Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

Milence

(Iveta,42 let, 15. 7. 2009 12:55)

Hele,prdelko,naco ty potřebuješ rozhýbávací den?Všechno vidím,že k tobě nepřijedu?Víš,co si slíbila?Já až dorazím,tě rozhýbu,to uvidíš.

haňulce

(Iveta,42 let, 15. 7. 2009 12:53)

Nevzdávej to,vydrž,ty to dokážeš.

Kristýnce

(Iveta,42 let, 15. 7. 2009 12:52)

Tak kdy mám teda přijet omrknout tu dlažbu?Udělej něco dobrého,samozřejmě dietního a máš mě tam.Počřasí je divný,ráno bylo pod mrakem,jen 21,teď svítí sluníčko,tak pověsím prádlo a jdu se škvařit.To zas budu na nervy.Jen co vylezu a ulehnu,sluníčko zaleze,ležím,5,10 minut,odejdu naštvaná dovnitř a ono vyleze a takhle mě vytáčí celý den.A znáš mě,jakmile jsem u zdroje,hřeším.Ale neříkej to na mě Evičce.

Tak zakládám Návštěvní knihu 4

(Eva, 15. 7. 2009 11:18)

Tak zakládám Návštěvní knihu 4, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed.
Tady už jen čtěte

cvičeníčko

(kristýna, 15. 7. 2009 11:04)

tak jsem byla včera ve fitku , mají u nás do devíti , takže super dětí jsou s taťkem a mamka si dala do těla , a co je haha , hodila jsem tam před 6 rokama , přestěhovali se do většího , mají to krásný , ale cvičitel stejnej a ani nezestírnul... to se někdo mááá a můj názor na zpevňující kosmětiku, pokud se používá je prý rozhodně znát, ale jakmile přestanete do měsíce zase vše při starém a celulitída, to nevím sama to mám na noč. stolku , ae nějak jsem si nezvykla na pravidelnost
t mi nikdy nešlo...jinak dneska mám pracovní a docela nuda , u vody je sasi nádherněěě a tak si půdeme večer zaplavat , ne??? dáme pár rybníku a vylezeme jako rybany????evi napíšu si prosím o ty letní dny odlehčené, zatím jdu polehounku dolů , ale nasadím antikoncepci tak se bojím... díy a zdravím
jo a dlažba a foto..se na něm pracuje ale osobně by to bylo přece lepšejší , ne??? a nějak odeznělo to brno o prázdninách , nebo jsem něco prošvihla???

krémy

(Pett, 15. 7. 2009 10:38)

moc vám všem děkuju za tipy na krémy, o polední pause vlítnu někam do drogerie a podívám se jaké různé výrobky maj tam:o)No a snad si i nějakej vyberu a za přijatelnou cenu:o)Tak dám pak vědět jestli jsem něco sehnala.o)dnes mám k obědu závitek z pangase - je v něm šunka a zeleninka a k tomu mám jako přílohu zeleninku - tak se moc těším:o)Zkoušela sem to poprvé, tak jsem zvědavá jak to bude chutnat - ale pangas je dobrý vždycky, mám ho moc ráda:o)Ale už bych potřebovala nějaké nové dietní receptíky:o)

Markétě

(Dana, 15. 7. 2009 10:15)

Možná to sekání je prohlížečem.. mně se tyhle stránky nenačítaj v exploreru.. jdou krásně přes mozzilu :-))


To s tím vitamínem C jsem kdysi taky slyšela.. hlavně že to jde dolů, že :-))

Rozmarné léto

(Markéta, 15. 7. 2009 10:00)

Ahoj kočky, dobrý den, paní Evičko :-),
to letošné léto si s námi vážně zahrává, co ?
Jak už je tu zase hodně příspěvků, tak se mi to hodně kouše a zasekává :-(
Zřejmě by to chtělo novou návštětvní knihu každý týden :-)...je fajn, že to tu taak žije.
Příští týden budu končit první měsíc - letí to neruvěřitelně - tak jsem zvědavá, jestli se už dohrabu pod osmdesátku :-).
Jo, chtěla jsem vám prozradit malý trik. Kamarádka držela několikrát tu dietu s připravenými krabičkami jídla a každý den měla za úkol hned ráno na lačno polknout 1000mg vit.C, na rozpumpování metabolismu :-).Tak to taky tak dělám, uškodit to nemůže.
Tak se mějte šikulky a pa
M.

Pro Evičku

(Stáňa, 15. 7. 2009 9:54)

Zdravím a děkuji za vysvětlení,Stáňa

Acidko

(Eva, 15. 7. 2009 9:06)

Acidofilní nízkotučné mléko nebo nízkotučný kefír.

Jdu zabalit dva dopisky

(Eva, 15. 7. 2009 8:34)

Já se na dopoledne omlouvám, jdu něco dopočítat, abych mohla dvěma děvčatům poslat dopis.E

Hanuli

(Eva, 15. 7. 2009 8:30)

Hele ta práce na zahradě je jako cvičení a to může znamenat že tělo bude druhý en těžší, zítra uvidíš, také je možné, že v tom vedru a při námaze zadržuješ více vody, to se mi taky stalo.

Krémy

(Eva, 15. 7. 2009 8:22)

Myslím, že zázrak neudělá žádný, ale mohou příznivě naši snahu podpořit, Já nevím jestli bych se vždy závazně namazala ráno i večer, někdy lítám a nestíhám, já používala něco od Garnieru, to už mám vypotřebované, tak nevím název +
Avon
Zpevňující a tónovací tělový krém Cellu Glow 200 ml
Avon
Modelační gel proti celulitidě (Cellu Sculpt)
Na krk - vydrží dlouho jedno balení
Eucerin
Intenzivní zpevňující mléko pro citlivou pokožku pH5
Ještě mám takové něco s kuličkami, čím jsem si ty mléka vmasírovávala i do břicha.

krémy

(MartinaK., 15. 7. 2009 8:22)

no, já bych taky potřebovala tip. Hlavně ty co stahují. Teda nevím, jestli můžu použít krém na celulitídu na stehna, jestli ho můžu plácnout i na krk? To je asi blbost že? Na ten ovárek by to chtělo něco s Q10 ne? poradíte mi taky? Jinak dnešní vážení mne mile překvapilo 14,5 kg je FUUUUUUUUUČ!

Krém

(IvaSm, 15. 7. 2009 7:54)

Přiznám se, že vyzkoušený ho nemám, mám ho připravený na dobu, kdy začnu s vámi hubnout (po dovolené, návštěvách, grilování - t.j. začátkem srpna). Dost věřím kosmetice RYOR, četla jsem články o paní, která všechno vymyslela (přírodní, RY=rybíz, OR= oranž) a založila firmu, šikovná, chytrá. Kosmetika nní drahá. Mám tu od nich 2 krémy (200 ml tuby), jeden je SILUETA- zeštíhlující emulze, obsahuje extrakty z mořských řas, guarany, listnatce kopinatého a citronové kůry. Komplex přírodních aktivních látek výrazně podporuje odbourávání tuků a uvolňování toxických látek z těla, a tím přispívá ke zpevnění a zeštíhlení problematických partií. Přípravek se aplikuje pravidelně ráno a před pohybovou aktivitou především na pokožku nohou, stehen a břišních partií. Druhý je LIPORED - emulze k redukci podkožního tuku. Prý podporuje redukci tuku z podkožních tukových buněk formou lipolýzy. Zabraňuje zpětnému ukládání tukových složek do tukových buněk. Lipored je nutné aplikovat denně - nejlépe ráno a večer, minimálně jeden měsí.
Evičko, co si o tom myslíte vy?

Andrejce a ostatním beruškám

(Hanule, 15. 7. 2009 7:41)

Dobré ráno, Andrejko, k tomu cvičení bych Ti ráda něco napsala, ale nechci tak veřejně (je to trochu intim.). Mohla bys mi poslat meilíkovou adresu(třeba přes Ivetku), pokud chceš?
Ostatním beruškám. Tak dnes ráno jsem myslela, že s tou dietkou fakt seknu! Víkend jsem pokazila to jo, ale včera mimořádný den, celé odpoledne na zahradě, nošení těžkých kamenů na jezírko atd. (místo fitka) a holky dnes ráno 67,4 - 40 dkg ještě nahoru! Co byste na to řekly!? Martinko, a pak se nestresuj, copak to jde?
Můj gynekolog má na nástěnce v čekárně napsáno:"Kdyby nebylo mužů, po světě by chodilo plno tlustých, ale šťasných žen. " Evička by po své prožité zkušenosti s tímto výrokem určitě nesouhlasila, ale něco na tom je. Stres je fakt blbec..

krémy na celulitidu

(pett, 15. 7. 2009 7:07)

Mám na vás všechny dotaz. Evi psala jsi že používáš krémy na celulitidu. Já se taky bojím abych neměla vytahanou kůži a i ta celulitida na nohách aby zmizela. Ale můžu se Vás všech zeptat jaký krémy máte vyzkoušený????A funguje to???Mě vždycky odradí ta cena, tak kdyby znal někdo nějkej levnější a funkční, tak by se to hodilo:o)

ahoj

(Pett, 15. 7. 2009 7:05)

ahojda všichni, tak teď sem se sem dva dny nedostala, ale kouká, že debata na to jak hřešíme se rozhýbala - taky si myslím, že je to problém nás všech, ale je to lidský a hlavní opravdu je, že pomalu poznáváme, že to pro nás není moc dobrý:o)Evicka nás naučí novýmu stylu života a my budem díky ní krásný a spokojený:o)

Pro Evču

(Erra,43 let, 14. 7. 2009 22:18)

Tak se chystám zítra oficielně začít s tou dietkou.Nestíhala jsem nestíhala a když mi v sobotu večer přivezl manžel kýbl borůvek od známých,bylo jasné,jak by to dopadlo.Hmm,hmm blbě :-))
Včera jsem se borůvek zbavila,knedlíci leží v mrazáku a na mě už čekají jen od Vás předepsané mlsky.Takže zítra se fakt budu snažit a pak tabulku odešlu jak mám.Díky moc za pomoc :-))

Iveta

(Erra,43 let, 14. 7. 2009 22:12)

Dříve jsem se Ivet,nedostala abych ti odepsala.V sobotu byla u nás velká návštěva.Syn si dovezl svou přítelkyni i s rodinou a v neděli kluci odjeli na tu dovču.Jezdí už kolikátý rok na Buňkov k Přelouči.Pro našeho akčního prcka je tam ráj na zemi.Jinak děti mám tři.Syn-23,dcera-18 a syn-5.
Dcera letos už odmítla zúčastnit se,tak vegetí se nou doma :-)) Je to fajn,také si potřebuje od prcka trochu oddychnout.Dost nám pomáhá s hlídáním,tak se ani nedivím,že nejela.Však oni si těch 14 dní kluci užijí :-))


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »