Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 7

PŘIPOMÍNKA:

KDYŽ POŠLETE PLATBU , NEZAPOMEŇTE NA PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ AUTORSKÝCH PRÁV, JÁ TO POSÍLÁM, AŽ DOSTANU OBOJÍ. EVA

 

Náhledy fotografií ze složky Krista K ze 104 zatím na 75,8 kg v 52 letech

Komentáře

Přehled komentářů

Laďka H

(Laďka H, 13. 9. 2009 21:52)

Pěkný den přeji Evičko,držím to 22 den-pas se mi snížil z 93 na 85,5.

Hana J2

(Hana J 2, 13. 9. 2009 20:58)

Posilam na email 2 fotecky svých bývalých a současných kalhot a mam dole 9kg miluju tady tu dietu.

Klárce - břicho

(Eva, 13. 9. 2009 20:44)

No, já vím, taky si pamatuji chvíli, kdy jsem si s 94 kg stoupla před zrcadlo a dle návodu lehce vydechla a zkoukla se zboku, nic hezkého mi v tu chvíli hlavou neproletělo. Spíš směsice vzteku a bezmoci a otázka, kde je moje štíhlé tělo. pak jsem se změřila a ještě si vyzkoušela kalhoty , které jsem nosila s 68 kg, to bylo další hnuskavé poznání, ten den jsem toho měla dost.
Ale další dny jsem začala shroměžďovat spousty informací a číst lékařské knihy a skripta, byla jsem tlustá stále, ale rostla ve mně naděje, že to nebude tak zlé stále, žeč bych mohla mít zase méně než 70kg, mne nenapadlo, doufala jsem , že se přiblížím 80. Podle svých šílených paranmetrů jsem si dala dohromady první jídelníčky, manžel se mi smál, že stále jím, všichni se na mne dívali s nedůvěrou, jeden týden jsem ubrala 2 kg a příští zkoušela jiný jídelníček a kg zase přibrala, pak jsem začala zkoušet různé způsoby , jak váhu zase rozhýbat. To byla soba, kdy jsem sama měla strach, jednla jsem sice nutričně kvalitní jídla a dost, ale letělo to dolů rychle, pak jsem brzdila, dny a týdny plynuly a pak i měsíce a najednou bylo léto a zmizelo 20 kg. Tak jsem nabídla jídelníčky na netu a přizpůsobila je velikosti těla klientky a šlo to, od té doby jsou daleko dokonalejší, ale pomáhají stále.
Tím chci říct, že se spěchat nesmí, ale musí se té myšlence a systému propadnout, je to jako koníček, ale smysluplnější než většina jiných, pomůže zdravotně, potěší oko a taky naučí člověka používat hlavičku i při záležitosti tak pudové, jako je jídlo.
Mám klientky dvou obezit, příkladem té první nadváhy je např, již zhublá Janička M nebo Milenka. Měly tuk na zadečku a stehnech, tam to šlo pěkně a nebylo třeba ani moc rozhýbávat, je to tuk nahromaděný jen drobnými odchylkami mezi jídlem a pohybem, popř.celulitida.
Druhý případ jsou klientky, které při pohledu z boku uvidí, nejen ochablé břišní svaly, ale už se kolem nich lem z tuku a je i kolem žaludku, tady je dobré začít , co nejdříve, je to už rozvinutá metabolická porucha nadrodukce inzulinu s otokem pankreatu. Kdo s tomhle nic nedělá, ani se nesnaží, má jistotu nepříjemných nemocí a prohlubující se obezity před sebou. Jen si, Klárko, všimni, až půjdeš někam do obchodu, kolik je tam dam s takovým vystouplým břichem a co mají v košících, poklud si neuvědomí situaci a smíří se s ní, pomalu si ukracují život.
Obvod pasu mi můžeš klidně napsat na konci, jak se změnil, ale je opravdu důležité jej sledovat. Opravdu vypovídá o tom, kolik vnitřního tuku člověk zhubnul.

Daně

(Eva, 13. 9. 2009 20:27)

Ozvi se mi na kgdolu@seznam.cz a uvidíš , co to je, a zda by Ti to vyhovovalo.E

Denise

(Eva, 13. 9. 2009 20:25)

Holky mi ale posílají jednou za týden v pátek jídelníček z jídelny , kam chodí a já napíši, co jíst, já sama jsem celou dobu chodila do jídelny.

Lidušce

(Eva, 13. 9. 2009 20:23)

Odpověděla jsem a příspěvek s emailovou adresou mažu.E

Stravování ve školní jídelně

(Denisa, 13. 9. 2009 18:57)

Dobrý den paní Evo ,před nedávnem jsem Vás žádala o zaslání ukázkového jídelníčku:po jeho přečtení mi bylo líto, že jsem se Vám neozvala už před prázdninami neboť nevím jak mám dodržovat jídelníček když na obědy chodím do školní jídelny.Bylo by řešení sníst jen poloviční porci při obědě?

Daně

(Oldřiška, 13. 9. 2009 17:17)

Pokud chceš o p r a v d u dát kila dolů, tak se nevymlouvej na dlouhé čtení.Stačí si přečíst začátek,kde Eva píše o co vlastně jde. V opačném případě-neplač holka, nenaříkej.Doufám, že tě přivítáme mezi námi.

Hubnutí..

(Dana, 13. 9. 2009 15:32)

dobrý den, narazila jsem na vaše stránky na stránkách o pečení :)) a pekla jsem a pekla jsem a jedla jsem a jedla jsem...vždyt to znáte...a ted si říkám, že bych to zas měla shodit...tak co mám udělat...abych dostala od Vás ty recepty...jsem velmi netrpělivá a číst to celé(i když je to nadmíru zajímavé a poučné) se mi,přiznám se, nechce. Ale není to o tom, že bych byla líná, jen hodně pracuju tak chybí ten čas...já vím, že výmluvy se vždy hledají lépe než argumenty pro :).. díky za odpověd Dana

bříško...

(Jaruška, 13. 9. 2009 13:03)

když ubývájí cm kolem pasu, tedy přes bříško, hubne se tuk.

taky nechápu

(Míša S., 13. 9. 2009 12:45)

proč by to mělo být potupné.Jsme tu všechny na jedné lodi a jse nám o jedno.Změnit svůj život k lepšímu a zdravějšímu.A s pomocí Evy se nám to daří

Potupné??

(Markéta, 13. 9. 2009 8:36)

Klárko, proč by to mělo být potupné..??? To tedy slyším poprvé v životě!

Ještě jeden dotaz - břicho a pas?

(Klárka, 13. 9. 2009 8:29)

Paní Evo, čtu , že nyní cestujete, ale až budete doma, napište , proč se mne ptáte tak podrobně na pas a břicho? Je pro mne trochu potupné se tam opakovaně měřit.

foto

(Věra, 13. 9. 2009 7:20)

Zdravím po delší době všechny hubnulky y gratuluji k úbytkům.
Evi, fotka v černém je bomba.

ranní zpráva

(Věra, 13. 9. 2009 7:16)

Konzumace grapefruitů může přispět k odbourávání tuků při onemocnění diabetem typu 2 a kardiovaskulárními chorobami. Účinnou látku z tohoto ovoce přitom teď izolovali odborníci z Kanady, kteří ji otestovali v laboratorních podmínkách a prokázali, že skutečně pomáhá odbourávat tukové buňky a brání jejich obnově.

ranní zpráva

(Věra, 13. 9. 2009 7:14)

Kokosový olej nemusí představovat hrozbu pro ty, kteří se snaží zbavit nadbytečných kilogramů. Podle odborníků naopak může lidem pomoci tukové polštáře odbourávat. Mastné kyseliny středně dlouhých řetězců, na něž je kokosový ořech bohatý, totiž skutečně pomáhají lidský tuk odbourávat.


Zdravím a gratuluji

(EVA, 12. 9. 2009 20:08)

Já dnes celý den mimo, v Polné, v Jihlavě u Zlatky s děvčaty z Jihlavy, pak po městě, doma u babičky jsem dala chlapcům jíst, sobě taky a jdu počítat, mějte se hezky, zítra už to bude zase ve starých kolejích, dopoledne jedeme domů.Marcelko, a všichni, mějte se.E

Kristě K.

(Marcela F, 12. 9. 2009 14:54)

Ahoj Kristo díky moc za podporu tohle a rady Evičky to je to co nám všem pomáhá. Moc Zdravím ! M

Marcele F.a všem

(Krista K. už 53 let, 12. 9. 2009 12:21)

Marcelko jsi šikovná holka, moc gratuluji Tobě a všem ke zhozeným kilečkům!!!!!!!Tedˇto zase půjde líp.....Nejhorší je překonat období, kdy se to nehne.Přeji všem pohodový i když zamráčený vikend:-)))

Andrea N

(Marcela, 12. 9. 2009 9:25)

Ahoj Andreo ,kde jsi a jak jsi na tom,Moc tě zdravím a vypomínam. Teď jsem tě hledala v návštěvní knize 6 jak píšeš mame za sebou asi stejné pokusy,ale ta akupunktura mi moc pomohla ,ale možné to bylo i tím pěkným panem doktorem který na mě dohlížel a bylo mi 38 let!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »