Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

Markétce

(Andrea N., 1. 7. 2009 14:28)

To bude asi deformace z povolání :-))),neboj tady to stejně jako ty řešej všichni, hele já tu váhu mám a ještě jsem nebyla schopná si ji nastavit,teda nově nastavit, protože když jsem se zvážila kdysi se svým starým tělem tak to ukázalo takový čísla.... že jsem se na ní začala skutečně jenom vážit, no to jsem ale ostuda budu to muset napravit, jen abych pak neutrpěla zase šok :-)))ale jinak je to pro orientaci asi dobrý. Já byla spokojená, že mi pěkně ubejvaly centimetry a ty kg samozřejmě taky :-))). No a pak při nákupech to je parádá jo jinak holky tu sukni jsem si koupila a dokonce velikost 38 se musím pochválit jinak vždy velkosti 42-44. Tak se Markétko drž a jen to řeš dál, mě se manžel i smál, jak jsem vše řešila, vážila a sledovala :-))) to k tomu prostě patří

Andrejce

(Markéta, 1. 7. 2009 13:50)

Díky moc za uklidnění! Jasně, že se s tim tílko musí srovnat a plynulost hubnutí se dá odpozorovat až časem :-). Asi to moc řeším.
Nejradši bych si koupila váhu s tukoměrem, protože pak by měl člověk hned jistotu, čeho ubývá :-))!

krásnej slunej den

(kristýna, 1. 7. 2009 13:41)

tak ty překlepy jsou fakt ulet...že by teplem...
oslavím- narozeniny -jo budu stará perza , ale což:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

krásnej slunej den

(kristýna, 1. 7. 2009 13:39)

holky moc zdravím , sluníčko sluní, někteří jsme zalezlí v práci , ale co večer se sfoukne koupnout do rybníku... dáme pár temp... dneksa jsem byla na kosmetice , tak jsem snad zase o kilo nehčí, aspoň mám ten pocitdneska mě potěšili dva kluci otočili se op mě na ulici.... haha dobrý na tom je že jim bylo asi je konem 17 roů...tak evi moc díky , že se nám ase vrací ta pěkná stránka nás ženských- děkuji.
jinak pro toho vlezce , co tady nemá co dělat, hybaj nám bude házel lopatou a roupama ho nic ani nenapadne.... holky prosím o radu nemáte nějakej recetp na diet. tvar. dort , budu mít naroky a bojím se bojím , děkuji předem jo a nejsem nej-kuchařka, spíš vypadám haha v kuchyni než k zulíbání...

Markétce

(Andrea N., 1. 7. 2009 13:33)

Ahojky s tím úbytkem máš asi pravdu, ale ono záleží na jaký váze začínáš a hlavně když začínáš tak pro to tělo je to takovej malej šok, já třeba začínala na 82 kg a první týden mi skočil o 3,2 kg pak už to šlo ale pomaleji a ustálilo se to na tom 1kg týdně a šlo to jak mělo já si myslím, že je to jen taková reakce tělíčka :-))) ale nevím nejsem odborník beru to jen podle sebe

pro Errat

(Markéta, 1. 7. 2009 13:15)

Zdravím všechny šikovné hubnoucí a tleskám!
Errat, vypadá to, že jsme začaly úplně stejně - to je prima. Taky mám pátý den. Ovšem mít po pěti dnech tři kila dole ažažaž..ne :-)? Jsem s tím asi otravná,ale hubnutí má smysl když se hubne pouze tuk a tělo dokáže odbourat tak max. O,5 - až 1 kilo tuku týdně. Co je navíc je v lepším případě voda a v horším aktivní hmota (svaly).
Držím palce všem do dalšího hubnutí a omlouvám se Evičce, že jí fušuju do řemesla :-), ale jakožto zdravotní sestře mi to nedá :-)...

Tak jsem zase doma ....

(Andrea N., 1. 7. 2009 12:25)

Ahoj holky, tak jsem zase zpět, na chaloupce bylo super, jen to počasíčko mohlo bejt lepšejší :-))), ale svítilo i slunko tak si zas tak moc stěžovat nemůžu. Koukám, že tady člověka chvilku není a tady je to celý nový :-))), ale kráááásnýýý. Hanulko moc ti děkuju za krásnej komentář ve fotogalerii, no nejdřív jsem myslela, že manžu zabim, ale pak jsem se musela smát, je to takový moje zlatíčko a celou dobu mě podporuje. Ivetko díky za mejlíka brzy odpovím :-))), vrátili jsem se včera večer, cesta byla příšerná strašný bouřky ani jsem si nestačila ještě všechny mejlíky projet a tady toho je taky plno ke čtení, ještě že se za tu dobu co jsem tu nebyla nepodařilo tomu vrtákovi to tady rozvrtat, souhlasím s názorem, že komu se to tady nelíbí ať nám p.......... a neleze sem. Taky se musím přiznat, že jsem na chaloupce malinko nestíhala papat časově a malinko jsem taky zhřešila, ale to je asi to léto ovoce, grilovačka a jiný nástrahy, ale váha se tentokrát zachovala docela kamarádsky :-))) no i přes to jsem si nasadila dneska bílej den + celý kolečko. Jé Evi slibovala jste nový MD a na žádný jsem mylím nenarazila no je pravda, že jsem to ještě nestihla celý přečíst tak já písnu na mejlíka a připomenu se ju? Jinak chválím nový vzhled stránek a taky všechny nový fotoalbumačky, ale to už jsem vepsala přímo jim. Holky (teda pardón i pánové) mě se po vás už tak stýskalo, jediná nevýhoda na naší chaloupce ... není tam internet :-))))

Konečně...

(Erra, 1. 7. 2009 10:59)

Tak už se pátý den pokouším dodržovat čas a baštění a mám dole 3 kilča.Já vím...nic moc,ale musím Vám to sem písnout :-)))Mám z toho radost :-)))
Teď jsem nějak nestíhala,tak si večer tady dočtu všechny vaše úspěchy a rady.
Všem Vám držím palečky a přeju krásný den.

ali57

(MartinaK., 1. 7. 2009 10:27)

vítej, to nic, takových zázraků se tu najde nespočet.

jejda....

(ali57, 1. 7. 2009 10:24)

---teda pěkně jsem to napsala --vůl +i :-d -omlouvám se..

Chci se přidat...

(Ali57, 1. 7. 2009 10:22)

Hezký den všem hubňulkám -taky se ráda přidám k boji s kg-je mi 52let a jsem z Ústí nad Labem,tak snad najdu pevnou vůl,ta je nejdůležitější -pro mě!!

Jiřce

(MartinaK.(kmoška), 1. 7. 2009 10:07)

Děkuji.Dočkáš se, já myslela, že to nedokážu. po té dovolené se nějak né a né dostat zpátky do toho tytmu. Láká mne ovoce, bublaninu haranti nechtěly a mě to přišlo líto.Tak jsem se jaksi nedržela jídelníčku. Ale zase jsem se krotila. Vždy jen ždibec dobroty. A povedlo se. Sluníčko zažíná hřát, chmury se rozutíkají, co nám brání?

docent MartinaK

(Jiřka 54let, 1. 7. 2009 9:52)

Moc gratuluji k DO CENTOVI,je to nádhera co?Mě k němu chybí něco přes kilíčko,tak doufám,že se brzy připojím.

Omyl

(Eva N., 1. 7. 2009 9:44)

Omylem jsem odeslala svůj komentář dvakrát-snad to nebude vadit!Eva N.

Další spokojená účastnice

(Eva N., 1. 7. 2009 9:39)

I já se musím připojit k mnoha spokojeným a úspěšným lidičkám na těchto stránkách.Narazily jsme na ně naprosto náhodou s dcerou,když jsme jen tak koukaly na hubnoucí ,,zázraky''.Ihned jsme se do toho vrhly,byly nám sympatické jídlem,které se konzumovalo-no řekněte,kde vám řeknou jezte tlačenku,chleba,pizzu a zhubnete!Akce byla přímo blesková-během ani ne 10 dnů přišli pokyny a hurá na to!Začínala jsem 15.4.-72,5.Dneska 1.7. mám 64.2!Super.Bez pocitu hladu,stresu,chutí ap.Naprosto skvělé,v práci,pracuju jako učitelka v mateřince,se mě všichni ptají,co dělám a když řeknu jím a co jím,tak si klapou na čelo!Takže je to opravdu super a stránky silně motivují!Stojí vydržet!jaště jsem zapoměla-nepatřím mezi ty nejmladší věkem-letos mi bylo 50,ale kondici a energií se cítím tak na 30.Zdravím všechny.Eva N.

Další spokojená účastnice

(Eva N., 1. 7. 2009 9:38)

I já se musím připojit k mnoha spokojeným a úspěšným lidičkám na těchto stránkách.Narazily jsme na ně naprosto náhodou s dcerou,když jsme jen tak koukaly na hubnoucí ,,zázraky''.Ihned jsme se do toho vrhly,byly nám sympatické jídlem,které se konzumovalo-no řekněte,kde vám řeknou jezte tlačenku,chleba,pizzu a zhubnete!Akce byla přímo blesková-během ani ne 10 dnů přišli pokyny a hurá na to!Začínala jsem 15.4.-72,5.Dneska 1.7. mám 64.2!Super.Bez pocitu hladu,stresu,chutí ap.Naprosto skvělé,v práci,pracuju jako učitelka v mateřince,se mě všichni ptají,co dělám a když řeknu jím a co jím,tak si klapou na čelo!Takže je to opravdu super a stránky silně motivují!Stojí vydržet!jaště jsem zapoměla-nepatřím mezi ty nejmladší věkem-letos mi bylo 50,ale kondici a energií se cítím tak na 30.Zdravím všechny.Eva N.

dobyvatel

(MartinaK., 1. 7. 2009 8:21)

No to mi vysvětlete, proč jsou lidi potvory.??? Tak když s tím nesouhlasí a nelíbí se mu, co my děláme, tak ať sem neleze!!!!Sakriš!!! Mě to může tak vždycky vytočit, závist je snad nejhorší vlastnost a možná ještě blbost. Jo já jsem dnešním dnem DOCENT!!!!Pokaždé když lezu na váhu tak se taková nejistá, co zase bude. A ejhle mile mne vždycky překvapí. Dnes 99,9kg. krásné číslo ne?? Začínám se mít čím dál víc ráda.

ahoj

(Pett, 1. 7. 2009 7:28)

ahojda všichni, přeju příjemné středeční ranko. Tak včera sem si tu stěžovala že mi váha už šest dní stojí - no a dneska ráno byla velká radost:o)měla sem o kilo a kousek míň:o)))Takže mám opravdu radost:o)Ještě že jsem vydržela:o)A to mi ještě ani neskončila MS a šlo to dolů, takže super:o)doufám, že se to nepodaří nabourat do stránek - co bysme dělali:o(((Evičko tobě to dalo tolik práce - takže taky držím palečky aby se jim to nepodařilo.

Ledviny..

(Olinka 25, 30. 6. 2009 22:02)

Evi, tím to nebude, trpím na to, když je veliké horko, poslední testy u doktora dopadly dobře, tím to nebude.Je to jen párkrát v létě, jinak OK.Loni mi dr v nemocnici řekla, že mám skryté křečové žíly, tak asi tím to bude.

zavist

(Marcela, 30. 6. 2009 21:54)

Ahoj Evi, myslím ,že by to mohla být konkurence. Vyzkoušela jsem hodnš různých prášků a diet a způsobů a všechno bylo na nic jen ze mě tahaly peníze. Ta dieta jak dříve kolovala za 50 kč přišlo v dopise NEŽER! asi je nejvíc učinná pochopitelně s rozumem. Doufám,že se to nikomu nepovede ! Je to moc fajn když si člověk může popovídat o stejných problémech mě už jen toto moc pomáhá ! díky. M


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »