Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 13

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Lenka zhubla 20 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Dáji

(Lenka72, 7. 2. 2010 17:44)

Dájo odkud jsi, stačí zatím napsat okres? Docela bych se s některou hubnulkou více poznala, třeba občas napsala email nebo někde potkala. Je mi 37let, jsem od Hranic na Mor. už jsem to tu jednou psala, ale žádná se neozvala. Líbí se mi jak se tu některé znáte.

Emaily si můžete poslat přese mne

(Eva, 7. 2. 2010 17:42)

Nebo je dejte sem a já je pak vymažu, aby je někdo nezneužíval.Jak je vidět konkurence sleduje stále tyhle stránky, místo aby se starala o sebe a svoji propagaci.

Dáji

(Lenka72, 7. 2. 2010 17:39)

Dájo odkud jsi, stačí zatím napsat okres? Docela bych se s některou hubnulkou více poznala, třeba občas napsala email nebo někde potkala. Je mi 37let, jsem od Hranic na Mor. už jsem to tu jednou psala, ale žádná se neozvala. Líbí se mi jak se tu některé znáte.

Petra B2

(Dája34let, 7. 2. 2010 16:54)

Neboj , všek on si všimne ..jen počkej, jak si tě pak bude hlídat :))

Začátek

(Milena Z, 7. 2. 2010 16:38)


Dobrý den Evi, tak po týdnu diety se hlásím, ale musím přiznat, že jsem nejedla 100% podle jídelníčku, protože jsem po nemoci a nebyla jsem na nákupu podle jídelníčku ale alespoň jsem se snažila dodržet tu podstatu jídla a pravidelnosti a trochu to vliv mělo.
1.2. váha 82.5kg břicho 106cm
7.2. váha 80.7kg břicho 105cm
Cítím se lepé, lehčí a ne tak unavená. Od zítra chci najet 100%.

Hubnutí taťky

(Monika S z fotogalerie, 7. 2. 2010 16:28)

Zdravím a posílám taťkovu váhu.
Už zo drží měsíc a ma skoro 10kg dole.
Monika S
Taťka 54 let
9.1. 104,8
12.1. 100,60
24.1. 97,40
31.1. 96,10
7.2. 94,90

Jana

(Petra B2, 7. 2. 2010 16:23)

Právě poruším své pravidlo, nereagovat na stupidní příspěvky anonymních rejpalů. Za ty prachy - máte vůbec ponětí kolik jídelníček stojí a kolik rad kolem nám paní Eva ještě dá? Já vám řeknu kdy jsem vyhodila prachy - koktejly na hubnutí, myostimulátor, hubnoucí pilulky. Teď jsem své peníze dobře investovala. Vy by jste tohle jistě poskytla lidstvu z dobrého srdce zadarmo a trávila volný čas s tlupou ženských a radila jim co dál z dobré vůle. Já se musím smát také, ale jenom vám

To nic

(Eva, 7. 2. 2010 16:22)

Tn výpad, co tu byl - To byl zase útok paní Horáčkové, ona má vztek, že tu její dietu bez pečiva už nikdo nechce, protože se to nedá vydržet do smrti, však jste si to kdysi vyzkoušeli asi všichni, zavání to nezdravým kvašením ve střevech a ztučněním jater, tak jsem to smazala.

motivace

(Petra B2, 7. 2. 2010 15:52)

Jo motivace, hubnu pro sebe abych se začala zas cítit jako ženská, kvůli svým malým dětem abych jim stačila a aby se za mě nemusely stydět. Taky kvůli manželovi, jenže čím víc mám pocit, že jemu je to úplně jedno. Skoro každej kdo mě viděl o jedenáct kilo lehčí mě pochválil, jenom ten jedinej od koho bych to slyšela nejraději - nic. Dnes mám nějakej splín, jinak bych si nestěžovala, už aby ta zima skončila. Tak hubnulky vám přeju aby vaše drahé polovičky stály při vás, snad ten můj taky zas někdy bude

Evo,jste senzační !!!

(Jitka, 7. 2. 2010 15:18)

Právě jsem dočetla 100 zajímavostí a jsem z toho tak nadšená,že místo cvičení na klavír jdu cvičit na podlahu!! Je to nádhera,takové porozumění,jako byste mě/nás/ znala osobně.Celý život jsem podobné rady "jak se mít ráda a žít se svým tělem v míru"rozdávala a až teď jsem pochopila,jak hrozně mně chyběly ,mně samé.Je to všechno jako pohlazení a poděkování ženám od člověka nepovolanějšího: od ženy.Děláte strašně záslužnou práci,máte to skvěle zorganizované,sama musíte být nesmírně empatický člověk s pochopením pro lidské slabosti.Jsem moc ráda,že jsem na Vaše stránky narazila. Hodně sil!!

Jitce

(Eva, 7. 2. 2010 14:12)

Já dělám jídelníčky a k emailům se dostanu asi až navečer, tak mi napište na email, já pošlu "Další postup", však je stejně víkend a pošty fungují až zítra, tak na nějaké hodině nezáleží.

jak začít??

(Jitka, 7. 2. 2010 14:02)

Napsala jsem Evě - odpověděla mi - ale nevím,co se bude dít dál Já už chci začít!! Tak aspoň se představím.Bude mi v květnu 60 let,pracovala jsem celý život jako praktická lékařka,ale dojížděla jsem autem denně přes 100km a to mě značně vyčerpávalo,tak jsem od 1.1.doma.Tedy zatím,protože mám nabídku několika míst tady v Brně.Zatím si lebedím,jak nemusím v 5 ráno vstávat.Tak bych se chtěla pověnovat hlavně sobě.Bývala jsem holka " jak šálina:zezadu plošina,zepředu plošina". Zezadu mi to zůstalo,ale zepředu...No vážím 83 kg při 167 cm a říkala jsem si, že v těch šedesáti to už s touto váhou doklepu.Ale to,co jsem si od Vás všech přečetla,mě nastartovalo tak,že chci zhubnout takyyyy!!Podle jídelníčků co tady čtu toho ani tolik nesním,prakticky nejíme maso,jen zeleninu,sýry,ryby a pečivo.Jsem těžce závislá na mléčných výrobcích,mléko piju na žízeň a po každém jídle.Sladké jak kdy,někdy i měsíc nemám chuť.Největším problémem pro mě je pohyb.Celý život byl přesun z postele do auta, z auta do ordinace a zase zpět a zase do postele.Máme sice zahradu,takže přes léto mám pohybu až až,ale vůbec necvičím.Vidím rotoped a potí se mi zuby,nedokážu se přinutit.Stačilo by cvičit taneční kroky,poskoky,to je mi bližší,ale jeden den a pak se zase týden nepřemluvím.Jak na sebe??Poraďte,pochlubte se,potřebuji kontakt s ostatními,trčím doma, uklízím
pletu,šiju,korálky taky,je mi jinak moc fajn.Můj manžel se dal ve svých 62 !! letech znovu na výšku,dělá astrofyziku na normálním denním studiu a věčně je buď ve škole,nebo se učí.Jen navečer cvičíme-boužel jinak: trubka+klavír.Dík za každou reakci,pokud byste potřebovaly poradit z běžné medicíny,jsem k disposici,vedu poradnu na www.tretivek.cz,ale odepíšu každému i tady.Zatím moc zdravím všechny co udělaly pápá svým kilům a jen tiše závidím.

Kačce

(Dája34let, 7. 2. 2010 14:00)

Katko, neboj se věřit lichotkám, vždyť si udělala kus práce!!!! Jen si to užívej...

Evičce i Haničce

(Kačka, 7. 2. 2010 13:49)


Evi i Hani děkuji za ta slovíčka..já jsem byla přesvědčená do poslední chvíle že jsem beznadějný případ..a teď se vesměs na fotkách nepoznávám,a říkám si že se mi to jenom zdá :o) Jinak ale čeho se ve skrytu duše musím zbavit je pocit když jsem trošinku nafouklejší,před MS nebo tak..velice živě si vybavuji pocity když jsem měla kolem pasu pneumatiku a váha ukazovala závratné hodnoty..a bývám z toho hodně nervozní. Ale ono to nakonec není tak úplně špatné..asi taky jakási obrana vrátit se zpět.Ale fakt je že když mi někdo lichotí,moc těm lichotkám nevěřím :o(

Holčinky ještě mám prosbičku..chystám se si koupit novou váhu, poradíte? Mám teď takovou obyčejnou, jakou značku a na co si dát při koupi pozor.. A jak vyřešit rozdíly..určitě ta nová bude vážit trošku jinak,čím se mám řídit..asi tou starou? Díky.

K.
K.

Dáše

(Eva, 7. 2. 2010 11:11)

Nechtěla jsem tím nějak děvčata nutit podvědomě ke stejným věcem , dělám to pro své zdraví, z přesvědčení, je to den, kdy dopoledne , co hodinu a půl piji plné sklenice ovocných šťáv, odpoledne pak včetně poledne po hodině sklenici zeleninové šťávy vždy s mrví, aby nechyběl sacharid.
Lepší je to dva dny za sebou, ale to dělám jen v létě. Dietu takové dny nijak nenaruší.
Také dělám den, kdy dopoledne normálně dietně jím a odpoledne jím co dvě hodiny misku nasekaného zelí a strouhané mrkve, obojí je zaměřené na pročištění trávicího traktu, ten se šťávami dělávám jen v sobotu nebo v neděli, když nejsem v práci.Ovšem jak říkám, nikoho nenutím, je to věc přesvědčení, jenže tolik všelijakých forem té nejhorší nemoci je všude okolo, že chci mít aspoň pocit , že něco málo dělám pro sebe.
Ten se šťávami dělávám v létě i dva dny za sebou.

Motivace

(Dája34let, 7. 2. 2010 11:09)

Souhlasím , že motivace je důležitá věc. U mně je to hlavně zdravotní stav. Pevně věřím , že když budu mít o 20kg dole, tak zahodím léky !!!
Já osobně se už velmi těším až skončí zima!!!

Evičce a možná i ostatním

(Dáša, 7. 2. 2010 10:55)

Evi, Zlatka se mi na emailu zmiňovala, že děláte i jiné očistné dny nyní na jaře s tekutinami, chtěla bych to také jednou za týden třeba dělat, poraďte, prosím, ona si nebyla jistá, zda mi to může napsat.

Postřeh jedné z Vás

(Eva, 7. 2. 2010 10:33)

Pamatujete si na své začátky? Každá se nějak motivovala, aby upustila od nezdravých jídel. Jedna začínající paní psala, že si vypsala na lednici dva své běžné jídelníčky před hubnutím a k nim napsala své pocity tenkrát - únava, výčitky, strach z dalšího tloustnutí, vlastně si uvědomila, že sice jedla věci, které si myslela, že má ráda, ale stejně se necítila fajn. Vedle toho si pověsila své foto před hubnutím ve spodním prádle. No a motivace byla na světě, když má přijít návštěva, do kuchyně je nebere, tak uvidíme, jak bude úspěšná. Ale motivace to není špatná.

Kačce

(Hana S-B, 52 let, 7. 2. 2010 10:30)

Upřímně ,,závidím,, váhu 84 kg i nové rifle.Jen tak dál.

Míle K a všem

(Eva, 7. 2. 2010 10:27)

Mílo, ten jídelníček není nijak jednostranná dieta, je tam vše, co tělo může chtít, je to vlastně stravní plán, klidně pokračujte.
Víte, je předjaří, doba jarní únavy a vyčerpanosti těla, napište všechny hubnulky, jak to letos pociťujete?
Já se zatím cítím otrávená, jen když nesvítí slunko, jinak dobré. Ale přesto doporučuji nějaký multivitamín případně Koenzym Q10 na povzbuzení vitality, mně také moc doplňují energii ty zeleninové a ovocné šťávy, o kterých tady píši, také cvičení, které zlepšuje prokrvení celého těla.
To, jak psala Kačka, je pravda, člověk by se měl na jaro připravit aspoň něčím novým na sebe, také jsem bloumala po Zlíně a ve slevách si já - "zlá matka" dospělých synů- zakoupila rifle a riflovou bundičku. Nejdřív jsem v tom stála bezradně před zrcadlem, ale mladá prodavačka mi řekla, že i její maminka má něco podobného a nosí to ráda. Tak to mám doma, je to pěkné, kalhoty jsou v běžném číslování v kamenných obchodech 40 a bunda kvůli hornímu obvodu 46. To jsem si také nikdy nemyslela, že ve středním věku se do něčeho takového nasoukám.
Prostě po zhubnutí na nějaký dílčí cíl se odměňte něčím pěkným, až se jaro otevře, ať si to fakt vychutnáte.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

následující »