Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 7

PŘIPOMÍNKA:

KDYŽ POŠLETE PLATBU , NEZAPOMEŇTE NA PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ AUTORSKÝCH PRÁV, JÁ TO POSÍLÁM, AŽ DOSTANU OBOJÍ. EVA

 

Náhledy fotografií ze složky Krista K ze 104 zatím na 75,8 kg v 52 letech

Komentáře

Přehled komentářů

Ještě k dietě

(Eva, 16. 9. 2009 22:24)

Ještě k dietě - pro ty , kdo ji obdrží
Jídelníček je návrhem Vaší konzumace živin během dnů, potraviny si můžete vyměnit následovně:
-zelenina za zeleninu a během dne možno porce navýšit a 2/3 proti jídelníčku
-ovoce za ovoce , ale množství zachovat
- bílé maso za bílé maso nebo nízkotučný sýr, sójové maso nebo šmakoun/ množství dodržet/
-bílkovina za jinou nízkotučnou bílkovinu
/ nízkotučný tvaroh za nízkotučný jogurt nebo sýr/
Náhradní oběd:
Kdybyste nemohla dodržet oběd, držte se 200g bílého masa a jedné rovné hrsti nesmažené přílohy a zeleniny.
Je možné opakovat i dva dny po sobě , kvůli nákupům a jde to také pěkně.
Jinak musí se zapojit trochu hlava - je tam např, kuře a já chci lososa, tak ejhle , obojí je asi zdroj bílkovin, váhu hotového pokrmu zachovám a mohu to mezi sebou vyměnit, nejím ochucené jogurty, ale proč tam jsou, aby v dané dávce byly sacharidy, tak si já dám bílý a k němu půlku cel.rohlíku, sacharidy jsem tím doplnila a ještě jsou dlouhé, to je dobré.
Nejím tvaroh nízkotučný, tak je zdrojem bílkoviny, koupím si nízkotučný sýr a namažu si s ním.
Mám v jídelníčku rýži a já mám ráda kuskus, tak jde o zdroj sacharidů, zachovám tedy váhu hotového pokrmu a dám si kuskus.
Mám ráda hrách a v jídelníčku je čočka, tak jde zase o zdroj rostlinné bílkoviny, zachovám tedy váhu hotového pokrmu a dám si hrách.
Mám v jídelníčku dušenou zeleninu a já mám chuť na špenát, šetřím omastkem a zahustím vaječným bílkem , zelenina se přece může měnit za jinou zeleninu a ještě její množství navýšit, tak si dám teda talíř špenátu zcela bez výčitek.
Je to trochu jasné?

poradte

(Jarka GR, 16. 9. 2009 22:17)

Ctu, ze si mame davat hrozny,ale jsem popletena,protoze nevim do ktere hodiny,to muzeme po cely den?

Ty hrozny jsou fakt dobré

(Eva, 16. 9. 2009 21:28)

Dávejte si, jsou všude ve slevě a přes den grepy, mňam, v posilce bezva a zítra den blbec na obzoru, snad se to vsákne, ještě že u toho počítání zapomenu na vše. Teda to je pěkná váha, nechceš někdy vyfotit ten zázrak v reálu? A co pas?E

TAK ZASE TADY

(KRISTÝNA , 16. 9. 2009 20:01)

TAK DÁMY , ZASE SE HLÁSÍM , JELA JSEM DNESKA ZASE Z PRÁCE A DO PRÁCE NA KOLE A DALA JSEM TO UHNANÁ JSEM , ALE UŽ NEJSEM NA POKRAJI SIL A HLÁSÍM VÁHU 81,5KG Z PŮVODNÍCH 97KG...KRÁSNAJ VEČER , A TAKY NEJSEM RASISTA , ALE LETOS JSME SI NAJALI ROMY NA PLOTY A HAHAHA PO 14 DNECH ŠLI...ALE TAM SI MYSLÍM , ŽE JE CHYBY VŽDYCKY U TĚCH VYŠŠÍCH -CO NABÍRÁ OSTATNÍ THE BOSS, NEMAJÍ VŮBEC POJEM O TOM JAK DĚLAT A TO JE MAZEC...A PŘIZPŮSOBENÍ SE JAZYKU??? TAK TO JE NA POŘÁDNEJ USMĚV... JAKO KTERÝMU, TAKY NEJEDU PRUDIT TŘEBA DO ITÁLIE A POHORŠOVAT SE , ŽE VŠICHNI NEUMÍ ČESKY, ŽE????A ŽE JSEM CHUDÁKKK
TAK MOC ZDRAVÍM A VŠEM PĚKNÝ CVIČENÍČKO , JO A EVI TY HROZNY VEČER JSOU FAKT SUPER A BEZ NÁSLEDKŮ NA VÁZE...DÍKY

Letím do posilky

(Eva, 16. 9. 2009 18:30)

A pak asi na kurz rómštiny, večer se ozvu, pa,pa
PS: Já jsem gratulovala, prostě je vás víc, co jste už lepší než já , to přiznávám, ale aspoň si přičítám k dobru, že jsem vás zblbnula pro správnou věc.

GRATULACE

(KRISTA57, 16. 9. 2009 18:08)

HELENKO,TAKY SE PŘIPOJUJI KE GRATULACI,ZROVNA JSEM ZAPLA POČÍTAČ,JSI OPRAVDU ÚŽASNÁ A VELICE SKROMNÁ.DOKÁZALA JSI TO VLASTNĚ BEZ PODPORY JEN SVOU PEVNOU VŮLÍ A PÍLÍ DODRŽOVAT VŠE COS OD EVIČKY DOSTALA MMOC BLAHOPŘEJI.KRISTA

Helence Ch.

(Jaruška, 16. 9. 2009 16:35)

Helenko, gratuluji!!! Právě jsem si přečetla, co se tu dnes nového napsalo a nestačila jsem zírat!To je přece paráda co jste dokázala.Těch "skoro"40 kilo, to je fantazie.
Holky, vy jste to přehlídly?Jen Sonička blahopřála:-(

romové

(Oldřiška, 16. 9. 2009 14:11)

Panenky, učila jsem a měla jako mistrová spoustu děvčat,která měla zázemí doma.Ty, rodiny.které chtěly mít ze svých dětí prosperující lidi, dosáhly svého.

školství a spol.

(Markéta K., 16. 9. 2009 13:55)

... pak má člověk práci ve školství brát jako poslání... Opravdu Vám Evi nezávidím.

aktivita...

(Iva Sm, 16. 9. 2009 11:25)

Popřípadě ti nahoře v rámci toho, aby byla z jejich strany vyvinuta nějaká aktivita vymyslí koninu, a my dole si to odskáčeme. Po pár letech se zjistí to, co my víme od začátku a zase se to vrátí do starých kolejí. Té práce navíc, kterou jsme museli udělat zbytečně, nikomu není líto.

Přijdu si jako pako

(Eva, 16. 9. 2009 11:21)

Nám tu chodí stále kontroly na pokladnu, jestli jsme nevyplatili o deset korun víc, děti se cpou do tříd po mnoha kusech, aby se nemuselo platit moc učitelů, do plných tříd se integrují ještě žáci s postižením, učitelům asi sníží platy, takže jejich snaha poklesne a nahoře na sobě tedy nešetří.

...Kocourkov

(Markéta, 16. 9. 2009 11:16)

Prostě Kocourkov, je mi z toho tady na blinkání.... . Proč v našem státě všechno musej řídit skopový hlavy?!?!

to snad ne!

(Iva Sm, 16. 9. 2009 11:04)

Tak rómsky (oni nemusí chudinky nic, nejlepší je, když si v TV stěžují, že jim nikdo nechce dát práci a oni by tak rádi něco dělali, nejsem rasista, vím, že i mezi nimi se najdou dobří lidé, jen je jich trochu málo, no, a to co se stalo včera našemu kamioňákovi v Rumunsku, to je taky pěkná síla)...ve volném čase (kolik už ho je, doma se dělají opravy, přípravy, já studuju různé knížky, hledám na internetu, abych se naučila nové techniky a pořád měla širší a zajímavější "repertoár") ...a pokud možno zadarmo. No to zas vymyslela hlava! Pardon, trošku jsem se rozohnila.

Zvonek k zamyšlení

(Eva, 16. 9. 2009 10:51)

Na pomůcky nejsou peníze, ale v Učitelských novinách jsem právě četla, že by se učitelky měly rychle ve volném čase doučit rómsky, no a kolegyně , co jde její dcera studovat pajdák, říkala, že to tam mají jako předmět, aby se jejich dětinemusely učit česky, začínám chápat podstatu jazykového zákona na Slovensku, tak zase letím pracovat.

Míše Z

(HanaM, 16. 9. 2009 10:11)

Neboj, já taky dala dolu první týden 4,30kg a druhý jen 0,90.Důležitý je že váha klesá ikdyž pomalu já jsem spokojená.
Všechny zdravím Hanina

Míše...

(Soňa, 16. 9. 2009 9:40)

Steppery taky ukukuji... Nemám kam v bytečku uložit cokoliv většího - mám v plánu pořídit twist stepper. Koukni na diskusi http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.asp?all=yes&id=10877916&typ=0

Míše

(Lída T, 16. 9. 2009 9:39)

Nelam si hlavu, každý začínal, je to akorát, já stepper mám a je do bobré, koupila jsem si ten stejný jako má Evča tady ve fotogalerii Sportovní pomůcky.

tak po 3 týdnech....

(Míša Z, 16. 9. 2009 9:32)

Ahojky! Tak dnes mám po 3 týdnech dole 4 kg, proti některým z vás nic moc, ale sama mám radost. teď mám 84,5 kg, už se těším, až pokořím alespoň tu 80kg hranici! Dokonce jsem už byla i cvičit, poprvé po dlooooouhé době v pondělí, teď jdu zase v pátek a pak v pondělí, přemýšlím o tom stepperu, bohužel na rotoped nějak nemám doma prostor. Máte někdo nějakou radu na ten stepper? Díky moc a hezký den!

Pohyb

(Markéta, 16. 9. 2009 9:12)

Včera nám přišel do schránky letáček, že tady poblíž v bazénu otevřou o víkendu i fitko..no to je prstík Boží :-))), inzerujou tam i studiové hodiny na těch trampolínkách, na to se těším, to by mě mohlo bavit a už jsem to chtěla dávno vyzkoušet, ale nikde to nebylo.
Takže se snad polepším i v tom sportu :-)

Velká gratulace všem

(Eva, 16. 9. 2009 9:02)

Těm , co už zhubly, a těm , co se do toho , jdou a mají chuť se sebou něco dělat, fakt gratuluji, je to celý proces přijmout to hlavou za své, netrápit se nějak hlady a hýbat se, ale výsledek stojí za to.E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »