nejdříve zabývat návyky a tím, zda jsem vůbec ochoten je změnit. To není samozřejmé, je mnohem lepší se bezmyšlenkovitě krmit podle starých zásad, říkat si, že se partnerovi líbím i tak a léčit se na choroby z nadváhy. Tak postupně , jak přibývá váha, vyměníme za jídlo sport, výlety s rodinou, rodinná setkání a oslavy budou o jídle a ne o společných zážitcích. A pomalu lezeme do pasti, která nám bere životní svobodu.
Je třeba pro sebe niterně přijmout, že tělo je uzpůsobeno na konzumaci zdravých věcí a ty ostatní jej poškozují.
Napište si seznam potravin, co jídáváte a k nim co obsahují a čím poškozují naše zdraví.
Třeba:
uherák - 60% tuk, 10% sůl, 40% uzené maso
tuk - poškotuje játra a zanáší cévy
sůl - zvyšuje tlak a drží v těle nadbytečnou vodu, vysoký tlak poškozuje srdce a ledviny
uzené maso - zakyseluje tělo a podporuje rakovinu tlustého střeva
Tak jaký pocit budete mít, když sníte 100g uheráku?
Nebude ten pocit lepší, když sníte 100 ovoce?
Je třeba na tyto věci myslet než to vložím do úst a než si něco takového koupím. Pak už to nebudete chtít koupit ani svým dětem, proč ony by si měly kazit své zdraví????? Proč to kupovat partnerovi, když nechcete, aby byl tlustý a nemocný a nemohl s vámi sportovat???
Hubnutí bohužel zahrnuje především myšlení a myslet je někdy ve spojení s podvědomámi pohnutkami těžké.
Vymyslela jsem si spoustu receptů na zdravější a netučné varianty klasik pokrmů, kvůli svým synům, snažila se jim servírovat zeleninu, aby si na ni zvykli a dávala jim každý den ovoce, aby jim to přišlo automatické jej jíst. Snad to v nich zanechalo nějakou stopu.
Vždy než jíte, starejte se o to, co všechno to jídlo obsahuje, přece chcete aby vaše tělo bylo v pohodě a nebyla z něk skládka. Tak se držte , kočky.
Mějte pohyb třikrát za týden, snídejte, nepijte tvrdý alkohol, spěte aspoň 6 hodin, nejezte polotovary, většinou obsahují konzervanty a sůl a hoooodně tuků.
Svět je tak krásný, tak proč si přidělávat problémy tloušťkou, únavou a nemocemi.

Re: Ty naše hlavičky, jak je přesvědčit?

(Alena, 22. 9. 2010 7:14)

Evi ,
moooc děkuji !!
Tak zrovna tohle jsem dnes potřebovala slyšet /přečíst/ díky za další motivaci a za to že tu pro nás jste .
Děkuji ..


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »