Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 14

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Paní Hanička zhubla o 18 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Začátek

(Irena J, 14. 2. 2010 19:03)

Dobrý večer paní Evo,

vložila jsem tabulku mého hubnutí po týdnu. Musím říct, že jí posílám s velkou radostí.Od začátku jsem Vaší metodě důvěřovala a když jsem viděla tabulky ostatních žen, věděla jsem, že to je ono.
Ještě před týdnem mě už nebavilo se vážit, protože žádné pozitivní číslo se tam neobjevovalo. Teď mi výsledek udělá každé ráno náladu na celý den. Všechny potraviny mi vyhovují, myslím, že jsem snad nikdy ani tolik dobrot nesnědla. Baví mně si každý večer všechno do skleniček připravit na druhý den, připadám si jako alchymista.

Přeju Vám krásný den

Irena J

Draze

(Zuzka V., 14. 2. 2010 18:56)

Dobry den,
je mi moc lito, co musite prozivat, nedalo mi to a musim zareagovat.
Berte to, prosim, jen jako pokus o radu, od jednoho clovicka a jeho pohledu na svet:))
Ja jsem v nekolika poslednich letech tak trosku zapatrala v budhismu, absolvovala reiki a to mi moc zmenilo pohled na svet a i na otazku smrti apod.
Ale jeste vetsi pomoc mi poskytla knizka od RHONDY BYRNE - TAJEMSTVI, je i natoceny film, kdykoliv si ho muzete stahnout z internetu. Je to jen takovy prehled, jak vlastne fungujeme, jak je to s energii atd. To je jen takova predehra - protoze tam vystupuje i jeden "ucitel" - JOE VITALE - a od toho jsem si nejdrive v italstine/ ale nyni je tato knizka jiz zaplatpanbuh i v cestine/ poridila knizku KLIC. Je tam hodne metod, moc dobre popsanych, jak funguje nase mysl, ze vse je propojene se vsim, tudiz i negativni myslenky s nemocemi atd. Nekomu to muze pripadat blaznive, kdyz o tom slysi poprve, ale jsem moc rada, ze se toto dostava stale vice do povedomi lidi a mne tato uzaaasna knizka moc pomohla bojovat se svymi problemy, proto se o tom zminuji. V tom filmu je i priklad, kdy a jak se pani vylecila z rakoviny, ja sama tuto zkusenost nemam, tudiz nemohu soudit, ale nadeje umira posledni. A mne tyto dve knihy tak moc obratily muj zivot 1000% k lepsimu, ze mi to proste neda se o tom nezminit.
Treba to pomuze i Vam a Vasi milovane kamaradce, to by jsem byla moc rada.
Kdyby Vam toto pripadalo jen jako zmatene placani, mate na to take pravo, kazdy jsme nejaky a kazdy z nas ma pravo na sve nazory. Chtela jsem Vam jen od srdce pomoci a nabidnout nejlepsi reseni z meho pohledu, jak se stat silnou, vyrovnanou a v sebe duverujici bytost a nemit strach z budoucnosti:))
Jinak si myslim, ze pro Vasi drahou kamaradku je nyni dulezite, aby jste pro ni nyni byla velkou oporou Vy a prinasela ji do kazdeho dne jejiho zivota plneho utrpeni tolik stesti, pozitivni nalady/ je to nakazlive:))/ a smichu, jak jen to bude mozne. A pokusit se podniknout tolik veci, na ktere drive stale nebyl cas/zname to vsechny/, jak jen to jeji sily dovoli.
Myslim, ze by bylo dobre, kdyby jste v teto situaci navstivila i psychologa, neni nad rady odborniku a rozhodne by Vam to v necem urcite pomohlo, ne vsichni jsme ze zeleza:))
Drzte se a opatrujte se.

Draze

(Soňa, 14. 2. 2010 18:45)

Ráda bych napsala cokoliv pozitivního, ale v této situaci jen to moc moc složité a navíc bych raději osobně na mail, než tady veřejně... Taky jsem zažila /a zažívám/ období těžká či ještě těžší!! Drahuš, jestli máš zájem, ráda napíšu - řekni si Evičce o můj mail. Ozvu se!!

ty šatičky

(Jarka, 14. 2. 2010 17:43)

nejsou špatný ale ta halenka z fotogalerie ta zlatohnědá s černýma kalhotama je fakt supr to vám hrozně sluší opravdu máte co ukazovat tak to klidně ukažte. mamči jsou zvláštní ta moje mě taky moc nechválí. tím myslím ,když příjdu od holiče.

Šaty a prosba o podporu

(Draha, 14. 2. 2010 16:42)

Šaty jsou líbivé.
Hubnutí dobré, mám dole skoro 8 kg.
Evičko a děvčata, prožívala jsem ještě nedávno celkem složité období ve vlastní rodině, pak úmrtí milého člověka z širší rodiny, všechno jsem to prožívala a debatovala se svojí přítelkyní. Její pohledy na věci z jiného úhlu mi kolikrát otvíraly oči a pomáhaly vše ustát.
Včera večer mi řekla, že má rakovinu prsa a nejde to už operovat, že je to už někde i dál v těle. Jsem, jako by mi někdo bodl nůž do srdce, jako kdybych měla po pár měsících, které jí ještě podle lékařů zbývají, zůstat sama stát nad propastí života, jsem bezradná, nemohu nic dělat. Bere mi to všechnu sílu a rozum z hlavy, nemůžu to rozdýchat. Jak zvládat stres, menší i tenhle veliký, abych se dala zase dohromady? Jak to ustát a nedat před ní nic znát, jak žít bez ní dál?

Jo kg mládí a svěžesti nepřidají

(Eva, 14. 2. 2010 15:13)

Já je tahala s sebou s vypětím všech sil.

Eva...

(Erra, 14. 2. 2010 14:41)

Nádhernééé,fakt joo.Když se podívám na Tvou fotku před hubnutím,tak jsi úplně někdo jiný.Ale jak píší děvčata,vystrč skromnost z domu a užij si své krásné postavy,dokud to jde,když už jsi se pro ni tolik nadřela :-)) 18 nám sice není - já říkám bohudík - ale 125 Ti Evi také není.Tak šupky do toho,teď jsou tady přeci ta nejlepší léta k užívání si všeho vrchovatě... :-)))

Naposledy :-)

(Markéta Z., 14. 2. 2010 13:11)

Vždyt nemusíte hned ukazovat kůži :-), stačí vypasovat - třeba zrovna u těhle šatiček by stačilo zúžit sukénku, třeba i rukávy a bude to bomba!

Díky

(Eva, 14. 2. 2010 12:55)

No příště možná teda vyzkouším aspoň kratší sukně nebo něco nahoře, dík.E

Evičko

(Markéta Z., 14. 2. 2010 12:52)

Ale jakýpak copak, jste krásná ženská v nejlepších letech a navíc s figurou jak dvacítka :-)..tedy pěkně sošná dvacítka, že :-).
Být vámi, rozhodně bych odhodila zbytečnou skromnost :-))!

No nejsem už mladá

(Eva, 14. 2. 2010 12:43)

Tak se nějak bojím odkrytých modelů, 18 mi bylo už před šíleně moc lety, ale vyrazte, člověku to pročistí hlavu.E

Krása

(Markéta Z., 14. 2. 2010 12:19)

Krásnou neděli,
musela jsem se jít číhnout na ty šatičky a jsou opravdu moc hezké! Akorát Evičko myslím, vaší výstavní figuru je věčná škoda halit do tolika textilu :-)))!
Jinak jsem ráda, že jste si hezky užila, muselo to být fajn.
Taky budeme muset vyrazit někam za kulturou, až to doma nebude vypadat jak v plicním sanatoriu :-).

Mějte se, M.

Křenové plátky- šup do trouby

(Eva, 14. 2. 2010 10:17)

Hlavní výhodou tohoto jídla je, ža jde předchystat lehce do lednice a ve finále po plese jen šoupnout do trouby.
Naklepeme kuřecí nebo libové vepřové maso, podle chuti okořeníme, kdo solí, ak osolíme, potřene silně křenovou pastou, nahoru dáme dva plátky šunky a strouhaný eidam, jen malinko špětkou strouhanky poprášíme a kdo chce může dát nahoru ještě pár šupinek Flóry light, vodou polévám až před pečením, peče se to hodinu kuřecí , hodinu a půl vepřové, prvně chvíli pod alobalem a potom jen tak, aby čepička ze sýra pěkně získala nahnědlý nádech.
Jako přílohu jsem si připravila dopředu těstovinový salát s pórkem a jinou zeleninou.

Díky, jsem doma

(Eva, 14. 2. 2010 1:39)

Bylo to fajn, nejen tanec, ale i TRAVESTY vystoupení a pochovávání masopustní basy a břišní tance, v tombole jsme vyhráli něco pro chlapy, balení Kozla, no zase jsem utřela nos, ale tančila jsem s velkou chutí a mockrát, porušila dietu dvěma míchanými nápoji Valentýnské pokušení a jedním panákem s milým a hezkým synovcem.
Jsem v letech, tak jsem potkala i dost bývalých žáků, nikoho jsem na první pohled nepoznala, ale oni mne ano, říkali mi , jak se mají a co dělají a nikdo z nich mne nenapadl a říkali, že si někdy na školní léta rádi vzpomenou. Bože, ten čas letí, tak dobrou a děkuji všem za kladná hodnocení.Bylo tam dost modelů a jeden hezčí než druhý, prostě každá žena je krásná svým způsobem a na ples se všechny načančaly krásně.

jste kus

(Marcela Š., 13. 2. 2010 20:34)

moc pěkný šaty a melírek super

super

(Andrea K., 13. 2. 2010 20:07)

Evi nádhera,krásně vám melírek ladí se šaty :) užijte si večer a šatičky vyveďte častěji :)

ples

(Zdeňka 52 let z fotogalerie už 53 let, 13. 2. 2010 19:57)

Evičko vypadáš úžasně,účes i šatičky ti moc sluší,krásně si to užij,pa

Evě

(Elena, 13. 2. 2010 19:41)

Vypadáte super,není co dodat.

Eleně a všem

(Eva, 13. 2. 2010 11:23)

No a úbytek je parádní, gratulace.
Holky, já dnes ještě čekám mimořádnou návštěvu, takže lítám jak šus, vařím, chystám chlebíčky, po chvílích počítám diety a taky vytírám všude podlahy, už se těším na ples, že se odreaguji.Takže emaily jsem odpovídala včera a zase budu až zítra, jo?E

2.měsíc

(Elena, 13. 2. 2010 11:12)

Tak mám za sebou 2.měsíc.Jsem spokojená a budu pokračovat dál,za 1.to ještě hodně potřebuju a za 2. je mi tady ze všema dobře a děsně ráda sem chodím.Už mám eliptikal tak na něm začnu jen nějak nevím kolikrát denně jak dlouho,aby mě to nezničilo.Jsem začátečník.
No a váha 12.12.09 97,3kg
13.2.10 83,5kg
Takže dík za pomoc Evičce.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

následující »