Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 15

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Hana S-B, 52 let

Komentáře

Přehled komentářů

Haně S-B

(Elena, 5. 3. 2010 18:30)

No já začala před 3 týdny,ale dá se říct,že každý den 30 min.mám to na 4 vyšší zátěž zatím neudejchám.Do té doby jsem vůbec necvičila,naposled snad ve škole.Tak se to moje tělo asi leklo!

Eleně

(Hana S-B, 52 let, 5. 3. 2010 18:10)

Eleno, a kolik času denně pobýváte na elipticalu, předejte mi cenné rady.
Ono asi těch mých 15 minut ráno je málo.

Haně S-B

(Elena, 5. 3. 2010 18:00)

Děkuji,to bude asi tím jak jste mi dobře poradila s tím eliptikalem.Ba ne Vám to jde taky dobře,je mi přesně o 10 let méně,tak mi to možná jde trochu líp.

Eleně

(Hana S-B, 52 let, 5. 3. 2010 17:32)

Jste dobrá Eleno,vidím, že se málo snažím.Mám stejný úbytek, ale od 13.11.2009.Váš úspěch mne zdravě naštval.

Dáše

(Jola, 5. 3. 2010 17:23)

Děkuji za podporu!!! Jste skvěla péct a neochutnat! Já se dnes taky snažila, když donesli ke kafíčku koblihy s čokoládou..uplně se mi udělalo špatně a nechala jsem ho v kuchyňce..Však si ho nakonec vzala kolegině k odpolednímu kafču..Po tom hloupém zvyku který je u nás zavedený si říkám si, že přestanu kafovat..pak je časem omrzí se mou se zákuskem počítat..
Krásný a pohodový víkend všem šikulkám!
Koupila jsem si CD flirtdance--tak ho jdu k žehlení zkouknout..a taky vyzkoušet...taky mám ráda tanec..zatím jen v obývaku..

Pěkný víkend

(Eva, 5. 3. 2010 16:12)

Elenko, pane Bože, to je krása, ještě si za odměnu dejte tu lymfatickou masáž.
Pavlovi a dalším děvčatům také děkuji za zprávy, úbytky jsou pěkné, hezký víkend a Pavlovi bujarý tanec.

Konečně 7!

(Elena, 5. 3. 2010 15:42)

Všechny moc zdravím,už jsem dlouho nepsala,ale já čekala na tu 7 na začátku a dneska padla.Začínala jsem 12.12.09 97,3kg,dnes mám 79,8kg,jde to super.Občas dám nějakou tu zdravou šťávičku,když teda budu štíhlá ať jsem zdravá aspoň do tý stovky ne?Skoro měsíc cvičím na eliptikalu a zatím mě to fakt baví,tak snad mě z toho pravnoučata někdy sundají až tady budu dlouho na tom světě!Držím všem palce a držte se je to super,když si začíná okolí všímat.

Lence U

(Dana L, 48 l, 5. 3. 2010 11:51)

Lenko, já jsem elipticalu - orbitreku vděčná za zhubnutí. Než jsem vyrazila mezi lidi, makala jsem na něm doma. Ale pozor na protahování a procvičování po něm. Je to hodně nutné. Já jsem ho proháněla hodně často a na protahování jsem se vykašlala. Teď nesmím do jara na žádný stroj. Fyzioterapeutka mně řekla, že je to sice fajn stroj, ale v pohybu nohou tě nepustí do jiného směru, než ten typický pro eliptical. Proto VŽDY PROTAHUJ tělo po cvičení. Držím pěsti při hubnutí i cvičení.

Zdravím spolubojovnice

(Pavel J, 5. 3. 2010 11:47)

Přeji dobrý den paní Evo a ostatní, dietu jsem začal 18.2. 2010 - 120kg
5.3. 2010
- 114,7kg.

Na jídelníček jsem si zvykl, ani mě už nevadí,že nemám knedlo vepřo zelo.
Dnes jdu na Ples letců, tak budu více na parketu než na židli. Ted sleduji,že
už to tak rychle nejde, cvičím dle vašich cviků, poprvé jsem se málem nezvedl,
ale už je v mezích normy. Na sladky už nemám tak velkou chut jako dřív. Cítím
se už trochu lépe nebot kila jsou už docela znát. Co se týká fotky mohl
bych Vám poslat z té doby co mám tech 120kg asi nejlepší by byla a tam je
ta moje tlouška vidět jak jsem jezdil s těmi modely. Někdo se fotí v přírodě
Já u kamionu. Tu vám pošlu ta se mi líbí + míry mé tloušky.

Chtěl bych Vám poděkovat za dietu, po 15 letech jsem uvěřil,že může fungovat
dieta složena z těchto produktů a hlavně být silný to vydržet a pro své zdraví
něco zásadního udělat. Pavel

Přípravy

(Katka S, 5. 3. 2010 11:45)

Dobrý den, dnes jsem obdržela CD a jdu do toho nejdřív nakoupim a pak se do toho opřu.
S pozdravem Katka S

Lence U

(Martula R., 5. 3. 2010 10:30)

dobrý den Leni, já doma zatím nemám ani jeden, ale chodím 3x týdně cvičit do fitka právě na eliptical, pro mě je to nejlepší stroj, stepper je jen na nohy a hýždě, kdežto na orbitreku opravdu zapojíte celé tělo!

Mám miliony dotazů

(Lenka U, 5. 3. 2010 9:14)

Dalo Vám něco fitko? Chodíte tam rádi? Nebo jen s donucením? Jaké cviky rádi cvičíte a co je nejlepší na bříško a stehna na zpevnění a paže? A pijete nebo jste zkoušeli nějaké ty jejich přípravky co tam mají? Ty nějaké pitíčka, tyčinky na posílení?

Jak cvičit při dietce

(Lenka U, 5. 3. 2010 9:09)

Ahojda holky, ráda bych si koupila jedno z toho, ale nevím jestli je lepší eliptical nebo stepper. Poradíte mi?

Pozdrav a sestřiny údaje

(Krista K z fotogalerie, 5. 3. 2010 9:03)

Evičko ahojky,
já se držím neboj +- 2kg,sestra už začala od pátku 26.2. do dneška má dole 3kg jde ji to dobře.Jinak jak se máš?Dnes jsem si koupila
odštˇavnˇovač už se těším na štˇavičky.Musím si vyhledat ty Tvoje nápady.Jinak nic nového tak se měj krásně páááááááá
Krista.

5.týden

(Zlatka F, 5. 3. 2010 8:55)

20.1.2010 84,0
5.3.2010 79,0
Posílám váhu po druhém týdnu v druhém měsíci, konečně 7 na začátku, už aby tam byla 6.

Jen tak

(Eva, 4. 3. 2010 23:36)

Každou detoxikaci vylepší pohyb, proto ani dnešní den nevynechejte procházku nebo si zacvičte doma ve vyvětraním pokoji.
Přes den nezapomínejte na relaxaci. Dopřejte si bylinkovou lázeň nebo masážní sprchu večer, natřete se hydratačním mlékem, jděte brzy spát.
Jednou za měsíc si dejte:
Lymfatická masáž
Je to hmatová technika orientovaná na lymfatický systém, jejíž cílem je zlepšit odtok lymfy a tím pádem zlepšit odvod toxických látek z těla. Lymfa totiž nemá svojí vlastní pumpu, proto ji rozpohybuje pouze pohyb nebo masáž. Lymfatická masáž je také vhodná pro ošetření unavených končetin a zlepšuje nejenom celulitidu, ale pokožku celého těla vůbec. Zvyšuje imunitu a detoxikaci organismu. Používá se k ošetření otokových stavů, při těžkých nohách, prevence proti nádorovým onemocněním a migrénám. Masér provádí masáž malým tlakem, většinou v tomto pořadí- nejprve reflexně na chodidle ošetří ledviny a lymfatické uzliny, pak vyprázdní uzliny pomalým krouživým pohybem, dále je na řadě vyprázdnění tříselných uzlin a následují velkoplošné hmaty, které jsou pomalé, kruhovité, jemné a směřující vždy do uzlin. Lymfatická masáž se nesmí provádět při akutních virových nebo bakteriálních onemocněních, otocích způsobených onemocněním srdce, jater, ledvin a při akutních žilních onemocněních. Tato masáž se provádí na celém těle nebo jen na vybraných částech (nohy, ruce, hlava a krk).

Detoxikaci provádím jednou za tři týdny nebo za měsíc, podle toho, jak mi to vyjde a to tak, že jeden den piju jenom šťávu z ovoce a k tomu jím ovoce, nic jiného. Ovoce mi moc chutná, takže nemám problém jeden den vydržet jen na něm. Dělám to vždycky o víkendu, protože člověk by u toho měl i relaxovat a odpočívat, protože tělo potřebuje energii na čistění. Druhý den se pak cítím fakt dobře.

Udělehte si do dietky zajímavé soboty

(Eva, 4. 3. 2010 23:23)

Očistný den s kyselým zelím
Kyselé zelí je nejen vitamínovou „bombou“, ale také skvělým pomocníkem pro nastartování diety. Tento zázrak zbavuje tělo nečistot, spaluje tuky a posiluje imunitní systém. Vyzkoušejte jednodenní očistnou kůru s kyselým zelím a uvidíte, jak skvěle se budete cítit. Kysaného zelí můžete sníst, co hrdlo ráčí – ovšem pozor na kopřivku!
Šťávový den
Většina ovocných a vitamínových šťáv (těch kvalitních) obsahuje vápník, který je prospěšný pro naše kosti. Vápník také povzbuzuje činnost ledvin, napomáhá k odvodnění těla. V zeleninových šťávách je ho o 50 % více, než ve šťávách ovocných. Během šťávového dne vám doporučujeme vypít asi 3 litry ředěných 1:1 ovocných nebo zeleninových šťáv rozdělených do několika menších dávek .


Exotický den

Exotické ovoce v sobě skrývá velké množství minerálních látek, enzymů a také vitamínů, které aktivují látkovou výměnu, urychlují spalování tuků a vylučují škodlivé látky z těla ven. Exotické ovoce pomáhá v boji proti celulitidě. Doporučujeme vám především kiwi, mango a samozřejmě také ananas.
Polévkový den
Polévka je zkrátka grunt, který nám nejen prospívá, ale také nás dobře nasytí. Doporučujeme vám zeleninové polévky bez zahuštění – ty mají málo kalorií,ale dejte nějakou luštěninu a brambůrek, aby se neporušilo pravidlo našeho hubnutí,bude tam hodně vitamínů a také balastních látek. V polévkovém dni se snažte navíc ještě vypít alespoň 1,5 litru neperlivé minerálky a nebo bylinkového neslazeného čaje.

Zasmraďte si o víkendu

(Eva, 4. 3. 2010 23:19)

Nízká energetická hodnota umožňuje zařadit olomoucké tvarůžky do diety redukční i diabetické. Voňavou dobrotu si mohou dopřát také všichni lidé, kteří si hlídají tělesnou hmotnost, vegetariáni a pacienti s bezlepkovou dietou. Jen do šetřící diety je doporučit nemohu kvůli pikantní chuti a výraznému aromatu.

Energetická hodnota (100 g): 575 kJ, 2 g sacharidů, 1 g tuku. Obsah cholesterolu je zcela zanedbatelný.

Mezijídlo

(Eva, 4. 3. 2010 23:06)

Je to v doplňkových materiálech, sem to nepište, Jarko, je to na papírech u CD na 3 nebo čtvrté straně.

Prosím

(Jarka Z, 4. 3. 2010 22:39)

Pro dlouhé vedení co je to vlastně mezijídlo já je asi nepoužívám mám problém hlídat tříhodinové intervaly v jídle normálně jím na budíka protože bych jedla tak dvakrát denně a to ráno a večer. S tím válčín celou dobu , A když budu dávat mezijídlo tak jak potom nastavit čas mezi jídlem to mi nějak uniklo


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

následující »