Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 7

PŘIPOMÍNKA:

KDYŽ POŠLETE PLATBU , NEZAPOMEŇTE NA PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ AUTORSKÝCH PRÁV, JÁ TO POSÍLÁM, AŽ DOSTANU OBOJÍ. EVA

 

Náhledy fotografií ze složky Krista K ze 104 zatím na 75,8 kg v 52 letech

Komentáře

Přehled komentářů

Otázka

(Dana 53 let, 15. 9. 2009 11:38)

Zdravím všechny Dany (a že nás tu je!), ale i ostatní děvčata! Mám jen dotaz? Jste tady některá, která jste hubla první měsíc bez cvičení? a jak šla váha dolů? Díky za odpověď. Ptám se proto,že jsem kvůli té angíně prostě cvičit nemohla, tak abych věděla, zda jsem aspoň v nějaké toleranci. Už budu zdravá, tak se na to vrhnu střemhlav :-) :-) Hezký den!

Markétce, Milence a všem

(Andrea N., 15. 9. 2009 11:21)

Leňucha je super výraz :-))) taky doufám, že se mi cvičení stane drogou, před prázdninama jsem byla akčnější, ale teď je ze mě ta leňucha. Mluvila jsem s Dančou a chce to fakt disciplínu tak se k tomu snad taky dobereme. Teda ne snad URČITĚ !!!! Jo a ty zhubnutá Milenko ty žádný cvíčeníčko nepotřebuješ když už teď nakupuješ skoro v dětským :-)) holky ale jinak jí musím pochválit, nakoupila si moc pěkně a móóóóc jí to sluší :-)))

Markétě K.

(Milena(už42let,z fotog.), 15. 9. 2009 11:03)

Markétko,určitě nejsi sama leňucha...já jsem takyyyyy.....ale včera jsem v obchodě s krásnýma věcičkama na sebe leňucha vůbec nebyla...zajímavé...byla jsem velmi akční...haha!!!Jinak já už jsem zhublá,někdy se tu ovšem ještě vyskytnu...je to tu totiž super.....

....skotačila,jó???

(Milena(už42let,z fotog.), 15. 9. 2009 11:01)

Tak teda Andrej,Ty si klíďo skotačíš,jó????Já dneska opět skotačím v kuchyni....vždyť víš!!!!!

Andree N.

(Markéta K., 15. 9. 2009 10:58)

To jsem ráda, že nejsem sama leňucha. Musím se donutit, jinak ta kilča dolů nepůjdou a budu jen doufat, že časem se z toho stahe droga a nebudu moct bez cvičení usnout :))

Janě

(Andrea N, 15. 9. 2009 10:50)

skotačila Jani skotačila, o prázdninách a když to dávali od 20 hod. 21,30 už je na mě moc dlouho a trošku mě to i štve většinou to ani nedokoukám, když to dávali o prázdninách v podvečer tak jsem byla poctivá, ale to mě neomlouvám protože skotačit můžu i jindy jen se přinutit :-)))

Andree N

(Jana Š., 15. 9. 2009 10:25)

nevěřím,nevěřím,vždyť taky ve čtvrtek skotačíš na stroji u telky,dávaj přece oblíbený pořad s Kačkou Cajthamlů:-))
nebo to není pravda ???!!!tady někde dole jsem to četla černé na bílém:-)))bylas to přece ty :-)))
Mě na telce,kterou mám v domácí tělocvičně nejde Prima,tak musím pořídit nějakou tu škatulku,aby to hrálo.

Já se snažím, ale taky ne každý den

(Eva, 15. 9. 2009 10:19)

Lítám jak šus, ale cvičím každý den jen břicho, jinak kardio nebo posilování obden, Honza je ještě dnes doma a zítra ho vezeme do školy, vybral si těžké maturitní předměty, tak musí makat, brouk jeden,byli jsme na chirdě, Jiří už je v Olomouci, nemá rád změny, ale už je dobře, musí si zase zvyknout, že není doma u mámy, no já frčím něco vyřizovat do Zlína, tak pěkný den, na poštu taky skočím, nebojte se - čekatelky,myslím na vás.E

Evičce - kotník

(Jana Š., 15. 9. 2009 10:18)

aúúúú,zlomenina kotníku mě potkala 25.2.2003 v práci,to byl fakt Vítězný únor:-((dostala jsem nechodičku na 10týdnů,myslela jsem,že je konec světa.Vypadla jsem z pracovního procesu celkem na 3 měsíce.A to jsem si vždycky myslela,že to beze mě nepůjde a šlo,od toho jsou telefony.Doma to taky fungovalo,největší problém byl,než jsem se naučila lézt po schodech bez berlí:-))jako rak zpátečník to šlo lépe a lépe.Do kuchyně mi dali židli na kolečkách a mohla jsem i vařit,jen odnést si to museli sami.Dnes se tomu chechtám,ale tenkrát mi nebylo hej :)))Přeji synovi hlavně dobrý srůst a zpočátku poctivé ležení s podloženou nožkou.Sádru jsem si zaplatila takovou odlehčenou,pokud má člověk nechodičku na dlouho,tak je ta běžná docela těžká.
Tak brzké uzdravení a maturita bude touto nehodou za 4x1 :-)))

Markétce

(Andrea N., 15. 9. 2009 10:07)

Teda Markét jako bych se četla sama, Danča je pro mě taky velká motivace, jen to cvičení od prázdnin tak nějak nezvládám. Taky sedím v práci u PC někdy jsem tu i docela dlouho a pak rychle domů byť jen o patro výš, něco uklohnit, uklidit, vyprat a vyžehlit + po prázdninách opět kroužky dítěte ( a to mám jen jedno ) a jsem ráda, že jdu jednou týdně na kalanetiku. Taky mě to štve ráda bych se donutila jako Danča nebo Evča ke každodenímu cvičení, ale furt mi to nejde. Holky já někdy vůbec nechápu kde berete tu energii. A to si každej den říkám, že dneska se to určitě povede, tak teda DNESKA !!!!

Daně L. a ostatním pilně cvičícím

(Markéta K., 15. 9. 2009 9:27)

Díky za rady, každodenni cvičení rozhodně nedávám, ale snad se k tomu taky doberu, obzvlášť, když vidím, jak jste všechny pilné. Zatím mám út,čt pilates - dokud jsem byla doma,tak to bylo mnohem jednodušší, chodila jsem i 3x týdně na spining+posilka a držela jsem se kolem 70kg, ale jakmile jsem nastoupila do práce, tak to celodenní sezení u PC, večer rychle kolem dětí,domácnost, véééélka večeře a spát a vypracovala jsem se na 77 kg. Fakt ale je,že jak se začínám hýbat,tak mám více energie,lepší náladu a zvládám toho více - snad budu schopná postupně přidávat cvičení a úplně zliklidovat to fuj,fuj papu, které mě ještě pořád láká.

Evičko

(Markéta, 15. 9. 2009 8:16)

Včera byl asi nějaký vlčí den.. já jsem taky měla pořád hroznej hlad, tak jsem - v rámci povolených potravin - taky trochu futrovala :-)). A taky žádné přírůstky na váze, spíše dečko dole.
Jak se daří synkovi? Moc mě jeho úraz mrzí a doufám, že bude brzo v pořádku. Byli jste na chirurgii, nebo na ortopedii?

Fotky

(Eva, 15. 9. 2009 6:30)

Obdivuji taky Irču, ale škemrám i po Danušce, každé další foto dodává odvahu dalším vzepřít se proti vyvalenému bříšku a velkému zadku, my těm špekům dáme na frak.

Ne každá mlsná musí nechat následek

(Eva, 15. 9. 2009 6:28)

Ne každá mlsná musí nechat následek
Zase se blíží jedny moje dny, honila mne celý den včera mlsná, v nemocnici ne, tan stačily malé svačinky, zato odpoledne to vypuklo, směrovala jsem to na rybky a cel.pečivo a docpala se zeleninou, za dvě hodiny zase, tak zase kuřecí prso pečené, za dvě hodiny zase, to jsem teda selhala a zbouchala 3 jogurty Bio s celozrn, lupínky, no a potom večer jsem si šla s černým svědomím zacvičit a ta představa přežrání z odpoledne mne hnala do tempa a ráno dobré, příbytek váhy žádný.
Takže po úletu - pohyb a ono se to nějak porovná, nejhorší je zůstat sedět a poroklínat se.

Taky o jídle

(Eva, 15. 9. 2009 6:24)

No já jsem ukázka zvrhlouna, když vidím něco fakt tučného nebo nezdravého, musel by mne už někdo asi pistolí donutit , abych to snědla, to si nyní o víkendu ověřila moje mamka a to zase tak nezdravé věci neměla, ale třeba listové těsto mi nejde přes pusu, když si představím obsah tuku, buchtu jsem taky neuchutnala, byla jogurtová, ale mne odrazoval obsah bílého cukru, Ještě zpětně se , mami, omlouvám, že jsem tak nesmlouvavá.

Rosalindě... :-)

(Soňa, 14. 9. 2009 22:48)

Danuš, co fotečky??? :-) Sundat 14 kilo, to je na ukazování, ne?? :-) Mám v plánu právě o tolik omládnout taky... :-))
Jinak máš pravdu v tom, že už taky o jídle přemýšlím tak nějak jinak! Sice se mi nedaří vydržet rozpis jídelníčku (protože mám chutě - ale zdravý chutě!! trošku jiný...), ale stačí dodržovat zásady tzv.zdravé výživy a tělo ty tuky likviduje samo!!
Nikdy jsem si neuměla představit, jak sníst třeba půl kila zeleniny a ovoce denně - a dnes?? Včera místo čokolády nektariny, různé kombinace zeleniny vařené či dušené a dokonce jsem zkoušela tu brokolici i syrovou /na drobunko nakrájenou s bílým jogurtem, cibulí a dochucenou hořticí/.
Cereální pečivo je samozřejmostí! Jen jsem zjistila, že nemusím sníst rohlíky dva s celým balíčkem plátkového sýra!! /a to jsem si vždy říkala, že vlastně jím dietně a divila se, proč letí váha nahoru/ :-) Prostě menší porce a raději navrh víc zeleniny /místo pomazánkového másla!!/

Ještě něco.. :-))

(DanaM.. Rosalinda :-), 14. 9. 2009 22:11)

Jo, ještě jsem se vám zapomněla pochlubit..

Od té doby, co jsem začala jíst podle jídelníčku se mi podařilo převést celou rodinu na celozrnné pečivo :-) Dokonce jsem se přistihla, že i když jim vařím stále povětšinou takovou tu českou klasiku, protože mně to jinak ještě moc nejde.. zvyk je bohužel železná košile.., používám mnohem méně oleje.. sádlo už tu skoro nemá místo.. zjemnuju třeba omáčku mlékem místo smetany.. což, jestli jsou tu nějací rypáčci s tím, že se to pozná na chuti a není to ono.. jim vyvracím s tím, že jsem si to možná také dřív myslela, ale kdo neví, nic nepozná :-) Třeba dneska jsem dělala "segedín".. koupila jsem si na něj libové maso.. protože on vážně nemusí být z klepavýho bůčku (mezi náma.. klepavý.. fujky :-)) a na závěr do něj dala jen asi 10% zakysanou smetanu.. :-)

Taky mi dětičky přikusujou k tomu celozrnnému pečivu rajčátka a okurčičky.. papají šunku a suché salámy jsme také skoro vytlačili z lednice.. samo, že si vezmou občas něco sladkého, to jim vážně neupírám, ale většinou máme v lednici jogurty třeba od Activie pro Linii.., který jsou vážně dobrý a ve špajzu mussli tyčinky, BeBečka dobrý ráno.. apod. a nesnědí toho moc.. :-)

Prostě už jsem ovlivněná.. kudy chodím, myslím jen na TO jídlo.. :-))) i když.. to mi zůstalo i z období před hubnutím.. jen s tím rozdílem, že ted prostě řeším, jak a co uvařím, jak to odlehčím, dám tomu zdravější nádech.. :-)

Jééé a kdybyste viděly kluky, jak si pochutnávaly na obyčejné vařené brokolici.. :-)) Normálně mi jí snědli, než jsem jí stihla dál zpracovat.. :-) Doufám, že jim to vydrží :-))

Tak.. snad už všechno :-) Brou noc.. :-))

Všem :-)

(DanaM, 14. 9. 2009 21:57)

Ahojky.. :-)

Teda tady se najednou objevilo tolik lidiček s mým jménem.. jsem pomalu nevěděla, jestli se nemám přejmenovat třeba na Rosalindu, ta tu snad ještě není.. :-))

Chvilku jsem nepsala, spíš si vás jen čtu :-) Ale dneska vás po nějaké době opět "potěším" pár písmenkama :-))

Jedu jídelníček desátý týden.. a mám dole 14 kilo :-) Vím, že některým holkám to tu jde i rychleji, ale já jsem vážně spokojená. Hlavně po dnešku, kdy jsem si oblíkla kalhoty, ve kterých jsem měla před hubnutím mezi knoflíkem a dírkou, do které měl ten knoflík bez problémů zapadnout.. mezírku asi 15 cm :-/)) Nejenom, že jsem si je v pohodě oblékla.. ale ještě jsem musela vytáhnout pásek a pořáááádně ho zatáááhnout :-))) Normálně mi padaj potvory, takže si je asi moc dlouho taky neužiju (doufám) a to jsou skoro nový.. :-))

Ted jsem ve fázi, kdy mi všechno padá, všechno na mně děsně plandá.. já si připadám v těch plandavých hadrech tak štíííííhle :-)) i když vypadám jak pěknej hastroš, když v tom vylezu.. no nemám ted nic pořádnýho na sebe :-)) /a ještě mi do toho sakriš tady utíkaj písmenka nahoru do textu, já to snad nedopíšu :-)))/

No musím tohle plandavěpadací období přečkat, ještě chci min 10 kilo dát dolů.. i když.. kdo ví.. :-)) Šiš já se tak těším.. až se toho dočkám!!! :-) A pak vyrazím a utratím hříšný peníze za nový hadříky.. aaaaaaaach :-)))

Jinak mým největším "vzorem" tady v hubnutí je také Krista.. Nádherná žena se z ní "vyloupla" a opravdu mě nakopává k tomu jít i přes občasné krize dál :-)

Tak at to holky padá pěkně dolů všem! A nevzdávejte to, v životě je tolik těžkých věcí, kdy nedostaneme na výběr, jestli je chceme nebo nechceme prožívat.. Tohle taky není snadná cesta, ale my jsme se na ní daly a nejsme žádný "baby", abysme to vzdávaly i když tu možnost volby máme.., no ne? :-)) Rosalinda :-)))

Právě jsem slezla ze stroje

(Eva, 14. 9. 2009 21:01)

Tedy, děvčata, jak to čtu, jste fakt dobré, ale upozorňuji, že ne každý takové hodinové kardio vydrží, aby ho nekleplo, např já, 40 minutr se zátěží a musím mít deset minut přestávku nebo bych omdlela a musím u toho pít za jízdy. Někdy stačí kratší přestávka, ale někdy fakt musím deset minut vysadit.
Balím obálky a za chvilku jdu pokračovat, hlavní počítač jede zítra na kolej, ale zase se vrátí a slíbil pomáhat i na koleji a vždy ve čtvrtek dovézt jídelníčky ke kontrole. Honza leží a heká, budu ještě hubenější, má pokoj v prvním patře a mamka lítá jako blest po dvou schodech.E

Díky , Oldři, za pochopení

(Eva, 14. 9. 2009 19:41)

To víš, neumím si představit, jak by to bylo, kdyby tam ležel.E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »