Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 7

PŘIPOMÍNKA:

KDYŽ POŠLETE PLATBU , NEZAPOMEŇTE NA PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ AUTORSKÝCH PRÁV, JÁ TO POSÍLÁM, AŽ DOSTANU OBOJÍ. EVA

 

Náhledy fotografií ze složky Krista K ze 104 zatím na 75,8 kg v 52 letech

Komentáře

Přehled komentářů

Všechno je nahraditelné,

(Eva, 18. 9. 2009 19:50)

První varianta je dietnější, když už máme chutě :
Grilované vepřové a klobásky - ražniči z kuřete se zelninou
bramborové slané lupínky - kompotová miska popcornu
pečený koláč - talíř ovoce
čokoládový puding - vanilkový z nízkotučného mléka , málo slazený s ovocem
čokoláda - sušené ovoce
smažené kuře a pečené brambory - pečené kuře a brambory važřené v páře
kačena, zelí, knedlík - kuře, zelí dva knedlíky z částečně tmavé mouky a nemastit
svíčková se šlehačkou a knedlík - svíčková z rozmixované zeleniny a jeden knedlík z částečně tmavé mouky
pokud máme dané jídlo hodně rádi, dejte si nášup za hodinu a půl až dvě hodiny
smažený řízek a br.salát s majonézou - pečená ryba a salát bez uzeniny a s bílým jogurtem a lžičkou nízkotučné majolky
Tak pěkný víkend.

Chleba ve vajíčku

(Eva, 18. 9. 2009 19:14)

Také naše děti - habáni to mají rádi, na jedno celé vajíčko, přidávám tři bílky, když se to vyšlehá vidličkou, je to také žluté, chleba v tom nemáčím , jen lehce smočím a hned na pánev, chlapcům to dělám na teflonce potřené slunečnicovým olejem pírkem na buchty, jek to hnedne oddělám, potřu jim hočticí a posyopu šalotkou a žlutpou paprikou na kostičky, myslím, že v této úpravě , to jde, sobě to dělám nejdřív bez tuku a hořtici jen malinko a zeleninu.

Jdu na ty resty a ermaily,

(Eva, 18. 9. 2009 19:10)

Jdu na ty resty a ermaily, dnes nejdu spát dokud všem neodpovím.

Paní Evě, dotaz

(Klárka, 18. 9. 2009 18:34)

Moje rodina má ráda hodně chleby ve vajíčku, děláte je klukům a jak , aby to nebyla tuková a chlesterolová bomba, dík předem za odpověď. Pozdravujte Honzu, já ho znám , teda můj syn ho zná.

Oldřišce

(MartinaK., 18. 9. 2009 15:30)

Milá Oldřiško, je to 3 roky, co jsem s tím sekla. Sama a bez berliček. Motivací byla výčitka syna, že mu nemůžeme koupit motorku. Tak se mi to v hlavě nějak přehodilo, já zahodila krabičku a víc si cigarety nevšimla. Následné peripetie se stavy úzkosti a problémy psychické, braní léků ti nebudu popisovat. To byl největší zádrhel na celé abstinenci. Proskotačila jsem k 20kg nabrané váhy. Je to o vůli, ale můžu ti říct, že mi nedělalo problém pobývat v místnosti s kuřákama, jako mi dělá velký problém projít okolo tácu s cukrovím. Přestat kouřit bylo jednodušší něž přestat se vykrmovat. Takže, jstli jsi zvládla zhubnout a to jsi borec, tak kouření odložíš taky. jen bych doporučila pod odborným dohledem, ono fakt ta Psýcha dává zabrat. Kolegyně je silná kuřačka, dostala nějaké spešl léky, ta užívá už 14 dní a od 8 dne nekouří.Vyjde jí to asi na 1000kč za 14 dní, ale prokouří mnohem víc. Léky jí napsala normálně obvoďačka. Držím ti palce v tom boji. Jsem na sebe pyšná, že jsem to dokázala zahodit. Kouřila jsem skoro 20let.

Pavlao

(Oldřiška, 18. 9. 2009 14:25)

prosímtě, jak jsi to udělala,že jsi přestala kouřit? Na to se chci děvčat zeptat.Poraďte,jenom prosím nepište nic o pevné vůli.Tu nemám/v tomto případě/.Přestala jsem před několika lety po léčení/l seanci p. dr. v Praze-rus/.Stačilo jen oznámení,že mám platit 120.000,- za syna a jedu v tom znovu!!Tak, holky,babo raď.Pokuď budu kouřit, tak z důchodu mi zůstává jen 50,- Kč na den.Prosím,poraďte.Je to o vůli,když se mi podařilo shodit 20 kg?

Aji !

(Dana 53 let, 18. 9. 2009 13:04)

Ajko, tak jako ty asi dopadnu i já, po 4 týdnech mám dole necelé 2 kg! Ala správně píšeš, tažké kilo hnusného tuku dole je dobré! je fakt, že se cítím taková lehčí, svěžejší. Včera jsem tu brečela a dneska s úsměvem pokračuju a pokračovat budu! Hezký víkend děvčata!!!!

všem hubnulkám

(Ája, 53 let, 18. 9. 2009 12:20)

Holčičky, dnes je to dva měsíce, co jsem tady s Vámi začala hubnout a mám dole 3 kg, já vím, že nemám čím se chlubit, když čtu jak to jde jiným tu 8 nebo 10 kg i víc tak si říkám, co že to moje oplácaný tělo tak moc nechce být lehčí. Čtu si poctivě co tady píšete a dost mi to pomáhá, abych pokračovala a nevzdala to. Až teď jsem se odhodlala napsat, co jsem četla jak to jde Marcelce. Je fakt, že v současné době nemohu moc sportovat, ale některá holčina taky psala, že nesportuje a přesto hubne. Ale zase si říkám,kdybych nenarazila na Evičky stránky, nebyla bych ani o ty 3 kg lehčí, no prostě pokračuju dál, baví mě být tady s Vámi a všem moc a moc přeju hodně ztracených cm a kilíček. Pozdrav a dík Evičce.A ještě dotaz - co je s tebou Ivetko od Temelína?

Skuz v emailech

(Eva, 18. 9. 2009 9:49)

Mám v emailech skluz , večer to doženu, zdravím , kočky.E

Dík , už se těším

(Eva, 18. 9. 2009 9:34)

Dík , už se těším.

Evičce

(Olinka 25 a mamka 46, 18. 9. 2009 9:33)

Dobře, o víkend nás vyfotím :-))

Pavlínce

(Eva, 18. 9. 2009 9:29)

Jdi teda úžasná.E

Olince

(Eva, 18. 9. 2009 9:28)

Oli, tak přeji vše pěkné a neštvěte mne a vyfoŤTE SE V NICH.e

Žijeme :-))

(Olinka 25 a mamka 46, 18. 9. 2009 9:23)

Ahoj holky :-). Máme se s mamkou moc dobře, jídelníčky jedeme dle sebe, protože nestíháme vařit dle Evičky a výsledek? Váhu úspěšně držíme a centimetry jdou krásně dolů:-). Evi, mám nové džíny o velikost menší než na jaře, jupííí. A mamku jsem taky donutila si je pořídit, je to kočka! Jo, ten rybí týden je super, my teď měly rybí večery, každý večer k večeři rybku, ňam. Mám odpolední, takže jako druhou večeři mám naloupaného melouna a dnes mi váha ukázala 83,1kg.Mějte se krásně!papa Oli

Pavla O 2 věk 39,5

(Pavla O 2, 18. 9. 2009 9:12)

Ahoj Evi,
posílám další výsledky...
7.9. - 90,1kg
15.9.- 85,8kg(přestala jsem s kouřením)
18.9. - 85,4kg
Co pravidelně dělám a nevynechala jsem ani jeden den...je posilování na břicho a v pase jsem dala dolů 4 cm...
Měj se krásně Pavla

trošku radosti

(Marcela F, 18. 9. 2009 8:38)

Ahoj Andreo N a všechny duše spřízněné, dnes ráno mi váha ukázala o 40 dkg mín ani nevím jak , mám doma zedníky děláme zateplení a protože jsem ze staré školy jim vařím aspon obědy včera řízky tak ty malinké kousky jsem ochutnala,ale váze to nevadilo Evi radši to víckrát nebubu zkoušet byly z kuřecího masa a to jsem nebyla 2 dny na velké. Díky vám všem za pomoc ! M

Jste to co jíte

(Andrea N., 18. 9. 2009 8:33)

A já to zase nedokoukala, mohli by to dávát tak od 20 hod. to bych si i zašlapala :-)), ale byla jsem aspoň na kalanetice a fakt jsem to nešvindlovala bolí mě dneska celej člověk :-)). Jé a jakej to je receptík? Může ho sem prosím někdo napsat? díky díky díky

Marcelce

(Andrea N., 18. 9. 2009 8:31)

Marcelko nedej se já jsem taky teď začala znovu podle Evčiných jídelníčků, byla to po prázdninách nutnost
:-) a musím říct, že se to zase hlo a jsem moc ráda. Taky jsem ráda, že vás tady holky mám, protože mě k tomu vyburcovaly vaše výkony a úbytky takže díky vám
:-)))

Ještě něco pro nová děvčata

(Eva, 18. 9. 2009 7:22)

Před menstruací se v těle kumuluje voda, dělá to od půl do kg a půl, tělo zvýšeně ukládá, proto dáváme první tři dny menstr. mimořádné, hroznové víno navíc je tam také možné, během men. prostě váhu moc neberte vážně, jak končí uvidíte, že váha padne ještě níž než byla před menstruací.
Také zánět nosohltanu, ráma a bolení v krku jsou záněty v těle a to se brání zase zadržováním vody, tak to jeďte normálně dál, jak obtíž odezní, zase váha padne, kde byla před nemocí nebo ještě níž.
Vlastně tenhle stav zapřičiňuje jakýkoli zánět v těle.

Tak jaké jsou reakce

(Eva, 17. 9. 2009 23:03)

na "Jste to, co jíte"? Pán byl inteligentní, snad mu to vydrží, moc se mi loíbil ten recept kuřecích prsíček s Mozarellou a rajčaty, už plánuji, že to u nás bude v sobotu k obědu.
Taky tam baštil ryby a mně došlo, že jsem pěkná trubka, když píšete o pomalém postupu hubnutí, mně to vždy pěkně popohnal i rybí týden, také jej používala Olinka, která plánuje manželství, byla moc podnikavá a přemýšlivá. Tak držím palečky a dobrou noc.Zítra nakoupím nějaké ty rybí produkty , co jsem jedla při rybím týdnu a nafotím Vám je na stránku. E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »