Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

Tancování

(Lucka Z,32 let, 8. 7. 2009 19:10)

Ahojte všechny,nezlobte se,že vám do toho vstupuju,ale koupila jsem si cerealní lupínky Nestlé a bylo k tomu CD s tanečním cvičením... :-)

tiše závidím

(kristýna, 8. 7. 2009 18:57)

dívala jsem se na to tancování a je dost super , škoda že byldím na konci světa a není zde něco tak v poho , ,,, hned bych se napsala k tomuhle výběru mohu jen gratulovat... je to fakt super...

Evičce

(Andrea N., 8. 7. 2009 17:58)

Tak jo fotky pošlu, ale až příští týden do konce týdne to nestihnu a na víkend jedu papa, manža mě vyfotí prej to pro vás udělá - jednu sukně žabky, druhou kraťasy žabky + moje maličkost a třetí chce prej pro sebe a to je já a žabky :-)))) vidíš Evi co s ním dělaj ty schozený kg už má zase roupy :-)))

Kristýně

(Oldřiška, 8. 7. 2009 17:18)

Díky za pochopení. Ono totiž je hloupé chodit někam na tanečky sama,protože máš potom dojem, že to vypadá jako by jsi byla na lovu.A to v mém věku-65 let- sedět někde jako kvaka, je hloupé.Ovšem, tím, že jsem za necelé 2 měsíce sundala téměř 14 kg, to na mně působí,jako bych začínala mít roupy-chachacha.Tím nechci říct,že ztrácím soudnost.Ovšem, ten tanec se mi zdál přijatelný,protože tam se tančí na různé taneční žánry.Trenérka říkala, že nikoho nenutí, aby držel krok s ostatními/tím myslela ty mladší/.Jinak musím říct, že patřím k těm závisláků, co sledují tyto debaty mezi námi.Příjdu z práce a jako první otevírám počítač, abych věděla , co se událo mezi děvčaty.

nono

(kristýna, 8. 7. 2009 16:47)

dívala jsem se na ty vib. stroje, chodila jsem na něco takového do slendru , ale mají tam takový válce, bylo tosuper opravdu to zarřeje a i uvolní svaly ,mohu doporučit ,jinak jsem mrkala je tam i levněji

http://www.rotopedy-fitness.cz/posilovaci-stroje---vibracni/vibracni-posilovaci-stroj-violet

ale zda tak dobrý to nevím
a tanec ten schvaluju...to je krááááása v jakýmkoli věku

ahoj

(Oldřiška, 8. 7. 2009 16:08)

Tak, milé dámy,právě jsem ukončila pohovor ve fitku.Vzhledem k tomu, že jsem líná na cvičení, ale miluji tanec, tak jsem si našla u nás cvičení na kondičku a to - tanec Zumba.Můžu Vám říct, důchod je prima, ale nesmíte se nikam cpát,protože v tom případě na Vás hledí jako na cvoka.Když si zumbu najdete na netu,budete vědět proč.Dále jsem našla místo stepperu vibračního trenéra REVIBERPLUS.Chtěla jsem chodit na cvičení, ale u nás ho nikde nemají. Vlastní a prodává ho studio Vanda.Píší, že je cena nízká, ovšem šla jsem k zemi-cena 10.400,-.Takže zase houby,houby-jedině kdybych si odpustila přestavbu koupelny.Ovšem, mrkněte se na něj,myslím, že je to dobrá věcička.Už ten název vibrační láká - chachacha.

super

(KRISTÝNA, 8. 7. 2009 16:06)

tak to je bezva, já dneska asi fakt působím , že jsem někde zamrzla.... tak nás foto zahřeje ne???? teď jsem prohlížela v časopisku plavky a tak nějak se tenhle rok minu, že???? na tu moji prdel nic nevymysleli a ty zapalující se nohy-stehna.. no snad příští rok, že jo ivetko, příští rok jdeme do bikinek, pidimidi???? evi deš taky do toho, ale ty už je dáš už letos ne??? pěkný den

Jedu na to nové cvičení

(Eva, 8. 7. 2009 16:05)

Tak večer odpovím na emaily a poreferuji, co to bylo.E

Jo vyfoť

(Eva, 8. 7. 2009 15:56)

Hele hlavní exhibicionostka jsem tu já, tak budu ráda, když mi budeš konkurovat. Vždycky, si připadám jako úchyl, že se všichni dívali na moje fotky, ale jak jinak jsem to měla ukázat, že jsem fakt zhubla?

Všem :-)))

(Andrea N., 8. 7. 2009 15:30)

No já se vám snad fakt vyfotím, hodím se do nový sukně a pak do kraťásků a hlavně nasadím ty žabky, jen doufám, že u toho neumrznu :-))) Hele teď jsem štípala na okně muškáty a nějakej chlap na mě z auta řval " to bude ale krásný počasí " tak třeba to bude fungovat :-))))

cvičení dětí a nás

(kristýna, 8. 7. 2009 15:09)

tak dámy dost jste mě pobavily a asi jdu večer cvičit na míč, ale nemám kolem stříň, to se tady fakt válím hahaha takhle nějak vždycky vypadám já a pak dorazí moje 5letá hvězda a ptá se -maminko co to děláš, ty stěhuješ nábytek-???? no a pak to ustojte... smích léčí ne??? ale já se minue po mým výkonu počůrala smíchem..a úklid , máme velikej pokojík a dvě děvčátka princezny, jinak prasata moje , ale to mi máma říka , že mi je pán bůh nadělil... oblečení pod postelí-není vidět, šuplíky praskaj, věčně nic nemůžeme najít a já jsem ...ta řvavá a táta na šaškování..ale co mi fakt nepřidá, můj manžel je strčí obě do dlaně- je to moje osobní hov... ale nepomůže nic..tak si představte s jak dobro i doma sednete v šest k večeři po celým dnu, kdy jsou ti tři sami a .... pokud si tedy odhrabete místooooo, to se pak jezdí do práce hahaha ještě že uklidovej pohyb je taky pohyb... toho já budu mít moc až do důchodu
a na ty žabky hodíme rádi voko, já mám dneska podzimní vestu a kšiltku, botasky a jsem v poho prostě lééééto

Ivetce

(Andrea N. , 8. 7. 2009 13:56)

No tak to si teda uhodla, že nechtěla, jsem ráda, že ho mám :-))) hele žabky už jsem měla náhodou asi 3x na nožkách jednou jsem měla málem omrzliny jak se prudce změnilo počasí, ale pro krásu se holt musí trpět. Tak se pak nezapomeň pochlubit s úlovkama :-)))

Erri

(Andrea N., 8. 7. 2009 13:52)

Erii neboj to zvládneš, hele a když bude problém tak máš Evičku ta poradí odborně a pak tady máš nás a my poradíme hlavně ochotně a podpoříme morálně :-)) hele já už končím čtvrtej měsíc a už se snažím dělat si jídelníčky sama je to teda někdy dost těžký hlavně při oslavách a pod. a důležitý je nepropadat panice, neházet flintu do žita třeba po nějakým malým selháníčku a hlavně vytrvat tak ti držím palečky nebo pěstičky nebo co se to vlastně drží :-)))

Erri

(MartinaK., 8. 7. 2009 13:33)

Tak tak, mě moje maminka říkala, že mi přeje stejnýho fakana jako jsem já. A povedlo se, já své dceři přeji, aby se jí narodila dvojčata a každý aby mělo jiný druh puberty, ať si v tom dcerka pochodí. Ono se říká, že boží mlýny melou pomalu ale jistě. Odtrpěli jsme si to my a odtrpí si to i oni. Sice mi připadá, že dnešní puberťáci jsou víc agresivní než jsme byli my, ale taková je asi doba. A ty se neboj, dva měsíce ti přefrknou jak nic. Já jsem se hroutila u prvního týdne a ejhle už jedu třetí měsíc. Nebylo to sice zadarmo, chtělo to párkrát zatnout zub, ale 13 kg je dole, lidi si začínají všímat a i já mám ze sebe lepší a lepší pocit. Tak vydrž!!!!!!!!!!

Maminky

(Erra,43, 8. 7. 2009 13:19)

Musím se smát,asi si to s dětma užíváme všechny.Úplně přesně vím,o čem Ivetka píše.Puberta je přezvláštní stav,který degraduje rodiče na post bytostí s minimální inteligencí :-)) Jednou se mi stalo,že jsem místo odpovědi dostala otázku "žiješ snad v době ledové,nééé???" Při jemné připomínce k šílenému ohozu své dcery ve svém,kdysi 16letém věku jen pronesla "sem kráva abych snad chodila v kostýmu???" Do dneška nevím,zda se nechtěla mít za ono zvíře,nebo to patřilo mě... No nevím :-)) Je fakt že pubertu syna(23-už žije sám s přítelkyní) jsem ve své době jen těžko rozdýchávala,dcera(18) už je téměř v pohodě a už i z ní není útočící chytrost,ale kámoška.Ten třetí(5) ten se tprve klube,ale už teď nám dává občas zabrat.Jinak je to miláček a tulítko,ale někdy bych ho přetrhla :-)) Občas když tak koukám na to dění kolem nás,tak si říkám,je to paráda,ale někdy také pěkný blázinec...
Tak ať ten blázinec přes prázdniny v pohodě přežijeme :-))

A je to tady...

(Erra,43 let, 8. 7. 2009 13:04)

Tak mi k dopolední kávičce dorazila úžasná obálka od p.Evy a říkám si,tak a je to tady :-)) To,že jsem se snažila baštit podle Evininých ukázkových jídelníčků,bylo fajn.Teˇˇd tu mám mám hromadu vytištěných jídeláků na celé dva měsíce a když tak na to koukám,budu muset nejdříve varazit za nákupy :-))
Zítra začnu s prvním dnem,tak si sama sobě držím palečky,aby to bylo dobré a byla jsem holka šikovná a vůbec včechno co k tomu budu potřebovat na té dlouhé trati... :-)

Andrejce

(MartinaK., 8. 7. 2009 12:56)

Jóó, je to tak, já se doma čílím, vylítnout z kůže můžu a tatík? ten je ten hezkej a ještě mě může vytočit, když ke mně mluví jak k blbkovi, jako že ty děti nemám furt buzerovat. A co myslíš? Dcerka(16) ho pak vytočí a on zuří a jak to, že je taková, co s ní teda budu dělat(jako já). Ale hlavně, že jsme zdraví a máme se rádi.
Ivetko, já tě chci vidět jak se válíš.!!!Ten poslední cvik, co uvádí Eva, praktikuji a je to fakt zabíračka. Když se mi pod kolena přimotá triko, to je pak fofr to ukočírovat. Jo a taky jsem jednou vlítla rovnou do skříně, ještě že byly otevřené dveře, přistání na hlavě bylo měkké v tátových košilích.
Hanulko, klidně bych se s tebou o číslo v prsou podělila i o dvě. Už jsou menší, ale tak nějak jako(je mi žinantní to říci) jsou splasklý a visací. Posiluju na prsní svaly ale zatím nic moc. Řezat bych se asi nenechala. Je to potom dosti bolestivé. Jo, jo. Hlavně že ta voda u vás už opadla a vy jste z nejhoršího venku. No a že nebude vypráno? Bude líp. A jste všici zdraví!!!

Maminkám

(Iveta,42 let, 8. 7. 2009 12:32)

Ani nevíte,jak vaše slova působí na moji dušičku jako balzám.Zjišťuju,že v tom nejsm sama.A to si vemte,já to mám doma 4x.Puberťačka,každý názor rodičů,blbý názor.Já jsem ten prudič a tatínek ten hodnej.Pak 5 leté,která nechce ustoupit z pozice nejmenšího benjamínka,ten nejmenší,jak říkáme parchant rozmazlenej,kterej ví,jak na nás a pak naše prostřední holka,ta měla být kluk.Bordelář,špína a na práci šnek.Ale představte si tu nudu,kdyby sme je neměli.Věříte,jak je mi blaze,když můžu být jeden den bez nich?A vůbec se necítím jako macecha.Já si večer,když ulehnu do postele řeknu,jak budu od rána ta jiná maminka,ale hned po ránu už v tom lítám.jeden zapoměl na úkol,druhej chce snídani,třetí měl mít plno věcí na výtvarku,čtvrtej buzeruje.No a pak buďte v pohodě.Tak pá,letím do toho města.Večer poreferuju.

Ještě jeden na břicho s míčem

(Eva, 8. 7. 2009 12:29)

vzpor na rukách, nohy pod koleny podepřené míčem a nohy do kleku i s míčem a zpět, je to makačka, ale doporučuji míč valit kolem gauče, jinak si dáte nejen do do břicha, ale bude boule i na hlavičce.

Bez míče

(Eva, 8. 7. 2009 12:27)

Bez míče můžeš tak leda koulet hlavu nebo jezdit s kolečkovou židlí, cha.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »