Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 23

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na emaily odpovídám odpoledne a večer, dopoledne jsem v práci do 15.00.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

Už dnes je kniha k dispozici, takže si mne  budete moci brát s sebou v knižní podobě i na chaty a chalupy, prostě za vámi vlezu všude i na nejmenší místnůstku, kdo tam čtete, cha, cha.
Text bude 215 stránek a 6 stran barevných fotografií.
Tak kde by ji potom chtěl, můžete psát předběžbé objednávky na emailu kniha.eva@seznam.cz

Prosím, pište do emailu své adresy, abych to nemusela hledat v papírech.

 

kniha.jpg

OBSAHUJE UCELENÝ POHLED NA ZDRAVOU STRAVU REALIZOVATELNOU Z NABÍDKY BĚŽNÝCH OBCHODŮ A JÍDELNÍČEK NA 5 DNÍ K VYZKOUŠENÍ A MNOHO ZDRAVÝCH RECEPTŮ, KTERÉ S DĚVČATY POUŽÍVÁME.

ALE JÍDELNÍČEK NA MÍRU TO NENÍ, TEN SE MUSÍ KAŽDÉMU UDĚLAT EXTRA.

Cena je 295 včetně poštovného a balného.  Už chystám ale druhý díl, o tom, jak se cítit mladší a vitálnější do co nejvyššího věku. 

 

sejmout.jpg  

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

Náhledy fotografií ze složky Sportovní pomůcky, sportovní potřeby


 

Komentáře

Přehled komentářů

Také se chválím

(Dana F, 23. 10. 2010 19:57)

Tak dnes 73.5kg Ještě kousek vejdu se do tabulek BMI!DANA

šest kilo jupí

(Katka, 23. 10. 2010 18:54)

Dobrý večer děvčátka, tak mám takovou radost, že se Vám tu musím pochlubit. Zhubla jsem zatím šest kilo a pořád mám po druhém dítěti nadváhu,ale už zapnu džíny o číslo menší a jsem z toho děsně šťastná. Jestli to půjde takhle dál tak snad ani nebudu mít deprese z té předčasné zimy :))

vrazím se pokorně zpět

(Ivča H, 23. 10. 2010 6:56)

mezi vás hubnhulky. udržování váhy mi moc nešlo, je fakt, že za posledních 14 dní to bylo ještě horší díky oslavám :-( celkově za měsíc jsem přibrala víc než hodně. je to 2 dny co jsem se zas vrátila k hubnutí. z toho co jsem nabrala jsem už zhubla 2,1 kg, ale i tka mi ještě toho dost zbývá. stejně chci se dostat na tu vysněnou 60.
druhé miminko se nám ještě nepovedlo a tak se zaměřím radši na něco jiného, at mi z toho nehrabe ;-) v hubnutí mám aspoň praxi, tak aspon vím že něco se mi povede ;-)
nehledě a to, že když jsem se ted moc nedržela, tak se mi zas zhrošily krevní destičky :-(

přeji sílu všem kdo nesmyslně hřeší jako já, abychom tyhle krize překonali ;-)

Re: vrazím se pokorně zpět

(Eva, 23. 10. 2010 9:42)

Jen se vrať, bude tu veselo.

Re: Re: vrazím se pokorně zpět

(Ivča H, 23. 10. 2010 13:26)

hehe to je fakt, u vás je vždykcy sranda ;-D

Blíží se chlad a zimní měsíce

(Eva, 23. 10. 2010 10:04)

Naše tělo potřebuje tři základní věci, aby bylo zdravé a silné, první je správná výživa, druhý je pohyb a třetí je spánek a pohoda.
1. Rostliny na zahrádce stříháme a hnojíme, aby zimu lépe přečkaly, Tak naše tělo musíme na zimu také připravit, takže stanovme si, že potřebujeme jednou za týden velkou dávku vitamínů a minerálů a jednou za týden vyloženě vyčistit tlusté střevo a ulevit mu od toxinů.
Takže jeden den mimo oběda vypijeme šťávu z jednoho kg pomerančů, kg mrkve, půlky červené řepy a 5 snítek řapíkatého celeru, ten den dejte oběd lehký, jen libové naso a trochu nemaštěných brambor.
Další dej jezte dopoledne ovoce , poledne dejte rizoto z cel.rýže a zeleniny a přidejte do něj fazole, Kdesi jsem četla, že bílkoviny z fazolí a všechny kladné látky se vstřebávají v konbinaci s rýží mnohem lépe. Odpoledne klidně dejte zase jen ovocné a večeři celozrnný chleba s zeleninku a kousek sýra.
Po takových dnech se budete cítit jako znovuzrozená.
2. Zapojte cvičení, nemusíte u toho umřít, trénování rozdělte do intervalů po 10 - 15 minutách a mezi tím si dělejte třeba jen protahovací cviky, doba spalování tuků se tím prodlouží a Vy vydržíte déle, cvičení musí být příjemné, pusťte si u toho oblíbenou hudbu nebo něco v telce nebo rádio, ale aby vám taková hodinka utekla příjemně. Vždy si u cvičení otevřete ventilačku a předem v místnosti vyvětrejte.
3. 6 - 7 hodin spánku se snažte dodržet každý den, ve spánku se tělo regeneruje a tvoří se protilátky, kdo spí, lépe vzdoruje nemocem.
4. Noste barvy, noste oranžovou s hnědou, růžovou s béžovou, bílou s modrou nebo s fialovou, červenou se šedou, červenou na doplňcích, pořiďte si elegantní šálu a rukavice a buďte šťastná. Vánoce budou krásné a po nich půjdete párkrát na lyže a bude jaro.

Pozdrav

(Zuzana Ch, 22. 10. 2010 9:37)

Ahoj Evičko, opět po týdnu tě srdečně zdravím a hlásím další kilo dole. Tento týden jsem víceméně improvizovala, protože jsem jezdila do té Prahy.
Vozila jsem si s sebou svačinky a šlo to.
Dneska je to přesně tři měsíce, co jsem začala, mám -18 kg.
Prostě jsi skvělá! Teď už jídelníček nedodržuju tak přesně, ale pořád to jde dolů.
Míry: prsa - 17cm
pas - 14cm
boky - 14 cm, tuk z 44,4 - 33,3
V příloze je tabulka, snad se mi tento týden podaří konečně i ty fotky. Zatím se měj krásně, hezký víkend, Zuzana

Re: Pozdrav

(Eva, 22. 10. 2010 9:40)

To bych byla moc ráda, už se těším, jsi šikulka, že jsi to zvládla i s tou nožkou, jak pojedu do příbrami v létě za Maruškou, musíme si stisknout ruce a aspoň vypít kávu.
Děvčata - Zuzko a Renato, úplně mne mrazí v zádech z Vašeho úspěchu a toho, že si to pěkně už řídíte sama, jste obě fakt šikulky, to byl přece cíl, naučit se to dělat sama a zůstat štíhlá.

Re: Re: Pozdrav

(Zuzana Ch, 22. 10. 2010 10:56)

To bych Evičko moc ráda, protože jsem opravdu vděčná! Navíc jsi super "krevní skupina" a já se ráda obklopuju takovýma lidičkama. Myslím si, že je ten svět pak hned lepší. Nechtěla bys vůbec udělat někde nějaké setkání jen nás bývalých "tlačenek" s tebou? Vím, že už nějaká taková byla, ale co zas někdy v dohledné době?

Re: Re: Re: Pozdrav

(Eva, 22. 10. 2010 10:57)

jedeme nyní sem:
Hýbeme se v každém věku - víkend v Luhačovicích

… aneb jak na formování postavy s úsměvem

Hotel RADUN**** Luhačovice

19.-21.11.2010

Hotel Radun 7big_mg_1800.jpg

Bílá čtvrť 447

763 26 Luhačovice

www.hotelradun.cz
Hotel Radun je nově zrekonstruovaný prvorepublikový hotel, který navazuje na tradici rodinného, útulného a přitom luxusního ubytování přímo v centru lázeňských Luhačovic. Hotel Radun nabízí pod jednou střechou ubytování, restauraci, konferenční prostory, Wellness klub a ještě další hotelové služby. Součástí hotelového areálu je i terasa a zahrada s relaxačními zónami.

cvicenisleontynou.webnode.cz

Cvičení, zdravé hubnutí a relaxace

Cvičení probíhají za asistence zkušené fyzioterapeutky.

Nástup a vyklizení pokojů:

nástup: v pátek 19.11. od 14:00h,

vyklizení pokojů: neděle 21.11. do 12:00h
Stravování:

Penze dobré pohody - každý den v Radunu připravují bohatou a čerstvou snídani jako od babičky, i pro spáče do 10.00 hodin. Od 15.00 hodin je pro hosty Radunu připraveno odpolední domácí občerstvení s kávou nebo čajem a domácí pochoutkou. Zážitek z pobytu v hotelu Radun by měla umocnit gurmánská zdravá čtyřchodová večeře podávaná od 18.00 do 20.00 hodin.

Doprava:

vlastní autem: Praha - Brno – Slavkov - Uher. Hradiště - Uher. Brod - Luhačovice.

Předběžný program:

4 cvičební lekce - kondiční zdravotní cvičení, relaxační cvičení a relaxace, přednáška o hubnutí vedená mgr. Evou Svaškovou-Manďákovou – viz. https://kgdolu.estranky.cz/

Přesný program je k dispozici na www.cvicenisleontynou.webnode.cz

Cena :
2950 na osobu na celý víkend

Uvedená cena zahrnuje 2x ubytování

s penzí dobré pohody, 4 cvičební lekce, přednáška o zdravém hubnutí, lázeňský poplatek



Cvičíme a hubneme s úsměvem

Přihlášky a informace: www.cvicenisleontynou.webnode.cz nebo tel.: 607 125 704 begin_of_the_skype_highlighting 607 125 704

Výsledky a pocity

(Renata O, 22. 10. 2010 9:27)

Datum Moje váha [kg]
2.8.2010 75,0
22.10.2010 66,5
Dobrý den paní Evičko, zdravím Vás z Ostravy a přeposílám Vám tabulku své váhy.
Moc už se to nehýbe, ale mi to tak vyhovuje. Na začátku jsem si dala předsevzetí do konce roku 2010 = 65kg. A vize do budoucna 60kg :-)
Dodržovala jem Váš jídelníček 1. měsíc, který se protáhl tak asi na měsíc a půl a 2. měsíc už jedu podle sebe.
Totiž když jsem došla na váhu 68kg., potřebovala jsem trochu odpočinku a přišla jsem na to, že už jsem schopna sama si dělat jídelníček dle surovi doma a i sama si nakoupit, dle redukce váhy.
Jsem moc spokojená a velmi Vám za to děkuji.
Moc jsem Vám věřila a povedlo se.
Dnes, když se podívám spátky, tak bych řekla, že to nebylo ani tak těžké!!!!!!!!!!
A tak nevím na co jsem tak dlouho čekala/7let/
Asi jsem čekala na Vás, aby jsme se virtuálně poznali, za to osudu velké díky.
Přeji Vám hezký den a zase se určitě ozvu.
Renata

Re: Výsledky a pocity

(Eva, 22. 10. 2010 9:34)

Renčo, to je to nejcennější, že víte, jak víhu udržet a cítíte se dobře a ne něčím omezovaná, to není snadné se to naučit a Vy jste to zvládla.

Tak zdravím, dodělala jsem jídelníček a jdu spát

(Eva, 21. 10. 2010 23:01)

Hlavně se, děvčata, nenechte ničím zlomit, všechno se dá zvládnout a jídelníček je věc, co Vám dá nové možnosti, štíhlejší se budete víc hýbat, postava se vytvaruje a krásná žena má vždy zajímavý život s mnoha možnostmi.Děti vyrostou, muži odejdou a přidou a odejdou atd., ale my jsme středem světa. Zdravé a plné života si to všechno můžeme vychutnat, život je krásný a každé období má své klady.

Re: Tak zdravím, dodělala jsem jídelníček a jdu spát

(Elena, 22. 10. 2010 7:56)

Evi, no musím jenom souhlasit!Člověk je šťastnější už jenom, když vejde do obchodu. Už neposlouchám, paní to vám nebude atd. Teď si můžu opravdu vybírat. Super pocit. Všechny zdravím.

Ideální váha

(Alena, 21. 10. 2010 17:32)

Dobrý den všem ,
Evi měla bych na vás otázku.
Jaká je na 160 cm výšku ideální váha ??
Je to podle BMI od nenižší hranice po tu poslední možnou váhu -dokud ještě není nadváha ?¨Snad mi rozumíte..
Hezký den všem a děkuji Alena

Re: Ideální váha

(Eva , 21. 10. 2010 17:55)

Max. normální váha k výšce: 64,0 ve věku na 50 let
Střed. normální váha k výšce: 57,6 ve věko po 35 letech
Min. normální váha k výšce: 51,2 ne věku od 18 do 35 let
Ale každý je jiný, tak to berte s rezervou.

Re: Re: Ideální váha

(Alena, 21. 10. 2010 20:32)

Děkuji , chci se dostat na 55 kg a snad to i zvládnu .

Můj muž

(Veronika D, 21. 10. 2010 19:30)

Dobrý den Evo,

předem děkuji za dietu pro manžela. Zhubl krásných 13kg a drží se. Jste fakt jednička!

3.týden

(Eva S, 21. 10. 2010 19:27)

Dobrý den Evi,

posílám přehled váhy za 3 týdny a míry.
Cítím se líp, jsem méně unavená a mám víc energie. Díky.

Mějte se fajn.
S pozdravem Eva S

Horní objem 126 cm 124 cm
pas 110 cm 105 cm
boky 119 cm 116 cm

Datum Moje váha [kg]
1.10.2010 92,0
2.10.2010 91,6
3.10.2010 90,9
4.10.2010 90,8
5.10.2010 90,1
6.10.2010 90,1
7.10.2010 89,4
8.10.2010 90,1
9.10.2010 90,3
10.10.2010 89,4
11.10.2010 89,4
12.10.2010 89,4
13.10.2010 89,6
14.10.2010 89,1
15.10.2010 89,1
16.10.2010 88,7
17.10.2010 88,5
18.10.2010 88,5
19.10.2010 88,0
20.10.2010 87,9
21.10.2010 88,0

děs

(Jana J2, 21. 10. 2010 18:24)

Teda Evi, teď jste mě dostala. Já myslela, že tam najdu recept na ten krásně vypadající oběd a ona tam ta hrůzu. No fuj, hned mě přešla chuť i na to krásně vypadající jídlo.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »