Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 16

Komentáře

Přehled komentářů

Chutě

(Jana z Brna, 21. 3. 2010 20:33)

Ano to já si snažím říkat, já budu pak štíhlá a hezká, ale bojuji, musím právě přiznat, že fakt se sebou bojuji. Není to o sladkým momentálně ten prodloužený víkend, ale o slaném jídle, nezdravém slaném jídle. Párečky, salátek atd. No děs :o))

Chutě

(Eva, 21. 3. 2010 20:24)

V menu v oddíle "Závislost na sladkém nebo chemie těla?" je o chutích a také pomůžou 2 oválky bebe s cereáliemi a sklenice nízkotučného kefíru, jinak to musí vycházet z hlavy, vždy si uvědom složení toho, na co máš chuť.To se poddá, nyní jsem synovi chystala s sebou jídlo na kolej a nic jsem neuždíbla, prostě svoje jídlo mám dnes večer jiné, nechci se vracet zpět do těch pytlovitých hábitů, co jsem nosila jako silná.

Díky Leni

(Jana z Brna, 21. 3. 2010 20:20)

Ahoj Leni,
taky mám doma dvě malé děti a chystám jim i manželovi denně teplé jídlo atd. ale neviděla jsem v tom do čtvrtku absolutně problém. Ale ta chalupa s babi a dědem mě fakt dostává :o(( ale já to nevzdám a vydržím a vyhrajuuu sama pro sebe!! A jako ty se těším na váhu. Sleduji, že pokud chodím do práce a mám režim do čtvrtka, tak je to všechno naprosto v pořádku, ale pak mi to ta chalupa hodně rozhodila. Teď jsem pročítala další články a jak psali, o víkendu se snažit zaměřit na jinou činnost a vymýšlet si program atd. Takže se pokusím řídit dle rad a hrrrr do boje. Tak jdu si udělat krabičky na zítřejší den :o)) Eva mi tedy doted nenapsala a já poprvé u dvou jídeln nevím přesně co je tím myšleno :o(( prosím poradí někdo?? Salát rybí s kečupem 50g
a oběd Zeleninová směs čínská dušená a na pánvi pak s vejcem 300g
Vejce 50g
takže 250g dušené čínské směsi a přimíchat 50g vejce uvařeného na tvrdo?? prosím tak je to myšleno??

Janě z Brna

(Lenka K., 21. 3. 2010 20:05)

Dobrý večer Jano,zdravím Vás a také všechny začátečnice
já začala hubnout ve středu 17.března a taky se těším, že to bude skvělé. Začínala jsem na 73,3 nyní už 72,4 Musím říct, že se každé ráno už těším na váhu. Taky jsem bojovala s chutěmi. Mám 2 malé děti a těm pořád něco chystám a nesmím ujídat, nebo když už spí a já mám konečně pohodu a klid, to bych snědla lednici. Já si teď třeba vezmu kousek celozrnného chleba a paprikou, jak psala Eva, nebo se hodně napiju nebo honem začnu něco dělat nebo jdu radši spát. Ale tak po 2 dnech mě to přešlo a teď mě to už ani nenapadne ani si nevzpomenu na sladké a to peču pro manžela aspoň 2x týdně.
Půjde to, jen si vždycky řekni, jak budeš na jaře krásná a že to stojí za to vydržet. Taky si třeba sednu a prohlížím si všechny ty fotky těch zhubnulek a pak si už tuplem nic sladkého nedám.
Hodně sil a trpělivosti přeje Lenka z Krkonoš
ovala

Smekám přede všemi zde

(Jana Brno, 21. 3. 2010 19:39)

Ahoj všichni,
od 15tého března jsem rozšířila Vaše stavy hubňulek a strašně doufám, že budu taky tak úspěšná jak Vy!! Opravdu smekám před Vaší snahou a úbytky, je to naprosto super ty změny na fotečkách!! Doufám, že za chvilku taky budu moct vložit fotečku se změnou. Taky po prvním týdnu hlad nepociťuji, jen ke konci týdne jsem hrozně bojovala v podvečer s chutěmi :o(( Většinou od čtvrtka trávíme s dětmi čas na chalupě a to i s babi a dědem a Ti si docela dopřávají a já pak bojuji zuby nehtky, když to všude voní, abych odolala a taky si s nima nedala :o)) To je asi jediný, co mi hodně hodně ubírá sil, když vidím, jak si pošmakují nad věcma co mám ráda, všude to voní a já si nemůžu dát. Tak se to snažím řešit tím, že odejdu jinam. Ale samo pak mám strašný chutě a ty mi nejdou odbourat. Nemáte někdo z ostřílených hubňulek, jak s tímto bojovat?? Jsem moc zvědavá na zítřejší váhu po prvním týdnu, páč od čtvrtka jsem na váhu nemohla a do toho čtvrtku jsem z 77,5kg měla 76,6kg :o)) Strašně ráda bych to dotáhla na 65kg a cítila se zase dobře a štíhlá, néé se bát si oblíct to či ono, že v tom vypadám tlustě a lezou mi odněkud špeky jako nyní. Přeji všem krásný večer Jana

Zdravím

(Elena, 21. 3. 2010 19:01)

všechny děvčata z Hrotovic,bylo to fajn setkání.Tobě Evi ještě jednou dík a zítra to pošlu.

Váhy

(Karmen, 21. 3. 2010 15:33)

Dobrý den,

poslední váhy.
Datum Moje váha [kg]
15.2.2010 81,0
20.3.2010 75,6
BMI 25,85

Děkuju za ÚŽASNÝCH 5 KG DOLE. Zdraví Vás Karmen

Konec hubnutí

(Vanda z fotogalerie, 21. 3. 2010 13:30)

Paní Evo,
děkujeme Vám z celého srdce za Vaši dietu a také Všem co nám psali komentáře a máte pravdu
za vším hledej "Kristu",nebotˇto byla právě ona co mě a syna zaujala a byla nám ve Všem oporou.
Zasílám pár svých aktuálních fotografií a má váha niní činí 70 kg. a už více nechci hubnout a dodržuji
podietní instrukce.
Mnějte se krásně
S úctou: Vanda

Hlásím návrat

(Eva, 21. 3. 2010 13:12)

Hlásím návrat k rodinnému krbu a k dietám, nyní musím prošmejdit domácnost, pak dodělám jídelníčky, co mám zítra posílat a večer vložím fota. Zatím prosím děvčata, co tam bla a fotila, aby fota poslala také.E

O detoxikaci

(Eva, 21. 3. 2010 13:11)

všechno je v oddíle pod Návštěvními knihami, který se jmenuje"Chemie těla a zdraví a detoxikace"

Evičce-pokračování

(Lucie P., 21. 3. 2010 9:06)

Ahoj Evi.Dnes najíždím na 4den dietky a zatím vše celkem v pohodě.čtvrtek- 77,7 dnes 76,3. přeji krásný první jarní den VŠEM. Lucie.

Dnes na kole

(Silvie, 20. 3. 2010 22:54)

Holky moc děkuju.

Dnes jsme měli výlet s rodinou na kolech. 4istý čas jízdy - 3h23min. Bylo to super. Do bidonu jsem si dala mrkvovou šťávu a sebou jsem si vzala do krabiček zeleninu s rýží. Najeli jsme 50km, zpět jsme jeli z kopce, ale tam jksme zdolávali kopec. Jeli jsme se podívat do Přemyslova, ještě jsme neviděli ten nový vlek. Je to dobrý, sedačková lanovka..... My tam na kolech a ostatní v přeskáčích, na lyžích HaHa.
Pořád je mi opravdu skvěle, čím dál víc se cítím lehčí a plná energie, mám chuť něco dělat-cvičit.
Co jsem trochu opoměla je pití, tak jsem to doháněla až jsme přijeli.
Všem držím palce a mějte se sladce.

Evičce - prosba o nový oddíl

(Soňa, 20. 3. 2010 21:04)

Možná by nebylo špatný udělat samostatný oddíl na vkládání poznatků o očistné kůře... Takhle bychom si to mohla každá přečíst v kostce, jak se cítily ty, které zkoušely... co nás čeká... atd.
Děkuji

Očistná kůra

(Soňa, 20. 3. 2010 21:02)

Chystám se na ni od úterka! Podle měsíčního kalendáře je to ta nejvhodnější doba... Musím se ponasnažit!! :-)) V květnu máme sraz ze školy, tak ať jsem kóča!!!
Výsledky budu hlásit...

Jiřině P.

(Soňa, 20. 3. 2010 20:59)

Jiři, to je vážně krásný!!! A nemyslím si, že by to byl boj... Je to jen o změně, ale naštěstí pozitivní změně!! :-) A jak píše Jarka Z., je to vlastně zábava!!
Vlastně trochu i adrenalin - myslím to ranní vážení :-))

Jiřko to je krásný

(Jarka Z, 20. 3. 2010 17:34)

takový výsledek jsem ani neměla bojujte za chvíli vám to přijde jako zábavná změna

Silvii

(Jarka Z, 20. 3. 2010 17:31)

Silvie koukněte se na chemii těla tučně tištěná věta an konci 1.fáze 1den čistí
2.den detoxikuje
3-4.den obnoví mikrofloru
5.6.7. vás vrací zpět k normálnímu stravování tada našemu stravování uvažujete správně teď už bych taky řekla ,že můžete obojí .

První měsíc

(Jiřina. P 59, 20. 3. 2010 15:20)

Tak mám první měsíc za sebou a 4kg dole.Obdivuji vás všechny!Je to boj,ale jde to.Přeji všem krásné hubnutí!!!!!

Děkuju Soňo

(Silvie, 20. 3. 2010 8:54)

Já teď mám tu od Evy a prostě jsem nevěděla jaké šťávy - jestli jen zeleninové nebo i ovocné. Na oběd a večeři je totiž strouhaná mrkev s jablky a to je i ovoce i zelenina.
Když jsem měla bílé dny, tak jsem cvičila hodně, protože na CD od Evy je napsané, že se má cvičit. Tak jsem to doufám nepopletla.
Měla jsem vždy max. 5000kj a cítím se skvěle!!!!!

Kyselé zelí

(Soňa, 19. 3. 2010 23:39)

Minulý víkend jsem si dala ovocnou sobotu a v neděli zelí... V pondělí ráno jsem sice nemohla odejít v běžný čas do práce /trůnila jsem a čistila se... a čistila se.../ :-)) ale bylo to dost fajn!!
Zelí jsem si ráno dala s plátkem cel.peč., dopoledne ke svačině /a kávě/ jsem si dala jen cel.pečivo, k obědu jsem zelí podusila a přidala sojové maso + brambor. Odpo jsem si udělala salát ze zelí /do nepropláchnutého kys.zelí jsem nastrouhala jablko a mrkev - některá z nás tady ten salát uváděla a překvapilo mě, že byl vážně chutnej!!!/
No a v pondělí jsem ještě po ránu dopila vodu ze zelí /když jsem ho dusila, tak jsem ho propláchla/ a pak se to čištění rozjelo... !!! :-))


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »