Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

zdravím

(KRISTÝNA , 12. 7. 2009 21:40)

tak holky máme posezeníčko- nový nááádhera a ta dlažba jedna báseň , ale to posezení a jen sedět a sedět mi moc dlouho nevydržela , byly jsme na procházkách i u rybníku a teď 20km ana kole a jsem doma , pročetla jsem si co je nového a dojeďte hodíte nožky se mnou.... evi děkuji , že nás tady podporuješ ve vše a o té váze a manželství je to dost pravda , když není člověk se sebou spokojenej , hladá si důvody nespokojenosti na ostatních , taky jsem byla taká----megera---to je to správný slovo... teď jsem tak nějak v poho jen cítím když nemám dost pohybu jsem sama sobě strašně protivná, máte to taky tak???

všem

(Andrea N., 12. 7. 2009 21:32)

teda děvčata co se děje, že se tu nic neděje ? :-) tak já půjdu už dneska do hajan jsem z toho výletu pěkně ztahaná :-))) a zítra zase do práce :-((( já nevím, že je ten víkend vždycky tak krátkej :-))

radost :-))

(Andrea N., 12. 7. 2009 21:05)

Jo jo Evi jdi, radost je fajn a nemůžeme tě zdržovat, moc dobře si pamatuju jak jsem se těšila na jídelníčky a cídko o tebe :-))) tak ať má radost taky někdo jinej a třeba přibude i další pisálek :-)))

Berušky, jdu už něco dělat

(Eva, 12. 7. 2009 21:01)

Berušky, jdu už něco dělat, abych zítra zase mohla někomu poslat dopisek.

barva dobrá

(Andrea N., 12. 7. 2009 20:56)

:-))) to já říkám o svým manželovi, že mu stačí projít kolem kolem okna a je jak cigoš :-))) Evi neboj není hnědá jako hnědá :-)))

Jsem jako Rómka

(Eva, 12. 7. 2009 20:53)

No já vylezu na slunko a jen tak chodím a jsem hnědá, to není v dnešní době rasismu moc dobré, asi začnu nosit slunečník.

Evičce

(Andrea N, 12. 7. 2009 20:51)

No vidíš :-))) 38 žádnej věk sice jsem ještě před ale vědět, že už mám jen tři roky :-((( a tu nezdravou barvu co maj na těch obrazech je to skroro jak když je malovali už posmrtně :-)))

Andree N

(Eva, 12. 7. 2009 20:46)

No zdechávaly do 38 let, takže jsem fakt za zenitem.
Pán toho hradu byl přítel Karla IV. a měkl tam podobný nábytek i výzdobu.

Evičce

(Andrea N., 12. 7. 2009 20:43)

No Evi možná byly dámy tenkrát štihlounké, ale taky dost nemocňounké tak rači budem rádi za to jaký jsem :-))), nechtěla bych v tý době žít ani za nic, ale jinak mám hrady moc ráda :-))

Zdeničce

(Andrea N, 12. 7. 2009 20:40)

No Zdeni nakonec to bude fakt na nás, lázeň úžasná, válím se tady jak postřelená no nechci napsat lemra ale je to tak, kohoutek se snaží, ale pro zázračnou vodu letěl do garáže ten menším kohoutek, musela jsem si dát dvoječku vinka, jo až teď jsem si uvědomila, že jdu ráno na alergologii na krev snad se tam ta jedna dvoječka neprojeví :-)))

Zdravím děvčata

(Eva, 12. 7. 2009 20:39)

Tak už jsem doma a budu počítat, jinak Báro, to je tedy bezva, prostě jste si udělala radost a ono se úsměv člověku vrátí zase v dobrém.
Já přes noc dětem uvařila v pomalém hrnci krůtí maso a ráno se jich ptala, zda jedou s námi na výlet, hoši měli své aktivity, tak jsem jim nechala vše k obědu a vyrazili jsme jen s mužem na hrad Śternberk u Olomouce, lidí tam nebylo moc, hrad pěkný, plný nábytku, krásná kaple a výstava středověkého oblečení v komnatách. Tedy dámy tenkrát byly štíhlounké, to bych zdechla hlady nebo byla za Goléma.
Zpět jsme se stavili na Svatém kopečku, doma dětem večeři a jídlo psavi a s ním na malou procházku.Jste to, co jíte syn
nahrál, tak za chvíli budu mít obývák pro sebe a jdu na to.
Prostě je tu mrtvo vždy, když je venku pěkně a hubnulky sportují a zahradničí. Pěkný večer všem.

no vidíš,

(Zdeňka, 12. 7. 2009 19:56)

a co jsem minule psala,je to tady,dokonce jsi mi to vyvrácela,že nebýt tebe,tak je tu mrtvo,tak nato jsem čekala,hlavně,že se výlet vydařil,nožky nahoře,kohoutek určitě už shání vodičku,aby slepičku zachránil:-))cha.cha,chi,chi,na to léto se těšíme určitě všichni,všem to přeji.

jsem zase tady :-)))

(Andrea N., 12. 7. 2009 19:06)

Ahoj holky tak jsem zase tady :-))) No jo Ivet, to bylo řečí jak se tady vykecávám a když tu nejsem tak se nic neděje :-)))) Tak nejdřív gratuluju Evičce k výročí i k těm nočním aktivitám :-))) pak všem k zhubnutým kg a Báře k zahchráněnýmu manželství, protože co si budeme povídat, chlapi nás sice štvou, ale bez nich to taky nejde :-))). Jo Evi dneska jsem "jste to co jíte" jen skoukla a to v leže a s nožkama hore :-)) vrátila jsem se z banincem z dvou deního výletu po Krkonoších akce byla super km taky dost, bohužel i těch hospůdek, ale to sem psát nebudu aby se ti neudělalo mdlo :-))),uvidíme co na to zítra bachařka, ale neboj žaludeček už toho moc nepobere, počasí: sluníčko, mlha malinko mrholení ale nezmokly jsme a dneska jsem měly i krásný výhledy prostě super víkend. Teď jdu skáknout do vany udělat ze sebe zase člověka, teda v rámci možností :-))) a už se budu těšit na to zítřejší slibovaný léto, ale tomu uvěřím až to uvidím :-)))

Evě - Humor, nadhled

(Bára, 12. 7. 2009 12:01)

ano Evo, to je v partnerském vztahu dost často podceňovaný aspek. Já jsem humor začala ztrácet po narození syna a stala se ze mne vztahovačná, při sebemenší narážce vyjíždějící nervóza. Manželství bylo v krizi, vážně jsme uvažovali o rozvodu (po 4 letech vztahu). S Vaším stravovacím plánem to zmizelo jako mávnutím proutku, jsem se sebou spokojená, nejsem protivná a s manželem jsme našli k sobě opět cestu. Zachránila jste mi nejenom figuru, ale i manželství. DÍKY!

tělo v šoku

(Oldřiška, 12. 7. 2009 11:21)

Evi, tak vidíš.Ten den, co jsem byla zvíře v jídle tělo zřejmě bylo natolik šokováno, že se zachovalo naprosto opačně, než by mělo.U tebe to bylo navíc ještě celodenní aktivitou.

Jen tak..

(Olinka 25, 12. 7. 2009 9:51)

Ahojky, taky mne překvapilo, že tady nikdo nebyl.My taky slavily svátek, všeho s mírou, nárůst váhy je, ale jen malinko :-).

Asi tu nikdo nepsal

(Eva, 12. 7. 2009 8:46)

To víš, úklid a pohyb v přírodě a taky oslavy a grilovačky, nám se ta oslava tyké vydsařila, ale nějakou přípravu to chtělo, pořádám takového něco jednou za rok, tak jsem se snažila, aby hosté byli spokojení.
Já jsem tady v šoku, včera grilované maso a chleba a zeleninu, nakládané sýry, olivy a víno a ráno jsem lezla na váhu jen pro zajímavost a 67,8, takže ještě méně než den před tím, asi budu muset slavit každý den, pak budu mít těch vysněných 63, cha, cha.

Dotaz

(Iveta,42 let, 11. 7. 2009 23:27)

Evi,opravdu celý den nikdo nenapsal do knihy a nebo se to nějak pokakalo?

Špatná nálada

(Eva, 11. 7. 2009 9:27)

Když jsem byla kdysi mladá a můj první muž byl stále pryč a o děti se moc neměl čas zajímat, chtělo se mi někdy ráno jen brečet a jediné kupodivu, co pomohlo, byla práce kolem dětí a tak jsem jela jako stroj a při tom je ještě bavila, pak jsem měla radost, co mám vše hotové a kluci mne svým zlobením rozesmáli a bylo zase dobře.
U nás se počasí lepší a já jdu odšťavnit tunu jablek a mrkve, aby ti chlapi šílení byli zdraví. Budou zdraví, i kdyby na měli zajít!!!!!!!!!!!

Evičce

(Iveta,42 let, 11. 7. 2009 9:21)

No a to je právě ono,zase já.Podpora moc nepomohla,nahnala mi slzy do očí,ale přesto moc dík.Mám chuť se někam zahrabat,chtěla bych,aby někdo taky jednou hýčkal mě a ne zabavovat všechny okolo a jen já sama.Ježišššššššššš,to je zase náladička.Tak se musím jít vyvztekat a vybít na úklidu.No to je teda náplň dne.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »