Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 7

PŘIPOMÍNKA:

KDYŽ POŠLETE PLATBU , NEZAPOMEŇTE NA PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ AUTORSKÝCH PRÁV, JÁ TO POSÍLÁM, AŽ DOSTANU OBOJÍ. EVA

 

Náhledy fotografií ze složky Krista K ze 104 zatím na 75,8 kg v 52 letech

Komentáře

Přehled komentářů

zkušenosti

(Oldřiška, 14. 9. 2009 19:35)

Evi, každá máma prožívá bolest víc, než její dítě,byť je dospělé.Byla jsems maminkou, která má 91, vím, co jsem prožívala v čekárně,Bývala bych vraždila,protože je přece jenom starší člověk a držák je držák. Co si budeme namlouvat.
Chodím jí každého 1/4 roku pro předpis na prášky po operaci kyčelního kloubu.Sestřičky mně tam již znají, takže bez problémů.Ovšem, je tam teď nová,která mi to dává vyžrat.Chce mámu u toho,přesto že má leta a témeř nevidí.Takže taxi mě stojí 500,-,protože nemáme nárok na sanitku.
Tak,holka moje drahá,vím jak ti je,bolest bychom rády převzaly, ale nejde to.

Holky moje zlatý

(Marcela F, 14. 9. 2009 18:54)

Ahoj , S nemocnicí zaplat bambu moc zkušeností nemám.V květnu jsem byla na ambulantním výkonu na Kladně na gyndě ,ale opravdu mě tam mile překvapily byly všichni moc hodní a nikde jsem nic neplatila a výsledky mě také udělaly radost vše v pořádku.Tak mě nezbývá nic jiného než ta nadváha ,ale s tou spolu zatočíme.Měla jsem strach s té cukrovky ,ale to také dopadlo výborně. Takže hurá do boje s kilogramy !Moc zdavím Ivu a Andreu .Evi tvému chlapci držím palce pro brzké uzdravení.M

Ivě + všem.

(Eva, 14. 9. 2009 18:26)

Já bych jim těch pár korun dala, jen kdyby se tam dalo normálně přečkat to dopoledne, jinak on letos maturuje, tak se učí , ale do školy ho budeme vozit, jen autoškolu asi dodělá až na jaro.
Manžel mi právě dal dohromady tu lavičku na břicho, zkoušeli jsme , co vydržíme, tak ve zvedech těla je lepší, ale jak se leží na šikmé ploše a visí se za ruce a zvedají se nohy k hlavě, jsem zase lepší já, zvednu je výš a udělám to vícekrát, říká se tomu obrácená zkracovačka. A není to špatné vidět ho, jak cvičí, není to špatný pohled, škoda že je tak málo doma.

Evičce

(Iva Sm, 14. 9. 2009 18:11)

Evi, to má vážně čas. Na to potřebuješ jak čas, tak i náladu...a já na to nespěchám. Hlavně aby ti to k něčemu bylo. My jsme teď měli fofry s tím stěhováním na koleje, na Moravu nás jelo 7 - 2 auta. Na cestu tam jsem zneužila prvorozeného "drobečka", ale zpátky jsem jela sama, GPS vypověděla služby nejdřív ve vedlejší ulici, to jsme se vrátili, aby ji manžel "oživil", potom ve Valmezu...to už jsem nějak dojela a dotápala. Sama jsem překvapená, jak jsem to slušně zvládla (nouze naučila i Dalibora housti).
Vašemu Honzovi přeju brzké uzdravení (znám tyhle sportovce, Katka chodila měsíc s naštípnutou nohou - lezení na umělé stěně - než se jí to začalo nepozdávat a šla s tím k doktorovi).
Ale v tom zdravotnictví jste si z nás (SR) příklad brát nemuseli. Dobrá zpráva je, tady se to dlouho neujalo, tak snad ty poplatky brzo zruší i v ČR.

Ivě

(Eva, 14. 9. 2009 18:02)

Taky Tě zdravím a slibuji, že budu číst,ale Honza si zlomil nohu v kotníku a celý víkend jsem byla pryč, tak doháním , co se dá.

žiju

(Iva Sm, 14. 9. 2009 18:00)

Delší dobu jsem se neozvala, takže by to mohlo vypadat, že nežiju nebo nepatřím do tohoto "klubu". Tak vás ujistím, že top tak není a ještě dlouho sem patřit budu. Těšila jsem se na minulý týden, kdy měl měsíc couvat, tudíž snadněji hubnout...tak to se nepodařilo, dostala jsem dámský problém. Do toho vlezly hody, kdo jste z Hané, dovedete si to představit. Sice jsem to nepřeháněla s dávkami, ale sem tam mi ujel termín, jindy zase "sortiment". Ale faktem je, že hody jsou jen jednou do roka a aspoň trošku si je člověk užít musí. Takže něco mám zase nahoře, ale nic závratného, prostě jdu bojovat vesele dál a ono to zase nějak půjde. Někteří tvrdí, že už těch pár kileček dole je na mně i vidět, což já ani nevidím, ani si nemyslím, ale těší mě to. Mám radost - přivezla jsem si nádhernou keramiku, cibulky rostlinek, manžel, který přijíždí o den později, protože vezl prvorozenou na koleje do Brna s přítelem a úctyhodnou výbavou, přiveze zásobu nízkotučných jogurtů.
Zdravím všechny spolubojovnice bez ohledu na cokoliv (věk, úspěchy, pokročilost...) a zdravím kamarádku Marcelku F.

Tak už odpovídám na emaily,

(Eva, 14. 9. 2009 17:42)

Mohu říct, že fakt nevím, za co tolik platíme na zdravotním, kdyby tam syna dovezli sanitkou a neměl nic s sebou, asi by tam umřel žízní a hlady a pokud by se mu chtělo na velkou , tak by v Kroměříži v nemocnici musel asi zůstat nevytřený, ale 30 Kč to chtěli, to jo. Ošetřili ho, ale podmínky a související zabezpěčení poacientů na nulové úrovni, jak je to u vás?

Marcelce a všem

(Andrea N., 14. 9. 2009 14:02)

taky jsem to s tím měřením nepochopila, vůbec mi to nepřipadalo potupný, spíš jsem při prvním měření nadávala sama sobě, že jsem to nechala dojít tak daleko a zase obráceně jsem měla radost z každýho zmizelýho cm a říká se že cm jsou lepší jak kg. A hlavně Klárka přeci nemusí zadávat míry sem ale stačí je jen poslat Evče. Klárko a není to pro tvůj špatnej pocit,ale pro to aby ti Evča mohla pomoc, cm přes břicho jsou u žen hodně důležity, tak se nestresuj a užívej si ztracených kg a hlavně cm :-))

Pro Andreu N

(Marcela F, 14. 9. 2009 13:44)

Ahoj díky za odpověď, tyto jídelníčky asi pro nás všechny asi budou na celý život ,ale díky Evě už budeme vědět jak se rychle vrátit na zdravou a pro nás vhodnou stravu.Chtěla jsem psát už v sobotu a nějak to se mnou nemluvilo.Jak tam někde dole píše jedna z nás ,že se nechce měřit to dost dobře nechápu ,vždyt je to fajn když vidíme jak to krásně všude ubývá jak v cm tak v kg.Já někde slyšela že 1kg se roná 1cm v pase.Někdy se stává ,že se váha zastaví a ubývají cm a opačně tak proč mít trauma! Už mi jsou kalhoty které mi před prázdninami byly malé ! Držme se ! M

Ozvu se odpoledne

(Eva, 14. 9. 2009 12:10)

Nyní vkládám jen přes SMS, jsem s klukem v nemocnici, má zlomený kotník z kopané, "Futr se něco děje.".Není tu toaleťák ani mýdlo a ubrousky na ruce, ještě že jsem ráno nabalila s sebou svačinky a pití a toaleťák z domu, jinak bychom tu asi zahynuli v čekárně, je to na celé dopoledne a pak se čeká ještě na sádrovnu.E

Markétě

(Dana L., 48 let, 14. 9. 2009 12:07)

Já jsem cvičila 5x týdně. Mám doma orbitrek, dávala jsem si hodinovky, později i více - ráno brzo nebo večer. Někdo má stepper, který je lacinější a skladnější a tu funkci splní také :-)Cvičení mně opravdu moc pomohlo.

Míšo

(Markéta, 14. 9. 2009 11:44)

To jsi dobrá, cvičení je stále mojí slabší stránkou :-(. Nemám moc hlídání a tak doma sice tu a tam něco dám, ale pokavad se mi podaří jít za týden cvičit dvakrát, tak je to vítězství...

to Markét:)

(Míša S., 14. 9. 2009 11:14)

No já sice na sladkým neujíždím ani jsem nikdy neujížděla,já spíš slaný a maso,ale ted už se držím skoro měsíc.Překonávám případný chutě tím,že si říkám,že přece nebudu začínat furt znovu,že to nestojí za to a vydržím.Mám za ten měsíc o 5 kg mín,ale ještě mně čeká pokořit 20 kg aby bylo vše tak jak má být.Jo a taky mně hodně nakopává cvičení.Cvičím tak 4x týdně 3x posilka a 1x aerobic.

Markétě :-))

(Markéta, 14. 9. 2009 11:14)

No mě zpočátku moc motivovaly úbytky, protože to to jede krásně. Teď už je to spíš setrvačnost a návyk. A to ještě hází pořád člověku klacky pod nohy v týhletý naší zemi, kde všechno musí bejt mastný a v restauraci (pokud není nějaká lepší) si pomalu nevybereš. V sobotu jsme v restauraci- spíš hospodě- jíst museli, dala jsem si pangase s bramborem, oni se ale spletli a přinesli mi ho s pečenýma bramborama a celý to plavalo v másle.. No tak jsem trošinku snědla, asi tři brambůrky a říkala jsem si v duchu tak si to aspoň vychutnej...jenže mě to prostě NECHUTNALO!
Čili abych ještě odpověděla na tvoji otázku, určitě se po čase mění i chutě zaplaťpánbu :-)), čímž se zase všechno daleko zjednoduší.

Všem hubnulkám

(Markéta K., 14. 9. 2009 10:13)

Holky,ješte že vás mám,vždycky si přečtu,jak hubnete a nakopnete mě to nevzdávat se. Já asi potřebuju pořádné kopance-nejsem schopna přežít víkendy, pořád ujíždím, prakticky každé pondělí začínám znovu a znovu. Zatím jsem za 14 dní shodila pouhé 1kg a 1cm v pase. Pořád to nemůžu dostat do té hlavy. Já to mám nějak přeházené, když se vidím v zrcadle, tak jsem na sebe naštvaná, ale místo hubnutí jdu tu depku zajíst něčím sladkým, přes týden v práci docela zvládám jídelníček, ale ty víkendy - a nejhorší je, že mě teď čekají samé oslavy narozenin a pak už jsou vánoce. Jak to překonáváte?

Daně a spol.

(Markéta, 14. 9. 2009 9:59)

Dano -31 kilo...to je taková paráda! Znovu musím zopakovat, jak strašně obdivuju vás všechny, co jste zhubly několik desítek kil! Já jsem měla v plné váze ku dokonalému zhubnutí něco kolem 14 kil (zbývá cca 5)a už to pro mě bylo nepředstavitelné, neuskutečnitelné a v podstatě neřešitelné. Sama jsem se už smířila s tím, že budu tělnatá už nadosmrti.
Ovšem vy všechny jste takovej tahák a motivace, že jsem do toho šla a nakonec mi to přijde jako HRAČKA! Díky :-), díky :-) všem!

Danušce

(Krista K. už 53 let, 14. 9. 2009 9:53)

Danuško,děkuji také jsi moje velká inspirace :-)))))))A samozřejmě všechny Irenky a holčiny ,které už zhubly nebo chtěji zhubnout.A Evča ta je náš velký vzor!!!!!!!!!Přeji krásný den a hodně nových úbytků!!!!

Ireně 32let

(Dana L. 48 let, 175 cm, 14. 9. 2009 9:30)

Ireno, gratuluji. Já se plácám na -31 kg. Jak jsem psala. Každého nakopne něco jiného. Mě v další motivaci nakopla Krista K52 a ty. Přeji všem hodně úbytků.

Nejen Klárce

(Dana L., 48 let, 14. 9. 2009 9:18)

Ve všem musím dát za pravdu Evce. Nemohla jsem se na sebe podívat do zrcadla oblečená, natož ve spodním prádle. Potupné pro mě bylo se právě podívat na sebe do zrcadla, jít mezi štíhlé lidi, svléknout se u doktora, před operací přiznat svou váhu. Potupa pro mě byla přiznat svou váhu před partnerem. Ale právě pro tohle všechno + další jsme začali hubnout s Evkou. Tady mezi vámi se člověk nestydí, protože jsme všichni na stejné lodi. Někdo je míň silný, někdo více. Právě proto jsme ale tady, abychom se sebou něco udělali. Každého z nás nakopne něco jiného. Mně stačí, když si čtu jak Kristě K 52 jdou zase kila dolů, další kočky, že zhubly i více než já.......Zveřejňovat tady svoje míry opravdu není ostuda. Člověk i porovnává sebe s jinými a podle mě z toho vychází spousta dalších hubnulek. Přeji všem, které chtějí zhubnout a ještě se neodhodlali, aby neotáleli. Čím dřív začnou, tím dříve se budou moci oháknout do hadříků, na které se mohli v obchodě jen dívat. Hezký den

Marcelce

(Andrea N., 14. 9. 2009 8:02)

Ahoj Marcelko já jsem o víkendu vůbec nebyla na netu tak píšu až dnes. Mě ty jehličky taky pomohly, ale nééé na dlouho. Teď se teda přiznávám, že jsem přes léto malinko hřešila grilování atd. a malinko mi to hupslo nahoru, ale už se zase snažim se těch nadbytečných kg zbavit. Tak se taky drž, je to dlouhá cesta spíš bych měla říct, že pro mě určitě už celoživotní.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »