Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 8

Na emaily odpovídám odpoledne a večer, dopoledne jsem v práci do 15.00.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Přispívejte už do Návštěvní knihy 9

(Eva, 25. 10. 2009 12:20)

Přispívejte už do Návštěvní knihy 9

Obecně to tak je

(Eva, 25. 10. 2009 11:06)

Ale je jasné, že člověk, který není trénovaný nedosáhne plných výkonů hned, ale aspoň ví, kam se přiblížit a nad co již nejít, aby mu nebylo špatně od srdce, pokud má ale někdo na začátku cvičení již vysoký tlak jako já, měl by se poradit o těchto číslech s lékařem, který mu léky na tlak nebo na srdce píše.

Tepová frekvence

(Eva D., 25. 10. 2009 10:47)

Evi, prosím Tě a je to u každého stejné, opravdu záleží jen na věku? Nezáleží přitom na tom, jak je člověk na tom s fyzickou kondicí nebo to se projevuje už v tom, jak rychle se do té příslušné tepové frekvence dostane?

Ještě tepová frekvence při cvičení

(Eva, 24. 10. 2009 23:16)


Doporučuji zapojit, je - li to u vás možné, pro nastartování rychlého spalování 2 - 3× týdně 40 minut za vhodné tepové frekvence (220-věk x 0,6 = minimální mez a maximální je x 0,7) bez kolísání pod a nad tuto úroveň, například jízdy na kole, nebo rotopedu, ale možný je i tanec doma při hudbě nebo řízené cvičení v tělocvičně nebo míčové hry či ostrější vycházka .

Emaily

(Eva, 24. 10. 2009 20:40)

Na všechny emaily odpovím zítra,E

Oldři zdravím

(Eva, 24. 10. 2009 20:39)

Žehlím, ale jak se máš?

Začátek

(Eva , 24. 10. 2009 20:38)

Ukládání tuku je dědičné, ale jen částečně, četla jsem několik takových srudií, že ho jde ovlivnit i přijímanou potravou a to se snažím v jídelníčcích také trochu zapojit, proto třeba Pavlínce vnady zůstaly, i když zhubla a Milence tak krásně odešla stehna. podstatu postavy potlačit nejde, ale jde se zaměřit nejen na redukci, ale i na rozložení celkového tuku.
Držím se toho, že nadměrný příjem jednoduchých cukrů má u žen za následek ukládání tuku v oblasti pasu a žaludku zepředu, po sladkém sahají lidé ve stresu, tady opravdu je třeba s nimi i komunikovat a podporovat je, aby ve své snaze byly klidné a vytrvaly, aby překonaly stres z pocitů, že se něčím omezují, aby vše přijaly jako způsob ozdravění těla, pak hubnou nádherně.
Další je žena, které se ukládá tuk i v oblasti krku a obličeje , oblast žaludku se zvětšuje i po bocích, má tukové polštáře i na záídech - zde je třeba regulovat nejen sacharidy, ale i vyhnout se nadměrné konzumaci nevhodných tuků, vajec a určitých druhů mas.
Pokud se tuk ukládá výhradně na stehnech a zadku je to kombinace nevhodných sladkých jídel s přemírou mléčných výrobků.
Je to teorie několika Američanů, kterou ověřovali v praxi a výsledky kvůli nějakým překážkám ani pořádně nezveřejnili, ale v kombinaci s těmi mými jídelníčky dá se říci, že u většiny klientek funguje.

pro Tomáše

(Oldřiška, 24. 10. 2009 15:44)

Jsem ráda, že jsi se ozval již 2x. Chci ti jen říct, že herbalife mě stála- a teď se podrž- téměř 60 tis.!!!Takže, milý zlatý,pokud spolupracuješ s Evou, drž se jí,ona ti možná jednou vysvětlí mé pohnutky.A díky, že jsi ostatní upozornil na tuto herb hrůzu!!Doufám, že se ozvou i další, které, po dobrých zkušenostech s Evou se nebudou bát přiznat, jak naletěly/i/.Proč ta 2 i/y?Jsou totiž mezi nimii muži, ale jejích ego jim nedovolí tuto slabost přiznat.Jsou přece pánové tvorstva.Zdravím všechny, zlomila jsem i dceru.

Radce

(Eva, 24. 10. 2009 14:09)

Já raději nic neodpovídám, vždycky, když mne někdo pochválí, cítím se jako pako. Ale cvičení ve dvou mne teda baví fakt víc a jsem ráda, že se spolu podporujeme, to byste mrkali, jak je Ráďa štíhlá, se svojí 18 dcerou se může klidně poměřovat.

Evě

(Radka, 24. 10. 2009 13:45)

No Evi já nevím kdo koho motivuje, jediná pravda je, že kdyby nebylo Tebe, tak já by jsem doma seděla na zadku a pro zdraví nedělala vůbec nic!!! A ten pás doporučuji všem, je opravdu SUPER. Vzkaz ještě pro ty které váháte s hubnutím. Eva je člověk, kterej k Vaší spokojenosti udělá maximum, znam ji skoro 10let, cele ty roky jen jako svoji zákaznici a poslední rok jako kamarádku za celou tu dobu jsem na ni nepoznala nic negativního. Tak nebojte se a s chutí zdraveho hubnutí, začnětě teď a na jaře budete k nepoznání krásnější!!

Dietní sladké pochutnání

(Eva, 24. 10. 2009 11:40)

Využijme jablíčka , jsou levná a někdo má i svoji úrodu.
Dobré je mít doma také žlutý cukr a celozrnnou mouku.
2 hrnky oloupaných a nastrouhaných jablek, 1/2 hrnku žlutého ckru, hrnek celozrnné mouky, půl prášku do pečiva, půl hrnku mléka, dva žloutky, sníh z dvou bílků, všechno smícháme a nakonec zamícháme i sníh z bílků, pečeme na 180 asi 40 minut.
Dietní palačinky
1,5 hrnku celozrnné mouky, 1 lžička prášku do pečiva, 2 bílky, hrnek nízkotučného mléka, půl nízkotučného jogurtu.
Pánvičku vždy jen nastříkněte olejem z rozprašovašče, nikdy olej na ni nelejte.
Osmažené palačinky naplňte strouhanými podušenými jablky, s troškou skořiřového cukru.
Hodnota v Kj není tak velká, chybí tuk, který by se ukládal do těla, ještě přidejte odpoledne trochu pohybu navíc a sladká pochoutka nenechá žádné následky.

Kamarádka

(Eva, 24. 10. 2009 10:10)

Ona mne vůbec hodně motivuje, je mladší a štíhlá, tak já babice se snažím také a je to dobře mít někoho, kdo vám dodá chuť do cvičení.

Chození na pásu

(Eva, 24. 10. 2009 10:09)

Tomu chození na pásu jsem nedávno taky přišla na chuť díky kamarádce, která měla odvahu vyzkoušet to a od toho je jen kousek k tomu, abych na něj také vlezla, je to paráda, no řekni, Radko.

Podle toho jídelníčku 12 týdnů

(Eva, 24. 10. 2009 10:06)

Pak by člověk měl mít jasno, zda bude jen udržovat, nebo jaké změny se udělají, aby to fungovalo dál, to se dohadujeme podle průběhu hubnutí u každého jednoho člověka.
Takový úlet se stane i mně, ale zase jak se člověk vrátí k určitým zásadám , tak to sjede dolů.
Já ulítávám na tom, že když zaberu v posilce, musím hlídat příjem bílkovin, mám na ně šílenou chuť, sním kousek dl.sacharidů a pak bych nejraději sprala litr jogurtu, tak si nejvíc povolím dva malé, protože svalovou hmotu zase tak ve velkém nechci, Rambo žena není můj ideál.
Odpoledne vložím ,holky ,nějaké dietní recepty i na sladké dietní věci a budu se zabývat ukládáním tuku na těle v závislosti na špatném stravování a dědičknosti.

Kila dolu:)

(Andy (dcera Evi D.), 24. 10. 2009 9:53)

Ahoj holky, musim konstatovat že tahle dieta je vazne skvela! Ja uz taky poradne nevedela co zkouset za diety, zkousela jsem i hladovky a nic nepomahalo:D Za 9 dní přes tři kila dole:) zatím to neni nic moc, ale alespoň to člověka navnadí to držet dál:) Držim to podle mámi + cca 15% navic jidla.
Ještě bych se chtěla zeptat, v tý tabulce, máte napsáno, že redukční dieta by neměla trvat déle než 12 týdnů? Proč to tak je? co když si na to už zvyknu a nebudu chtít přejít na normální jídlo?
Jeden den jsem ujela na Pizze, která mi to hodila hned o kilo nahoru, tak od ty doby jsem poctivá:)

Míše Z - heat

(Eva D, 24. 10. 2009 9:46)

Míšo, kam chodíš na heat? Já jsem taky z Prahy a chtěla bych to zkusit

Daně L

(Eva, 24. 10. 2009 8:00)

Stejně se těším, že se jednou potkáme, mám pocit, že máme docela podobné buldočí povahy - že se do něčeho zakousneme a jen tak nepustíme, měj se zatím krásně.

Ještě k tomu cvičení

(Eva, 24. 10. 2009 7:53)

Takhle dohromady je to hodně, dá se to rozdělit a jeden den udělat některé svalové partie a další ty ostatní, pak pauza nebo den jen s kardiem a zase si zopáknout ty dva dny na svalové partie, ale úvodní kardio na zahřátí rozhodně nevynechávejte.

Plán pro starší začínající ženu

(Eva, 23. 10. 2009 19:51)

Vycházím z toho, že její svaly jsou zatím ochablejší a výdrž není velká.
Na začátku by mělo být zahřátí, ideální by bylo vydržet kardio 20 - 30 minut, pokud ovšem nevydržíte, nastavte si stopky na tři minuty a po takové pauze zase pokračujte dál.
Po zahřátí se dost napijte a jedeme na břišní svaly.
Začneme méně náročným cvikem - zvedání pánve - 20 krát a sérii s minutovými pauzami opakujeme třikrát.
Na vrchní břicho jedeme rovné zkracovačky 15 a s minutovými pauzami jedeme zase tři opakování série.
Pak odpočinek dvě minuty a jedeme šikmé zkracovačky na kazdou stranu dvacet.
Pak tříminutová pauza na pití. Lehké činky do rukou a deset dřepů a pauza a zesa deset dřepů a pauza a zase dřepy.
Chvilku klušeme na místě a činky zase do rukou a výpady vpřed střídavě 40.
Pak cvičím zakopávání dozadu na stroji se zátěží, 15 krát každou nohu, 3 minuty bapití a znovu.
Vis a přitahování nohou k trupu, desetkrát, odpočinek, desetrát,odpočinek a zase desetkrát.
Pak stahování závaží před tělem tři série po 15 , to stejné stahování za zády.
Zase zakopávání se zátěží.
Veslování se zátěží zase po 15 ve třech sériích. Dbáme na pomalé provedení bez švihu a rovná záda.
Výpony na špičkách s činkami v rukou, 30 krát tři.
Mezi sériemi 1,5 min.pauzy.
Potom na strojích na prsní svaly zase 3 -4 série po 15 cvicích.
Komu by to nestačilo, může jet znovu kardio.

Daně L

(Míša Z, 23. 10. 2009 14:31)

Kam chodíš na HEAT? Jsi z Prahy? Já chodím taky, vytáhla jsem i dceru, je to úplně super. Většinou by se i ručník dal ždímat :-))
Taky občas zaskočím na Power Plate, ale to spíš proto, že na klasickou posilku nemám čas a tohle mám pocit, že ji snad nahradí.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

následující »