Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 20

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Lenka zhubla 34 kg a celá se proměnila

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

A co nyní

(Eva, 9. 5. 2010 9:53)

Je to v téhle barvě lepší?????????

Re: A co nyní

(Maria P, 9. 5. 2010 11:54)

Tak text sa cita lepsie, to je fakt, ale preco ten smutok, ked vsetky sa chceme tesit a mali by sme byt, ale vlastne viac ci menej sme nastavene pozitivne. Berte to len ako moj nazor, ostatne dievcata mozu mat iny.
Prajem vsetkym pekny slnecny den.

Re: A co nyní

(Maria P, 9. 5. 2010 13:03)

Tak toto sa mne osobne paci. Pozitivne, farebne, nie fadne ani agresivne. Pre mna super.

Re: Re: A co nyní

(Eva, 9. 5. 2010 13:20)

Tak to tak chvíli nechám, pa pa

Budu tu večer

(Eva, 9. 5. 2010 19:05)

Dopoledne jsem počítala jídelníčky, odpoledne byla venku a nyní dravá zvěř- děti - chtějí jíííííííííííst. Už při příchodu domů, na mne mladší volal z okna, co bude k večeři, znáte to, že jo?

Evě

(Hana S-B, 52 let, 9. 5. 2010 17:17)

Právě jsem se vrátila z dílen pletení košíků a hned letím na stránky.
Teď je barva příjemná, už jsem zase jako doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: A co nyní

(Jana Z, 9. 5. 2010 19:02)

Evi, mě se to tedˇ líbí, lépe se v tom čte a orientuje-děkuji.

Re: A co nyní

(Jana Z, 9. 5. 2010 19:06)

Evi, tedˇ je to super, lépe se v tom orientuji a dobře se to čte. Děkuji.

ovesná kaše

(Gabina, 9. 5. 2010 16:52)

Dobrý den paní Evičko,

ráda bych se zeptala, jak je to s ovesnou kaší, lze s ní nahradit některou ze snídaní v jídelníčku?

OBDIV,VSEM!!!

(inka, 9. 5. 2010 14:29)

Pani Evicko,dnes jsem objevila Vasi stranku,to je uzasné,co vse jste dokazali ! prohlizela jsem fotografie,zastavila se u pani Eleny a moc obdivuji! sama si vubec netroufam,jelikoz jsem stale neuspesna,a ted vidim a nemuzu se z toho po pravde vzpamatovat,takze vam napisi jeste. Zatim cvicim jen pilates a cviky na panevni dno.Jsem tady asi s nejvetsi nadvahou,pri me vysce 157cm 116,9kg.o pase ani nemluvim...Preji vam vsem krasnou nedeli.inka.

Návštěvy a oslavy

(Eva, 9. 5. 2010 10:04)

Dost často mi píšete, že jdete na návštěvu nebo bude oslava narozenin některého člena rodiny, co dělat, že tam bude všechno dost nezdravé.
No , miláčci, fakt rozhlaste o sobě, že vaše rodina se snaží jíst zdravě a chcete, aby tam byla i zelenina a něco zdravého, že chcete na grilu rybku nebo drůbeží maso.
Oslavujte narozeniny a jiné svátky jinak než jídlem, třeba my jsme našemu Honzíkovi udělali oslavu seskokem padákem, na dort a tlachání příbuzných jistě vzpomínat nebude, ale tohle je zážitek, proč by celá návštěva u příbuzných musela probíhat u stolu, nejít raději po svačince na vycházku a povídat si na ní?
Vím, na první pohled to zní jako něco mimo realitu, ale vše je jen otázkou našeho chtění a zvyku. Bez změny v hlavě , není ani změna na těle.

Evičko,nové stránky malá písmenka

(Maruška K2, 9. 5. 2010 9:27)

Krásné májové ráno všem děvčatům,Evičko děkujeme za stálou aktivitu na tvých stránkách.
Názor seniorky bohužel fialový podklad a malá písmenka mě velmi vadí ,mám problémy se čtením a soutředěním,můj názor.

Lenko R

(Jindra Š., 9. 5. 2010 8:36)

taky se mi teď stránky v nové úpravě špatně čtou, vy jste to odhalila......jsou menší písmenka. Jinak ve staré úpravě se mi také líbily víc, mám problém se zde orientovat....
Ještě Evičko, jak jsem psala v pátek, že to nejde dolů, tak v sobotu jsem měla o 1,2 kg méně, dnes to opět o 0,2 kg stouplo, ale na to jsem zvyklá....takže teď mám 70,7!!!!! Takže jsem zatím s tou úpravou, jak jste mi doporučila, nezačala. Když to bude zase stát, tak na to najedu.
A taky jsem chtěla reagovat na tu alergii v "pozdějším" věku, bohužel už nevím, kdo to byl....omlouvám se......já jsem ve stejném věku jako ty (bude mi 34) a alergie se mi objevila cca před 5ti lety, ale jen tak jako mírně, letos to propuklo v takovém rozsahu, že jsem byla konečně donucena si dojít k dr.

Nove stranky

(Maria P, 9. 5. 2010 8:19)

Mne osobne sa viac pacili stare stranky, som bola v nich zorientovana, celkova farebna kompozicia prilis kontrastna, velmi unavuje oci a stranka posobi agresivne.
Stranky sledujem denne vecer, zaujima ma, co dievcata pisu a ako sa im dari. tiez este docitavam starsie Navstevne knihy.

Nové stránky

(Jana Z, 9. 5. 2010 7:21)

Ahoj Evi, taky dám svůj názor-staré stránky byly přehlednější a lépe se četly. Barva je dost ostrá a agresivní.

nové stránky

(Hana S-B, 52 let, 9. 5. 2010 4:33)

Můj názor na nové stránky- nové stránky mají moc agresivní barvy, špatně se na tak barevném podkladu čte.Připadá mi, že tou barevností také ztratily na své domáckosti a jsou moc ,, světové".
Je dobře, že nic neříkající postava s činkou na úvodní stránce už odešla a , že opět nastoupila známá sestava zhublých žen.
Na stránky mám pořád ještě návyk, takže počítač pouštím hned když přijdu z práce.Po převlečení do domácího oblečení už otvírám kgdolu......, dívám se několikrát za den co je nového.

Změněné stránky jsou pěkné,

(Lenka R2, 8. 5. 2010 20:18)

Evi, také jsem se lekla kam jsem se dostala. Pročítám si stránky a nové příspěvk skoro pravidelně až večer v posteli při lampičce, a teď se mi zdá, že jsou písmenka menší,nebo ten kontrast barev? Musím hodně zaostřovat,ale jsem asi jediná,a večer už jsou oči unavené, tak budu muset asi dojít pro brýle, nebo má ještě někdo ten pocit že se to hůře čte? Lenka

Re: Změněné stránky jsou pěkné,

(Jarka Z, 9. 5. 2010 0:14)

Ano připojuji se jsou pěkně a přehledně upravené .Jen ta písmenka se hůř čtou .

Monice

(Eva, 8. 5. 2010 18:42)

Moniko, pročtěte si na stránkách oddíl "Co bude po zhubnutí?", potom nejasnosti napište jako dotazy a očíslované mi je pošlete a co Váš pas? No a co okolí a co fotky, ty nechcete dát? Já nenutím, ale ptám se každého a trochu možná škemrám, je to velká motivace pro ostatní a pro mne radost.
Hlavní zásady je třeba dodržovat dál.

2 měsíce pryč

(Monika J, 8. 5. 2010 18:37)

Dobry den , tak v nedeli mi konci 2 mesicni hubnutipodle vas. muj ubytek je 16 kg, coz je pro mne neskutecne. Mam ohromnou radost, a chtela jsem vam velmi podekovat. jsem odhodlana po nejake dobe jidelnicek opet nastavit podle vas, krasne jsem si zvykla, jen prosim o nejakou tu radu do dalsiho zivota, jake zasady jsou pro udrzeni vahy nejdulezitejsi...ceho se drzet. Uz to nenecham nikdy dojit tak daleko, kdyz jsem to uz dokazala...Dekuji .Monika


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

následující »