Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 14

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Paní Hanička zhubla o 18 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Zdeni M.

(Dáša , 26. 2. 2010 9:51)

Přesně tuhle otázku jsem si kladla na začátku všeho mého snažení,ať už jsem zkoušela dřív bez Evičky nebo i v prvních 14 dnech s Evičkou.Sama ze sebe jsem měla strach,že to nezvládnu,jsem hrozný mlsoun,a ještě ke všemu je pečení velkým koníčkem,o to je to pokušení horší.Pro mě bylo hrozně těžké prvních 14 dní,kdy jsem byla nadšená,že tento program je to pravé,ale váha lezla dolů pomalu,pak houpla o něco málo nahoru,já byla zklamaná.Šupli jsme mim. den a dobrý.Tento týden končím 3 týden,je do včera dole 2,6 kg takže doufám,že do neděle to ty 3 kg budou a já jsem v pohodě.Musím přiznat,že nedodržuju až tak striktně jídelníčky-měním,ale uváženě bílé maso za bílé nebo šmakouna,ovoce za ovoce nebo ov. šťávu atd.Mám to o to těžší,že doma ani manžel,ani děti neví,jakého plánu se držím,jen jsem řekla,že měním jídelníček.A ta "vůle" nějak přišla důsledkem dodržování těch daných pravidel-mám hlad,šupnu kousek celoz.chleba a zelen.,vařím si podstatně víc čajů.než jsem byla zvyklá/jen ke snídani/.A zkusila jsem i ty zelenin. šťávy třeba k večeři,nebo odpoledne místo svačiny.A v momentě,kdy jsem dopnula rifle,které předtím ne,už je v hlavě rozsvíceno.Neuměla jsem sníst kousek sladkého-zvládla jsem i 3 tatranky,nebo celé oplatky Florenta!!!!dnes to umím.honila mě mlsná,snědla jsem 2 kousky z bonboniery a už jsem myslela na to,že víc ne,nebo bude problém/nedopnu rifle!!!!/Nesníš brát do hlavy myšlenku,že se vzdáváš něčeho úžasného na úkor jídla.Mysli na to,že až vyrazíš v těch šatech nebo kalhotech bude to super,nebo až budeš mít dole aspoň nějaké kilčo,klidně si ten svůj hříšek dáš bez výčitek svědomí a pak frčíš dál podle jízdního řádu.Já jsem včera byla na večeři v restauraci,měla jsem 2 suché martini ,k tomu 2 minerálky a dopřála jsem si i velký zelenin. salát se smaženými kuřecími kousky.Měla jsem dilema,že je tam smažené a zálivka,přesto jsem ho sblajzla.Ráno jsem šla na váhu připravena na mírný nárůst a ejhle,ono se pro jednou nic nestalo,váha stojí tam,kde včera,juchů....Dnes jsem zařadila mim. den.Evička a určitě i ostatní hubnulky to tu už psaly,není to o tom,že něco nesmím,ale o tom,že můžu,ale v jinou dobu,menším množství,jiné kombinaci atd.Podotýkám,že zatím vůbec nesportuji,vyhlížím sluníčko a budu oprašovat kolo a kolečkové brusle.Už se moc těším.Každá si prostě musíme najít to své a radovat se i z malinko ubytých kg.Patřím mezi ty,co stačí sundat 10 kg a budu v pohodě,a ani to jsem sama nebyla schopná,právě kvůli té slabé vůli,takže obdivuju a soucítím s těmi,kdo shazují víc.Ale jsme tu jedna velká banda super lidiček,včetně tahouna Evičky, kteří se vzájemně podrží a vytoužený cíl zvládnou!!!!!!Zvládáme přeci v životě daleko složitější situace,než položit a obelstít jednu vůli.Držte se.

Pokračování

(Romana V, 26. 2. 2010 9:16)

Vše pokračuje slibně, dnes jsem se poprvé dostala pod 68.
Zdravím a přeju hezký víkend, Romana V.

sportem k invaliditě :-)

(Dana L, 49 let, 175 cm, 26. 2. 2010 6:55)

Zdravím Evičku a ostatní hubnulky. Patřím k té tzv. staré gardě. Hubla jsem od loňského ledna do září. Zhubla jsem opravdu hodně. Daří se mně stále udržovat. Což je super. Ale.....´Vzala jsem to vážně a samozřejmě, abych umocnila hubnutí a měla pevné tělo, cvičila jsem. Hodně. 5x týdně jsem hodinu jezdila na orbitreku, jakmile se venku oteplilo, jezdila jsem na kole. Musím sama říct, že to nebylo flákání. Byly to dlouhé trasy a naplno. O prázdninách jsem přidala na intenzitě a délkách tras. Při nepřízni počasí jsem makala doma, posilovala, cvičila podle DVD Kynychová. Vše bylo OK. Ale relativní. NIKDY jsem po zátěži neprotahovala, neuvolňovala se. Nebavilo mě to. Připadalo mně, že to je flákání. Na podzim jsem začala chodit na spinning, na HEAT, dlouhé svižné procházky. Stále vše OK. Až asi před měsícem jsem začala cítit bolest na bocích, venku v zimě mravenčení. Stále jsem ale měla pocit, že bych všechny ty svoje fyzické aktivity zvládla. Ale nezvládla. Přetížila jsem organizmus. Takže závěr doktorů - do jara zákaz. Maximálně bazén, ale ne plavat ala paní radová - pěkně s hlavou pod vodou. To mně problém nedělá. Chodím k fyzioterapeutce, učím se správnému držení těla, zpevnit tělo, učím se protahovat, učím se i správnému posilování břicha. Protože sedy lehy 99 % lidí dělá špatně. Zásluhou Evičky se sport stal mou velkou zálibou. Neumím si představit být bez něj, tak musím sekat latinu, abych na jaře mohla na kolo. Vím, ale že bez protahování to ale nepůjde. Takže milé hubnulky - protahovat, protahovat, protahovat.
P.S. Všeho s mírou.

Užijte pěkný pátek

(Eva, 26. 2. 2010 6:34)

Dneska mažu do práce dřív, ale zítra to dospím. Nezapomeňte nakoupit zase zeleninku a pomeranče na saláty a šťávy, mrkněte se zase do oddílu Vaříme zdravě 3 Saláty hubnoucí ženy na salát z čínského zelí a pomeranče.

Je to dost ovlivněné

(Eva, 25. 2. 2010 22:46)

věkem, celkovou aktivitou, kolik diet už člověk držel a dalšími faktory.

Spočtěte si bazální metabolismus

(Silvie, 25. 2. 2010 22:41)

http://www.xfitness.cz/kalkulacka-bmr

pohlaví Muž Žena
výška v cm :
váha v kg :
věk :
denní aktivita :

BMR je tzv. bazální metabolismus, čili energie, kterou potřebujete na udržování pouze tělesných funkcí. Aktivity během dne (přibližně 500 kcal) se připočítávají k bazálním metabolismu a k tomu sport (také kolem 500 kcal). Zvolte tedy středně nízkou aktivitu při práci v kanceláři a mírné domácí aktivitě, střední při nenáročném dni, mírně vysokou při lehkém tréninku a nejvyšší při těžkém tréninku a celkově více denních aktivit. Výsledek je jen odhad. Každý má jiný metabolismus a tento výsledek slouží jen orientačně. Evidentně je tedy energetická spotřeba dle denního režimu různá. Pro shazování se zhruba odečítá 500kcal na den od celkové spotřeby a pro přibírání se přidává 500 kcal. To neplatí pro závodníky.


Verunce a Libušce

(Eva, 25. 2. 2010 20:19)

Moc jste mne potěšily, držím palečky do dalších úspěchů, tady platí spěchej pomalu.E

Haně S

(Eva, 25. 2. 2010 20:18)

Kdyby to stálo, napište a rozhýbeme to.Jinak díky za poděkování.E

Po měsíci

(Libuše Š, 25. 2. 2010 20:04)


Dobrý večer Evi,dnes je to měsíc od začátku jídelníčků.
Váhu jsem vložila do co je nového,úbytek 5,3 kg.
Samozřejmě pokračuji dále.Vím,že to bývá vždy,že na začátku to jde rychleji,nechci být netrpělivá /taky jsem to nenabrala za měsíc že? /,ale byla ta rána na začátku milejší,teď už to tak rychle nejde.
Manžel je spokojený,protože za stejnou dobu při cca 50 % navýšení zhubl 9 kg.Jenže jeho metabolismus není tak opotřebovaný - nikdy žádnou dietu nedržel.Takže děkuje spolu se mnou.

Libuše

Po delší době

(Hana S, 25. 2. 2010 19:48)

Dobrý večer paní Evi! Jsem naštvaná sama na sebe, že jsem nebyla schopná se Vám ozvat a poslat Vám mé váhové úbytky,ale ...no nechci se vymlouvat, ale nesedím u PC tak často, dětičky mě plně změstnávaj a když mám čas jdu si radši zacvičit a provětrat si hlavu a hlavně jsem ty dva měsíce nedodržela celé s tím, že jsme byli na dovolené a pokušení bylo obrovské, přesto jsem shodila z původních 86kg na 79kg a cítím se skvěle , v nejbližší době hodlám pokračovat a snad Vám pošlu i nějakou tu fotku, ještě jednou se omlouvám a chci Vám říct, že jste mi opravdu moc pomohla a moc Vám za to děkuju!!! Mějte se hezky, Hana

Chci pod stovku

(Veronika M, 25. 2. 2010 19:42)

Evi, jo jo pocity jsou super. Děkuji moc za podporu. Moc se těším až se dostanu pod to trojciferné číslo. I to cvičení mě začíná bavit. Ještě o víkendu přidám bazén.
15.2. 114,9kg
25.2. 109,7kg

Vůle

(Eva, 25. 2. 2010 18:47)

Dokud je to jen přemáhání a vůle, je to skoro jen pomíjivé snažení, dva měsíce je psychologická hranice návyku, proto nabízím na dva měsíce, v té době je člověk nejzranitelnější a pochybuje sám o sobě, jeho hlava se učí jinak pracovat a dívat se na jídlo ne přes chuť, ale přes to , co obsahuje.
Za tu dobu mnoho hubnoucích získalo v hlavě přesvědčení, že jim tenhle způsob vyhovuje, cítí se dobře.
Nemysli si, že děvčata , která hubnou třeba 4 , 5 měsíců pracují vůlí, ony už si vše strovnaly v hlavinkách, občas uletí, ale rády se z přesvědčení vrátí zpět k tomuto způsobu.
Vůle a motivace je na začátku, ale z toho se zrodí přesvědčení a to je na celý zbytek života. Nemysli si, že já se dnes musím vůlí nutit nebo že nutím násilím své syny, aby nejedli sladké a přesolené a mastné. Postupně jsem v nich vypěstovala, že se takové věci dají jíst jenom občas, starší čokoládu , brambůrky nebo mastná jídla nedá do pusy, mladší občas něco smlaskně, ale zase koriguje složení večeří a hodně cvičí. Brambůrky a solené věci u nás nekupujeme nebo pro návštěvy, abychom jim nepřipadali divní. Prostě hlava je hlavní orgán našeho hubnutí, hlava musí souhlasit, musí zvítězoit mozek nad návyky a chuťovými pohárky. Trvá to chvíli, není to rychlé, ale je zaručené , že žádný velký jojo takovým lidem nehrozí, možná 2 - 3 kg, ale už se hlídají a vědí , co dělat a jak to dát dolů.

Vůle

(Zdena M., 25. 2. 2010 17:00)

Prohlížím si tu Vaše fotky holky, teda jste frajerky!všechny, co jste se do sebe pustily..Těším se, že snad někdy taky budu mít obrázek před(tj.teď)a po.Jsem hrozně netrpělivá, chtěla bych výsledky nejlíp do týdne.Vůle...jak jí posílit?

CHCI HUBNOUT-BODY ATTACK

(Silvie, 25. 2. 2010 14:42)


Body Attack je jedním z osmi programů cvičebního konceptu Les MillsTM Group Fitness System. Je to několika sporty inspirovaný, vysoce energeticky náročný kardiotrénink zaměřený na získávání síly a vytrvalosti. Kombinuje atletické aerobní pohyby se silovými a stabilizačními cviky. Dynamičtí instruktoři a energická hudba vás budou motivovat k dosažení vašich cílů. Padesátipětiminutová lekce sestavená z jedenácti písniček je určena pro všechny bez rozdílu věku či úrovně pokročilosti. Mezi hlavní benefity hodiny Body Attack patří zaručeně spálení velkého množství kalorií, vyrýsování a posílení celého těla, vybudování kondice ke specifickým sportům, jako jsou například fotbal, tenis, volejbal apod., zlepšení koordinace, a navíc se u toho budete dobře bavit.
Sečteno a podtrženo: Body Attack je nejrychlejší cesta, jak jednou provždy získat postavu snů. www.fit4life.cz

Leni gratulace

(Andrea K., 25. 2. 2010 14:02)

Leni,tak to je nádherný výkon,moc gratuluji,jste skvělá :)

Konečně si mohu vybítrat pěkné oblečení

(Lenka M, 25. 2. 2010 12:36)

Dobrý den paní Evo!
Denně dávám několik kontaktů na Vás. Pomalu si začínám kupovat VŠECHNO OBLEČENÍ, protože mi je vše moc velké. Ve středu jsem se viděla s kamarádkami co jsme naposled spolu byly před svátky zíraly a nevěřily. Dnes mi pac. říkala, že mě viděla v Tescu a nevěděla jestli to jsem já nebo ne,tak se dnes ujistila, že jsem to já.Zvykám si, ale pomalu, ale pocit, když si koupim obleček co se mi líbí a ne, že mi tenhle zrovna jeˇ, je úžasný. Teď vážím
88kg z původních 119, příští týden se budu měřit a tak vám pošlu míry i váhy.Cvičím denně, cítím se velmi dobře.Děkuji Vám Lenka

Včerejší posilovna

(Eva, 25. 2. 2010 7:21)

Zhodnocení, po roce a půl utáhnu na různé partie bez problému 25 kg, svaly se mi dost zaoblují a sílí, musím snížit zátěž a zvýšit počet opakování, další práce s většími závažími by vedla ke zbytečně velkému nárůstu svalové hmoty a to u ženy není zrovna žádoucí. Mrzí mne to moc, ale rifle zase táhnou přes stehna a zadek je až moc svalnatý. Cvičení s vyššími zátěžemi mne opravdu bavilo. Vrhnu se tedy na krdio a svaly budu už jen udržovat, vyšší zátěže nechám jen na břicho.
Mám nyní stejné pocity jako Ty, Dano L, je mi, jako bych měla o něco přijít, ale svalovac být nechci. Tak běžím do práce, pa,pa,E

Trocha zdraví po ránu

(Eva Chemie těla a zdraví, 25. 2. 2010 6:36)

Minule jsem psala o fytochemických látkách, které obsahují některé potraviny, mají další důležitou vlastnost - pomocí své chemické stavby dokáží absorbovat volné radikály vznikající při chemických reakcích v našem těle.Ty vznikají například i při obyčejném dýchání.
Detoxikací konzumací vhodných potravon, o kterých jsem už psala, můžeme oddálit poškozování našich buněk a stárnutí celého těla.
Osoby vážící 70kg vyprodukuje při aktivním životě za rok 1,7 volných radikálů.
Některé aktivní látky třeba z česneku a kapusty brání nejen množení špatných buněk v našem těle, ale i tv oření nových cév, které zbujelou tkáň potom vyživují.
Výživa založená na pravidelném přísunu potravin s vitamány a fytochemickými látkami je naší velkou zbrabní proti stárnutí a nemocem.
Pokud se tělo přestane přetěžovat nesmyslnými jídly, která obsahují moc tuků a jednoduchých cukrů, přidá se pohyb v mezích možností člověka, je tělu najednou lépe a stárne pomaleji, tak už víte, proč se děvčata po určité době cítí tak dobře.
Dalčí informace jsou v novém oddíle: Chemie těla a zdraví

Tepová frekvence - orientačně na ženu

(Eva, 24. 2. 2010 21:47)

Žena 168/68
Věk klidová nejnižší na spalování tuků nejvyšší
30 50 141 162
40 60 130 154
50 60 128 146

Zdravím , děvčata,

(Eva, 24. 2. 2010 21:40)

gratuluji k úbytkům, vydržte a berte to jako způsob stravování ne jako dietu, která by vadila.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

následující »