Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 13

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Lenka zhubla 20 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Dnešní šťáva

(Eva, 6. 2. 2010 11:11)

Dnes jsem odšťavňovala bílé zelí, petržel, mrkev, řapíkatý celer a černou ředkev, to byste se divili, šťáva byla na chuť výborná.

třída

(Petra H., 6. 2. 2010 11:02)

Evi, zatím to vypadá, že bude jedna a bude se dělit na ČJ a M. Ale to se vše teprve uvidí, u nás je to tak, že nakonec vše je 100% rozhodnuto až v přípravném týdnu - co kdo bude učit, kolik bude žáků a tak. Naučila jsem se, že do poslední chvíle nevím co mě čeká. :-)))) Je to vzrůšo a adrenalin :-)))))). Jinak dnes mimořádný den a po včerejším ataku na smysly jsem samozřejmě nezhubla, ale ani deko nepřibrala.

Úpravy jídel

(Eva, 6. 2. 2010 10:09)

Dušení v páře, v mikrovlnce, v hrnci, pečení a zapékání, vaření, restování na panenském oleji, ale jen na pánvi postříknuté rozprašovačem, ftitování ve Fritéze od Tefalu, co se tam nepoužívá tuk, úpravy v pomalém hrnci i v konvektomatu, všechno bez přidání tuku. Solí šetřím, ale nevylučuji ji úplně, raději používám jednodruhová koření a grilovací bez soli.

Evičce a možná i ostatním

(Zlatka, 6. 2. 2010 7:20)

Evi , možná se to bude hodit i ostatním, vypiš pro moji kamarádku Zuzanku, co začíná, možné úpravy potravin, vše jsem jí říkala, ale ona je tvrdošíjná a chce to od Tebe napsané. Ostatní začínající jistě také nepohrdnou.

Dejte si "barevnou " sobotu

(Eva, 6. 2. 2010 7:09)

Ke každému jídlu si navíc snězte kus barevné zeleniny nebo ovoce.

Víno a vinný střik

(Eva, 6. 2. 2010 7:07)

Rozhodně se ho v malém množství nezříkám, ale ptáte se na něj dost často. Jeho energetický hodnota je daleko menší než u tvrdého alkoholu a pokud se kombinuje s tancem, je to pro dietu zanedbatelné z hlediska příjmu energie. Ovšem alkohol má ještě další funkci, zpomaluje celkově metabolické procesy, takže tuk má více šancí se ukládat, čili i víno brzdí vaši dobrou snahu o odlehčení postavy. Nedělejte to pravidelně a často, jinak se vám bude hubnout hodně těžce.Již dvě decky vína metabolismus zpomalí na den a půl o 20%.

Pro začínající

(Eva, 5. 2. 2010 23:32)

Je možné si vyměnit oběd za odpolední svačinu,když je to pro vás příznivější.
Při pocitu hladu a třeba večer, když večeře padne na 18,00hodin a já jdu spát později nebo během noční směny, tak také mezijídlo.
Jídelníček je návrhem Vaší konzumace živin během dnů, potraviny si můžete vyměnit následovně:
-zelenina za zeleninu a během dne možno porce navýšit a 2/3 proti jídelníčku
-ovoce za ovoce , ale množství zachovat
bílé maso za bílé maso nebo nízkotučný sýr, sójové maso -nebo šmakoun/ množství dodržet/
-bílkovina za jinou nízkotučnou bílkovinu / nízkotučný tvaroh za nízkotučný jogurt nebo sýr/
- u mléčných výrobků platí také zástupnost mezi sebou, jen berte zřetel na obsah tuku a pokud je tam jogurt ochucený, zase si vybírejte ochucený, kvůli sacharidům.

To máte pěkné

(Eva, 5. 2. 2010 23:08)

Budete dělat jednu nebo dvě třídy, na jednu je jich moc a na dvě málo.

zápis

(Petra H., 5. 2. 2010 22:38)

Jsme malá škola, máme od každého ročníku jednu třídu (od 1. do 9.) - u zápisu 37 dětí (4 budou odklady), takže 33 prvňáků,no nevím, nevím - jedno dítě s asistentem. Docela fakt dost.

Všechno se zase uklidní

(Eva, 5. 2. 2010 22:10)

Uvidíš, kdoví proč to zdržení, možná moc práce a malé dítě, to všechno je těžko zvládnutelné.Kolik se Vám zapsalo dětí?

Konečně

(Petra H., 5. 2. 2010 22:06)

jsem odpoledne dostala tělem už 14 dní avizované MS, celý den v poklusu - učila jsem 6 hodin, potom přípravy na zápis, letos i osobně ( Lucinka půjdě do první třídy), rychlý nákup a přišla jsem z práce vlastně o půl osmé večer - taky jsem to k večeru nezvládla a snědla dva dalamánky se salámem,kostičku čokolády 70% a čerstvé jahody. Byl to úlet,ale tělo chtělo - není mi špatně a napravím to MD. Myslím, že po tom, co moje tělo těch 14 dní vyvádělo než to konečně přišlo to zas takový hřích nebyl a Eviččin jídelníček mi zas pomůže se dát dohromady. Vaše fakt šťastná Petra

Haně

(Eva, 5. 2. 2010 20:40)

Hano, je tak akorát za měsíc, jak to má být.E

Hana K 41 let

(Hana K 4, 5. 2. 2010 17:50)

Dobrý den Evo,
tak se Vám ozývám po měsíci hubnutí. Přes vánoce jsem to samozřejmě nezvládla a ještě jsem 2 kg přibrala. Ale 4.1. jsem se do hubnutí pustila znovu od začátku a nyní po měsíci mám dole 4 kg, 5 cm v pase, 3 cm přes boky a 1 cm přes stehna. Takže jsem móóóc spokojená. A budu pokračovat!

Martině

(Eva, 5. 2. 2010 17:45)

Napiš na email.

Na emaily odpovím večer

(Eva, 5. 2. 2010 17:44)

Já byla celý den něco vyžizovat ve Zlíně , tak musím něco doma také udělat, pak odpovím a zítra budu dělat jídelníčky.E

Silvii,to se Ti redy sešlo

(Eva, 5. 2. 2010 17:18)

Otekly Ti sliznice a ještě se Ti zadržuje voda kvůli radostným dnům, takže to neřeš a dej si ovoce i tak navíc, hlavně dopoledne.

jen 1/2kg víc

(Silvie, 5. 2. 2010 16:11)

Dnes je takový tichý den. asi jste všichni na nákupech.
U mě je to tak, že mám dceru nemocnou, mě už včera postihly MS a přímo příšerně + hrozná rýma ani nevím z čeho. Měla jsem obrovské chutě, ale fakt obrovské ( MS ?? ), tak jsem jídelníček nedodržela. Vím, že se nic neděje, dala jsem si dnes OD a jsem v pohodě. Jen jsem od včera pořád unavená. OD mi dost pomáhá.
Takže to nějak přetluču a už se těším jak se do toho pustím s plnou vervou, jako, že budu cvičit, ať to jde líp dolů.
Přeju hezký víkend.

Jitce

(Martina, 5. 2. 2010 10:41)

napište paní Evě na mail - kgdolu@seznam.cz :-) držím palce, jde to skvěle a skoro samo:-)
doufám Evi, že nevadí, že tady za vás odpovídám, ale vím jak to bylo u nás, když jsme narazili poprvé na vaše stránky, strašně jsme se těšili a chtěli všechno co nejrychleji:-)

a zase znova....

(Martina, 5. 2. 2010 10:36)

zdravím všechny bojovnice:-) po dlouhé době se koukám na stránky a koukám, kolik je tady změn:-) všem to moc sluší a všem držim palce! s Evičky dietou jde všechno úplně samo a hladce:-) u mě je spíš problém potom:-( zhubla jsem loni s Evou 7kg, ale pak se neumím udržet, tu mě naláká čokoláda, tu zmrzlinka a je to, a teď po Vánocích, všichni asi víme...takže začínám znova, sice jen 5kg, abych se cítila fajn, ale už se těším, jak se s jídelníčky pročistím a budu plná energie:-) a pak srovnat tu hlavu, aby člověk zase nesklouzl ke starým návykům:-( Evi, máte něco nového, nebo co je to ten spalovací plán? moc by mě to zajímalo. a vyšla Vám už ta knížka?
jinak dřív jsem tady moc nepřispívala, jen četla, hubly jsme spolu s mamkou(ale máma má silnější vůli a pořád se drží:-) a ač jí všechno, pomalililinku jí ubývají další deka, i když už ani nechce:-) metabolismus je fakt nastartovanej:-) ) a jelikož ve dvou se to lépe táhne, tak teď mi to samotné už tolik nejde:-), tak tady o mně asi uslyšíte častěji:-))) všechny zdravím a přeju pevnou vůli:-)

jak začít?

(Jitka, 5. 2. 2010 10:34)

Nějak jsem se náhodou dostala na Vaše stránky a řekla bych,že mne velice zaujaly.Jsem čerstvá důchodkyně,času mám tedy dost a nemám se nač vymlouvat.Mám 167 kg 83kg,manžel 183 a 96 kg.Jíme prakticky jak popisujete,vařím,peču celozrnný chleba,máme zakonzervovanou zeleninu,kupujeme čerstvou atd.Nevím,jak se přihlásit do Vašeho klubu,
kam popsat kde máme rezervy atd,co jsou Vae jídelníčky atd.Co mám nyní udělat? Děkuji za odpověď


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

následující »