Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 20

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Lenka zhubla 34 kg a celá se proměnila

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Evicce

(Iveta-londyn, 13. 5. 2010 17:34)

Evi zdravim i vsechny holky, konecne se citim lip a tak od zitrka nasadim 3 mimoradne dny. Vaha mi stoji uz 11 den pomuze mi to vahu zase rozhybat nebo mam nasadit spalovaci dny? Poradte mi co delat Evi. P.S moje kamaradka se ted stehuje tak par dni potrva nez vam to posle ale je moc nadsena vasi dietkou.

Zprávy z bojiště

(Dáša M2, 13. 5. 2010 9:46)

Dobré ráno,

dnes začínám třetí týden a mám o 4,3 kg méňe a je to bez hladu.

Tak dobrou noc, kočky.

(Eva, 12. 5. 2010 23:31)

Vlastičko, gratulace.
Jdu spát a zítra dle možností nakouknu.
Dneska jsem byla na lekci Power jógy, byla to docela makačka, strašně jsem si odpočala, Danuško L., mohu vřele doporučit střídání aerobních aktivit s tímto uvolňovacím cvičením, je to nádhera.
Janičko Z., v pátek večer jdeme s kamarádkou na cvičení na balónech, tak na Tebe budu vzpomínat a už se těším do Luhačovic, jak Ti stisknu ruku.

uvolňovací power jóga

(Dana L, 49 let, 13. 5. 2010 6:46)

Ahoj Evičko,
já jsem asi divná :-). Kde se nedře, tak to pro mě není :-). Sice už bych se mohla poučit, ale já mám ráda aerobní aktivity - musí ze mě lejt. Začala jsem chodit na power plate - trvá 30 minut, potom se doplňuje 30 minut kardio. Včera to byl veslařský trenažér. Je to super. Věřím sama sobě, že to zase nepřeženu :-). Přeji všem hubňulkám krásný den a bachařka ať vám ukáže nižší váhu :-)
http://www.fithanybany-hk.cz/powerplate

Re: uvolňovací power jóga

(Eva, 13. 5. 2010 7:55)

Danuško, já to také cítila jako moc pomalé, ale žiji ve chvatu, ještě dnes ráno se cítím uvolněná a odpočatá, kdepak já bych si takhle během dne lehla, je to šílená změna proti závažím, ale asi se pokusím stíhat obojí. Jo, jo, na světě je tolik věcí, které mám chuť vyzkoušet a zažít, co jsem s tím břichem nemohla a hlavně se mi kvůli únavě ani nechtělo, to nyní všechno mohu, tak hurá do jara a léta,těším se na každý den, škoda, že léta si letí jako ptáci.

Re: Tak dobrou noc, kočky.

(Jana Z, 13. 5. 2010 9:43)

Evi, zacvič si dobře na balonech-mě to vždy potěší a navíc je sranda. Moc se na tebe těším, že tě konečně osobně potkám a popovídáme.

Upozornění

(Eva, 13. 5. 2010 9:07)

Ve čtvrtek a v pátek jsem na dva dny na poradě ředitelů, na net se dostanu, ale chtěla bych poprosit, abyste posílaly jen nejnutnější dotazy, v pátek večer budu už zase odpovídat na vše.

Lence

(Eva, 13. 5. 2010 8:34)

Leni, váha se může i zvedat, jak jsou v těle oteklé sliznice, jen hajejte a berte si dopoledne navíc dvě kiwi.Všechno se urovná, jak nachlazení přejde, to je holt život.

Evičko

(Lenka R2, 13. 5. 2010 8:55)

díky, počítám s tím, že váha asi půjde nahoru (jak jsem tady četla příspěvky ostatních děvčat) ale potom zase rychle spadne, takže žádný mimořádný den, když je to v období nemoci? Jinak jsem moc spokojená, protože už v pohodě obleču kalhoty co jsem na sobě neměla 2 roky, ani mě neškrtí v pase. Lenka

Re: Evičko

(Eva, 13. 5. 2010 8:57)

Tím se nyní netrap a jez normálně, leda až po nachlazení.

marodím

(Lenka R2, 13. 5. 2010 8:29)

Dobrý den Evičko, jsem od úterý nastydlá, bolí mě v krku, jsem hrozně unavená, takže jak přijdu z práce tak zalehnu ani se nehnu. Jídelníček ale dodržuju, netuším co to udělá s mým tělíčkem, mám si až budu fit dát radši nějaký ten mimořádný den ? Zatím jsem žádný nevyužila. Za 2 týdny končím s dietkou. Od soboty je váha pořád kolem 56,1 kg a nejde dolů. Cpu se paralenem , horkým čajem a cucám Septolete (zjistila jsem, že je tam cukr). Lenka

Dotaz

(Alena R, 12. 5. 2010 23:06)

Dobrý den paní Evo,
posílám vám váhu.Jinak se mám fajn,ale mám poslední tři dni pořád na něco chuť.
18.1.2010 125,7
12.5.2010 99,4
Ale držim se.
S pozdravem Alena R.

Re: Dotaz

(Silvie 35, 13. 5. 2010 6:01)

Ali, NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERA.......
Ty už to tam prostě máááááš, tu skvělou devítku. Prostě je to super
Už se vejdeš do hader
Co jsi dříve nosila
Ubývají ti kila. HiHi.

Ještě mne tak napadá

(Eva, 12. 5. 2010 23:53)

Co, děvčata vyrazit někdy na víkend s jógou nebo PILATES, určitě to také někdo pořádá. Od zítřka začínám s cvičením 5 Tibeťanů.
5 tibeťanů
Pět Tibeťanů je jogistický systém několika póz, které jsou velmi energizující. Toto cvičení nám ukazuje, jak se můžeme dále zdokonalovat a rozvíjet. Týká se nejrůznějších oblastí našeho zdraví. Je to cesta člověka k jeho vlastní podstatě, moudrosti a duchovní síle.

Vliv na zdraví

- správný tělesný pohyb

- zdravé dýchání

- odbourání stresu

- pozitivní přístup k životu

Není to zázrak, je to jen práce s energetickými proudy a centry v našem těle. Tato jednoduchá cvičení však nejsou pro všechny. Ti, kteří nevěří tomu, že tímto cvičením mohou zpomalit koloběh stárnutí, vůbec s ním ani nemusí začínat.

Toto cvičení dává velký smysl a není vůbec časově náročné. Musím pouze poznamenat jednu věc - neočekávejte velké zázraky hned ze začátku, protože zažijete velké zklamání. Trvá zhruba tři měsíce, než se dostaví očekávané účinky.

Jakto, že to funguje?

Podle východní medicíny se nachází v těle energetická centra tzv. čakry a energetické dráhy tzv. meridiány. Aby váš organizmus dobře fungoval a netrápily ho neduhy, je nutné, aby čakrami i meridiány mohla volně proudit energie. Většina lidí má však dnes spousty blokád na těchto energetických drahách. Jednou z možností, jak tento stav zlepšit je cvičení Pěti Tibeťanů. Jde o jednoduché cviky, které vám pomohou dodat a rozproudit ve vašem organizmu energii. Budete se cítit lépe, únava bude pryč a v mnohých případech se výrazně zlepší i váš zdravotní stav.

Jak cvičení pomáhá?

- pomáhá balancovat správnou hladinu hormonů

- dodává tělu energii, vitalitu, pohodlí

- zlepšuje pevnost kostí

- zbavíte se dvojité brady

- zpevní břišní svaly

- zbavíte se v pase nehezkých pneumatik

- okysličuje tělo

- spaluje kalorie

- zrychluje metabolismus a hubnete

- tónování svalů (nebudete kulturisté, ale změny pevné postavy budou vidět)

- čistíte svůj lymfatický systém, vylučování toxinů

- pomáhá detoxikaci těla

Při probíhající detoxikaci vám nemusí být dobře. Můžete pocítit nevolnost, ale to pouze v začátcích cvičení. Tělo pracuje rychleji, což způsobuje tyto nepříjemné stavy. Jednoduše zvolněte a bude vám lépe.

- zlepšuje držení těla, vzpřímená postava

- budete se cítit jak po šálku kávy

- aktivuje činnost mozku

- kreativnější myšlení, logické myšlení

Re: Ještě mne tak napadá

(Pokračování Eva 5 Tibeťanů, 12. 5. 2010 23:54)

Kde cvičit?

Nejlepší místo ke cvičení je takové, není příliš horko ani příliš chladno, a kde je zajištěno kvalitní větrání. Oblékněte se volně, oděv by vás neměl omezovat v pohybu, ideálním materiálem je bavlna. Čím méně budete oblečení, tím více si vychutnáte volnost vašich pohybů. Můžete-li, vyhraďte si prostor pouze pro jógová cvičení. Není-li to možné, udržujte na místě, kde cvičíte, pořádek a čistotu. Žíněnka nebo tvrdá matrace je vhodnější než tvrdá podlaha.

Kdy cvičit?

Pět tibeťanů lze cvičit kdekoliv a kdykoliv, ale nejlepší výsledky přináší cvičení ráno před snídaní nebo večer před spaním. Cvičení ráno těsně po ranní sprše dodává energii po celý zbytek dne a cvičení Pěti tibeťanů pozdě večer obvykle vede k hlubšímu spánku, a tak zkracuje dobu nutnou pro dostatečný odpočinek a načerpání sil. Můžete cvičit však ráno i večer. Můžete cvičit i během dne, když vám to okolnosti dovolují. Ale vždy jindy během dne kdy vám to vaše pracovní náplň dovoluje můžete s tímto cvičením začít.

Pět tibeťanů je výhodné cvičit ne méně než tři hodiny po jídle. Cvičení s plným žaludkem může způsobit nevolnost. Máte-li břicho plné jídla, je v trávicích orgánech soustředěno příliš mnoho krve a oběhové energie. Cílem vašeho cvičení je uvolnění oběhové soustavy, volný pohyb krve v celém těle.

Kolikrát každou sérii opakovat?

Ideální praxí je opakovat každý z Pěti tibeťanů 21 krát. Kupodivu není nutné překračovat tento počet, protože nejlepší energetický dopad cvičení se objevuje právě při tomto počtu opakování. Není známo, že by vyšší počet opakování někomu uškodil, rozhodně však nijak neprospívá. Většina lidí zpočátku nezvládne tolik opakování, nebuďte tedy nešťastní, pokud napoprvé nedokážete zacvičit celou sérii. Téměř každému začátečníkovi trvá asi měsíc, než dokáže zacvičit jedenadvacet opakování vcelku. Začněte se sérií deseti až dvanácti opakování každého cviku. Dávky zvyšujte v souladu s vlastním tempem. Při jakémkoli počtu pro sebe uděláte hodně dobrého. Už postupný trénink k jednadvaceti opakováním vám přinese mnoho uspokojení. Najděte si čas pro každodenní cvičení, cviky provádějte co nejpečlivěji. Již během tréninku směrem k jedenadvaceti opakováním každého cviku se začnete cítit lépe.

Re: Re: Ještě mne tak napadá

(Pokračování Eva 5 Tibeťanů, 12. 5. 2010 23:55)

První Tibeťan:

Postavte se zpříma a rozpažte ruce, rovnoběžně se zemí. Dlaně by měli směřovat směrem dolů, a nohy natažené. Otáčejte se kolem své osy ve směru hodinových ručiček 21 - krát, ale zpočátku jen tolikrát, aby se vám netočila hlava a neudělalo se nevolno.

Dýchání: dech by měl vycházet až z břicha operní zpěváci, divadelní herci a herečky velmi benefitují z dýchání z této části těla, také zkušení jogisti. Když se přestanete otáčet, dýchejte ještě více zhluboka až do té doby než se vám přestane točit hlava a vaše balance se vrátí do normálu.

Tipy a doporučení: cvičte vlastním tempem a cvičení by mělo být pomalé. Zkuste se propracovat až k 21 cvikům, nemusí to být rychle, toto je nejdůležitější cvik, zlepší celkovou energii organismu.

Druhý Tibeťan:

Lehněte si na zem, ruce podél těla dlaněmi dolů, nohy natažené. Pomalu vydechujte a zvedejte nohy nahoru do pravého úhlu. Záda a pánev musí být stále na zemi, hlavu skloňte a bradu přitlačte na hrudník. Kolena mohou být zpočátku mírně ohnutá. Začněte se nadechovat a zároveň se pomalu a klidně vraťte do prvotní polohy - vleže s nohama na zemi a dlaně směrem k zemi, ruce volně podél těla. Cvičení 21 krát opakujte.

Dýchání: při zvedání nohou a hlavy vydechujte a když je pak pokládáte, tak se pomalu nadechujte. Účinky cviku: posiluje svaly břicha a zad, upravuje látkovou výměnu.

Třetí Tibeťan:
Lehněte si na kolena, nohy těsně u sebe, dlaně po stranách vašich boků, nechte klesnou bradu na vaši hruď a nadechněte se. Dolní končetiny tvoří se zemí pravý úhel. Začněte s dýcháním a zvedněte při tom hlavu a krk při tom se zakloňte v pase tak, jak jen to bude bez námahy možné. Přitom se opíráte o zadní stranu stehen. Při výdechu se vracíte zpět do výchozí polohy. Pokuste se vše opakovat alespoň 21 krát.

Dýchání: při nadechování se nakláníte dozadu a při vydechování se vracíte do počáteční polohy vzpřímené.

Účinky cviku: zlepšení funkce srdce a imunitního systému, posílení krčního svalstva, při cvičení se snažte se udržovat stálou rychlost při přechodu zezadu dopředu a naopak ke zvýšení účinnosti cvičení. Udržujte také otevřené oči aby jste si udrželi rovnováhu.

Re: Re: Re: Ještě mne tak napadá

(Pokračování Eva 5 Tibeťanů, 12. 5. 2010 23:56)

Čtvrtý Tibeťan:

Sedněte si na zem na pohodlnou podložku a natáhněte nohy dopředu. Vzdálenost mezi chodidly by měla být tak 30 cm. Dlaně by měly směřovat směrem k podložce. Bradu položte na svou hruď. Pomalu ji zaklánějte a současně zvedejte trup tak, že ohnete kolena a ruce zůstávají na místě. Vytvoříte takový most. Současně zakloňte hlavu pomalu dozadu. V této pozici se na chvíli napínají všechny svaly vašeho těla. Zhluboka dýchejte, a dech nezadržujte. Při návratu do původní pozice pomalu vydechujte. Návrat do původní pozice provádějte co nejpomaleji. Poté zhluboka vydechněte. Opakujte alespoň dvakrát.
Dýchání: při zvedání z podložky vdechujte a vydechujte při návratu do původní pozice.

Účinky cviku: stimulace žláz s vnitřní sekrecí. Když zopakujete 21 repeticí zkuste provádět cvičení bez přerušování.

Pátý Tibeťan:
Najděte si pohodlnou pozici vleže, obličej směrující k zemi, zapřete se o ruce a prsty na nohou. Váha těla přitom spočívá na rukou a dlaních, které leží na zemi, a na prstech u nohou. Střídavě se při něm prohýbáte buď dozadu s hlavou zakloněnou, nebo dopředu, s bradou přitisknutou k hrudi. Rytmus dýchání se pak odvíjí podle toho. Jako v předešlém cvičení, každé rozevření, tedy i prohnutí vede k nádechu, zatímco každé ohnutí dovnitř, (obraznému zavinutí do sebe sama) k výdechu. Vaše tělo by mělo vytvořit tvar písmena V. Brada by měla směrovat směrem k hrudi. Opakujte 21-krát.

Dýchání: vydechujte při zvedání vašeho těla do tvaru V a nadechujte při pohybu zpět (uvolnění).

Účinky cviku: stimulace žláz s vnitřní sekrecí.

Po ukončení všech cvičení si lehněte na břicho s pažemi roztaženými jakoby do kříže, brada se dotýká podložky a oči jsou zavřené. Vnímejte jak vám buší srdce a krev obíhá ve vašem těle. Ležte a relaxujte tak dlouho než se vaše tělo vrátí do normálu. Otočte hlavu na jednu stranu a párkrát se zhluboka nadechněte. Pokud cvičíte Pět Tibeťanů před spánkem ujistěte se, že je mezi cvičením a spánkem interval alespoň 30-45 minut.

V kombinaci s naší vyrovnanou stravou to bude bomba.

Dáje

(Eva, 12. 5. 2010 23:32)

Tak se držte,dílčí krize přijde u každého, ale my ji překonáme.

Zdravím všechny

(Vlasta K., 12. 5. 2010 23:26)

v tuto noční hodinu. Dnes je to sedm týdnů, úbytek 7,1 kg, konečně jsem se dostala pod hranici 75 kg, teď budu zdolávat sedmdesátku, také se jako mnozí tady těším, až mi váha ukáže vysněnou šestku.
Přeji Vám dobrou noc.

Začátek

(Dája H, 12. 5. 2010 23:23)

DOBRÝ DEN
CHTĚLA JSEM VÁM PODĚKOVAT ZA SUPER DIETKU

OPRAVDU TO FUNGUJE
MÁM ZA SEBOU 1TÝDEN A 2,5KG DOLŮ
MUSÍM SE PŘIZNAT ŽE MOC JSEM TOMU NEVĚŘILA
NEBOŤ MI PŘIPADÁ, ŽE POŘÁD JÍM,
TÍM PÁDEM NEMÁM HLAD
ZATÍM NEMÁM DIGITÁLNÍ VÁHU,TAKŽE TO NENÍ ÚPLNĚ PŘESNÉ, ALE FUNGUJE TO
DÍK MOC

S POZDRAVEM
Dája H


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

následující »