Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 20

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Lenka zhubla 34 kg a celá se proměnila

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Konec diety

(Marie B, 30. 4. 2010 21:52)

Dobrý večer
podávám poslední informace o dosažení váhy
22.2 váha 70
30.4 60,1
břicho 100 - 88
boky 108 - 98
prsa 102 - 95
moc vám děkuji a přeji hodně dalších spokojených účastnic vašeho hubnutí, některé jsem odkázala na vaše stránky.
Je to úžasné,cítím se skvěle a teď se budu snažit to udržet, foto pošlu dodatečně.
Přeji pěkný víkend Marie B

Pavle

(Eva, 30. 4. 2010 16:33)

Já ti nevím, na odvodnění pomáhají čaje a hroznové víno, ale obecně oteklé nohy ráno mohou souviset buť s nějakou nedostatečností ledvin nebo srdce. Já měla prášky na tlak a k tomu kvůli srdci na odvodnění, na to odvodnění mi je i po zhubnutí lékař nechal. Zajdi pro jistotu k lékaři, třeba to nic není a třeba jo, jistota je jistota.

Urážky

(Eva, 30. 4. 2010 16:29)

Na ty nedejte, vždycky je duševně malý ten, kdo to dělá, já už si pomluv užila po rozvodu, nikdo nechápal, že se mi některé věci jako mladé ženě nechtělo tolerovat a život bez lásky mne nebavil, pak mne zase pomlouvali, když jsem si našla současného muže a byli jsme zamilovaní, asi záviděli.
Pak mne zase pomlouvali, že jen sekáme zahradu a nepěstujeme skoro nic, že chodíme do práce a jiní sedí doma a dělají na zahradách, nikoho nezajímalo.
Ani v práci nejsou lidé na sebe vstřícní, já si kolem sebe pěknou atmosféru vytvořím, ale dál od našich kanceláří se také závidí i nos mezi očima a vzájemně si otravují život.
Petruško, dlabej na to, bu´d splachovací, pomysli si něco o tom, že kdo sám není dokonalý, rád kritizuje ostatní, aby se nemusel zabývat vlastními chybami. Každá máme svůj důvod, jak jsme do nadváhy upadly a také svůj důvod, proč s ní bojujeme. Když se spojíme bude dobře a aspoň mezi námi blbost, nadutost a nepřejícnost místo nemá.
Já jsem stále idealista a beru to tak, že na každé ženě je něco milého a hezkého, jak by to na světě bylo, kdyby všechny měřily 165cm a vážily 55kg. Vlastně díky tomu svému hubnutí jsem už poznala hodně zajímavých lidí a kvůli nadváze jsem musela začít sportovat a přemýšlet, každá životní událost i ta špatná nás posune dál.

Evičce, Silvě, Leonce, Petře, Pavle...

(Zdena, 30. 4. 2010 16:09)

Dnes asi bude něco ve vzduchu snad změna tlaku, týden jsme si užívali sluníčka, tak bác, ať si moc nezvykáme a přijde déšť! Jak tak slyším, hodně lidi bolí hlava, jsou unavení a prooootivní...Holky, Leonko, taky jsem si odžila a odžívám pár katastrof a řeknu Vám, že největší průšvih je uzavřít je do sebe a jakoby s tím nechtít nikoho otravovat..Stejně se to nějak všichni doví a pak neví jak pomoct a kudy tu šlupku protrhnout. Nejlepší je tu bolest sdílet, vymluvit se, poslechnout přitom příběhy druhých a někdy se i zasmát, život jde dál, i když nám teda někdy nakládá! DNES je ideální možnost každýho nenapravitelnýho protivu zvěčnit na papíře a večer s ním přiložit...Tak hezký večer a víkend!

Děkuji

(Petra, 30. 4. 2010 14:52)

Děkuji za povzbudivá slova :o) budu se snažit nenechat se stáhnout dolu (ale když já jsem taková citlivka...) Možná si zkusím pořídít černé sluneční brýle, abych měla pocit, že mě není tak vidět :o)))

Petruš

(Silvie, 30. 4. 2010 13:59)

Nic si stoho nedělej, lidi jsou blbý, blbější a nejblbější na světě.
Já si jich nevšímám a na jejich poznámky reaguju smíchem. Buď se směju jen pro sebe nebo i nahlas. Ať vědí jak jsou pitomý. Taky tě to může zdravě nakopnout a pokud je znáš, tak jim pak můžeš říct, že jsi zhubla zčásti i jejich přičiněním. A že ti to trvalo tak dlouho? No, kdyby tě bývali lidi nezhazovali, tak bys ty kila měla dole už dávno, viď?!!!
Hlavně se tomu opravdu od srdce zasměj, vždyť smíchem spálíš hromadu kj!!!!!!!!!
Stresem ne.
Hodně móóóóóóóóc odvahy a štěstí a vůbec.......

Petře

(Pavlína P, 30. 4. 2010 13:58)

lidi byli zlí a zlí zůstanou. Když jsem byla ještě hodně při těle a vešla jsem do obchodu, kde mi protivná prodavačka mezi dveřmi hlásila "na vás nic nemám" tak jsem měla 100chutí ji zadupat do země. Nebuď smutná, nauč se ty kila nosit s hrdostí a za rok, budeš štíhlá a nebudeš se tím trápit. To by tě mělo spíš povzbit v tom, že si řekneš "však já vám ukážu" a když už máš 10kg dole a víš jak na to, tak takové řeči vůbec neřeš. Začala jsi s tím něco dělat a to je důležité ne?

Coje za den?

(Petra, 30. 4. 2010 13:43)

Ano Evičko, zloba a ubohost se stahují do hlav lidí kolem - snad je to jen tím dnešním dnem...No jsem naivka. Dneska mi je zase ouvej na duši. Po dvou měsících Vaší "dietky" mám 10kg dole a cítím se skvěle, hlavně to poznám na oblečení, což se paráda. Tak si tak vyrazím na velký nákup pro rodinu, rozhodnu se, že se v tom horku nebudu pařit(maskovat) v bundě a tak jsem si vyšlápla jen v halence. No, pochopiteně, hned za první zatáčkou narazím na starší manželský pár, ti na mě zůstali civět, zaslechla jsem i nějaké ty potupné komentáře....no a jsem zase na bodu mrazu a níž, co se dobré nálady a původně nadzvednutého sebevědomí týče. Dámy, slečny, spolubojovnice, prosím poraďte, jak s tím bojujete vy? Mě to ničí, doslova. Nemít dcerku, tak se dostanu zpátky do minulosti, kdy jsem nejraději zůstávala doma. Vím, že má obrovitá postava, nemůže nepřitahovat pohledy, ale proč jsou lidé tak zlostní a necitelní? ...........Omlouvám se, nějak mě to strhlo :o(

Evičce

(Pavlína P, 30. 4. 2010 13:41)

mám takový dotaz. Každé ráno, když se vzbudím, mě strašně bolí nohy a ruky, které mám i hodně oteklé. Nevíš čím to může být? Trvá to asi měsíc. Díky

Už jsem zase tady

(Pavlína P, 30. 4. 2010 13:40)

teď jsem byla od středy se synem v nemocnici na operaci s hydrokélou. Konečně jsme doma, jen ty stehy bolí. Byly to nejhorší dny v mém životě, ale zvládla jsem to. Asi 3 noci jsem nervozitou nespala a dnes nejsem schopna do sebe dostat žádné jídlo, je mi hrozně zle a úplně padám na hubu. Ale jsem ráda, že vše výborně dopadlo. A jen tak mimochodem. Klobouk dolů před dětským oddělení v Kroměřížské nemocnici. Jejich přístup mě hodně potěšil a syn nemá žádné zlé vzpomínky. Teď s ním budu 1-3týdny doma, uvidíme, jak se mu to bude hojit.

Co je za den?

(Eva , 30. 4. 2010 12:57)

Soni a ostatní "čarodejnické" dámy, co je dnes za den, dějí se kolem samé divné věci a hodně lidí se kolem mne rozčiluje a hádá mezi sebou, jsem z toho v šoku, naštěstí se mne to moc netýká, já se ze zásady nezčiluji.

Jogurt

(Eva, 30. 4. 2010 12:55)

Bílý se dá navýšit deckou nebo dvěma polot. mléka vypitého po něm a ochucený deckou jogurtového nápoje Fit Activia.

Navýšení jogurtu

(Líba Z, 30. 4. 2010 12:31)

Evičko, jak mám v jídelníčku nejlépe navýšit porci jogutru?

Místo oběda píši

(Eva, 30. 4. 2010 11:37)

P2 - Všechno jde do určité míry, i to hubnutí, jak tělo najede kolem BMI 23 - 25 jde to ztuha a musí se střídat různé druhy dnů, cvičit, u mne břicho už stagnuje, ale v 45 jsem ráda i za to, čeho jsem dosáhla, o tom zákroku jsem slyšela, někdo tvrdí, že to zabírá, někdo, že je to špatné, sama zkušenost nemám, asi si to musí každý vyzkoušet na sobě.
Já dneska jedu, milé dívky, zeleninový den, večr jdu také zapařit, i takové starší čarodejnice se rády pobaví, než půjdu odpovím na emaily a co nestihnu, tak v sobotu a v neděli při počítání.
Také v sobotu tady ve Věžkách začíná velká vástava Floria, bnejedete tam někdo, bydlím kousek od toho.
Silvie je borec!!!!!!!!!!!!
Leonko, já, když mi bylo těžko, utíkala k tomu způsobu stravování, měla jsem pocit , že dělám aspoň NĚCO DOBŘE a také jsem měla nad čím přemýšlet a netrápila jsem se zbytečně. Jak narazím na váš email, samo hned odepíši.E

Milé kolegině čarodějnice

(Silvie 35, 30. 4. 2010 10:56)

Tak si dáme scuka?

Kdy kde v kolik,
vezmu sebou kotlík,
na kouzelné nápoje,
ať jsme pořád v pohodě.

Pak to ještě roztočíme,
přes oheň si zaskáčeme,
do půlnoci času dost,
zatančíme pro radost!!!!!

Na košťátku proletíme,
sestřelit se nenecháme,
vždyť štíhlejší jsme každý den,
nezmerčí nás byť očkem.

Strácíme se před očima,
s kilečkama válčíme,
vážit přes sto to je nuda
kdopak ten boj vyhraje?

"PŘECE MY! - JSME HOLKY ŠIKOVNÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!"

Oprava

(Silvie 35, 30. 4. 2010 10:54)

Za 15.týdnů / 105.dnů jsem zhodila 26.1kg

Dalších minimálně 30kg mě ještě čeká.

Leonko

(Silvie 35, 30. 4. 2010 10:49)

Už se těším, až budeš oficiálně patřit mezi nás. Jídelníček budeš mít napořád a kdykoliv se k němu můžeš v budoucnu vrátit.

Já jsem začala 13.1.2010 a do dnešního dne mám dole 29,1kg. Ze záčátku mi to šlo rychleji a teď se snažím jíst tak abych dál hubla a přitom nejedu přesně podle jídelníčku. Ale zase začnu od začátku.
Přeji hezký den všem.

Napíšu sem jednu narychlo vymyšlenou básničku.

pro nováčka Leonku,všem nám čarodejnicím

(Maruška K2, 30. 4. 2010 10:38)

Leonko,Evička je zázrak pomůže všem zvládneš to i ty.musím ti napsat jdi do toho není to o penězích je to stravování s normálním jídlem a za stálého kontaktu na úžasné stránky a pod vedením báječné ženské,která všem pomáhá je to náš malý zázrak.Evičko za všechny hubnulky ti přeji krásný večer mezi čarodějniceni,štastný návrat domů pod rozkvetlý strom kde bude čekat sladká odměna,aby jsme neuschly.všem přeji at se daří a krásné májové dny nashledanou v PENZION KUNC těším se na setkání s Vámi a Evičkou.Maruška K2

Nováček ... pomozte mi prosím.

(Leonka, 30. 4. 2010 9:56)

Ahojk holky,včera jsem se dověděla o paní Evičce,to co píše je neuvěřitelné a proto tomu věřím.Jsou u mě problémy s penízky,ale tohle mi za to stojí.Mám hodně smutný život a tohle zhubnutí a posílení těla mi doufám změní to smuténkování na šťastný život.Jsem pravděpodobně ten nejhhorší tučný typ,jaký může existovat navíc s tím nebezpečným podkožním tukem.Hned jsem odepsala Evičce a teď čekám na reakci.Vypadá opravdu nádherně.Kéž bych měla i já tak silnou vůli.Prozatím krásný den.L.

Jarní pozdrav

("P2 ", 30. 4. 2010 9:40)


Ahojky Evičko a všechny hubňulky(a hubňulkové)..

Jste úžasní! Já jsem bez 21Kg (včera ráno to vypadalo že bez 21,5,ale dneska zase skůček nahoru).. a ikdyž už se jídleníčků striktně nedržím,pomaloučku to jde..hodně nad jídlem přemýšlím..začala jsem se i trošku hýčkat..taky denně když ne cvičení tak dloouhá procházka..tak snad to přinese kýžené výsledky.

Nepodstoupila jste tu taky některá ultrazvukovou kavitaci(liposukci)?

Evičko poradíš? Už to tu někdo psal..na kila dolů jdu,ale centimetry moc nejdou..spíš milimetry :o)) Co s tím? A proč to?Obávám se že mému tělíčku už se moc nechce..

Tomáši řeším úplně stejnou věc. No je mi líto dvou bund na motorku, ani jedna už pro mně není nositelná..leda bych pod ně nosila tři mikiny :o/

Přeji všem krásný čarodějničkový den.



« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

následující »