Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 13

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Lenka zhubla 20 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Míle K

(Silvie, 9. 2. 2010 17:36)

Toho 1.2. jsem si nevšimla. Tak dnes je to u tebe 3.měsíc. Jde ti to fakt super, je co závidět.
A co ta Renča? Nepíše a nepíše. Ach jo...

Jarce 2

(Eva, 9. 2. 2010 16:53)

Platí ovoce za ovoce, jen banán z toho vyjmout.

Jarce

(Eva, 9. 2. 2010 16:52)

Třeba ananas se dá zmrazit už okrájený na kolečka, já to tak dělala, když byl levný v Albertu po Vánocích.
Luštěniny tam dávám opatrně, někdo je zase nechce, dají se dát místo masa, je to přece bílkovina - sice rostlinná ale účel splní také.Jen nezasmažuvat tukem.
Tady se ten víkend platí dopředu, tak většinou tedy přijely všechny.Je to občas cvičení, nějaké plavání, vířivka a večer drbárna o všem a bylo nám dobře, pak se zase člověk vrhne do svého života s větším nadhledem a elánem.

já bych taky chtěla fazole

(Jarka , 9. 2. 2010 16:38)

jenže v prvních dvou týdnech nejsou
Paní Evo,
CHtěla jsem se ještě zeptat jestli místo ananasu můžu vzít hroznové víno . Je mezi hobnulkama ,někdo kdo si vaří jen pro sebe. Jak to děláte s velkým balením ,myslím tím třeba ten ananas ,nebo pomelo jak to ukládáte aby vydržel i když opakuju den tak to nesním a pak je to zese až za dýl.Mám takovou zkušenost . Jednou jsem se nechala ukecat na fit výkend od kamarádky ona nedorazila já jo a ječtě jsem tam byla největší ani ne do dýlky jako do šířky fakt supr pocit nevěděla jsem co tam budu dělat ale nakonec to bylo docela fajn

Silvě

(Míla K., 9. 2. 2010 16:33)

Jojo Silvo jsem tady na pokecu hodně často a o sobě taky dost povídám, o váze jsem psala 1.2. a je mi hloupý po týdnu když nic nekleslo psát. Teď dávám mim. dny, aby se to zase hnulo. Dnes začínám 4 měsíc a doufám, že se mi do léta objeví na začátku 9. DOUFÁM.
Přeji hezký den všem, ale ještě budu jukat jsem tu na kukajdě pořád.

Ještě ta večeře

(Eva, 9. 2. 2010 16:26)

Asi nějaké talířky, kousek dr.šunky, kousek sýra, dost zeleniny, vajíčko a cel.pečivo, jak jsem v práci je to běs, asi budu zase dělat nějaké šťávičky, ale to až večer.

Haně S-B

(Elena F., 9. 2. 2010 15:39)

Moc se omlouvám za to jméno.

Eleně F.

(Hana S-B, 52 let, 9. 2. 2010 15:29)

Jmenuji se sice Hana, ale to nic.Budete mít eliptikal lepší než já, ten váš bude mít 10 rychlostí-nebo taky těžkostí a já mám jen osm /informace jsou z internetu/.Ještě by to občas sneslo větší zátěž na nohy.
Přeji hodně pevných nervů při skládání stroje.

Pobyty

(Eva, 9. 2. 2010 15:21)

Už jsem z práce doma.
Jezdí nás tam vždycky pár, někdo má malé děti, někdo to má daleko, někdo zase zrovna nená peníze, ale bývá to moc fajn.
Lepší je, když jedou dvě dohromady, informace najdeš, když půjdeš na Podrobnosti - www.aerobicstudio.cz Obrazek
Tam je sekce fit víkendy a tam je jejich popis i náplň a přihláška, zatím jedu určitě s kamarádkou Věrou, dnes večer se chceme přihlásit.
Přihlášky: Pokud nechcete využít elektronického formuláře, rádi Vám zašleme přihlášku poštou či e-mailem. tel.: 603 918 142, petra@aerobicstudio.cz

Pohoštění, chlebíčky

(Lída T., 9. 2. 2010 12:58)

Podívej se do
Vaříme zdravě 2 - dietní Vánoce
Jednohubečky vcelku dietní

1. Eidam 20% t.v s. nakrájíme na menší kostičky a na každou připíchneme kousek syrového ananasu.

2. Eidam 20% t. v s. nakrájíme na kostečky , nebo celozrnný rohlík na tenký kolečka a mázneme ho pomazánkou z nízkotučného tvarohu a česneku, na to připíchneme kousek dušené krabí tyčinky a k tomu na některou zelenou papriku, na některou červenou papriku a na některou zase kousek syrového ananasu.

3. Tenké plátky celozrnného rohlíku pomažeme pomazánkou z nízkotučného tvarohu, česneku, strouhané mrkve a kousku celeru, přisáme malou kostičku drůbeží šunky a kousek nějaké zeleninky, také se dá přidat kostička Hermelínu Figura.

4. Nachystejte si před sebe talíř plný drobných kousků čerstvého ovoce s vidličkou a zobejte ovoce, nízkotučný sýr a drůbeží šunku, na brambůrky ani nemyslete.Nebo si do kousků ovoce napíchejte párátka, aby si mohli brát i ostatní. Uvidíte, jak je to osvěžující.
chlebíčky.

1.

I dietnější chlebíčky mohou být dobré. Dáme si uvařit dvě větší branbory, můžete je docela skoro rozvařit a nechat vychladnout. Zatím si nakrájejte cibulku a okurku na maličké kousky. Do vychladlých brambor přidáme česnek , asi 3 stroužky, trochu soli a kečupu a projedeme to mixérem. Vzniklá kaše je základem na pomazánku bez tuku, kdyby byla málo mazlavá, přikápněte buď kečupu nebo malinko vody. Vmícháme cibulku a okurky. Chlebíčky natírám docela silně, na to dám plátek kuř.šunky , plátek vajíčka a krájenou barevnou papriku.

2.

Nastrouhám mrkev a kus celeru, vymačkám šťávu, rozpasítuji 3 stroužky česneku a pokrájím cibulku, to vše vmíchám do nízkotučného tvarohu a dochutím. Kdo chce, může vmíchat 80g tuňáka ve vlastní šťávě. Natírám na celozr.veku docela silně a dávám plátek eidamu 30%t.vs., plátek vajíčka a zase krájenou papriku nebo rajče.
Krabí pomazánka, celozrnný žitný chléb
suroviny:

50 g krabích tyčinek, 20 lžic bílého jogurtu, stroužek česneku, pažitka, 50 g žitného listy hlávkového salátu.
postup:

Dušené krabí tyčinky nakrájíme nadrobno, smícháme s jogurtem, česnekem a pažitkou a podáváme s čerstvým pečivem a listy hlávkového salátu.
Ostrá čeneková pomazánka

Nastrouhám 1 mrkev a kus celeru, nakrájím na malé kousky střední cibulku, oloupu si česnek, asi 5 stroužků. V misce smíchám několik lžic nízkotučného tvarohu s půlkou kelímku bílého jogurtu, trochu přisolím, do toho zamíchám strouhanou zeleninu, cibulku a prolisovaný čenek. Pomazánka nesmí být moc řídká. Natírám grahamovou veku a zdobím proužky různobarevné zeleniny.

inspirace

(Ivanka S., 9. 2. 2010 12:52)

zdravim vsechny hubnulky :-)
dnes vaha ukazala 92.3kg (vychozi byla 97.7 ale hubnout jsem zacala s jidelnicky na vaze 94.7)takze sice pomalicku ale jde to dolu...jsem zvedava jaka bude vaha po 2 tydnech :-)

prosim o radu - v sobotu budeme slavit Jenickovy 3.narozeniny a chtela jsem poprosit zda nemate nejaky receptik nebo tip na jendnohubky nebo jakekoliv obcerstveni co bych mohla kdyz se otatni budou nacpavat chlebickama, jednohubkama apod (sice to bude bez majonezy,ale jinak klasika )

moc vsem dekuju....

jarní víkend

(Lenka72, 9. 2. 2010 11:35)

Hubnulky, zajímalo by mě jestli některá z vás jede na víkend v březnu? jsem tu cca měsíc a nevím jak tyto víkendy probíhají, kolik vás jezdí. moc ráda bych jela (ani nevím zda je ještě volno),nemám s kým jet a nechci tam být jak kůl v plotě. s některou z vás bych se cítila asi líp. možná Evička by věděla kolik Vás je. když jede ona tak předpokládám že nejede bez některé z Vás, nemám pravdu?

po 1. měsíci

(Naďa K po , 9. 2. 2010 11:19)

Dobrý den paní Evo,
posílám svoji tabulku úbytků, tento týden jsem dala dolů 0,9 a jsem po měsíci na hranici normální váhy, takže mám velkou radost.
BMI 25,01

Po 5.týdnech

(Lenka K, 9. 2. 2010 11:09)

Dobry den, ozyvam se po 5 tydnech, mam dole pres 5kg, zatim moc dekuji, nicmene, jeste zdaleka nekončim.

Renča a Míla K

(Silvie, 9. 2. 2010 8:43)

Už jste se dlouho nechlubily, jak vám to jde. Mílo, ty tady diskutuješ, tak napiš jak to pokračuje jsem hrozně zvědavá, víš. No a Renča nevím, možná nemá čas, Evi nevíš co s ní je a jak pokračuje?
My jsme začínaly na stejné váze a já bych ji moc přála aby zhodila.
Reni nestojí to za to, vláčet ty kila sebou dalších několik let. Tak doufám, že nepíšeš proto, že to jde dolů samo a nic nepotřebuješ!
Pálky Silvie
a piš piš piš, nebo tě sní myš. Hi hi

Dnes,

(Elena F., 9. 2. 2010 8:30)

mi přijde eliptikal,dala jsem na radu paní Soni S-B a představte si Soňo, stále si drží cenu 8tis.Nevěřila bych,že mě něco donutí ke cvičení,ale světe div se normálně se těším.No a ještě jsem v tesku narazila na odšťavňovač ten samý co má Eva,je v dietních nápadech a ten stál 300kč tak to jsem měla radost!Je malej,ale šikovnej tak snad vydrží.V pátek budu mít za sebou druhý měsíc,ale je jasný,že budu pokračovat,je to tady super jsem tady vylepená celý den.Doma se diví,že stíhám vařit atd.Začínala jsem 12.12.09 97,3 a dnes mám 84,5kg.Taky jsem šíleně vysoká:-)celých 156cm,takže mám ještě co dělat.Všechny zdravím a hezký den.

Konečně

(Pavlína P, 9. 2. 2010 7:59)

se tady pročistil vzduch, bylo to tady jakési vypjaté :)) Evi, pošli nám, co budeš dnes dělat na večeři prosíííím. Ať máme nějakou změnu. Měla bych docela chuť na fazole :o

Začínám druhý měsíc

(Káťa, 9. 2. 2010 6:48)

Dobrý den paní Evo
tak jsem zacala druhy mesic dle rozpisu.k dnešnimu dni 8.2.2010 jsem si zaradila mimoradny den po vikendu a moje vaha je 62,6 kg.Jde to pomalu ale prece.Původní váha - 1.1. 65 kg. Uz se tesim az bude 61, ...
mejte se Katka

Zdravím

(Eva, 9. 2. 2010 6:37)

No zase mráááááz a razím do práce, tak přeji pěkný den a odpoledne se ozvu.E
Naše heslo: Nikdo v tom nesmí být sám.

Teď už zase komentář z jiného soudku

(Hana S-B, 52 let, 9. 2. 2010 3:53)

Dnes mi váha konečně ukázala pod číslo 90, je to sice jen 89,9, ale už to je radostnější.Opět se mi bude radostněji vykračovat na tom ledu do práce.
13.11...104,8
9.2......89,9


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

následující »