Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

STRÁNKY

(KRISTÝNA , 13. 7. 2009 23:22)

JO A BARVIČKA PĚKNÁ ,ALE STRAŠNĚ SEM SE LEKLA, CO SE TO DĚJE ...ŽE JSTE SE MI NĚKAM ZTRATILI

KRÁSNEJ VEČER

(KRISTÝNA , 13. 7. 2009 23:21)

TAK DÁMI SEDĚLA JSEM DNESKA Z NOŽKAMA NAHOŘE PAK RYCHLEJ NÁKU JÍDLA PAK K VODĚ S DĚTIČKAMA PAK BRIGÁDIČKA NA STAVBĚ A PAK 5 DĚTIČEK -HODNÁ TETA POHLÍDÁ, TAKOVEJ NORMÁLNÍ DEN , ALE JE MI BLAZE KAŽDEJ MĚ CHVÁLÍ, JEN NESMÍM USNOT NA VAVŘÍNECH, VLEZU SE DO VŠEHO CO JSEM MĚLA DŘÍV, VEL.44 A MOZEK POVOLUJE...IVETKO TY NAŠE BERUŠKO, JAK JE TO UCHO , TAK DOBRÝ, KDYBY JSI NEMOHLA ČÍST NEBO PSÍT TO BY JSME PLAKALI TADY HROMADNĚ VŠECHNYYYYY , NE BERU DRŽ SE
JINAK PIGMEN. SKVRNY JE VĚTŠÍNOU VROZENÉ SRÁŽLIVOST PIGMEN.BUNĚK V KUŽI , NEDÁ SE S TÍM NIC DĚLAT JEN POTLAČIT BĚLÍCÍMI PROSTŘEDKY..NĚKUMU SE TO PROJEVÍ PO URČITÝCH LÉCÍCH NEJŠASTĚJI RUCE A OBLIČEK VĚKEM SE TO STUPŇUJE , ALE MYSLÍM ŽE NA TO DLOUHODOBĚ POMÁHÁ LEISER, ALE TO BUDE FINANČNĚ NÁROČNĚJŠÍ A NEJSEM SI JISTA JESTLI TO NEMÁ JEŠTĚ NĚJAKÝ ŠPÉ, TO JE VŠE CO SI PAMATUJI ZE SVÉHO OBORU, MOC JSEM NEPOMOHLA , ALE MOHLO BY BÝT I HŮŘ , NE??? ZNÁM I TAKÉ...ŠLA BYCH DO LÉKÁRNY A BYLO BY .... JO A DNESKA JSEM ANI NEHŘEŠILA HEČ, NE ŽE BYCH NECHTĚLA , ALE NĚJAK TO VŠECHNO RYCHLEJ SEŽEROU DĚTIČKY, JEŠTĚ ŽE JÁ JE MÁM....

Ivetce

(Andrea N, 13. 7. 2009 22:10)

No vidíš, ještě chvilku do tebe budu rejt a bude to gutý :-))), ale že ti ty dnešní příspěvky udělaly radost že? A na tý tvojí rýmě najdu určitě taky něco pozitivního jen mi dej chvilku, ovšem s tím kolem fakt nevím :-)))

Všem

(Iveta,42 let, 13. 7. 2009 22:02)

No tak teda jo,přestávám se cítit jako mimoň.Všem hříšnicím,co se přiznali dík.Necítím se dobře,nejen kvůli tomu přežrání,ale mám rýmu a začalo mě píchat v uchu.Bude krásně,a já budu chodit s cukatůrou.Takže se jdu naložit do tvarohu nebo cibule a doufám,že zítra bude líp.Taťkan si musel vzít dvolenou,není práce,teče nám bazén a jedna velice milá paní přejela holce kolo,které je do šrotu a ani se nepřišla omluvit.A pak nebuďte v depce.Andrejko,já vím,bazén se zalepí,dovolenou s taťkou si máme užívat,ale co s tou paní?Jo a Milenka mě dneska vyměnila.Tak dobrou všem.

Evičce

(Andrea N., 13. 7. 2009 21:56)

a tý radosti Evi no není to krásnej pocit? Se pak nediv, že tě zdravěj na výletě cizí lidi :-)))

Všem

(Eva, 13. 7. 2009 21:53)

Víte, že na začátku mne vůbec nenapadlo, kolika lidem ty jídelníčky zaktivizují život a udělají radost.

Oldřišce

(Andrea N., 13. 7. 2009 21:31)

souhlasím, souhlasím, souhlasím já na tom vidím samá pozitiva, ať je to ten lehkej pocit, pochvaly,nákupy oblečení, sportovní aktivita a hlavně i v partnerským životě se to ohromně projevilo a to v tom nejlepším :-)))

Evě

(Oldřiška, 13. 7. 2009 21:21)

Evi, hledala jsem na tebopu doporučených stránkách, nemohu se tam dostat.V mém případě se jedná o cvičení pánevního dna-inkontinence.

Andrejce N.

(Oldřiška, 13. 7. 2009 21:12)

Chvála bohu, že ty koleje začínáme mít zažité.A je to také o tom, že jsme zažívaly občas i pocity ponížení, které nás deprimovaly/i když navenek jsme se snažily vypadat nad věcí/.Ten nynější pocit lehkosti a elán, který je s tím spojený, nám n i k d o nevezme. Stojí to prostě za to.Nevím, jak vy, ale já jsem naprosto spokojená a nemám pocit, že bych byla o něco ochuzená.

Pžesnýá adresa, kde jde DVD objednat

(Eva, 13. 7. 2009 20:57)

http://move.corewellness.cz/accessible/Technique.aspx

Oldřišce

(Andrea N., 13. 7. 2009 20:55)

Jéééé Oldřiško takovejch nás tady je, holky to bude mít dneska Ivetka radost, ona si chudák myslí, že je asi divná a že nikdo jinej nehřeší, ale jak si správně Oldřiško řekla, jsme jenom lidi.... důležitý je, že se umíme zase umravnit a vrátit se zase na správnou kolej :-)))

hubnulkám

(Oldřiška, 13. 7. 2009 20:42)

Panenky, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama, ten úlet prožijeme každá. Jsme přece jenom lidé.A kdo tvrdí, že během hubnutí nezhřešil v jídle, tak kecá!Jinak přesně ty pocity při pravděpodobné konzumaci jídel, které nám nesedí, zažívám také.Začíná pracovat podvědomí. Psala jsem, že necvičím. Není to z toho důvodu, že bych nemohla, ale mám normální problémy, jako každá žena v mém věku. Dnes se mi podařilo najít techniku na cvičení, posílají/zatím/ DVD zdarma. Je to na :program-prozeny.cz,technika pervicore. Jinak, pokud se jedná o fotky, má přijet dcera, která mi je udělá a přenese.Hned potom je pošlu. Takže, Jiřinko, ničeho se neboj a pochlub se.

Všem

(Eva, 13. 7. 2009 20:36)

Jsem nakažlivá, bacha na mně!!!!!!!!!!!!!!!!!!Búček a zákusky už Vám nebudou tolik chutnat.

Evičce

(Andra N, 13. 7. 2009 20:29)

A je to tady Evička je nakažlivá :-)))

Pett a všem

(Eva, 13. 7. 2009 19:54)

To už jsi po mně, já taky něco nezdravého a tučného jím a roste mi to v puse při pomyšlení, co to obsahuje, tak to raději nejím.E

Jiřince

(Andrea N., 13. 7. 2009 19:52)

A to má Jiři kolegyně velkou pravdu. Já se taky k smrti nerada fotím, ale manžel mi dodal odvahu a taky ty fotky a já poslala, měla by si taky :-)))) Jinak gratuluju k úbytkům :-)))

barva stránek

(Jiřka 54let, 13. 7. 2009 19:27)

Barva stránek je super!!!Mám ráda zelenou,ta modrá byla na mě moc studená,neosobní.

sladké

(Jiřka 54let, 13. 7. 2009 19:25)

Tak já to mám děvčata obráceně.Celý život nemusím moc sladké,nesladím nic už 30 let.Takže teď takhle-občas si osladím kávu 1/2 lžičkou cukru(používám hnědý třtinový),jednou týdně ke svačině koláč nebo musli tyčinku a váha mi jde dolů.Také už se mi podařil titul "docent",celkem dole 15,5kg.Jen mi kolegyně říká,že je škoda,že jsem se nevyfotila.Nemám focení ráda.

pro Pett

(Andrea N., 13. 7. 2009 19:16)

A víš že máš pravdu, odnaučila jsem se jíst bílé pečivo a jelikož jsme byli ubytovaný na chalupě a měli jsme to se snídaní musela jsem si dát ráno housku, nebyl tam ani chleba,byla sice domácí, dobrá, ale cítila jsem se po tom tak nějak těžce, k večeři jsem si dala nějaký noky s brynzou pustila jsem se do toho s takovou chutí, ale za chvilku jsem musela přestat jíst strašně mě tlačily v žaludku. Když to vezmu v celku tak jsem toho až tak moc nezblajzla,ale chyba byla holt v tom složení a ta mrška mi to pěkně spočítala. Ivetko doufám, že to všechno čteš aby si viděla, že je nás tady hříšnic víc :-)))

... ...

(Pett, 13. 7. 2009 18:56)

víte co je na tom ale nejhorší - že sem z toho jídla ani neměla radost a ani mně to už nenaplňovalo. Dřív když sem si dala sladké nebo chipsy - tak mě to hrozně chutnalo - ale teď mě to ani nic nepřineslo a jenom sem se potom cítila úplně těžká a unavená -nebo spíš bez elánu - no tak snad mě ten stav těžkosti a lenosti po tom nezdravým jídle donutí to příště neudělat:o)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »