Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 16

Komentáře

Přehled komentářů

Upozornění

(Eva, 19. 3. 2010 8:15)

Prosím, pokud posíláte výsledky jen mně na email, já je nyní nemám čas do neděle vkládat, pokuste se to vložit do "Co je nového 12?" sami, většina to tak dělá a nyní by se mi to fakt hodilo.

Právě jsem dovařila

(Eva, 19. 3. 2010 8:09)

Dělala jsem tady zásoby jídla, na dva dny, aby tu nikdo neumřel hlady.
Jdu se tedy sbalit a ještě vyběhnu na chvíli na vycházku se psem a frčím po poledni za vámi.
PS: prkénko a nůž a nějaký tácek beru.
Elenko, to , co jsem slíbila, jsem udělala večer a vezu to s sebou.
Věrko, Tobě jsem volala, ale nebereš to, tak se ozvi, jak budeš mít čas, ať se domluvíme v kolik vyjet.

Káva

(Eva, 19. 3. 2010 7:56)

To nevadí, nedávej ale mléko plnotučné, maximálně polotučné.

káva

(Pavla 26, 19. 3. 2010 7:39)

Dobrý den Evi§ Mámdotaz dělám špatně když si ještě dávám večer kolem osmé kavu s mlíkem???? Mám 1/3 kávy a 2/3 mlíka. nesladím. Díky Pavla

Silvii a všem

(Eva, 19. 3. 2010 6:43)

To víš, že to nějak tady popíšeme a pokud budou fota , tak je sem dáme.
Jedu nyní od 19.3. do 21.3. na ten sportovní víkend do Hrotovic, na net se sice dostanu, ale emaily mi posílejte až v neděli, aby toho pak neblo moc.

2. Bílý den

(Silvie, 19. 3. 2010 6:17)

Začínáám. Po včerejšku je mi fajn, jen jsem spala míň, asi 5,5 hodiny. Dnes ráno zase o další 0,5kg lehčí.
Všem co jedou na víkend přeju, ať se móóóóóć vydaří a pak dejte vědět jak tam bylo!!!

1.bílý den při očistě

(Silvie, 18. 3. 2010 23:10)

Může se cvičit? Já mám už rotoped!!! A jela jsem 84minut.
Je mi fajn, pila jsem hlavně kefír, za dnešní den asi 4460kj a hodně pohybu.

Petře

(Eva, 18. 3. 2010 22:38)

Já ale mám stále moc práce, nenaházela bys to ještě do toho oddílu Chemie těla a zdraví a detoxikace?

Evi

(Petra H., 18. 3. 2010 22:21)

já normálně taky nejsem přes den, ale teď jsou obě holky nemocné, tak jsem si dovolila ten luxus a šla na paragraf. Proto toho času... Ale v pondělí už valím zpět do pracovního procesu, tak zase času ubyde.Proto jsem to naházela dnes všechno.

večer bude fotogalerie

(Eva, 18. 3. 2010 20:54)

Paní Vandy a jejího syna, ten je borec, zhubnul už 30kg a paní Vanda je zase borec, že se do toho s ním pustila a tím ho moc podpořila, po desáté to udělám.E

Nedějte to, co já nyní

(Eva, 18. 3. 2010 20:51)

Honila mne mlsná a můj muž u jedl nakládané feferonky, tak jsem mu jednu slupla a mám dost, hoří mi pusa i krk, to teda do bílého dne nepasuje.Hořící Eva

Ale nebude

(Eva, 18. 3. 2010 20:28)

Jen klid, ty první tři dny by to chtělo zvládnout.

Tak zítra to začne

(Jarka Z, 18. 3. 2010 20:11)

jdu se čistit . dneska jsem sehnala i lapacho a taky zelený jíl . je to utěrka na střívka tak jsem docela zvědavá sama na sebe jestli to zvládnu . ale mám dotaz kdyby náhodou sem to nezvládla a nevydržela celý aspoň první kolo nebude to horší než lepší?

Tričko

(Eva, 18. 3. 2010 20:00)

Také si vezměte nějaké legrační tričko.E

Míle L

(Eva, 18. 3. 2010 19:10)

Já jsem si říkala, dietu dávno má a neozývá se a ona bojuje s hlavičkou. Nedělej si z toho nic, tím si musí projít každý a já jsem nebyla jiná. Napíši, jak jsem se z toho v hlavě vyhrabala, ale možná to budeš muset udělat po svém, není to světoborný návod, ale jen můj postup.
Věčná únava a nedostatek energie, buď se poddáš a podeš se světem jen tak ploužit, skomírat a nežím naplno, nebo začneš a přidáš pomalu pohyb, týden se budeš přemáhat a jednou nebudeš mít čas jít se hýbat a ejhle, ono Ti to bude chybět.
Nelámat nad sebou hůl. Pokud prostě nějak ujedu, vrátit se zpět, z dva dny tělo o ničem neví a Ty se cítíš skvěle, překonala jsi krizi a pokračuješ dál.
Nedostatek nadšení, já hledala podporu v knihách a ve cvičení, hodně děvčat ji hledá tady na stránce.
Nesamostatnost - když jsem něco nemohla pochopit, dala jsem si pauzu a četla to znovu a znovu a přemýšlela, až mi to došlo, vrať se k papírům od CD a k CD a čti znova.
Nepřizpůsobivost okolí, prostě jsem si všechno doma přizpůsobila sobě a pomalu i celou rodinu, nyní s nimi nemám žádný problém, snědí vše zdravé, co dám na talíře.Pokud mne kritizoval někdo cizí, poslala jsem ho někam.
Špatné hospodaření s časem, to mne trápilo dost, musela jsem si vypsat věci podle důležitosti a tak je také řešit, jedině tak se člověk vyhne stresu z toho, že něco není hotové.

Povinná výbava do Hrotovic

(Eva, 18. 3. 2010 19:00)

Něco na spaní, cvičební úbor a boty, něco na vycházku nebo cestu někam ven během soboty, plavky, gumové pantofle, přezůvky, ručník, toaletní potřeby, konvice a hrnek a lžička na kávu nebo čaj, káva nebo čaj, dobrá nálada, nějaký sýr, zelenina a víno na večerní posezení na pokoji. Také fota rodiny a veselé povídání. Elenko, volej v pátek 17.30, to už budeme vědět, co bude a můžeme se domluvit.
Beru karty a kdo mne naštve, tomu vyložím budoucnost "černou jako noc".

Petře a Eleněa Martině

(Eva, 18. 3. 2010 18:55)

Petrušce děkuji za zdravé vstupy, já jak jsem dopoledne v práci, tak sem nechodím a jsem překvapená, co toho přibylo.
Elence gratuluji a pokud by se rozhodla pro fota jistě by potěšila nejen mne.
Martino, mne dobíjí ovocné a zeleninové šťávy,aktivita a pohyb. Přeorganizovala jsem v únoru celou ložnici, malovali jsme kuchyň a občasné cvičení s kámoškou se spoustou legrace také člověka probere, měla jsi s námi vyrazit do těch Hrotovic, tam bychom Tě probrali. Syn mne zase trénuje v trpělivosti se svými láskami, nemám čas být ani v depresi.

3. měsíc

(Elena F, 18. 3. 2010 18:31)

12.12.2009 97,3
18.3.2010 78,4
Jinak míry pas -12cm,boky -19cm,a prsa -12cm.

Psychika

(Míla L, 18. 3. 2010 18:02)

Paní Evo. já stále bojuji sama se sebou jak začít a jak být úspěšná, jsem ze sebe zoufalá a na druhé straně jsem neshopná zvládnout sama sebe a vidět se realisticky, jak jste k tomu došla v hlavě, jak jsrte myslela, jak jste sama sebe přesvědčila, stačí i body.

poslední díl :-)

(Petra H., 18. 3. 2010 13:14)

MERUŇKY
Účinky : Obsahují kyselinu listovou, pantotenovou a betakaroten, které brzdí procesy stárnutí a ulehčují regeneraci buněk. Zlepšují náladu a odstraňují únavu a poruchy soustředění. Podporují imunitní systém buněk a chrání je před vlivem volných radikálů. Urychlují tvorbu buněk. Pomáhají regulovat krevní tlak. Mají vysoký obsah rozpustné vlákniny. Jsou výborným zdrojem železa. Mají příznivý vliv na sliznici plic silných kuřáků.
Množství : Čerstvé, nebo sušené meruňky jezte libovolně. Pecky ale ne! Už tři plody obsahují karoteny v množství poloviční denní potřeby dospělého člověka. Hrst sušených meruněk nahradí dospělému okolo 20% denního příjmu draslíku, ženám více než 10% železa a mužům téměř 20%.
Upozornění : Meruňkové pecky obsahují hořký amygdalin a jsou jedovaté. Ani těhotné ženy by pro vysoký obsah mědi neměly konzumovat mnoho meruněk. U některých náchylných lidí mohou meruňky vyvolat průjem a při nadměrné konzumaci i celkovou slabost.

OŘECHY
Účinky : Vlašské ořechy jsou bohatým zdrojem draslíku, magnezia, zinku, mědi, selenu a kyseliny folové. Uklidňují a mají pozitivní vliv na mozek. Loupané ztrácejí mnoho výživných vlastností.

POMERANČE
Účinky : Vitamíny a selen posilují obranyschopnost organizmu. Kalium a magnezium organizmus pročišťují. Jsou zdrojem vitamínu C. Mají protirakovinové účinky. Snižují hladinu cholesterolu v krvi a posilují krevní vlásečnice.
Množství : Pomeranče v jakémkoli množství podporují odolnost proti chorobám. Výzkumem se zjistilo, že lidem kteří jedli denně 100g citrusového ovoce se snížilo riziko rakoviny. Čerstvě vytlačená šťáva má vysoký obsah vitamínu C, draslíku a kyseliny listové.

ŠVESTKY
Účinky : Ideální spojení vápníku a fosforu působí blahodárně na posílení kostí a pomáhá trávení.
Sušené švestky jsou známy svým laxativním účinkem a poskytují užitečné množství vlákniny a železa.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »