Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

pozdravuji vás děvčata

(Eva, 3. 7. 2009 8:17)

Já dnes vyrážím se synem a memkou do Litomyšle, je to náš tradiční letní výlet, je tam pěkně a babička tam studovala.
Však já vím o čem ,Erri, píšeš, těch 94, co jsem mívala, je taky dost blízko stovce, chce to vytrvat a hýbat se, tělo se dá při správných dávkách dohromady a budeš také spokojenější.

Erri

(MartinaK., 3. 7. 2009 7:48)

Nemáš se za co stydět, já byla vždy prostorově výrazná, lebedila jsem si ve svých kilíčkách.bylo to stále jakž takž v normě. pak jsem sekla s kouřením a hele hele??? 25 kg hore jedna dvě. Byla jsem sice na sebe naštvaná, ale doktorka mi řekla, raději mít nějaké kilo nahoře, nežli kouřit. Za to kouření jsem na sebe stále pyšná. Jsou to 3 roky. Za ty kila jsem se začala fest stydět. Lenora se mnou cloumala, byla jsem ufuněná, stále zpocená. No hnus. Došla jsem až na 115kg při výšce 165cm. Byla jsem taková asimetrická koule. Takže se vůbec nestyd sem napsat. Je nás takových tady většina. A to že sem píšeme pomáhá ostatním a i nám. Já kdybych sem za den alespoň 10x nevlezla, tak nebudu.
Kristě vše nej k narozkám. Užij si je!!! a ať se daří!!

tak mi to nedalo..........

(Jaruška N. 31 let, 3. 7. 2009 1:25)

Moc zdravím Vás všechny!Patřím také mezi hubnulky, začali jsme s partnerem 21.4.Já jsem na tyto stránky narazila z dokonalých žen, pak jsem si je četla, prohlížela atd....Líbilo se mi tu, svěřila jsem se partnerovi a sám se nabídl, že do toho půjde také.Dnes malinko lituji toho, že jsem se neodvážila paní Evu kontaktovat dříve.Ten měsíc navíc by mi bodl:-) Když se dívám do fotogalerií, tak někdy fakt žasnu!Jaké to jsou fantastické změny!!!Moc vám to všem sluší.Také bych se připojila k Alence ohledně konkurence.Vymazat, proč na to zbytečně poukazovat?I když je fakt, že když jsem tu byla poprvé, tak mě to ani moc nezajímalo.Za vše mluví úspěchy všech, kteří hubnou s Evičkou, ať jsou to ženy nebo muži.Také nerozumím, proč paní psala, že nemá důvěru?Když jsem tyto stránky navštěvovala, důvěra naopak sílila!Fotky, návštěvnost atak...Jelikož nejsem na své vysněné váze, tak hubnu dál, alespon se o to snažím, jelikož právě stojím na váze.Ale nešílím, však se to jednou pohne!:-) Partner si hubne v poho, ten se má!Také bych chtěla popřát Všechno Nejlepší paní Kristě k narozeninám!No...chtělo to kapku odvahy sem napsat.Tak se držte a mějte se krásně!!!

Erri

(Markéta, 2. 7. 2009 23:37)

Errinko, moc mě mrzí, že se kvůli mému dotazu cítíš nedobře :-(,omlouvám se, nechtěla jsem tě uvádět do rozpaků. Ale zas proč by ses měla cítit trapně? Naopak :-),hlavní je, že se snažíme..a já tě obdivuju, stejně jako všechny tady, že se vážně do váhy chceš pustit :-).
Váha je totiž ta nejnespravedlnější mrcha na světě!
Můj manžel má za deset let, co jsme spolu absolutně stejnou váhu, přestože nesnídá a když, tak pouze sladké (buchty, koláče), jí úplně všechno bez omezení a hlavně si dlouho do noci chodí mazat chlebíčky, rohlíčky... no a já mám v podstatě o dvacet kilo víc, než když jsme se poznali :-( ač celou dobu samozřejmě na váhu myslím a v podstatě se omezuji.
Holt nespravedlnost světem vládne, ale my se nedáme :-).
Erratko, držím ti palce moc, moc, moc, jsi statečná!

Pro Markét

(Erra, 2. 7. 2009 23:00)

Markétko, máš úžasnou váhu a mít ji já,jsem blahem bez sebe.V době kdy jsem byla postavově úplně normální,tak jsem si připadala tlustá a začala zkoušet všemožné diety a léky a preparáty a dpolňky...No majlant mě to stálo určitě,knih mám,že bych si mohla otevřít knihkupectví a bylo to jasné.Váha byla vysoká a tak jsem se pustila do boje se svou tloušťkou.Užasným stravovacím nesystémem a jojo efektem,jsem letos skončila na 133 kg :-( Vůbec se mi neodpovídá lehce,je mi hnusně trapně a vůbec všechno.zeptala jsi se a já ti odpovídám :-) Jak jsem zjistila,zázraky se opravdu nedějí a není léku na obezitu.Dopracovala jsem se tak daleko,že pokud bych snědla normální porci jídla,je to na mě i při mé váze hodně a letím s tím na WC... docela problém,když se jde někam na oběd či na večeři.Automaticky si vždy dávám porci bez přlohy a i tak s tím mám občas problém.Nejsem ten správný žravý typ a už mi i kolegyně říkala že tloustnu z hladu.Myslím,že pravdu nemá,spískala jsem si to všechno různýma dietama a nedodržováním určitého režimu ve stravování.Žádné snídaně,ke svačině kafíčko a cigárko,něco rychlého k obědu,když jsem tedy byla doma a né v práci...Je to kolotoč který potřebuju změnit a naučit se jíst jak se má.Pěkný večer

Eva a ostatní

(Erra, 2. 7. 2009 22:45)

Koukám p.Evo a milé hubňulky,že to tady nemá Eva vůbec jednoduché.Četla jsem všechny příspěvky a musím se,byť jsem zatím u p.Evy čekatelka,vyjádřit úplně stejně jako Vy.Komunikace s Evou je okamžitá,na vše co jsem od ní dosud potřebovala,mi hned odepsala a poradila.Myslím,že ta dotyčná dáma řeší svůj vlastní problém,jen zodpovědnost háže na někoho jiného.V podmínkách je jasně psáno,co se po nás chce a pokud někdo tyto podmínky neplní,nemůže se divit.Jsem také pro a je dobře že Eva peníze odeslala a má pokoj.Držím palečky aby byla dotyčná dáma už spokojená a nechala Evu i nás zase v takovém klídku a pohodě,do jakého jsem vstoupila já sem za Váma.Krásný večer...

Proč jsem jak ponocná

(Eva, 2. 7. 2009 21:51)

Jsem u rodičů a oni tu nemají některé programy a taky mají hodně pomalý net, tak komu neodpovím o víkendu, přepošlete mi email v pondělí, to budu odpoledne už doma.E

Ta paní

(Eva, 2. 7. 2009 21:49)

Peníze mi odešly z účtu hned dopoledne, paní se k prohlášení nevyjádřila, nenapsala, zda jej poslala, jen napsala že nemá důvěru, tím to považuji za ukončené a už mne to nezajímá, jen lituji toho času nad tím jídelníčkem.Za podporu vám všem moc děkuji.

Alence

(Eva, 2. 7. 2009 21:48)

Pokud byste chtěla poradit, napište na email, budu ráda, ale nyní jsem mimo domov a nemám na úpravy moc času.E

Kristě

(Eva, 2. 7. 2009 21:47)

Také se připojuji ke gratulaci.E

Věrce

(Hanule, 2. 7. 2009 21:39)

Moc se omlouvám, že jsem operativně nereagovala na Tvoji nabídku(za kterou Ti velmi děkuji), ale byla jsem opravdu v jednom kole. Takovou sbírku jsme tady u nás právě dělali, ale jen dětské věci a hračky. Oblečení, hyg. potřeby, ručníky a podobné věci zajišťují neustále a průběžně humanitární organizace - ADRA a CHARITA. Určitě poblíž Tvého bydliště je nějaká pobočka(koordinační centrum), kde bys mohla předat vše, co bys ráda věnovala. Někteří postižení lidé se ještě nemají kam vrátit. Věci se jim dodávají postupně, protože je ani nemají zatím kam dát. Ještě jednou děkuji za nabídku.

Dobrý večer děvčata,

(Hanule, 2. 7. 2009 20:50)

posílám Vám všem mnoho pozdravů ze stále mokré Moravy. Andrejko, kraťasy schvaluji..jsi odvážná. Já jsem včera nejmladší dceři koupila v sousedním městě Kopřivnici botky(byla jsem tam s dětmi na ortodoncii) a večer, když jsem jí balila kufr na cesty, jsem zjistila, že jsou v tom sousedním městě stále...:-)

Ivetce

(Andrea N., 2. 7. 2009 19:24)

Nebul bulíku písnu zítra, teď jsem se vrátila z Liberce, byla jsem si v servisu pro autíčko a spojila příjmné s užitečným.... koupila jsem si super džínový kraťásky a v Nextu !!!! já a Next ,kolem tohodle krámu jsem mohla vždycky jenom projít hahaha. Jdu srovnat rodinku a udělat nějakou večeři. Oli to je změna co? Mě to stačí vždycky po dovolený to jsem z tý práce celá vedle, ale rači do práce jak do školy, teda já to už teď tak mám.

Andrejce,Ivetce......

(Krista K.52 let, 2. 7. 2009 19:22)

Děvčatka děkují za gratulace,moje vysněná váha se nějak šprajcuje nechce mě k sobě pustit,ale snad to překonám.Moc ráda si tady čtu,neráda pišu,ale jsem s Váma a přeji všem hodně úbytků ahojky Krista

Evičce

(Olinka 25, 2. 7. 2009 18:47)

Evi,naše aktuální váhy jsem vložila do co je nového 3. Musíme teď najet na dva stejné dny za sebou, píšeš, že to také funguje. Jak chodím do práce, není čas vařit na každý den...

Aleně

(Olinka 25, 2. 7. 2009 18:45)

Myslím si, že je to moc dobrý nápad a rada, ta konkurence je děs a hlavně firma jménem Her.....nebrat!!!!Stojí to prachy a všechny sundaný kila máte pak zpátky plus dalších 15 navrch.

ještě:

(Alena, 2. 7. 2009 18:29)

Nene, nejde mi o kšeft, jak to vyznělo. Radím ráda a zadarmo, mně tyhle stránky taky moc pomáhají.
Alena

Ivetce, Evičce a všem..

(Olinka 25, 2. 7. 2009 18:29)

Ahojda, jsem kaput. Dnes druhý den v práci a jsem unavená, celý den sedím, ale můžu se protáhnout, jít se projít, atd. Dělám ve třetím patře, všichni jezdí výtahem, já běhám po schodech, je to super pohyb :-).Hadříky se nosí skvěle, je to moc dobrý pocit.
Evi, na to babu kašli, ať si trhne nožkou :-)

Dosud jsem jen četla ...

(Alena, 2. 7. 2009 18:27)

... teď už musím napsat.
Dobrý den Evičce (snad smím tak oslovovat) a statečným hubňulkám. Už poněkolikáté se vracím sem na stránky a všecky Vás obdivuji jak se s těmi kily úspěšně perete. Moje kolegyňka v práci mi o téhle stránce řekla někdy před vánoci 08. Já mám 55 kilo a 160 cm takže hubnout nepotřebuji, ale ráda si tady čtu, je tu spousta optimismu a empatie, to člověku mooooc zvedne náladu když má splín. Když je mi zle na dušičce, tak se tady kochám. No a zírám co je v posledních příspěvcích o nějaké paní co vyhrožuje kriminálkou. Doufám že je to opravdu jenom nešikovné nedorozumění a vše se dobře vysvětlí a Evička nebude mít zbytečné problémy, vždyť si to nezaslouží. Ale teď už k tomu proč píšu: Tahle událost mě ponoukla k tomu napsat něco, co by možná pomohlo ty závistníky a pomlouvače "odpálkovat". Pracuji totiž v oboru reklamy a optimalizace webstránek a myslím si že by neškodilo pár maličkých změn na stránkách. Evička a její stránky jsou již dost známé a má úspěchy. Vůbec už nepotřebujou takovou tu počáteční "nabízivost" (nevím jak to nazvat), která je v některých položkách Menu. Postupem času jak přibývají další texty tak už je vidět že stránky mají sebejistotu a vědí o čem hovoří, je to dáno úspěchem. A úspěšným stránkám hodně škodí právě některé texty, které ty zlé lidi přitahují. Úspěšný web si podle našich zkušeností vůbec nevšímá protivníků, nemá totiž vůbec proč, protože sám má prokazatelné úspěchy. V tom je ten vtip úspěchu. Takže by to chtělo vymazat všechny texty, které ty pomlouvače a závistivé konkurenty iritují a naopak jen ukázat úspěchy a jen ty komentovat, protože ony mluví samy za sebe a nedá se proti nim cokoliv říct. A tím se "zavře huba" všem závistníkům, nebudou mít čeho se chytat.
Promiňte mi že jsem toho tolik napsala, ale musela jsem, Vaše stránky mi dost pomohly když jsem měla osobní problémy a tady jsem pokaždé našla cestu ze splínu.
Alena

Andrejce,kristýnce

(Iveta,42 let, 2. 7. 2009 18:20)

Haloooooooooooooooooo,pláču,čekám mejlíka


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »