Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

Anrejce

(MartinaK., 9. 7. 2009 13:10)

Jsem na tom stejně, od rána jsem podrážděná jak vosa. No nedivím se, přišly si klidně moje dny. Chjo,jo. S tím oblečením: já blbka před 4měsíci udělala razii do železných zásob(co kdyby náhodou se jednou šiklo)a nemilosrdně vše vyházela. Zůstalo jen pár kousků, kterých mi bylo opravdu líto. Tak jsem odkázaná k tomu, že budu chodit asi nahaťoučká. Néééé to je legrc, ale štve mě, že jsem s tou debordelizací nepočkala.

Hanulce a všem

(Andrea N., 9. 7. 2009 13:00)

Tak nějak mi to děvčata nedá a musím taky písnout, od rána jsem nějaká otrávená asi to bude tím hnusným počasím jinak nevím, ale nemám na nic náladu, chtělo by to nějakou vzpruhu. Hanulko nic si nevyčítej se divím, že sis dala do zobáčku až teď a né při těch povodních. To ti asi opadl ten stres a tělo to potřebovalo, tak žádný výčitky ty to zase určitě napravíš. S oblečením jsem to měla stejně dokonce se mi stalo, že jsem ho i "přehubla" než jsem na něj ve skříni narazila tak už mi bylo velké. Teď už ale i ty letitý zásoby co "když jednou" došly a já už musím kupovat nové, ale je to fajn. Tak přeju všem lepší náladu než mám já

Hanulce

(MartinaK., 9. 7. 2009 12:21)

No tak sis dopřála do zobáčku. Zasloužíš si to, nevím sice kde pracuješ, ale stopro tě otravovali lidičky a být neustále milá a usměvavá,? to dá zabrat. Tak si to nevyčítej. Stres hoď za hlavu. Krásně se zasměj a víš, že chechtání prodlužuje život? CHACHACHACHA! Tak to mě budou muset asi odstřelit. Protože co já se nachechtám!!!

Hubnutí

(Zdenka, 9. 7. 2009 12:18)

Zdravím paní Evo,
> dneska mám důvod k radosti, váha už opustila jednu desítku.
> váha 25.5. 88,5 kg
> váha 9.7. 79,9 kg
>
> Je to úžasné, mám více elánu, chuti do života a hlavně moc radost, že se mně to
> daří.
> Dále Vás prosím, že po skončení těchto dvou měsíců bych ráda pokračovala.
> Mějte se pěkně, příjemný den Zdenka

Tchýně

(MartinaK., 9. 7. 2009 12:17)

Nevím, nevím, my jsme s tchýní měly po začátku takové mírné nesrovnalosti. Byla to žena, která kočírovala celou rodinu. Děti, vnoučata, manžela a vlastně vše, co měla v dosahu. Já se nechtěla dát, manželovi vyčítala, že je pod mým vlivem a že jí už neposlouchá. Odpověděl jí, že teď jsme my jeho rodina tak budeme žít podle svého. Chvíli to skřípalo, ale pak jako mávnutím kouzelného proutku se všecno srovnalo. Dozrály jsme obě a začaly si budovat skvělý vztah. Rána osudu však byla krutá. Mamka(nemůžu jí říkat tchýně), odešla před 11 lety.Zákeřná nemoc jí nedovolila vidět vyrůstat vnoučata, na kterých nesmírně lpěla. Dodnes to bolí, už ne tak jako tenkrát, ale vzpomínky na ní tu jsou každý den. Proto holky, i když je to těžké, a vím, že to není jednoduché, najdou se tchýně potvory, mějte je rády. Až nebudou..............?

Stres je blbec

(Hanule, 9. 7. 2009 11:47)

Ahojky, tak jsem důležitě napomínala Ivetku, ať nemlsá (protože mě se to vlastně nestává :-))a včera jsem se předvedla v plné parádě. V práci jsem měla po týdnu dovolené a ještě v úřední den takový stres, že jsem už k večeru tušila, že to špatně dopadne, že to neukočíruju.
Přišla jsem domů a spořádaně jsem si dala na večeři trochu rýže s tuňákem, ale pak jsem to zapíchla banánem. No a následně jsem rozbalila bomboniéru, kterou jsem dostala v květnu k narozkám(dlouho vydržela)a zvalila jsem pár bombónů. Když jsem pozdě večer psala ještě něco do práce, tak jsem zobala cerálie až se mi udělalo blbě. Žaludek mi prostě oznámil, že už se přežírat nechce, že už si zvykl na něco jiného. Holky, to je tak dobře! Hezký den, žádný stres a žádné přejídání...pa pa

Ano

(Jaruška, 9. 7. 2009 11:35)

také si to říkám, věřím, že nebudu.Stále k ní mám "úctu", že jsem se s ní ještě nepohádala, tak, jak bych měla!Ale ono to stejně asi jednou přijde, nikdo z nás nemá nekonečnou studnu trpělivosti.A ve mě se to už dlooouuho hromadí.Jednu normální znám.Chodila jsem s jejím synem v 18.Dodneška se spolu bavíme a stýkáme.Myslím s tou maminkou:-) je to báječná žena, kterou obdivuji, mám ji moc ráda, je to má opravdová přítelkyně.

Tchýně

(Eva, 9. 7. 2009 11:26)

Nemám první, všechny adepty jsem si nevzala, takže spíš maminky mužů, teda nějakou normální jsem nezažila, vždycky mne asi nějak srovnávaly se svými dcerami a neměly mne rády, no já to přežiji, jen abych byla v klidu já a nebyla také taková zakomplexovaná a protivná.

Fotky

(Eva, 9. 7. 2009 11:06)

Mám jich víc a všem za ně moc děkuji, budu vkládat postupně, ale jsou to proměny jak z telenize, gratuluji všem.E

Včerejší cvíčo

(Eva, 9. 7. 2009 11:05)

Tedy mohu zase jen potvrdit, že svaly váží víc, dřela jsem tělíčko včera v posilce a doma zase a ráno, víte kolik - no mých oblíbných rovných 68, neříkala jsem , že dojdu na 63?

taky tak....

(Jaruška , 9. 7. 2009 11:04)

MARTI, taky to mám tak.Také mám spoustu věcí, do kterých jsem se nenacpala.A to je to trefné slovo!Byla jsem v tom nacpaná, ale tehdy mi to tak ani nepřišlo.Dnes ty kalhoty mám volné a vlezu se i do těch, které byly uloženy "u ledu" :-) Já se vlastně vlezu do více věcí....i trička, manšestrový kabát, který jsem v zimě nenosila, jelikož jsem ho nedopla přes prsa.A takových věcí je vícero.Jak já jsem šťastná, že mi to je.Nemusím si kupovat nic nového, protože věcí mám dost, ale byly mi malé.Také jsem si u některých říkala, že do toho snad ani nepolezu, ale co kdyby....některé byly hned, to jsem koukala!, některé budou za pár kil:-)Některé za dva, některé za pět. Když jsem si četla Erry příspěvek, vzpoměla jsem si, jak se moje maminka seznámila se skoro tchýní.Na přítelových kulatinách.Skoro tchýně se s nikým nebavila.Do dneška mne to mrzí, ale jelikož ji znám, tak mne to nepřekvapuje.Pořád si vtloukám do hlavy, že ona mi za ta trápení nestojí...a že jich nebylo málo.Moji mamku dokonale ignorovala, jen asi dvakrát ji odpověděla na něco, ale žádný rozhovor se nekonal.Ale vím, že takových tchýní tu je víc...Tak mám aspon radost, že se nám to hubnutí daří.

jen tak

(MartinaK., 9. 7. 2009 8:44)

Tak se nám to počasí zase zbláznilo, to je normálně spací!!! Zavrtala bych se do pelíšku a dejte mi všichni svátek!!! Ale copak to jde? Ale víte co se stalo? Povalovaly se mi ve skříni rifle, co jsem asi 7 let na sebe nenasoukala.Ráno při probírce šatníku jsem zjistila, že mi všechny gatě padaj, v krátkých bych asi umrzla. Tak jsem jen tak zkusmo vklouzla do těch starých nenošených riflí a zůstala paf!! Jsou mi volné!!! Bezva. Ještě pořád jsem v údivu když si něco (co mi bylo malé),oblékám a vlezu se do toho úplně plavně. Ještě stále ve mně převládá to vědomí, že zase se budu škrtit, nebo že do toho ani nepolezu, protože je mi to stejně malé. Je mi potom strašně blaze, že se do spousty věcí vejdu. Máte to taky tak? Tak to píšu jen tak. Hezký den.

Jdu

(Erra,43 let, 9. 7. 2009 7:49)

Vám jen honem rychle popřát pohodový dnešní den.Teď toho mám všeho docela hodně a tak se tu stavím ááááž někdy... asi v pondělí.Mezi chozením do práce musím sbalit muže a syna k nědělnímu odjezdu na dovolenou a v sobotu máme seznamovací den.Synova přítelkyně přijede představit svou maminku :-)) V neděli si zaskáknu do práce na celý den a pááák zase vpadnu sem k vám.Takže pěkný den a užijte si prima víkendík. :-))))

Olinka H

(Olinka H 65 let, 8. 7. 2009 22:45)

Evi, tak jako ostatní jsem plná elánu, mám ale dojem, že nebudu muset brát prášky na tlak, čekám na další kontrolu u lékařky.Chutě mám jen když peču mamince, protože teď nějak nemůže, spadla a je celá potlučená.
Před odesláním Vašich jídelníčků jsem žádala, aby tam nebyly ryby,protože jsem je nejedla více než 50 let-averze/rybí T, který do nás povinně cpali/.Mohu Vás ale ubezpečit, že dcera šla dokolen, když viděla na mrazáku ryby a co víc v ledničce zavináče a ryby v jogurtu.Děvče,nikdy jsem si nemyslela, že mi tak zachutnají.Snad, jak se říká, odříkaného chleba největší krajíc.Tak jak jiné honí mlsná na čokoládu, já ujíždím na rybách. Ovšem, čestné pionýrské, dodržuji Vaše jídelníčky, snažím se nic neměnit.Pokud se jedná o chleba, nestřídám to, kupuji lámankový. Vyhovuje mi, protože je nakrájený/ 1 krajíc cca 30 g/.

ještě k dvd

(KRISTÝNA , 8. 7. 2009 22:23)

kde jste sehnaly ty dvd , jak jste psaly ty kopy a pak jak má vyjít to druhé , najdeme to někde???? děkujiiiii

zamlouvá si

(KRISTÝNA , 8. 7. 2009 22:20)

tak dámy , koukala jsem na záznami toho tance a psala jsem jedné paní o dvd , nemá originály , ale stažený něco z počítače po 25Kč za dvd, ale pokud by byl nějakej origoš, jak jste psali budu ráda a ráda bych si zamluvila odběr, dneska jsme to zkoušeli s dětičkama a super holky to dast chytlo a manžílka pobavilo, asi mu to připomělo ten víkendovej taneček hahaha, taky zakroutil zadečkem hahaha... a jinak já chci taky rovnátka a koláč poštou rannnnííííí , hele kde se takový super věci dějííííí...
jo a ty ukázky na počítači toho tance jsou no prostě super, těšíme se jaký je to v realu- tak piš oldřiško, ju???
můj manžel si dělá popkec , no ezabili by ste ho, já jooooo
jo a ještě na ty kurzy a certifikáty,.. u břišních tanců si sebe se svojí podsaditou postavičkou umím představit a nebyla by to úplná pohroma ,ale při tehle zabíračce bych asi na veřejnosti vypadala jak rozjetej červenej býk... hahaha skoro jak na začátku jídelníčku na orbitrku...

Žiju

(Eva, 8. 7. 2009 22:14)

(Eva, 08. 07. 2009 22:12)
No to cvičení, nutili mne s mými nehtíčky boxovat do pytle, nic moc, odešly jsme s kamarádkou do posilky a tam cvičily na nohy a zadek ze všech stran a pak na břicho a prsní svaly hodinu a půl, no pak malá večeře a nyní mám na svém strojku 2ú3 dávky za sebou, tak to dodělám a vložím fotogalerii bráchy Verči Č2, teda dala jsem si do těla a ještě zabalit dopis a hurá na kutě. Zdravím hubnulky, na Lucce aspoń vidíte, že nikoho netlačím násilím do fotek, taky většina lidí nedá, ale ty, co daly, jsou hrdinky a jsem jim vděčná, on každý holt nechce třeba , aby ho na netu někdo viděl.
Mnohem smutnější je, že někdo si to vezme, pak se už ani neobtěžuje nějaké výsledky poslat, to si pak připadám, že mne jen využil, nevím, jak dopadl.
Třeba se ozývají lidé od některých děvčat, která si brala dietu, říkají , že dámy pěkně zhubly, ale já to nevím, mně se to neobtěžovaly nic říct, je to specialita hlavně žen z okolí mého bydliště.

pro Erru

(Milena(41let,z fotog.), 8. 7. 2009 20:54)

Jasně,že to zmákneš...s náma a s Evičkou je to jasná zpráva!!!!!

Holky...

(Erra,43 , 8. 7. 2009 20:23)

věřím že to s Váma zmáknu.Nějak zatím víc věřím Vám,než sobě...hihihi Bude to dobré. :-))Jdu prostudovat jídelník nazítra a zaručeně už teď vím,že doma hovězí masíko nemám.Budu ho muset vyměnit za rybu nebo kuřecí prsíčka.

Ivetce

(Oldřiška, 8. 7. 2009 20:04)

Ivko, chvála bohu jsem relativně, na můj věk, v pořádku.Jsem pořád prdůch,protože z důchodu bych si nemohla dovolit takové nápady.Jdu tam příští týden, tak dám vědět, jak jsem se cítila mezi tou omladinou.Jinak doporučuji,pokud máte fit tancmajstra, tak ho požádejte,jestli by Vás nebral jako cvičitelky. Na toto existují kurzy,kde dostanete certifikát.Budete mít alespoň motiv/další/ proč hubnout.A svoji fotku před a po můžete používat jako motivaci pro nábor- a máte narváno!!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »