Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

pro Ivet

(Jaruška N., 3. 7. 2009 23:18)

Děkuji za pozdrav, je to moc milé:-) Také jsem ráda, že jsme na to dva, aspon vařím pro nás oba dohromady.I kdyby do toho nešel, tak bych určitě neposlouchala, že to nemá smysl.Jelikož to nechci poslouchat od nikoho, tak jsme to ani nikomu neřekli:-) Prostě naše rozhodnutí, naše věc! Také mě někdy přepadne mlsná, jak tady některé psaly, ale nejsem taková jako na buchty a zákusky, já jsem na čokoládu.A vymyslela jsem si, že místo toho, abych si otevřela čokoládu, tak mám slunečnici v čoko, a sním hrst semínek.A také si to náležitě vychutnám.A mám po chuti a klid někdy i na dva-tři týdny.A nemám špatné svědomí:-)

Ivetce a Barunce

(Krista K.52 let, 3. 7. 2009 22:43)

Ivetko zdravím,jsem už také inventář,silnou vůli sice mám,ale taky někdy ujedu :-))))Podle jídelníčků jedu 5 měsíců,z toho v květnu jsem byla celý měsíc v láznich tam to nešlo.I přesto jsem zhodila 4kg.Tam jsem si davala do těla,tělocvik v bazénu,na suchu i na přístrojich a také jsme strašně moc chodily.(dlouhé procházky každý den)Asi týden si sestavují jídelníčky sama.Chtěla bych ještě asponˇ5kg.Ale váha si momentalně dělá co chce:-(((Uvidíme kdo zkoho:-)))Musím to nějak přetrvat!!!!
Barunko dodatečně všechno nejlepší,hodně zdravíčka, štěstíčka a splnění všech snů i těch nejtajnějších!!!Krásnou dobrou noc Krista

Jarušce N

(Iveta,42 let, 3. 7. 2009 22:03)

Zdravím tebe i přítele,je určitě moc fajn,že ste do toho šli spolu,podporujete se navzájem a ty úbytky dvojnásobek - to to musí letět,co?

Veronice Č

(Iveta,42 let, 3. 7. 2009 22:00)

zdravím tebe a celou tvojí rodinu.Ted a nedokážu si představit manžela na jídelníčku a děti bez mlsotin,Jak si to dokázala?Uděluji pochvalu.Hezký víkend

Kristě

(Iveta,42 let, 3. 7. 2009 21:57)

Teda smekám před tebou,ty jsi teda machr,musíš mít hodně silnou vůli,můj velký problém.Jak dlouho jedeš podle jídelníčků,kolik chceš dát ještě dolů?Držím palce,ať to dokážeš.

Olince

(Iveta,42 let, 3. 7. 2009 21:53)

Prdlajs fazole nebo svaly,bude to šok z pracovního procesu.Já musím být samej sval,protože s váhou bojuju,šup nahoru,ufufuf pomalinku dolů a zase šup nahoru,no jsem holt blbeček,ale co mi vadí,že jsem během dvou měsíců nešla dolů ani o cm a to už 4 měsíc fakt poctivě cvičím.Posilování břicha,malinko steptr a točna.Tak nevím,co s tím.Tak se měj o víkendu fajn

pro Erru

(Iveta,42 let, 3. 7. 2009 21:48)

Holka neboj,s Evičkiou a s náma hubnulkama,to určitě zvládneš.Určitě to bude těžké,tady ti nikdo nebude tvrdit,že ne,každá z nás si tím prošla,depky,nejistota,stání váhy,stresy,mlsná papule.Je určitě hodně málo těch,co to měli bez problémů.Ale právě proto,je to fajn,že se můžeš tady vypovídat,to hodně pomáhá.Jsme tu všichni na stejné lodi,víme jaké to je,když se nedaří.Ale musí se to zkusit,začít,ne si stýskat a v podstatě si ve své váze lebedit.Vždyť ono mi to stejně nepůjde.Hele já jsem tu takovej stálej inventář,jsem takovej rebel,tšžko se ovládám,jem hodně na sladké.Ale dala jsem dolů 12 kilo aje to moc prima.A našla jsem tu několik spřízněných duší a jsem za to moc ráda.Pokecáme,postěžujeme,poradíme,povzbudíme se navzájem,ale i se hodně nasmějeme.Jejda,to jsem se zase rozkecala.Tak se drž a když budeš potřebovat,piš,piš,piš.

Dnešek

(Eva, 3. 7. 2009 21:24)

Tak já dnes užívám pár dní u našich a počítá doma starší syn a já to pak po něm zkontroluji a pošlu, moje mamka mi dnes vynadala, že jsem nesnesitelná. Měla jsem rybí den, tak ráno kousek pečenáče, zeleninu a cel.pečivo, svačinka venku jedna bebe a nízkotučný jogurt, oběd dušený losos , zelí a vařený br, v restauraci, jogurtový pohár a káva v cukrárně a večeře pečený kapr a zelný salát a kousek vař br, nyní druhá večeře cel.lupínky, jahody a BIO nízkotučný jogurt. Energie mám šíleně moc, celý den jsem chodila s babičkou a synem po Litomyšli, pak jsme šli na prohlídku zámku, do klášterních zahrad a doplazili se k autu unavení, pak jsem řídila domů a odpočla si, tak jsem snědla večeři a obešla celé to jejich malé městečko a dala druhou večeři a nyní bych klidně mohla jít zase, jsem normálně stále svěží. Také jsem měla s sebou ve flašce uvařený zelený čaj, tak je to možná i díky jemu, k zámku vedou takové dlouhé úzké schody, kdo to tam zná, tak snad ví, ještě před dvěma lety jsem se tam ploužila z posledních sil a dnes jsem je fakt vyběhla a nahoře čekala na mamku a syna, kteří šli normálně, považuji to za osobní úspěch.
Moc všechny zdravím, na emaily odpovím něco dnes a zbytek, jak budu mít čas, nejpozději v pondělí večer budu doma a vše bude při starém, prostě jsem potřebovala chvilku vypnout a "šílet",, jak tomu říká moje mamka, jsem prý nezmar a šílenec, říkala o mně dědovi.E

Olince

(Andrea N., 3. 7. 2009 20:22)

No vidíš to jsou zase vitamíny, svaly a vitamíny to je super kombinace. Nic si z toho nedělej já měla včera 68,2 a dneska rovných 69 a bez fazolí, ale včera jsem trošku šulila pití nějak jsem na to zapomínala a furt jsem někde lítala tak to bude asi tím no uvidíme zase zítra dneska už jsem si to zase hlídala

Díky vám všem...

(Erra, 3. 7. 2009 20:12)

Moc Vám díky za podporu.
Dost dneska nestíhám - musela jsem z volna na odpolku a teď ještě zapelíškovat prcka a tak Vám všem odepíšu,jen co mi čas dovolí.Pokud to jen trochu jde,užijte si suprový víkendík.Já ho mám pracovní,tak na Vás můžu akorát tak vzpomínat ... :-))))

Andrejce..

(Olinka 25, 3. 7. 2009 20:03)

To budou spíš fazole v břiše než svaly :-))).A já měla takovou radost, že jsem včera měla 85,5 a dnes 86,1 :-(

Olince

(Andrea N., 3. 7. 2009 19:44)

Oli to jsou svaly :-))) mě to taky dneska hupslo hore :-((( proto jsem se pustila do cvičení tak snad to pomůže

Andrejce..

(Olinka 25, 3. 7. 2009 19:41)

Čauky:-), buď v klidu, já teď toho nacvičím v práci, lítám do třetího patra, pak svižná procházka o polední pauzu a doma chvilka na stepperu.A jsem kaput. Přesto váha na dnešek vzrostla o 60 deka, mrcha jedna, tak uvidíme zítra.

cvičení

(Andrea N., 3. 7. 2009 18:47)

Tak už jsem se nemohla nechat dál zahanbovat tím jak Evička, Olinka aj. neustále cvičí :-))) vím, že bych měla taky častějc, ale nějak jsem nestíhala. Tak jsem si dneska dala prázdninové předsevzetí cvičit cvičit a cvičit. Zrovna jsem slezla ze stepru a chvilinku si zaposilovala na břícho a nožky a teď jdu vařit na zítra no když jsem se přinutila cvičit tak to snad bude platit i u žehlení :-))))

Pochvala

(Šárka, 3. 7. 2009 18:22)

Nějaký týden jsem tady nebyla a taková změna vzhledu stránek a nová fotka! Chválím!

Kristě vše nejlepší

(Bára, 3. 7. 2009 14:20)

Já jsem slavila včera, takže zdravím račici! Foto dá Eva do fotogalerie po víkendu

Pro Erri

(Andrea N., 3. 7. 2009 14:06)

Já musím souhlasit jak s Marťou tak i s Kristou. Myslím si, že jsme tady taková partička lidí na stejný lodi a že se potýkáme nebo jsme se potýkali s naprosto stejným problémem a to je nadváha. A hlavně nám všem asi pomáhá i to, že tady o tom můžeme mluvit a nikdo se nám nebude smát ba naopak vždycky tady najdeme podporu. Tak se Erri vůbec nemusíš cejtit špatně. Důležitý je, že si se rozhodla a snažíž se se svojí váhou něco dělat. Mě to taky trvalo skoro 12 let než se mi podařilo zhubnout a za tu dobu byl ze mě úžasnej teoretik bohužel mizernej praktik, vyzkoušela jsem snad všecho špatný ( tablety, hladovky, jehličky aj....) ale až tady jsem díky Evičce pochopila správnou podstatu věci. Tak se drž a klidně piš ono to fakt pomáhá se tady vypovídat :-))))

Jarušce

(Krista K.52 let, 3. 7. 2009 13:59)

Jaruško dík,nedočetla jsem všechno.
Martinko taky jsem přestala kouřit je to už 25let a váha vyletěla na horu o 10kg.Když jsem začínala měla jsem při 158cm 104kg hrůza:-(((.Podle BMI-morbidní obezita!!!!A tedˇjenom nadváha :-))) papa Krista

Pro Erri ,MartinkuK. a všechny

(Krista K.52 let, 3. 7. 2009 12:22)

Erri vítam Tě mezi náma,mluvíš mi úplně z duše,jak bych psala o sobě!!!!!Nemáš se za co stydět a hlavní věc je,že jsi se rozhodla s tím bojovat!!!!!Já sama jsem toho vyskoušela hodně a zařekla jsem se,že už nikdy více :-(((Až jednou jsem najela na stránky od Evky.A jsem zato moc ráda a k dnešnímu dni mám dole necelých 30kg,nebylo to vždy lehké,ale vydržela jsem a ještě nejsem u konce :-))))Hodně moc Ti držím palečky!!!!!!!!
A Tobě Martinko děkují za gratulace a všem pohody a štěstíčka při hubnutí čauky Krista

Rodinný experiment

(Veronika Č., 3. 7. 2009 11:36)

My jsme podle diety paní Evy hubli rovnou celá rodina a musím říct, že ze začátku jsme byli poměrne skeptičtí - pár pokusů o zhubnutí už jsme měli za sebou ale bez kýženého výsledku - o to větší radost jsme měli když se váha opravdu začala hýbat a kilíčka šla dolů. Navíc mě začal bavit nový způsob vaření a nakupování a jsem ráda že už "nespasu" co mi přijde pod ruku, ale že vím jaké možnosti a mohu si tak vybrat čím se nakrmím. Ze začátku mi sice šla tak trochu hlava kolem z toho vážení, ale velmi rychle jsem si na to zvykla a za pár dní už jsem chystala jídlo pro celou rodinu jak profík:-) Takže s touto dietou jsme všichni spokojeni, dosáhli jsme váhy které jsme chtěli a cítíme se skvěle. Naše velké díky patří paní Evě, že s námi spolupracovala a ochotně zodpovídala veškeré dotazy. Takže za celou naši rodinu moc děkuji!:-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »